Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-27@09:58:50 GMT

۷۰ هزار نفر در کشور به بیماری ام اس مبتلا اند

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۶۶۰۶۷

۷۰ هزار نفر در کشور به بیماری ام اس مبتلا اند

پروفسور گرجی رییس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهددر گفتگو با خبرنگار گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جواناز مشهد ،از پیشرفت علم اعصاب در ایران ابراز امیدواری کرد و گفت: کشت سلول‌های مغز برای بیمارانی که دچار سرطان‌های مختلف مغز اند در حال انجام است. هدف ما در آینده‌ای نزدیک درمان بیماری هایی مثل ام اس است و در این زمینه در حرکت با مراکز پیشرفته‌ی دنیا هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بیماری هایی که در زمینه‌ی التهاب قرار دارند را در غالب‌های مختلف قرار می‌دهیم که بیش‌تر مورد بررسی واقع شوند.
رییس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مهم‌ترین بیماری نورولوژیک کشور، ام اس است و ۷۰ هزار نفر در کشور به این بیماری مبتلا اند که حدود ۴۳۰۰ نفر از آنان در خراسان رضوی سکونت دارند.
دکتر محمد اعتماد صفوی مدیر مرکز مطالعات آموزشی علوم پزشکی مشهدهم در نشست خبری نشست خبری اولین همایش بین المللی التهاب سیستم عصبی و اولین فستیوال دانشجویی علوم اعصاب با اشاره به اهمیت علم اعصاب، گفت: علم اعصاب شاخه‌های مختلفی دارد و تخصص‌های خاصی را شامل می‌شود. مثل روان پزشکی و روان شناسی و ... که از اهمیت بالایی برخورداز است.
وی افزود: علوم روانشناختی علمی است که در آینده بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد، در این فستیوال، دانشگاه هایی از سطح کشور و آلمان حضور پیدا می‌کنند و فرصت تعامل و همکاری بین دانشجویان ایران و آلمان فراهم می‌شود.
دکتر محسن فروغی پور دبیر علمی همایش بین المللی التهاب سیستم عصبی این نشست هم در این نشست از دیگر اهداف برگزاری این همایش گفت: تقویت بنیان‌های علمی، اعلام موجودیت دپارتمان علوم اعصاب و پیوند علوم پایه و علوم بالینی اهداف دیگر ماست.
وی افزود: پیش بینی می‌شود در سال ۲۰۲۵ بار بیماری‌های اعصاب از دیگر بیماری‌ها بیش‌تر و مهم‌تر است. در این کنگره با خارج از کشور ارتباط برقرار می‌کنیم. آلمان در این زمینه پیشینه‌ی بیش از یک قرن دارد و "موستر" یکی از بهترین دانشگاه‌های آلمان حضور پیدا می‌کنند.
دبیر علمی همایش بین المللی التهاب سیستم عصبی گفت:: قند بالا، چربی، فشار خون بالا، استرس زیاد، سیگار و زندگی کم تحرک و ... از عوامل اصلی اکثر سکته‌های مغزی است. سکته‌ی مغزی، انتقام جوانی است.
وی افزود: با توصیه‌های تغزیه‌ای پزشکی می‌توان سکته‌های مغزی را کاهش داد؛ چرا که بزرگ‌ترین مرکز فوق تخصصی سکته‌های مغزی در مشهد است.
فروغی پور تصریح کرد: زندگی سالم، ورزش، مطالعه، ارتباطات اجتماعی خوب، مثبت اندیشی و در نهایت آرامش از راه‌های پیشگیری انواع سکته‌های مغزی است.
پایان پیام// م. ط.

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۶۶۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود