Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) از آغاز همکاری این دانشگاه با کانون پتنت ایران وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصبح توس؛مهدی گنجی با اشاره به این خبر عنوان کرد: دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) در راستای حمایت و حفاظت از دستاوردهای علمی و فناوری دانشجویان و محققان همکاری خود را با کانون پتنت ایران وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز کرده است که دفتر مالکیت فکری دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) از این پس به عنوان دفتر همکار با این نهاد شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه، کشورها در ازای شفاف‌سازی دستاوردهای پژوهشگران و محققان یک حقوق عمومی را برای آنان در نظر می‌گیرند که به آن «پتنت» گفته می‌شود، ابراز کرد: در راستای حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از مخترعانی که قصد دارند در دفا‌تر ثبت اختراع بین‌المللی اختراعات خود را ثبت کنند، حمایتی در قالب آیین‌نامه حمایت از ثبت اختراع خارجی صورت می‌گیرد.

مسئول ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)، یکی از مهم‌ترین الزامات و پیش‌نیازهای ورود محصولات دانش‌بنیان به بازارهای بین‌المللی، اطمینان از حفاظت حقوق مالکیت فکری و اثبات حق مالکیت فناوران و شرکت‌ها بر آن‌ها دانست و گفت: از این رو نظام‌‏های مالکیت فکری و به ویژه نظام ثبت اختراع (پتنت) با هدف ثبت رسمی این دستاورد‌ها و احراز مالکیت افراد بر نوآوری‏‌ها و ابتکاراتشان در کشورهای مختلف ایجاد شده است.

گنجی همچنین حمایت از ثبت اختراع در ادارات و ثبت اختراع بین المللی، عدم افشای نتایج با ارزش حاصل از تحقیقات شرکت‌های دانش‌بنیان یا پایان‌نامه‌های دانشجویی در قالب مقاله و کمک به تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی پژوهشگران و نخبگان علمی و صنعتی را از ماموریت‌های کانون پتنت ایران دانست.

وی با اشاره به نامگذاری سال 96 به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، گفت: این اتفاق در حوزه نگرش تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از محققانی است که به سمت تولید محصولات و دستاوردهای دانش بنیان می‌روند و این مهم همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است. دانشگاه امام رضا(ع) نیز در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی اقدام به همکاری با این کانون کرده است.

گنجی بیان کرد:از نخستین برنامه‌های کاری، برگزاری دوره آموزشی آشنایی با نحوه ثبت پتنت و قوانین این حوزه ویژه اساتید هیئت علمی است که توسط دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) دراواسط اردیبهشت ماه سال جاری برگزارخواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۷۰۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • نشست خبری معاونت علمی ریاست جمهوری
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق