Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@03:56:19 GMT

طلاق سیاسی «لوپن» از دونالدترامپ

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۶۸۶۶۸

اظهارات اخیر لوپن نشان می دهد نه تنها اتحاد سیاسی ملی گرایان فرانسه و مقامات دولت ترامپ اتحادی مطلق نیست، بلکه نقطه آشکارساز اختلافات عمده میان این دو محسوب می شود.

خبرگزاری مهر: رهبر جبهه ملی فرانسه ضمن انتقاد صریح از حمله ایالات متحده آمریکا با سوریه، این اقدام دولت ترامپ را محکوم کرد.

مارین لوپن در این خصوص عنوان کرده است: من غافلگیر شدم! دونالد ترامپ اعلام کرده بود که نمی خواهد آمریکا از این پس ژاندارم جهان باشد و این همان کاری است که او در جریان حمله به سوریه انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
آیا این انتظار زیادی بود که قبل از حمله به سوریه منتظر نتایج تحقیقات بین المللی و مستقل درباره حمله خان شیخون می ماندیم؟ مداخله غرب باعث ایجاد هرج و مرج و افزایش قدرت گروههای تروریستی خواهد شد.

درجریان رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۱۶، مارین لوپن از معدود طرفداران اروپایی دونالد ترامپ محسوب می شد. زمانی که ترامپ توانست هیلاری کلینتون را در انتخابات شکست دهد، لوپن از پیروزی ترامپ در انتخابات استقبال کرد و آن را گامی محکم در راستای تغییر معادلات بین المللی دانست.

متعاقبا، همراهان و هواداران ترامپ نیز از حضور لوپن در صحنه سیاسی فرانسه استقبال کردند. آنها معتقد بودند که حضور لوپن در راس معادلات سیاسی و اجرایی پاریس و پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۷ فرانسه، منجر به ایجاد اتحادی پایدار میان کاخ سفید و کاخ الیزه خواهد شد.

همچنین آنها معتقد بودند که حضور لوپن در کاخ الیزه به مثابه کاتالیزور و عاملی تسریع کننده برای سقوط اتحادیه اروپا و منطقه یورو خواهد بود. همچنان، اکثر اعضای کابینه ترامپ چنین اعتقادی دارند اما به نظر می رسد اتحاد ملی گرایان فرانسه و مقامات کاخ سفید تا حدود زیادی شکننده باشد.

در جریان حمله اخیر ترامپ به سوریه، در حالی که سیاستمداران سنتی در فرانسه از این اقدام استقبالی نسبی کردند، لوپن صراحتا مخالفت خود را با این تجاوز نظامی اعلام کرد.

این موضوع نشان می دهد که میان سیاست خارجی ملی گرایان فرانسه و سیاست خارجی دولت ترامپ اختلافاتی معنادار وجود دارد. مارین لوپن بارها نسبت به تحولات جاری در سوریه و هزینه های مداخله گرایی غرب در این کشور هشدار داده بود.

اظهارات اخیر لوپن نشان می دهد نه تنها اتحاد سیاسی ملی گرایان فرانسه و مقامات دولت ترامپ اتحادی مطلق نیست، بلکه نقطه آشکارساز اختلافات عمده میان این دو محسوب می شود.

شاید برخی تحلیلگران تصور می کردند لوپن بنا بر مصالح حزبی خود و همزاد پنداری با دولت جدید آمریکا، از اقدام ترامپ در سوریه حمایت خواهد کرد یا حداقل ترجیح خواهد داد در این خصوص سکوت کند. با این حال به نظر می رسد لوپن نمی تواند نارضایتی خود از اقدام غیر عقلانی و غیرحقوقی اخیر ترامپ را کتمان کند.

لوپن که تصور می کرد یکجانبه گرایی ایالات متحده آمریکا با حضور ترامپ به پایان خواهد رسید، هم اکنون شاهد حقیقت دیگری است. وی شاهد حضور دولتی هرج و مرج گرا در کاخ سفید است، دولتی که ابایی از انجام اقدامات هزینه ساز برای نظام بین الملل ندارد.

اقدام یکجانبه ترامپ نه تنها منجر به نارضایتی هم حزبی های جمهوریخواه وی در سنا و مجلس نمایندگان شده است، نارضایتی شرکا و هواداران اروپایی وی را نیز برانگیخته است.

در هر حال، پروسه طلاق سیاسی لوپن ازترامپ بسیار زودتر از آنچه تصور می شد آغاز شده است. اگرچه کلیت ارتباط ملی گرایان اروپا و ترامپ فعلا به قوت خود باقیست، اما اظهارات لوپن نشان داد که جدایی این دو از یکدیگر تحت تاثیر اقدامات غیر عاقلانه ترامپ بیش از پیش مورد تصور خواهد بود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۶۸۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با مجله «تایم» که سه‌شنبه منتشر شد، بر اصرار ماه گذشته خود مبنی بر اینکه تل‌آویو باید «جنگ را به پایان برساند» قبل از آنکه هرگونه حمایت بین‌المللی را از دست بدهد، ایستاد.

ترامپ گفت: «فکر می‌کنم که اسرائیل یک کار بسیار بد در حوزه روابط عمومی انجام داده است. فکر می‌کنم ارتش اسرائیل نباید هر شب تصاویری از ساختمان‌های فروریخته و بمباران بفرستد.»

او در پاسخ به این سوال که آیا او تعلیق یا اعمال شروطی برای کمک نظامی ایالات متحده به رژیم صهیونیستی را به منظور پایان دادن به جنگ در نظر دارد، گفت «خیر.»

تهدید ناتو

در جریان گفت‌وگو با مجله تایم، ترامپ همچنین خطاب به اعضای ناتو گفت آنها را به حال خود رها می‌کند، مگر اینکه آنها هزینه‌های نظامی خود را افزایش دهند.

دونالد ترامپ به اعضای ناتو هشدار داده است که در صورت پیروزی در دور دوم ریاست‌جمهوری، آن‌ها «دست تنها» خواهند بود، مگر اینکه هزینه‌های نظامی خود را افزایش دهند. رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده و نامزد سال ۲۰۲۴ گفت که پیام او به این ائتلاف نظامی این است: «اگر نمی‌خواهید هزینه کنید، پس خودتان هستید و خودتان.»

ترامپ که مدت‌هاست شکایت می‌کند که «ایالات متحده بار مالی ناروایی را در ناتو به دوش می‌کشد»، قبلا ماده پنج این معاهده، یعنی اصل دفاع جمعی ائتلاف را زیر سوال برده است.

در اوایل سال جاری، او بیشتر از این پیش رفت و گفت روسیه می‌تواند با متحدان ناتو که به اندازه کافی برای دفاع جمعی هزینه نکرده‌اند، «هر کاری که می‌خواهد انجام دهد.» ترامپ در مصاحبه مفصل خود با مجله تایم گفت هنوز روی حرفش هست.

یک اقیانوس فاصله

این سیاستمدار ۷۷ ساله گفت، اگر در انتخابات نوامبر دوباره کاخ سفید را به دست بگیرد، ادامه کمک‌های ایالات متحده به اوکراین مشروط به این خواهد بود که اروپا با این کمک‌ها مطابقت کند. واشنگتن تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار، با حمایت جو بایدن و حمایت دو حزب اصلی کنگره، کمک به اوکراین ارسال کرده است.

ترامپ می‌گوید: «ما یک اقیانوس بین خودمان داریم، آنها هیچی.»

ترامپ نگفت که آیا به همه کمک‌های مالی آمریکا پایان می‌دهد یا خیر، اما گفت: «تا زمانی که اروپا شروع به برابری نکند، پول نمی‌دهیم. اگر اروپا قرار نیست پول بپردازد، چرا ما باید پرداخت کنیم؟ آنها بسیار بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند. ما یک اقیانوس بین خودمان داریم، آنها نه.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا همچنین اشاره کرد که در صورت پیروزی در دور دوم ریاست جمهوری، در حمایت نظامی دیرینه آمریکا از تعدادی از متحدان کشورش تجدیدنظر خواهد کرد. او پیشنهاد کرد که می‌تواند نیروهای آمریکایی را که با هدف بازدارندگی علیه نظام کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی در کره‌جنوبی مستقر هستند، خارج کند.

ترامپ گفت که تدابیر فعلی «هیچ معنایی ندارد. چرا ما باید از کسی دفاع کنیم؟ و ما در مورد یک کشور بسیار ثروتمند صحبت می‌کنیم.»

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901651

دیگر خبرها

  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین
  • پلیس فرانسه با هدف پاکسازی دانشگاه علوم‌سیاسی پاریس از دانشجویان تحصن کننده حامی فلسطین وارد عمل شد
  • تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه به دلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین
  • تعطیلی یک دانشگاه در فرانسه بدلیل اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • اقدام عجیب فوتبال فرانسه برای مقابله با نمادهای اسلامی
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین