Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@05:21:41 GMT

آغاز طرح گاز رسانی به دهستان سبزدشت بافق

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۷۸۶۹۱

آغاز طرح گاز رسانی به دهستان سبزدشت بافق

به گزارش ایرنا معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد در مراسم کلنگ زنی این طرح با بیان اینکه سبزدشت از مناطق مستعد برای پیشرفت و توسعه در شهرستان بافق به شمار می رود اظهار داشت : با توجه به همجوار بودن این منطقه با استان کرمان عملیات گازرسانی به دهستان سبزدشت از استان همجوار به طول بالغ بر 60 کیلومتر اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد علی طالبی با اشاره به همکاری شرکت گاز استان یزد و کرمان در این طرح گفت: تامین گاز به عنوان یک زیرساخت مهم توسعه و پیشرفت منطقه سبزدشت محسوب می شود و زمینه را برای ماندگاری جمعیت و توسعه سایر بخش های اقتصادی این منطقه مانند راه اندازی واحد های تولیدی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، رونق صنعت گردشگری، توسعه صنعت و معدن فراهم خواهد کرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار یزد بر همت مردم این منطقه و حمایت جدی مسئولان در اجرای سریع طرح گاز رسانی به این دهستان تاکید و ابراز امیدواری کرد:با بهره برداری از این طرح مهم شاهد پیشرفت هر چه بهتر منطقه سبزدشت بافق طی سالهای آینده باشیم .
فرماندار بافق هم در این آئین گفت: با اجرای طرح گازرسانی به دهستان سبزدشت توسعه این منطقه شتاب بیشتری می گیرد.
محمد زاده رحمانی افزود: علاوه بر آنکه منطقه سبزدشت کانون تولید است در بحث گردشگری نیز فعالیت خوبی را آغاز کرده است.
وی گازرسانی به سبزدشت را نقطه عطفی برای توسعه این منطقه دانست و تصریح کرد: ضمن اینکه جمعیت خانوارهایی این منطقه روز بروز در حال افزایش است با بهره مندی از نعمت گاز بسترخوبی برای راه اندازی کارگاههای زود بازده اقتصادی فراهم می شود.
فرماندار بافق خاطرنشان کرد:در فاز اول و ظرف حداکثر یک سال، به ٢٢ روستای منطقه سبزدشت گازرسانی انجام می شود.
دهستان سبزدشت مشتمل بر 22 روستا و آبادی به هم پیوسته و دهها روستای پراکنده و جمعیتی افزون بر سه هزار و 500 نفر مقیم و بیش از پنجهزار نفر فصلی یکی از سه دهستان شهرستان بافق محسوب می شود.
بساب مرکز این دهستان با 200 خانوار جمعیت در فاصله 105 کیلومتری شهر بافق قرار دارد.
بافق با 50 هزارنفر جمعیت در فاصله 110 کیلومتری یزد واقع شده است.
7543 / 6197خبر نگار : عسکری** انتشار: محمدحسین فلاح تفتی
irnayazdd

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۷۸۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آفت ملخ در زمین‌های کشاورزی با بارش‌های بهاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، فرشید شبانی با بیان اینکه آفت ملخ موجود در منطقه بومی است، گفت: میانگین جمعیتی این آفت در منطقه هر سال با توجه به وجود کانون‌های آن در منطقه متغیر است و مبارزه با این آفت براساس جمعیت انجام می‌شود.
وی افزود: ملخ مراکشی در منطقه ابواسحاق فلارد (بخشی از مناطق مرتعی و مزارع و باغات) مشاهده شده است.
شبانی گفت: پیش‌بینی می‌شود مبارزه با آفت ملخ مراکشی در منطقه ابواسحاق شهرستان فلارد در سطح ۲۰۰ هکتار انجام شود.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۵ هکتار از منطقه لندی شهرستان اردل آلوده به آفت ملخ‌های بومی شاخک بلند شده است.
به گفته شبانی، منطقه آلوده به آفت ملخ در لندی منطقه‌ای جنگلی، پرشیب و غیرقابل دسترس است که کشاورزان با شخم غیرقانونی اقدام به کشت کرده‌اند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: ملخ‌های محلی و بومی در عرصه‌های جنگلی به صورت عادی وجود دارد و به وسیله سایر عوامل طبیعی تحت کنترل است، اما شخم زدن و تبدیل این عرصه‌ها به زمین‌های کشاورزی موجب افزایش جمعیت آفت شده که برای کشاورزی مضر و خسارت‌زا است.
وی گفت: در خصوص کمک به کشاورزان منطقه لندی با توجه به تخلف صورت گرفته از سوی کشاورزان باید تصمیم‌گیری شود.
شبانی یادآوری شد: هرچند با توجه به بارش‌ها و اراضی شیب‌دار احتمال تلفات زیاد آفت ملخ در منطقه لندی وجود دارد، اما در صورت گسترش آفت و احتمال خطر سرایت و آلودگی مزارع پایین دست؛ به طور حتم برای مبارزه با آن وارد عمل می‌شویم.
به گفته شبانی، تخریب اراضی جنگلی تخلف به شمار می‌رود و مجموعه منابع طبیعی و آبخیزداری باید متخلفان با هدف حفظ عرصه‌های جنگلی مقابله کند.
وی در خصوص آلودگی سایر مناطق چهارمحال و بختیاری به آفت ملخ افزود: سالانه مبارزه با آفت ملخ بومی و محلی در سطح ۲۰۰ هکتار از شالیزار‌های برنج در منطقه بارز و شوارز لردگان لردگان انجام می‌شود.
شبانی افزود: همچنین مبارزه با آفت ملخ بومی در سطح ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی، مزارع دیم، غلات و حبوبات منطقه ارمند شهرستان خانمیرزا از توابع این استان آغاز شد.
به گفته شبانی، افزون بر این هر سال درمناطق بازفت، صمصامی، شیخ علی خان از توابع شهرستان کوهرنگ مبارزه با ملخ انجام می‌شود که تاکنون گزارشی مبنی به افزایش جمعیت این آفت دریافت نشده است.
مدیرحفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: طبق دستورالعمل ملخ جزو آفت‌های عمومی است که در صورت افزایش جمعیت با توجه به اشتها و تغذیه زیادی که از سبزینگی گیاه دارد از قدرت تخریب بالایی برخوردار است.
وی افزود: بیشتر آفت‌های ملخ استان در مرحله پورگی و نوزادی قرار دارند و برای جلوگیری از حالت طغیانی کار کانون‌کوبی انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه براساس نُرم تعیین شده از سوی سازمان حفظ نباتات وجود بیش از ۱۲ عدد پوره ملخ در یک مترمربع نیاز به مبارزه دارد و کمتر از این میزان اقتصادی نیست گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد هرچند جمعیت ملخ‌های بومی در تمامی مناطق و کانون‌های آلوده استان در حالت طغیانی نیست ولی در برخی مناطق به نرم مبارزه رسیده که مبارزه با آنها باید با دقت و لحاظ کردن مسائل زیست محیطی انجام شود.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از کانال آب‌رسانی در سپیدان
  • کاهش آفت ملخ در زمین‌های کشاورزی با بارش‌های بهاری
  • بارش شدید باران بهاری در دهستان بنادک سادات +فیلم
  • اولین نماز جمعه در «فرومد» اقامه شد
  • سازمان ملل: بازسازی غزه ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • آب‌گرفتگی در 4 استان! هلال احمر به امدادرسانی شتافت
  • گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه
  • وجود ۲۰۳ هزار و ۴۲۴ علمک گاز در چهارمحال و بختیاری
  • ۳۰۰ نیروی هلال احمر در جست و جوی «یسنا»
  • امسال همه شهر‌ها و روستا‌های لرستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند