Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، چگینی مدیر کل اقتصاد و مسکن وزارت راه و شهرسازی و افشین پروین پور پژوهشگر حوزه مسکن امشب21 فروردین ماه در برنامه مناظره به بررسی موضوع مسکن مهر پرداختند.

چگینی مدیر کل اقتصاد و مسکن وزارت راه و شهرسازی در ابتدا در پاسخ به سوال مجری برنامه مبنی بر اینکه آیا مسکن مهر سیاستی درست بود گفت: مسکن دغدغه اصلی مردم جامعه است لذا دولت ها درصدد هستند تا مشکلات این حوزه را حل و فصل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه، بعد از انقلاب در دهه های مختلف برنامه های تامین مسکن به شکل های مختلفی انجام شد اظهار داشت: این برنامه ها نتایج مثبت و منفی در برداشته است.


مدیر کل اقتصاد و مسکن وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه در دهه های گذشته شاهد واگذاری زمین بودیم ادامه داد: پس از آن مطالعات طرح جامع صورت گرفت به طوری که برنامه بزرگ حمایت از مسکن گروه های کم درآمد به اجرا گذاشته شد.

در تامین مسکن گروه های کم درآمد نیاز به مداخله دولت داریم

وی با اشاره به اینکه، طرحی به وسعت و بزرگی مسکن مهر نیاز به دقت و بررسی بیشتر داشت بیان کرد: در تامین مسکن گروه های کم درآمد نیاز به مداخله دولت داریم.


پایه و بنیان مسکن مهر غلط مطلق نبود

چگینی با اشاره به اینکه، همه طرح هایی که از گذشته تا کنون پیرامون مسکن انجام شده حاوی اشکالاتی بوده است گفت: فعالیت حوزه مسکن در ایران از جانب بخش خصوصی آغاز شده است،لذا باید اذعان داشت که، پایه و بنيان مسکن مهر غلط مطلق نبود.

مدیر کل اقتصاد و مسکن وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه، دولت ها بنا ندارند‌ تمام مسکن افراد را تامین کنند اظهار داشت: در مسکن مهر مکان یابی دقیقی صورت نگرفت و زیر ساخت های لازم مهیا نبود.


وی با اشاره به اینکه، مسکن مهر در تامین مالی جامعه را دچار تورم کرد و اما همه تورم به مسکن مهر بر نمی گردد ادامه داد: دولت برای تامین مسکن گروه های کم درآمد ورود پیدا کرد اما در مسکن مهر از هدف اولیه ای که به دنبال آن بودیم دور شوديم.


افشین پروین پور ،پژوهشگر اقتصاد مسکن در ادامه این مناظره گفت : از سال 42 سیاستگذاری در بخش مسکن شروع شد لذا در این حوزه دو نگاه سرمایه ای و مصرفی حاکم است و سیاستگذار بازار را به گونه ای رقم می زند که سرمایه گذار وارد بخش مسکن شود.

وی با اشاره به اینکه در بخش مسکن از ابتدا تاکنون نگاه سرمایه ای داشتیم افزود: تامین مسکن برای مردم سخت است و لذا سیاستگذار به این بخش به عنوان بخش سرمایه ای نگاه کرده است.

تا 10 سال آینده باید 20 میلیون واحد مسکونی جدید ساخته شود

پروين پور با اشاره به اینکه، 12 میلیون دختر و پسر در سن ازدواج داریم که نیاز به مسکن دارند افزود: تا 10 سال آینده20 میلیون واحد مسکونی جدید باید ساخته شود.

این پژوهشگر اقتصاد و مسکن با بیان اینکه، تامین مسکن مهر شوخی بردار نیست ادامه داد: برخی از دختران و پسران ما به تجرد قطعی رسیدند و علت این امر عدم وجود تامین مسکن بوده است.


وی با اشاره به اینکه، این طرح توسط بخش خصوصی انجام شده است عنوان کرد: در طرح مسکن مهر اشکالات و نواقصی وجود دارد لذا مسکن مهر طرح خوبی بود که انجام شد اما نواقصی را در اجرای آن شاهد هستیم و در آن تصدی گری دولتی انجام نشد.ادامه دارد...

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۷۴۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد

اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل فاکس بیزینس، اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است.

بر اساس برآورد پیشین اداره تحلیل اقتصادی (BEA) که روز پنجشنبه منتشر شد، تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا پس از افزایش 3.4 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023، با نرخ سالانه 1.6 درصد برای دوره ژانویه تا مارس رشد کرد که نسبت به دوره قبل کاهش نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، کارشناسان اقتصادی پیش بینی کرده بودند که سرعت رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در طول ماه قبل کاهش یافته و به 2.4 درصد رسیده است.

هشدار صندوق بین المللی پول درباره بدهی دولت آمریکانرخ تورم آمریکا در دوره بایدن به 18.8 درصد رسید

در مقایسه با سه ماهه چهارم، کاهش تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا در سه ماهه اول 2024 عمدتاً منعکس کننده کاهش هزینه‌کردهای مصرف کننده و صادرات و کاهش هزینه‌های دولت محلی و دولت فدرال است. البته این کاهش سرعت رشد اقتصادی تا حدی با تسریع رشد سرمایه گذاری ثابت در بخش مسکن جبران شد.

رابرت فریک، اقتصاددان "اتحادیه اعتباری فدرال نیروی دریایی" در این باره می‌گوید: ما می‌دانستیم که اقتصاد خود را از حمایت دولت دور می‌کند، فقط تصور نمی‌کردیم که تولید ناخالص داخلی به این سرعت کاهش یابد.

وی افزود: با کاهش هزینه‌های دولت و تعدیل هزینه‌های مصرف‌کننده همراه با ناپدید شدن حمایت‌های دوران کرونا، تولید ناخالص داخلی کمتر از همه برآوردها بود.

بنا بر این گزارش، شاخص قیمت مخارج مصرف شخصی (PCE)، به استثنای قیمت مواد غذایی و انرژی - معیاری که فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای اندازه گیری نرخ تورم دنبال می‌کند - پس از افزایش و رسیدن به 2 درصد در سه ماهه چهارم، 3.7 درصد در سه ماه اول 2024 افزایش یافت.

این در حالی است که داده‌های اخیر و اظهارات مدیران بانک‌های آمریکایی، نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان آمریکایی با درآمدهای پایین برای پرداخت به موقع اقساط وام‌های خود با مشکلات روزافزون مواجه هستند که این موضوع بانک‌ها را بر آن داشته است تا در اعطای کارت‌های اعتباری و وام‌های خودرو محتاط‌تر شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • بانک مرکزی آرژانتین، نرخ بهره را کاهش داد
  • کاهش رشد نقدینگی به تنهایی موجب مهار تورم نخواهد شد
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • قیمت نفت از نردبان عوامل مثبت بالا رفت
  • بانک مرکزی آرژانتین نرخ بهره را به ۶۰ درصد کاهش داد
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • واکنش عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: تورم ۱۲۶ درصد بالا رفت، حقوق ۱۱۹ درصد
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید