Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- غلامرضا کاتب نماینده گرمسار و عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در یادداشتی به نطق امروز محمود صادقی نماینده تهران، واکنش نشان داد. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از خانه ملت؛ متن یادداشت به این شرح است:
آنچه که جناب آقای دکتر صادقی همکار ارجمند در نطق امروز خود بیان نمودند به دور از انتظار و خلاف واقع بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش هایی از بیانات ایشان که عنوان کردند: «هیأت رئیسه مجلس توسط رئیس یکی از قوای دیگر فراخوانده شد» کاملاً نادرست و وهن جایگاه مجلس و قوه قضاییه بود. برای تنویر افکار عمومی لازم است تاکید گردد؛ ملاقاتی که بین هیأت رئیسه محترم مجلس با ریاست محترم قوه قضاییه صورت پذیرفت بنابه درخواست مجلس و با پیگیری و هماهنگی اینجانب انجام شد.
در این نشست صمیمی که در چهارچوب ملاقات هایی به صورت متناوب برای تعامل بیشتر با سایر قوا برنامه ریزی می شود موضوعات و مسائل مهم کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این جلسه همچنین موضوع و نحوه پاسخگویی قوه قضاییه به سؤالات نمایندگان ارجمند که بعضاً توسط موکلین خود مورد سؤال قرار می گیرند مطرح شد و در مورد افزایش تعامل بین دو قوه بحث و بررسی صورت پذیرفت.
پیگیری تصویب قوانین مهم و مورد نیاز جامعه، راهکار رفع برخی نواقص قانونی، حذف برخی قوانین زائد و پیگیری مسائل قضایی مردم در این جلسه مورد مذاکره قرار گرفت. لازم به ذکر است اصولاً این جلسه هیچ ارتباطی به لایحه بودجه سال 1396 نداشت که به خلاف در نطق نماینده محترم تهران مطرح گردید که «در این جلسه از هیأت رئیسه خواسته شده بند 2 تبصره 2 حذف شود.»
حداقل انتظار همکاران مجلس از جناب آقای دکتر صادقی این است که رعایت حرمت و شأن همکاران خویش و جایگاه مجلس را بنمایند و در راستای منویات صریح امام راحل و مقام معظم رهبری که پرداختن به مشکلات اساسی مردم و پرهیز از موضوعات حاشیه ای است اقدام نمایند.
همچنین بخش دیگری از نطق آقای دکتر صادقی که مطرح کردند «آحاد نمایندگان نه در قانونگذاری و نه در نظارت کنش فعالی ندارند» کم لطفی در حق نمایندگان محترم مجلس است چرا که نمایندگان عزیز در سال گذشته زحمات طاقت فرسایی برای تصویب قوانین و نظارت بر امور اجرایی کشور تقبل کردند که تصویب دو لایحه بسیار سنگین و سرنوشت ساز برنامه ششم توسعه و بودجه 96 از مهمترین موارد آن است.
جا دارد در این مجال به سهم خود از زحمات تک تک نمایندگان ملت سپاسگزاری و قدردانی نمایم.
پایان پیام

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۷۵۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟

بنا بر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، آقایان محمدباقر قالیباف، علی نیکزاد، منوچهر متکی و مجتبی ذوالنور تاکنون ۴ گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، 245 نماینده مجلس دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

گزارش تسنیم از ترکیب نمایندگان مجلس دوازدهم

 

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رای اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند تا احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دو دوره‌ای وزارت و نائب رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است در اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رای‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته حتی به تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • پس لرزه های ادعای یک نماینده مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /یک ذره انسانیت و شرم داشته باشید /حرمت زنان و نوامیس یک کشور مسلمان را نشکنید
  • نمایندگان اقلیت‌های دینی هتک حرمت قرآن در سوئد را محکوم کردند
  • نمایندگان اقلیت‌های دینی هتک حرمت قرآن کریم در سوئد را محکوم کردند
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران