Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل سیاسی گفت: شعار سال 96، آسیب‌شناسی خیلی واقع نگرانه امام خامنه‌ای از مشکلات کشور است که ایشان یک مسیر مطلوب و مقدور برای حل مشکلات کشور ارائه دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو بایزدندادر خصوص سخنان بسیارمهم رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر رضوی، شعار سال و راه‌حل برون‌رفت از مشکلات کشور گفت: صحبت‌های رهبری معظم در حرم رضوی و انتخاب شعار سال منظومه‌ایاست که باید در کنار هم دیده شود، درحقیقت حضرت آقا آسیب‌شناسی خیلی واقع نگرانه از مشکلات کشور را انجام دادند و یک مسیر مطلوب و مقدور برای حل مشکلات کشور ارائه دادند که بسیار منطقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر مهدی صادقی اظهار کرد: امام خامنه‌ای راه‌حل مشکلات کشور را مدیریت «متدین، کارآمد و انقلابی » عنوان می‌کنند و مسلم است اگر چنین مدیریتی در کشور سرکار باشد مشکلات کشور به‌طورقابل‌قبول برای مردم حل خواهد شد؛ که متأسفانه درگذشته و شرایط فعلی این شاخصه‌های مدیریتی را باهم نداشته‌ایم.

وی افزود: مدیر متدین کسی است که ازلحاظ اخلاقی، شخصیتی، خانوادگی وکسب معارف اسلامی ضعف نداشته باشد اما امروز می‌بینیم در بدنه مدیریت افرادی حقوق‌های نجومی می‌گیرند که به فرموده حضرت آقا نامشروع است و این تدین مدیریتی را کاملا نقض می‌کند.

دکتر صادقی بابیان اینکه مدیریت باید انقلابی باشد اذعان کرد: چند سال اخیر مدیریت وابسته گرا در کشور روی کارآمده‌است که تعامل‌گرایی یک‌طرفه با غرب را راه‌حل مشکلات می‌دانند و این یعنی مدیریت انقلابی وجود ندارد، بینش و معرفت لازم نسبت به آرمان‌های انقلاب وجود ندارد.

کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: در سال های اخیر کارآمدی به معنای واقعی نبوده و خصلت هایی مثل لج بازی و فردمحوری، مقطعی نگری، کارهای زودبازده، تخریب اقدامات مدیران قبل، از مصادیق عدم کارآمدی محسوب می‌شوند.

وی با تأکید بر اینکه اگر سه شرط «تدین، انقلابی بودن و کارآمدی» شاخصه اصلی مدیران باشد تمام مشکلات حل می‌شود گفت: آنچه در این برهه از زمان دارای اهمیت است این است که مطالبات اقتصادی و عینی کشور به فضای انتخاباتی شکل دهد و مردم با ایجاد موج سالم و مثبت اجازه ندهند حرف‌های حاشیه‌ای و مسموم سیاسی به‌جایحرف‌های عملیاتی بر فضای انتخابات حاکم شود.

دکتر صادقی با توجه به نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری افزود: نباید حاشیه و تهمت‌زنی‌های مکرر طرفین جایگزین طرح مشکلات اساسی کشور شود زیرا مشکلات اجتماعی معضل اصلی کشور محسوب می‌شود و باید تفکری سرکار بیاید که باصداقت،توانمندی، انگیزه اخلاقی بالا، هدف خود را رفع مشکلات اصلی کشور بداند.

کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: هر جا مدیریت انقلابی و فعال داشتیم کار پیش رفته است و هر جا روحیه ناامیدی و بی‌تحرکی وجود داشته و مدیریتغیرانقلابی بوده کارها پیش نرفته و یاکار به انحراف کشیده شده است و متاسفانه این مدیران، ناتوانی خود را پای ارزش‌هاگذاشته‌اند.

دکتر صادقی اظهار کرد: برخی نقشه راه یعنی قانون اساسی وآرمان‌های انقلاب را فدای علایق شخصی یا سلایق جناحی خودکرده‌اند و وفاداری مؤمنانه نسبت به نقشه اولیه نداشته‌اند.

وی ادامه داد: نقشه بالادستی درست بوده اما اجرای برنامه‌ها برای تحقق آرمان‌ها اشتباه بوده است و باید در طول راه مجریان وفاداری صادقانه نسبت به آرمان‌ها داشته‌ باشند.

