Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشبولتن نیوز،محمدمهدی زاهدی وزیر اسبق علوم، تحقیقات و فناوری، تصریح کرد: سال 85 که وزیر علوم دولت نهم بودم در روز 20 فروردین ماه به همراه رئیس جمهور وقت به نطنز رفتیم و برای اولین بار آبشار 164 تایی را مورد بازدید قرار دادیم.
وی ادامه داد: نکته قابل تأمل این است که مجموعه کسانی که در آنجا کار می‌کردند جوان‌هایی بودند که بین 25 تا 30 سال سنشان بود و تحت حمایت دانشمندان کار خود را دنبال می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن دوره همیشه مباحث هسته‌ای را در وزارتخانه به صورت جدی پیگیری می‌کردیم.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: با شهید شهریاری جلسات متعددی داشتیم تا بتوانیم برنامه‌ریزی لازم را انجام دهیم تا بتوان به مباحث پیشرفته هسته‌ای دسترسی پیدا کنیم و این موضوع برای کشور خوشبختانه موفقیت‌های زیادی را به همراه داشت.
زاهدی اظهار داشت: گام‌های بزرگی را برای تربیت نیروی انسانی و همین‌طور ساخت و تهیه لوازم موردنظر در جلسات وزارت علوم و سازمان انرژی هسته‌ای انجام شد که در نهایت به غنی‌سازی 20 درصد و ساخت لوله سوخت منجر شد.
وی در مورد مقایسه فعالیت‌های دولت کنونی و گذشته در مورد مسائل هسته‌ای، خاطرنشان کرد: باید دید قبلاً‌ در چه وضعی بودیم و الان در چه وضعی هستیم. ما در برجام هزینه سنگینی را پرداخته‌ایم و امتیازات زیادی به طرف مقابل داده‌ایم اما طرف مقابل به وظایف خود عمل نکرد.
وزیر اسبق علوم، گفت: قبل از برجام 18 هزار سانتریفیوژ نسل اول و هزار سانتریفیوژ نسل دوم و همین‌طور 9700 کیلوگرم اورانیوم غنی‌سازی شده داشتیم. دو تأسیسات غنی‌سازی در نطنز و فوردو را ایجاد کرده‌ایم و غنی‌سازی در فوردو را شروع کرده بودیم. ساخت راکتور آب سنگین اراک در مجتمع سوخت اورانیوم طبس را انجام داده بودیم و همین‌طور ساخت صفحات سوخت را داشته‌ایم.
وی در مورد فعالیت‌های دولت گذشته در صنعت هسته‌ای ادامه داد: همچنین در آن دوران پروتکل الحاقی را انجام نمی‌دادیم و ساخت کیک زرد در مجتمع اردکان را ایجاد کرده بودیم. حال وضع ما چگونه است؟
زاهدی در مورد فعالیت‌های دولت فعلی در صنعت هسته‌ای، بیان داشت: الان وضعیت ما این گونه است، 6104 سانتریفیوژ نسل یک داریم و تعداد سانتریفیوژهای نسل دوم ما به انگشتان دست هم نمی‌رسد و تنها 300 کیلو اورانیوم غنی‌سازی شده می‌توانیم داشته باشیم. همچنین عدم غنی‌سازی تا ده سال دیگر، عدم غنی‌سازی در فوردو تا 15 سال دیگر، بتن‌ریزی در قلب راکتور اراک، عدم ساخت سوخت اورانیوم طبیعی برای همیشه، عدم ساخت غنی‌سازی 20 درصد همه از فعالیت‌های دولت فعلی است.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: در صنعت هسته‌ای به شدت آسیب دیده‌ایم و یادمان نمی‌رود که در چه جایگاهی قرار داشتیم و الان کجا هستیم. نگرانی در بین دانشمندان هسته‌ای، علاقه‌مندان و دانشجویانی که در این رشته تحصیل می‌کنند ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: امیدواریم دولتمردان با توجه به هزینه سنگینی که نظام و مردم داده‌اند با یک اراده قوی و پشتیبانی ملت و رهبری بتوانند حق مردم را بگیرند. این مسأله بسیار مهم است زیرا ما از یک طرف تعهدات خود را انجام دادیم اما از سوی دیگر طرف مقابل با پررویی اجازه نمی‌دهد هیچ بانک بزرگی با ما تبادل ارزی برقرار کند.
زاهدی با اشاره به اینکه بانک‌های بین‌المللی تحت فشار آمریکا هستند، خاطرنشان کرد: باید با طرف مقابل به دلیل عدم پایبندی به تعهدات خود مقابله کنیم تا روح شهدای هسته‌ای شاد شود.
این استاد دانشگاه تأکید کرد: اعداد و ارقام و نگاه به دستاوردهای هسته‌ای نشان می‌دهد از عرش به فرش و از اوج به زمین در حوزه هسته‌ای رسیده‌ایم. این مسأله اثرات منفی در اداره کشور دارد. ما به صورت بالقوه توان زیادی در صنعت هسته‌ای داریم.
وی گفت: بسیاری از دانشمندان هسته‌ای از وضعیت فعلی ناراحت هستند. برخی پراکنده و برخی دیگر نیز به شغل‌های دیگری روی می‌آورند.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۶۹۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم

