Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد غفوری شامگاه دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح برای کنترل موش ها و ملخ های صحرایی اجرا می شود و در این راستا با بیش از سه هزار کیلوگرم سم توزیع شده است.
به گفته وی، به دلیل تداوم شرایط نامساعد آب و هوایی از جمله سرمای هوا و بارندگی های پی در پی، مزارع گندم و جو از لحاظ مرحله رشدی، عقب بوده و کرپە هستند و در نتیجه عملیات کنترل آفات و علف های هرز نیز با تاخیر و به صورت بسیار جزئی آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: آفت مهم سن غلات، از مراتع به مزارع گندم و جو شهرستان های بانه و مریوان و با میزانی کمتر به مزارع کامیاران، سقز و قروە ریزش کرده اما بغیر از چند روستای بانه هنوز زمان سمپاشی مزارع در سایر مناطق استان زود است.
غفوری با اشاره به اینکه تمامی اطلاع رسانی در شهرستان بانه به کشاورزان انجام شده است افزود: عملیات سمپاشی علف های هرز مزارع گندم نیز بصورت بسیار محدود آغاز شده است که به تدریج و در زمان مناسب، از طریق مراکز خدمات جهاد کشاورزی به کشاورزان اطلاع رسانی می شود.
به گفته وی، به باغداران و توت فرنگی کاران توصیه می شود برای تشخیص صحیح آفات و بیماری ها، حتما به پلی کلینیک های گیاهپزشکی مراجعه و پس از تهیه نسخه و کسب راهنمایی های درست علمی، نسبت به تهیه سموم مورد نیاز از طریق فروشگاه های مجاز اقدام کنند.
وی خودداری از خرید سم ناشناس و گوش دادن به توصیه های افراد غیر متخصص را از دیگر پیشنهادهای های سازمان جهاد کشاورزی برای باغداران و کشاورزان عنوان کرد.
استان کردستان 29 هزار و 137کیلومتر مربع مساحت دارد که یک میلیون و 240هزار و 11هکتار آن زمین کشاورزی است.
مجموع تولیدات زراعی استان کردستان بیش از یک میلیون و 500 هزار تُن در سال است که باتوجه به استعداد آب و خاک می توان میزان این تولیدات را حداقل تا سه میلیون تُن در سال افزایش داد.
3034/ 3020
** خبرنگار: حسن حسین زاده/**انتشاردهنده: عبدالله رحمانی

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۷۵۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت گندم از مزارع کرمانشاه آغاز شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از آغاز برداشت گندم از گندمزارهای مناطق گرمسیری استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی چاله چاله امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال ۴۲۹ هزار هکتار گندم در استان کرمانشاه کشت شده، گفت: پیش‌بینی می‌شود حدود ۱.۱ میلیون تن گندم در استان تولید و بیش از ۸۰۰ هزار تن آن تحویل مراکز خرید تضمینی گندم در استان شود.

وی افزود: امسال ۴۰ هزار هکتار از گندم کشت شده در مزارع استان، گندم دوروم بوده که پیش‌بینی می‌شود ۱۳۵ هزار تن از محصول تولیدی استان گندم دوروم که گندم مورد نیاز کارخانجات ماکارونی است، باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به فعال‌شدن ۷۰ مرکز خرید تضمینی گندم در استان کرمانشاه، گفت: کار برداشت گندم در استان توسط ۱۵۰۰ دستگاه کمباین انجام خواهد شد که ۸۰۰ کمباین آن بومی استان است.

وی گفت: تا این لحظه قیمت خرید تضمینی گندم به ازای هر کیلوگرم محصول ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده و نرخ خرید تضمینی گندم دوروم هم ۱۸ هزار تومان است.

چاله چاله افزود: برداشت گندم از گندمزارهای استان کرمانشاه از امروز (یازدهم اردیبهشت) در مناطق گرمسیر استان در شهرستان قصرشیرین شروع شده و تا حدود شهریور ماه در مناطق سردسیر استان در شهرستان سنقروکلیایی ادامه خواهد داشت.

کد خبر 749512

دیگر خبرها

  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • برداشت گندم از مزارع کرمانشاه آغاز شد