دکتر صادقی خاطرنشان کرد: به‌طورکلی شعار سال منظومه کلی درد کشور را به طور واقعی و عالمانه نشان می‌دهد درحالی‌که مشکلات اقتصادی کشور به مرحله حاد نزدیک می شود و درمان آن یعنی اقتصاد مقاومتی درمانی منطقی، معقول و پذیرفته‌شده بین عقلای کشور است.

کارشناس مسائل سیاسی همچنین گفت: رهبری معظم با مقایسه دستاوردهای انقلاب با دوران طاغوت ثابت کردندشعار ما نمی‌توانیمطرح‌شده از سوی جریان غرب‌گرا اشتباه است و شعار ما می‌توانیم و ما توانسته‌ایم باید در جامعه حکم‌فرما شود تااطمینان خاطر را به کشور بازگردانیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۷۷۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پدیده‌ نشر کتاب، یکی از دغدغه‌های اصلی سیاست‌گذاران نظام‌ها و کشور‌های مختلف دنیا بوده و به‌عنوان مهمترین شاخص پیشرفت و توسعه‌یافتگی در نظر گرفته شده است.

در رابطه با این موضوع پژوهشگران مطالعه‌ای انجام داده‌اند که این صنعت مانند هر صنعت دیگر نیازمند برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری، سرمایه‌گذاری و تامین زیرساخت‌هایی است تا بتواند به یک اهرم فرهنگی و اقتصادی موثر تبدیل شود. برخورد سطحی، سنتی و تجربی با مساله نشر جوابگوی نیاز‌های جامعه کنونی نیست؛ زیرا نشر پیوندی عمیق با تاریخ، اقلیم، فرهنگ، اقتصاد و آموزش دارد و نیازمند حرکتی همه جانبه و در تمام ابعاد است. روشن است که این حرکت‌ها بازخورد سریع ندارند، اما در درازمدت تغییرات اساسی ایجاد می‌کنند.

* وضعیت نشر در ایران

 در این پژوهش آمده است که  نشر در ایران طی عمر کوتاه خود همواره با مشکلات عدید‌ه‌ای روبرو بوده و با فراز و نشیب‌های گوناگون برخاسته از تحولات اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و پیشرفت‌های فنی مواجه بوده است.

این پژوهش به این مهم اشاره می‌کند که منابع پزشکی با سلامت جامعه ارتباط مستقیم داشته و کتاب به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین منابع، از اهمیت بالایی برخوردار است. پژوهش حاضر با هدف آسیب‌شناسی وضعیت نشر کتاب‌های علوم پزشکی و همچنین شناسایی مشکلات تولید محتوا، تولید فرهنگی و تولید فنی در ایران از دیدگاه ناشران انجام شده است.

بسیاری از مشکلات نشر در ایران ریشه در سیاست‌ها، قوانین و فرهنگ حاکم بر جامعه دارد

این پژوهش توضیح می‌دهد وجود نوسان و نابسامانی در مواردی مانند تعداد عناوین سالانه، نوبت چاپ، تالیف و ترجمه، شمارگان و قیمت در هر سال نشان از عدم برنامه‌ریزی صحیح و اصولی در امر نشر دارد.

* ارتباط سطح سلامت جامعه با نشر پزشکی

یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که نشر پزشکی به‌دلیل تاثیر مستقیم آن بر سلامت بشر، از اهمیت بالایی برخوردار است و نمی‌توان آن را نادیده گرفت؛ بنابراین با بررسی چالش‌های پیشروی این صنعت و تلاش در جهت برطرف‌کردن آنها، می‌توان بر پویایی و بازدهی آن و در نتیجه بالارفتن سطح سلامت جامعه افزود با توجه به اینکه پژوهش‌های مختلف صورت‌گرفته در این حوزه بر اساس دیدگاه متخصصان و ناشران در تمامی حوزه‌های موضوعی نشر می‌باشد.می‌توان نتیجه گرفت که بسیاری از مشکلات نشر در ایران ریشه در سیاست‌ها، قوانین و فرهنگ حاکم بر جامعه دارد.

* عوامل موثر بر آسیب‌های نشر کتاب پزشکی در ایران

این پژوهش مطرح می‌کند که مهمترین آسیب‌های نشر کتاب پزشکی در ایران را می‌توان ضعف در سیاست‌گذاری‌ها و قوانین و چارچوب‌ها در نظر گرفت. از بعد دیگر، نبود نیروی متخصص فنی در قسمت‌های مختلف نشر پزشکی به تنهایی آسیب زیادی را به این حوزه وارد کرده است. مخاطبان کتاب نیز به دنبال کتاب‌های کم‌حجم و منابع امتحانی به جهت قبولی در آزمون‌ها و امتحانات هستند و این مساله ناشر را نیز با چالش تولید محتوای علمی مواجه می‌کند.

این پژوهش مطرح می‌کند که مسایل سیاسی و اقتصادی حاکم برکشور بر نشر نیز تاثیر گذاشته است که نمود آن را بیشتر درحوزه‌ تولید فنی و خرید و نگهداری مواد اولیه چاپ می‌توان مشاهده کرد. درنهایت متکی بودن بر طب غیرایرانی و استفاده فراوان از منابع ترجمه‌ای و تولید محتوا‌های غیرمفید و عدم رغبت دانشجویان به مطالعه، ماحصل کاستی‌های ریشه‌ای در حوزه‌ی نشر است.

متکی بودن بر طب غیرایرانی و استفاده فراوان از منابع ترجمه‌ای و تولید محتوا‌های غیرمفید و عدم رغبت دانشجویان به مطالعه، ماحصل کاستی‌های ریشه‌ای در حوزه‌ی نشر است

پیشنهاد‌های برگرفته از پژوهش حاضر، عبارتند از:

در نظر گرفتن تخصص ناشر هنگام اخذ مجوز نشر، برگزاری جلسات ارتباط مستقیم بین ناشران و سیاست‌گذاران نشر، نیازسنجی مشکلات سلامت کشور و سفارش تولید محتوای متناسب با آن، تجدیدنظر در معیار‌های ارزیابی ناشران و اتخاذ فرایند تشویق و تنبیه بر اساس آن،  اصلاح قوانین ارزشیابی در فرایند ارتقای هیات‌علمی.

 

از دیدگاه نویسندگان این پژوهش؛ توجه جدی‌تر به نشر تخصصی پزشکی از سوی دولت، می‌تواند بسیاری از مشکلاتی را که ناشران حوزه‌ی تخصصی نشر پزشکی و به‌ویژه ناشران خصوصی با آن دست به گریبان هستند، مرتفع سازد و کتاب، این کالای فرهنگی پراهمیت، در استانداردترین حالت‌ممکن و در کوتاه‌ترین زمان به‌ دست مخاطب برسد.

* بیشترین مشکلات و آسیب‌ها در حوزه‌ تولید محتوا

از نظر این پژوهش بیشترین آسیب‌ها در حوضه تولید محتوا در نشر کتاب به شرح زیر است:

نبود سیاست‌گذاری تولید محتوا ترجمه‌ای بودن درصد بالای آثار نشر پزشکی و تخصص نداشتن ناشران پزشکی بیشترین مشکلات و آسیب‌ها در حوزه‌ی تولید محتوا را در برمی‌گیرد.

در ادامه این پژوهش آمده است که مشکلات تولید فرهنگی شامل تخصصی و هزینه‌بر بودن ویراستاری کتاب، حرفه‌ای نبودن داوران و نبود قوانین ساختارمند داوری با آسیب‌ها بیان شده است و مسایل بخش تولید فنی که مشکلات مواد اولیه چاپ و نشر، مشکلات فناوری چاپ و نشر و کمبود نیروی متخصص فنی سه آسیب اصلی در تولید فنی از دیدگاه ناشران برشمرده شده‌اند.

لیکن بر اساس یافته‌های این مطالعه، باتوجه به یافته‌های حاصل از این پژوهش درباره‌ آسیب‌های موجود در صنعت نشر پزشکی، می‌توان نتیجه گرفت که بسیاری از مشکلات نشر در ایران ریشه در سیاست‌های کلی و قوانین و فرهنگ حاکم دارد.

بنابراین توجه جدی‌تر به حوزه‌ تخصصی نشر پزشکی از سوی دولت و سیاست‌گذاری کاملاً بی‌طرفانه در جهت برطرف‌کردن دغدغه‌های ناشران می‌تواند موانع و مشکلات زیادی را برطرف سازد. 

گفتنی است، این یافته‌ها، به صورت یک مقاله علمی پژوهشی باعنوان «تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه‌ی پزشکی با رویکرد پدیدارشناسی» تهیه شده که در دوماهنامه «پیاورد سلامت» منتشر شده است. این نشریه متعلق به دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهید مطهری  و آسیب شناسی انقلاب
  • تقویم نجومی امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • تقویم نجومی امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آغاز برداشت گل محمدی از فضای سبز شهری قم
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • فرهنگ کار در کشور دچار آسیب شده است
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند