Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رييس جمهوري با اشاره به دستاوردهاي دولت يازدهم در عرصه اقتصادي و ايجاد نشاط در ميان مردم، اظهار داشت: رفع دغدغه ها براي سرمايه‌گذاري و آينده‌نگري بسيار مهم است. کاري که دولت تدبير و اميد انجام داد در يک جمله خلاصه مي‌شود و اينکه اميد مردم به آينده کشور و نظام در جهت مادي و معنوي افزايش پيدا کرده است و آينده را روشن‌تر مي‌بينند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش خبرگزاري آريا ،حجت الاسلام و المسلمين دکتر حسن روحاني روز سه شنبه در مراسم افتتاح و آغاز عمليات اجرايي 43 طرح و پروژه در استان مازندران، با اشاره به تاريخ و فرهنگ بزرگ، دين اسلام، مذهب علوي، عشق ايرانيان به خاندان رسالت و ايستادگي در 8 سال دفاع مقدس، گفت: ملت ايران ملتي بزرگ است و بايد با نشاط، کار و تلاش به جلو حرکت کنيم.
رييس‌ جمهور افزود: اميد ما از ديروز بيشتر است و دولت نيز به دنبال همين امر بود. برخي مي‌گويند چرا در ماه‌هاي پايان دولت تدبير و اميد افتتاح طرح ها و پروژه‌ها زياد است اما همه ما بايد از اين امر خوشحال باشيم و بايد در نظر داشت، افتتاح پروژه‌ها و طرح‌ها مختص به زمان کنوني نبوده و در دهه مبارک فجر و هفته دولت، چندين افتتاح و بهره‌برداري داشتيم.
دکتر روحاني تصريح کرد: همه ملت و ارکان نظام و کشور در حال تلاش براي تحقق اين اهداف هستند و خوشحاليم که تحرک جديدي در کشور بوجود آمده است.
رييس‌ جمهوري با بيان اينکه بايد توليد ملي و اشتغال که مقام معظم رهبري در سال جاري بر آن تأکيد کرده‌اند به گفتمان سال تبديل شود، گفت: در جلسه‌اي با مقام معظم رهبري به بنده درباره کالاهاي وارداتي تأکيد کردند که اگر کارخانه‌اي در کشور در حال توليد است، نبايد جنس مشابه خارجي وارد شود و بسيار مهم است که در سال جاري گفتمان همه ما به توليد، کار، تلاش و اشتغال تبديل شود.
دکتر روحاني با بيان اينکه ان‌شاء‌الله انتخابات پيش رو بسيار پررونق برگزار شود، به شرايط حساس کنوني کشور اشاره و تأکيد کرد: بايد قدرت، وحدت و انسجام خود را در اين انتخابات به جهانيان نشان دهيم.
وي تأکيد کرد: اميد داريم که در اين انتخابات، اخلاق قرباني نشود و مراقب هستم و همواره سفارش مي‌کنيم که به اخلاق در کشور لطمه‌اي وارد نشود، چرا که اخلاق مي‌تواند در جامعه، آرامش، معنويت و اعتماد ايجاد کند.
رييس‌ جمهور افزود: نبايد دين خود را بفروشيم و شرايط کشور به گونه‌اي است که به دنيا نشان دهيم که انتخابات ما با انتخابات آمريکا و اروپا فرق دارد چرا که جامعه‌اي اسلامي بوده و بنيانگذار انقلاب اسلامي ما، امام خميني(ره)، مي‌باشد و رهبري همچون مقام معظم رهبري، داراي قانون اساسي اسلامي، قرآن و عشق به خاندان اهل بيت(ع) هستيم.
دکتر روحاني با اشاره به صبر و تحمل حضرت علي(ع) و اخلاق خوش ايشان با مردم، گفت: اميرالمؤمنين(ع) با اتصال به آسمان و حتي هوش بالاي خود مي‌دانست که ابن ملجم مرادي کيست؟ اما با اين حال بيشتر از ديگران به وي لطف مي‌کرد.
رييس‌ جمهور ادامه داد: تا متوجه مي‌شويم، فردي رقيب ماست رفتار ما به گونه‌اي ديگر مي‌شود، اما بايد در نظر داشته باشيم که اميرالمؤمنين، هيچگاه به ابن ملجم لجوج و منافق ، با وجود شناخت کاملي که از وي داشت، حتي در آخرين لحظات عمر پربرکت خود تعرضي نکرد.
دکتر روحاني تصريح کرد: يکديگر را دوست داشته باشيم، چرا که برادريم و از يک مملکت هستيم و بايد به دنبال آباداني ايران و تلاش براي توليد و اشتغال باشيم.
رييس‌ جمهور با بيان اينکه بسيار خوشحال‌کننده است جوانان ايراني داراي شغل و با شجاعت و عزت نفس، مشغول بکار باشند، اظهار داشت: همه ما در يک کشتي بوده و زير يک سقف هستيم و بايد از خوشحالي و از کار مردم لذت ببريم.
دکتر روحاني تأکيد کرد: کينه‌ها را کنار بگذاريم چرا که کينه‌ها به خودمان هم رنج مي‌دهد. مگر اينکه کينه‌‌اي در راه خدا باشد که اين موارد نيز استثنا است و نبايد براي دنيا غمگين بود.
رييس‌ جمهور با اشاره به تخصيص اعتبار لازم و مناسب دولت يازدهم به کشاورزان آسيب‌ديده شمالي از سرمازدگي محصولات، اظهار داشت: پس از گزارش استاندار مازندران، اين امري خوشحال‌کننده است و مردم ايران بايد شاداب به جمهوري اسلامي ايران، مذهب شيعه، شمال سرسبز، خليج فارس که نعمت الهي هستند، افتخار کنند.
دکتر روحاني در ابتداي اين مراسم نيز هنگام افتتاح طرحهاي مرتبط با توسعه بنادر ، به بهره‌برداري از فاز دو بندر اميرآباد اشاره کرد و گفت: افتتاح اين طرح مي‌تواند تحول خوبي در حرکت اقتصادي کشور ايجاد کند.
رييس‌ جمهوري در فرمان بهره‌برداري از طرح‌هاي مختلف بندر اميرآباد که توسط وزارت راه و شهرسازي انجام شده است، گفت: رشد 53 درصدي مسافرت‌هاي دريايي، نشان‌ دهنده رشد و توسعه کشور در اين بخش است.
دکتر روحاني افزود: زماني که واردات داريم و صادرات نداريم، به معناي آن است که کاميون‌ها بايد، خالي به بنادر رفته و آنجا بارگيري نمايند، اما زماني که صادرات توسعه پيدا کند، اين اتفاق نخواهد افتاد. توسعه همزمان صادرات و واردات نشان مي‌دهد که بخش‌هاي حرکت اقتصادي و توليدي به يکديگر پيوند خورده اند.
رييس‌ جمهور با بيان اينکه درياي خزر از لحاظ اقتصادي، گردشگري، انرژي و روابط سياسي ما با کشورهاي منطقه بسيار حائز اهميت است، به افتتاح اسکله در منطقه آزاد بندر انزلي و بهره‌برداري از طرح توسعه بندر اميرآباد اشاره کرد و گفت: همه اينها بدان معنا است که توسعه بنادر ما در شمال و جنوب براي تقويت روابط تجاري اهميت دارد.
دکتر روحاني توسعه شبکه ريلي و ترانزيت کالا از طريق کشورمان را موجب ايجاد تحول بزرگ در اقتصاد و توسعه روابط با کشورهاي همسايه دانست و گفت: در يکسال گذشته روابط اقتصادي ايران و روسيه، بيش از 70 درصد افزايش يافته و در عين حال با ديگر کشورها نيز در زمينه صادرات و واردات، روابط خوبي داشته‌ايم.
رييس‌ جمهوري با بيان اينکه ايران با کشورهاي حوزه اوراسيا در حال ايجاد منطقه آزاد تجاري است، که مي‌تواند تحول بزرگي در منطقه بوجود آورد، خاطر نشان کرد: قراردادهاي ما با کشورهاي اوراسيا در آينده‌اي نزديک به ثمر خواهد نشست و صادرات کالا از ايران به اين کشورها، آغاز خواهد شد.
دکتر روحاني تأکيد کرد: تمامي بخش‌هاي توليدي و اقتصادي بايد در سال اشتغال و توليد به ميدان آمده و فعال باشند.
رييس‌ جمهوري سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در پروژه‌هاي استان مازندران را نشان از حضور فعال اين بخش دانست و گفت: مشارکت مردم بسيار با اهميت است و بايد براي حضور مثمرثمر فعالان اقتصادي، آنها را تشويق کرده و امنيت لازم را برايشان بوجود آوريم.
دکتر روحاني در بخش ديگري از اين مراسم در فرمان افتتاح طرح‌ها و پروژه‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در استان مازندران پس از استماع گزارش دکتر قاضي‌زاده هاشمي با تقدير از تلاش‌هاي مديران و دست‌اندرکاران اين بخش در استان گفت: موضوع سلامت، بهداشت و درمان در کشور بسيار حائز اهميت بوده و يکي از افتخارات دولت تحولي است که در اين راستا حاصل شده است.
رييس‌ جمهوري به گزارش استاندار مازندران درباره تحول در حوزه سلامت اين استان اشاره کرد و افزود: در استان مازندران 3 هزار تخت بيمارستاني وجود داشته که در طول سال‌هاي گذشته بيش از هزار تخت به آن اضافه شده و با برنامه‌ريزي مسئولان هزار تخت ديگر نيز در برنامه کاري قرار دارد. البته اين به معناي آن نيست که توانسته‌ايم به نقطه مطلوب برسيم و بايد اقدامات در اين راستا ادامه پيدا کند.
دکتر روحاني مردم استان مازندران را ولايتمدار، غيور و با وفا نسبت به نظام و ولايت و انسان‌هايي با ايمان توصيف کرد و با اشاره به استقبال پرشور مردم اين استان از وي در سال 92 و حضور بي‌نظير مردم ساري در مسجد جامع، گفت: مردم مازندران عاشق خاندان رسالت و اهل بيت(ع) هستند و ما همواره براي آنان آرزوي توفيق داريم.
رييس‌ جمهوري در بخش ديگري از اين مراسم و در فرمان افتتاح پروژه‌هاي وزارت جهاد و کشاورزي در استان مازندران از تلاش‌هاي کارآفرينان اين استان تقدير کرد و افزود: اگر سه وزارتخانه نيرو، جهاد کشاورزي و صنعت، معدن و تجارت براي تجهيز اراضي و فناوري‌هاي مدرن دست به دست هم بدهند، هدف دستيابي به توليد و اشتغال به خوبي حاصل خواهد شد.
دکتر روحاني بهره‌برداري از طرح‌هاي وزارت جهاد کشاورزي در استان مازندران را نشان از وجود ظرفيت بسيار مناسب در اين استان دانست و گفت: مردم مازندران علاقمند به کار و کوشش هستند و بايد به آنان کمک کنيم.
رييس‌ جمهور استفاده چندباره از اراضي در طول سال را بسيار مهم برشمرد و گفت: در برخي از کشورهاي جنوب شرق آسيا، از بعضي از اراضي در طول يکسال، 8 بار استفاده مي‌شود و ما بايد تلاش کنيم تا بتوانيم امکان استفاده چند باره را از اراضي خود در کشور، ايجاد کنيم.
دکتر روحاني با تأکيد بر اينکه بايد خود را براي يک تحول بزرگ در کشور آماده کنيم، گفت: امروز زمينه براي صادرات انواع محصولات کشاورزي، فراهم است و ايجاد بنادر و توسعه آنها نيز تسهيل‌کننده آن خواهد بود، البته بايد همپاي آن در زمينه سازماندهي هم تلاش کنيم.
رييس‌ جمهور همچنين در فرمان افتتاح و آغاز عمليات اجرايي پروژه‌هاي وزارت ورزش و جوانان در استان مازندران نيز با تقدير از دست‌اندرکاران ورزش کشور و قهرمانان ملي که در صحنه‌هاي مختلف ورزشي براي ملت ايران افتخارآفريني کردند، افزود: بهره‌برداري از 1190 پروژه ورزشي در طول 3.5 سال گذشته در کشور، افتخاري براي دولت است و نشان مي‌دهد که ملت ايران مردمي ورزش دوست بوده و خادمان مردم هم گام‌هاي خوبي در راستاي توسعه ورزش برداشته‌اند.
دکتر روحاني خاطر نشان کرد: ورزش تضمين‌کننده سلامت جامعه بوده و براي نسل جوان اهميت فراواني دارد.
رييس‌ جمهوري همچنين پس از استماع گزارش وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در فرمان بهره‌بردراي از پروژه‌هاي ارتباطي استان مازندران، گفت: خوشبختانه خدمات خوبي در استان مازندران در زمينه ارتباطات و فناوري اطلاعات صورت گرفته به طوري که اعتبارات مناسبي در اين حوزه اختصاص يافته و پهناي باند در اين استان 8.5 برابر شده است.
دکتر روحاني تأکيد کرد: امروز مسأله تقويت ارتباطات با زندگي، شغل، فناوري، علم و رابطه با جهان در ارتباط است و ديگر تنها يک موضوع تشريفاتي و لوکس نيست، بلکه به عنوان يک ضرورت مطرح است.
رييس‌ جمهوري با اشاره به اقدامات دولت در حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات، گفت: در طول سال‌هاي گذشته، تلاش‌هاي زيادي از سوي دولت صورت گرفته تا ثابت کنيم، مسأله تقويت ارتباطات مجازي و شبکه‌هاي اجتماعي که برخي تصور مي‌کردند بايد هر وقت دلشان خواست اين شبکه‌ها را ببندند، يک ضرورت است و ميليون‌ها جوان و افراد تحصيلکرده، کشور نياز به آن دارند.
دکتر روحاني ادامه داد: البته بايد نسبت به آن مراقبت‌هايي صورت گيرد چرا که ما بايد اخلاق و امنيت ديني و ملي خود را حفظ کنيم اما در عين حال مردم نيز در جامعه رفاه داشته باشند و اين امکان‌پذير است.
رييس‌ جمهور همچنين در بخش افتتاح طرحهاي مرتبط با معادن تأکيد کرد: اقداماتي که در اين دولت براي اکتشاف معادن انجام شده است، 2.5 برابر 90 سال گذشته است و اين کار بزرگي است که در دولت يازدهم انجام شده و نتايج آن به اطلاع مردم خواهد رسيد.
دکتر روحاني با اشاره به آمارهاي خوشحال‌کننده در کل مناطق کشور، گفت: کشف و اکتشاف معادن مي‌تواند به اشتغال‌زايي کمک کند. طبق آمار بانک مرکزي وضعيت معادن در سه ماهه اول و دوم سال نشان مي‌داد که رشدي ندارد، اما در 3 ماهه سوم سال بانک مرکزي اعلام کرد که معادن کشور رشد قابل ملاحظه‌اي داشته است.
رييس‌ جمهوري به سخنان وزير صنعت، معادن و تجارت مبني بر اينکه اگر در کشور دولت يک واحد کار انجام داده است، اما 20 برابر توسط بخش خصوصي انجام شده، اشاره کرد و اظهار داشت: بايد به سرمايه‌گذاران، کارآفرينان، بخش خصوصي، کارگران، مهندسان و ملت ايران تبريک گفت که چنين کار بزرگي را انجام داده‌اند و بايد ادامه يابد.
دکتر روحاني تأکيد کرد: بايد همانطور که مقام معظم رهبري بر امر اشتغال و توليد در سال جاري تأکيد کرده‌اند، کار مضاعف انجام دهيم و به آنچه که هدف نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران برسيم.
رييس‌ جمهوري ادامه داد: مسأله اشتغال و کارآفريني براي همه روستائيان و کل کشور حائز اهميت است.
دکتر روحاني با اشاره به تحولاتي که در استان مازندران در ارتباط با گردشگري، سکونت گردشگران در خانه‌هاي روستايي و بوم‌گردي انجام شده است، اظهار داشت: اين تحول خوبي در روستاهاي ايران است و باعث تحول صنعت گردشگري شده است. در جنوب کشور نيز گزارشات فراواني به دست من رسيده که ساکنان روستاها، اتاق‌هاي خود را در اختيار ميهمانان نوروزي قرار داده و غذاهاي محلي تهيه مي‌کردند و درآمد نسبتاً خوبي نيز از اين طريق براي روستائيان فراهم شده است.
رييس‌ جمهور تصريح کرد: بايد براي هر روستا، مزيت‌هايي در نظر بگيريم و طرح مورد نظر وزارت کار و تأمين اجتماعي مبني بر اينکه براي هر روستا يک محصول اصلي که داراي مزيت است، تعريف شود، باعث تحرک در زندگي و اشتغال مردم خواهد شد.
دکتر روحاني با تأکيد بر اينکه بخش خصوصي در صنعت گردشگري فعال شده و حرکت‌هاي خوبي در اين زمينه انجام شده است، اظهار داشت: با ساخت هتل‌ها، زيربناي گردشگري کامل مي‌شود و تجهيز ناوگان هوايي، ريلي، بنادر و ديگر زيرساخت‌ها، به اين صنعت کمک مي‌کند.
رييس‌ جمهور تصريح کرد: گردشگري يکي از راه‌هاي سريع اشتغال‌زايي است و با توجه به جاذبه‌هاي فراوان مذهبي و گردشگري ايران، مي‌توان توريست‌هاي فراواني را جذب کشور کرد.
دکتر روحاني با اشاره به حساسيت‌هاي برخي در کشور، براي برنامه صد روزه اول دولت يازدهم و همچنين اقدامات مهم اين دولت در همين زمينه، افزود: در همان صد روزه اول دولت با آقاي آخوندي و رييس سابق بنياد مستضعفان جلسات متعددي در باره جاده شمال برگزار شد و يکي از دستگاه‌هاي امنيتي در اين زمينه مسايلي داشت. اما متأسفانه براي اتمام اين پروژه، زمان طولاني سپري شد و در طول 17 سال گذشته تنها 30 درصد تحرک داشت.
رييس‌ جمهور ادامه داد: اميدواريم پروژه تهران – گچسر از جاده شمال در دولت يازدهم، انجام شود چرا که جاده شمال، ملي بوده و براي همه مردم ايران حائز اهميت است.
دکتر روحاني تأکيد کرد: سه طرح جاده فيروزکوه، هراز و شمال، مهم‌ترين کار دولت يازدهم براي مردم ايران است و اميدواريم قدم به قدم جلو برويم.
رييس‌ جمهوري تأکيد کرد: خوشحاليم که پروژه‌هاي دولت تدبير و اميد به اندازه‌اي زياد است که براي افتتاح آنها، فرصتي نمي‌شود.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۸۱۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت مردم نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

 حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ۸ اردیبهشت در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه باید چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر(۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: توجه به تعاون امری ضروری است و تلاش می‌کنیم مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‎‌ها اثرگذار است.

توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در هفته کار و کارگر با محوریت  کارگران و توجه به تولید و اشتغال در حال برگزاری است.

علی باقری با اعلام اینکه کارگران نخبه، برتر و فرهنگ کار کردن را ترویج دهیم، تصریح کرد: توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم است و در راستای تحقق شعار سال تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بسیج کارگری در کنار هم هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات مشکلات مردم به صورت ویژه رسیدگی می‌شود.

در این جلسه مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گزارشی از اقدامات ارائه و بر استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری بین‌بخشی در راستای رفع مشکلات جامعه هدف تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • رسانه‌ها چهره خبیث رژیم صهیونیستی را به جهانیان نشان می‌دهند
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • این تحلیل که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ / آیا وضعیت هراسناک است؟ / امید با توافق روی آغاز نو، و بازتعریف جدید شکل می گیرد
  • این که جز خشونت راهی نمانده ایران را به کجا می برد؟ / آیا وضعیت هراسناک است؟ / امید با توافق روی آغاز نو، و بازتعریف جدید شکل می گیرد