Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، محمد جواد عطرچیان در دیدار با هنک اسنوکن معاون مدیرکل روابط بین‌الملل و لویت یاندیخوییس سیاستگذار ارشد وزارت زیرساخت و محیط‌زیست هلند با اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران بر تدوین هرچه سریعتر موافقتنامه حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای دو کشور بر افزایش شمار مجوزهای عبور و تنظیم چارچوب همکاری های راهداری و خدمات جاده‌ای فیمابین، تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عطرچیان در این دیدار با ذکر تاریخچه‌ای از پیشنهاد تنظیم پیش‌نویس موافقتنامه حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای دو کشور و تشریح شرایط رو به رشد اقتصادی ایران در دوره پسابرجام ضرورت نهایی‌سازی موافقتنامه مربوطه را یادآوری و بر افزایش مبادله شمار پروانه‌های عبور خودروهای باری دو طرف برای جلوگیری از هرگونه وقفه در مبادلات تجاری و همکاری در سایر زمینه ها تأکید کرد.

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با تشریح اهمیت توسعه روابط ایران و هلند برای حوزه‌های گوناگون تجاری افزود: عدم رفع چالشهای حمل‌ونقلی از سوی هر طرف، عملا بر صادرات طرف مقابل تأثیر می‌گذارد و لازم است سازمانهای متولی حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای دو کشور بیش از این فرصت را جهت رفع هرگونه موانع اداری و غیر اداری در توسعه روابط از دست ندهند.

وی تشکیل این جلسات را برای افزایش و تعمیق مناسبات اقتصادی دو کشور ضروری دانست و بر عزم مقامات دو کشور برای افزایش روابط حمل‌ونقلی تاکید کرد. ضمن اینکه از مدیرکل حمل‌ونقل جاده‌ای هلند برای از سرگیری مذاکرات انعقاد موافقتنامه فیمابین برای سفر به تهران، دعوت به عمل آورد.

این گزارش حاکی است اسنوکن معاون مدیرکل روابط بین‌الملل وزارت زیرساخت و محیط زیست هلند ضمن ابراز خوشنودی نسبت به از سرگیری مذاکرات مربوط به انعقاد موافقتنامه حمل‌ونقل جاده‌ای فیمابین‌ حضور فوری دو نفر از مدیران ارشد وزارت متبوع کشور خود را نشانگر عزم دولت متبوع در تحکیم و بازسازی روابط اقتصادی دانست و خواستار اطلاعات تکمیلی درخصوص افزایش شمار پروانه‌های تردد مبادله‌شده و رویه‌های مدنظر تدوین موافقتنامه دوجانبه شد.

وی با اعلام آمادگی کشور متبوع خود در زمینه ارائه خدمات فناوری در حوزه‌های مختلف راهداری مدیریت راه ها و سامانه‌های حمل‌ونقل هوشمند از تدوین چارچوب همکاری استقبال کرد.

سالانه حدود هزار دستگاه کامیون ایرانی با سفر به کشور هلند نسبت به جابه جایی کالا بین دو کشور اقدام می کنند.

دریافت کننده: رویا ذوالفقاری انتشاردهنده: پورعرب

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۷۳۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد

جعفر قناد باشی کارشناس مسائل سیاست خارجی با اشاره به سفر رئیس جمهور به پاکستان گفت: سفر آقای رئیسی به پاکستان گام مهم دیگر در جهت اجرای سیاست برقراری و گسترش روابط با همسایگان است. ضمن اینکه در دولت سیزدهم این سیاست موفقیت بسیاری داشته و کارگشا‌ترین و موثر‌ترین سیاست می‌تواند در عرصه اقتصادی ما باشد.

وی ادامه داد: همچنین گام موثر دیگری می‌تواند باشد در جهت گسترش همکاری‌ها با کشور‌های اسلامی؛ زیرا پاکستان یک کشور اسلامی مهم در جهان است و با توجه به جمعیت مهم ۲۰ میلیونی می‌تواند برای ما مهم باشد. همچنین اقدام مهمی در جهت امنیت منطقه‌ای است. زیرا از پاکستان سوء استفاده‌های زیادی می‌شود و هرچقدر که ما روابط بهتری داشته باشیم امنیت بیشتر خواهد بود.

وی افزود: در این سفر شاهد امضای تفاهم نامه‌های متعددی بودیم که نشان می‌دهد این سفر کاری بود نه اینکه تشریفاتی باشد بلکه وارد گسترش همکاری‌ها شدیم. استقبالی که از رئیس جمهور به عمل آمد از سوی مقامات و مردم پاکستان نشان دهنده زمینه‌های مثبت برای گسترش روابط است، زیرا دو کشور اشتراکات مناسبی در فرهنگ و تاریخ خود دارند و پاکستان نزدیکی بیشتری با ما دارد.

قناد باشی افزود: این سفر یادآور سفر مقام معظم رهبری به پاکستان در زمان ریاست جمهوریشان بود که در آن زمان هم سفری به پاکستان داشتند و نمونه‌های بسیار افتخار آمیزی از روابط دو کشور به نمایش گذاشته شد. البته دو کشور موانعی هم در توسعه روابط خواهند داشت برای مثال کشور‌های غربی قطعا تحمل  این توسعه روابط را ندارند و خواهان اختلاف هستند و در تلاشند تا بدبینی‌هایی ایجاد کنند. باید افکار عمومی به این موارد توجه کنند و بدانند آنچه در قالب تفرقه افکنی دنبال می‌شود بخش زیادی از آن به وسیله کشور‌های غربی دنبال می‌شود که در تلاشند سیاست موفق همکاری با همسایگان ایجاد نشود و در تلاشند تا این را توسط مردم ما دنبال کنند.

وی گفت: پاکستان و ایران هردو کشور همسایه دارای فرهنگ مشترک هستند که امنیت و توسعه هرکدام اثر مسقیمی بر یکدیگر دارد همچنین علاقه مندی‌های دو کشور به همکاری بیشتر خواهد انجامید. یکی از مسائلی که سبب آشنایی بیشتر خواهد شد این است که گردشگری بین دو کشور راه بیفتد. به خصوص گشردشگری نخبگان باعث افزایش روابط دو کشور خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد
  • العربیه: مصر به اسرائیل پیشنهاد ازسرگیری مذاکرات در مقابل تعلیق عملیات رفح را داد