آرین طاهری بازی‌ساز و پژوهشگر پژوهشکده فرهنگ‌و‌هنر اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: بازی به عنوان یک رسانه تاثیرگذار به خصوص برای نسل جوان و نوجوان محسوب می‌شود که اثر بخشی بسیار زیادی دارد؛ تاثیر گذاری بازی‌ها در سه سطح اتفاق می‌افتد که باید به صورت همزمان به آن توجه شود.

وی افزود: سطح اول نشانه‌های دیداری و شنیداری بازی است، نماد‌هایی که کاربر آن را مشاهده و به صورت مستقیم با آن در ارتباط است، لایه دوم داستان بازی است که لزوما همه بازی‌ها آن را ندارند و سیر خاصی را طی نمی‌کند و چون برخی از بازی‌ها به صورت شنیداری هستند خیلی به آن پرداخته نمی شود، لایه سوم اختصاصی است و همین ظرفیت باعث شده که بازی‌های رایانه ای را ببنیم که داستان را از سینما و یا سریال‌ها اقتباس می‌کنند و از آنها استفاده می کنند.

طاهری با اشاره به اینکه پرداخت به داستان بازی بسیار حائز اهمیت است افزود:‌ داستان، محور و اصل رویه‌ بازی‌هاست است و از این طریق می تواند جنبه تربیتی و اثر گذاری بیشتری داشته باشد اما به آن به درستی پرداخته نمی‌شود.

وی افزود: در مجموع در صنعت بازی سازی از خلاقیت کمتر استفاده می‌شود که در بازی‌های ایرانی و در بازی‌های جهانی قابل مشاهده است و جای خود را به پررنگ تر کردن بازی‌های برخط چند کاربره داده که نیاز زیادی به خلاقیت ندارند.

طاهری در پاسخ به این سوال که جایگاه ایران در صنعت بازی چگونه است گفت: موضوعی که مطرح می شود این است که  ما در بازی‌ سازی از لحاظ کیفی رشد داشته‌ایم اما از نظر کمی رشد مطلوب نداشتیم.

وی در ادامه افزود: با آمدن بازی‌های موبایلی اقتصاد بازی دچار تغییر شد. چرا که بازی های موبایلی به سمت پرداخت درون برنامه ای رفتند که خود این موضوع آسیب زننده است چون باعث کاهش خلاقیت در بازی سازی و صرفا درآمدزایی از تبلیغات می‌شود و به سمت تبلیغات حرکت می کند.

طاهری در انتها گفت: در حال حاضر در کشور ما برخی بازی‌ها وابسته به حاکمیت است و با بودجه دولتی کار می‌کنندکه این موضوع باعث می شود که از لحاظ کیفیت و محتوایی در مسیر متفاوتی قرار بگیرد.و خوشبختنانه از ابتذال کمتری نسبت به دیگر بازی های موجود در دنیا برخوردار است.ساختن بایزی های بزرگ و تاثیر گذار نیازمند سازوکار بزرگ است که در حال حاضر در کشور نداریم و امیدواریم با ایجاد فضای جدید و تکنسین های جدید این مسیر بهبودیابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت نازک‌ترین ورقه طلای جهان با ضخامت یک اتم
  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • آنکارا: هدف قرار دادن اردوغان نشان دهنده وضعیت روانی فعلی اسرائیل است
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم