Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، منصور آتشی افزود: ازاین‌رو به منظور دستیابی به چنین هدفی در حال بازنگری فرآیندهای موجود هستیم و بهبود گردش کارها را آغاز کردیم.
وی اظهار داشت: همه اقدامات سازمان تامین اجتماعی به قصد خدمت‌رسانی مطلوب‌تر و خلق ارزش به ذی‌نفعان است و یکی از راهبردهای کلان این سازمان حرکت به سوی ایجاد ساختار و فرایندهای هوشمند و خدمت‌گراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این خصوص بهبود ساختار و فرآیندها را می‌توان گام اول دانست که بخشی از آن پرونده الکترونیک است تا فضایی ایجاد شود که ارائه خدمات از طریق بررسی اطلاعات ثبت و تصاویر اسکن شود.
آتشی افزود: در حال حاضر بازطراحی چیدمان و اصلاح سیستم مکانیزه و اصلاح گردش امور در دستور کار قرار دارد، به طوری که شاهد کاهش ایستگاه‌های مراجعه ارباب رجوع ، کاهش زمان انتظار و صف در واحدهای اجرایی باشیم.
وی به پرونده الکترونیک به عنوان یکی از برنامه های سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: مطالعات اولیه پرونده الکترونیک از حدود دو سال پیش آغاز و عملیات اجرایی آن نیز از تیرماه سال ١٣٩٤ شروع شد.
مدیر کل امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: اجرای طرح پرونده الکترونیک ابتدا در شعبه ٢٧ تهران به صورت پایلوت (آزمایشی) آغاز شد. سپس با اندکی تغییر در طرح اولیه، به ٤٨ شعبه که عمدتاً از تهران بودند، تسری یافت و سپس تعداد شعب پایلوت به ٥٩ شعبه افزایش یافت که پس از بررسی نتایج و تغییراتی در معماری پروژه، طرح پرونده الکترونیک با معماری جدید در شعب ٢٥ و ٤ تهران به صورت پایلوت اجرا شد.
وی با بیان این‌که پرونده الکترونیک در دو فاز بیمه‌شدگان جدیدالورود و قدیمی تعریف شده است، گفت: فاز اول پرونده الکترونیک را برای بیمه‌شدگان جدیدالورود در سراسر کشور راه‌اندازی کردیم. به عبارت دیگر، در حال حاضر اطلاعات بیمه‌شدگان جدید در سراسر کشور به صورت الکترونیک ثبت می‌شود و در رابطه با بیمه‌شدگان قدیمی هم اسکن و تصویربرداری پرونده‌ها در شعب تهران در حال انجام است.
آتشی افزود: الکترونیکی شدن پرونده‌ها باعث حذف گردش کاغذی پرونده‌ها شده که این امر مزایای زیادی هم برای بیمه شده و هم برای سازمان دارد البته این امر منحصر به بخش امور فنی بیمه‌شدگان نیست، بلکه به موازات اجرای آن در این بخش، در واحد امور فنی مستمری‌‌ها و درآمد حق بیمه نیز در حال انجام است.
مدیرکل امور فنی بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیمه‌شدگان در هر سال به طور متوسط ١٢ میلیون بار به واحدهای اجرایی مراجعه می‌کنند که در هر نوبت مراجعه، حداقل یک بار از این پرونده‌ها استفاده می‌شود. به عبارت دیگر هر سال حداقل ١٢ میلیون بار پرونده‌ها در شعبه یا بین شعب یا حتی شهر یا استان جابه‌جا می شود که این‌گونه جابه‌جایی پرونده‌های کاغذی مخاطراتی را به همراه دارد .در حالی ‌که با الکترونیکی شدن پرونده‌ها مخاطرات به حداقل می‌رسد.
وی افزود: ایجاد پرونده الکترونیک دیگر به عنوان نیاز مطرح نبوده، بلکه یک ضرورت و الزام برای توسعه سازمان محسوب می‌شود.
آتشی، کاهش زمان انتظار برای دریافت خدمات توسط بیمه شده، کاهش تردد مراجعان، فراهم‌سازی بستر خدمات غیرحضوری، سهولت دسترسی به اطلاعات پرونده‌ها، افزایش سرعت، دقت و صحت در خدمات‌رسانی، کاهش خطای کاربری و مخاطرات ناشی از جابه‌جایی پرونده‌ها و افزایش ضریب امنیت پرونده‌ها در هنگام وقوع حوادث طبیعی و غیرطبیعی، امکان بهره‌گیری همزمان از اطلاعات پرونده‌ها در همه واحدهای اجرایی و استفاده بهینه از نیروی انسانی و فضای فیزیکی در شعب را از دیگر مزایای ایجاد پرونده‌های الکترونیک برشمرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۶۴۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام کلانتری خاندانی، در این نامه از مدیران عامل سازمان‌های تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و سازمان تأمین اجتماعی نیروهای مسلح، خواستار ثبت اسناد ارسالی داروخانه‌ها در سایت سازمان‌های بیمه گر شده است.

وی با تاکید بر پیگیری رعایت مفاد بند ل تبصره بودجه و لزوم ایجاد داشبورد شفاف برای اطلاع رسانی در پرداخت‌ها، تصریح کرد: میزان تسویه هر صندوق بیمه‌ای به صورت شفاف قابل مشاهده باشد.

کد خبر 6090996 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • عنوان اتهامی مرتبط با تامین مالی تروریسم به عناوین مجرمانه اضافه شد
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود