Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دكتر خسرو نصيرى زاده دبيركل مجمع متخصصين ايران وريئس ستاد نخبگان انتخابات رياست جمهورى ها شمى رفسنجانى امروز در وزارت كش

وي با تاکيد بر اينکه هيچ کانديدايي حق ندارد دستاوردهاي نظام و دولت را براي تبليغ خود زير سؤال ببرد، گفت: در جاهايي که دولت خوب و مطلوب عمل نکرده بايد نسبت به آن انتقاد کرد اما اين به گونه‌اي نيست که دولت در همه قسمت‌ها به درستي عمل نکرده و بايد به‌گونه‌اي انتقاد کنيم که عدالت در انتقادهايمان وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نصيرزاده در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به برنامه‌هايش براي دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري گفت: 80 برنامه در حوزه‌هاي اقتصادي، سياسي، فرهنگي و اجتماعي براي برون‌رفت از مشکلات حال حاضر کشور تهيه کرده‌ام که آن را در فرصت مقتضي اعلام خواهم کرد.
دبيرکل مجمع متخصصين ايران تاکيد کرد:‌ بنده آمده‌ام که قاطعانه هر جا که لازم باشد قشر جوان را وارد صحنه کنم تا از اين قشر استفاده شود. بنده نام دولتم را دولت تعاون و اقتصاد مقاومتي است.
وي ادامه داد: دولت من دولت اختلاف نظرهاست اما معاندين در اين دولت جايي ندارند.
نصيرزاده به برنامه ديگر دولتش اشاره کرد و گفت: اولين طرح اقتصادي بنده تشکيل سازمان دانش‌آموختگان دانشگاهي است و از زمان تشکيل اين سازمان که زير نظر نهاد رياست جمهوري عمل مي‌کند براي دانش‌آموختگان بيکار شناسنامه تشکيل مي‌دهيم و آنها را به شرکتهايي که در بخش خصوصي فعاليت دارند و با توجه به تخصصشان معرفي مي‌کنيم تا بتوانيم گوشه‌اي از مشکل بيکاري جوانان را حل کنيم.
وي تصريح کرد: اين سازمان موظف است که همه فارغ‌التحصيلان نخبه را جمع کند و در جهت رفع بيکاري آنها فعاليت داشته باشد.
دبيرکل مجمع متخصصين ايران با بيان اينکه دولت من دولت تابع ولايت فقيه خواهد بود گفت: بنده وزرايم را بر اساس شايستگي انتخاب مي‌کنم نه لابي، بازه سني دولت من بين 40 تا 45 سال خواهد بود تا دولتي جوان، پرنشاط و پرانرژي در جهت رفع مشکلات کشور ايجاد کنيم. معتقدم استفاده از افراد کارآمد مي‌تواند کشور را به سمت تعالي سوق دهد.
نصيرزاده در بخش ديگري از سخنانش به برنامه ديگر اقتصاديش اشاره کرد و گفت: ايجاد نوار تجاري در 146 شهر مرزي از ديگر برنامه‌هاي بنده در زمينه اشتغال و رفع مشکلات اقتصادي است. بنده معتقدم با اين کار مهاجرت معکوس مي‌شود و مردم از مرکز به پيرامون کشور مهاجرت مي‌کنند. اين موضوع باعث امنيت مرزها نيز مي‌شود.
وي به طرح توريسم اسلامي اشاره و خاطر نشان کرد: رهبري بارها تاکيد کردند که بايد طرح توريسم اسلامي محقق شود و اين طرح يکي از برنامه‌ها و اولويتهاي کاري من در صورت انتخاب در دولت دوازدهم است.
دبيرکل مجمع متخصصين ايران ادامه داد: در تمامي روستاهايي که بالاي 5 هزار نفر در آن زندگي مي‌کنند طرح توسعه روستايي را ايجاد مي‌کنيم تا علاوه بر کاهش جمعيت پايتخت در جهت توسعه روستايي نيز عمل کرده باشيم.
نصيرزاده طرح تشکيل کلانشهر دولت را نيز يکي ديگر از برنامه‌هاي خود عنوان کرد و گفت: 8 نقطه را مورد بررسي قرار داديم که مي‌تواند بهترين مکان براي تشکيل کلانشهر دولت باشد. در اين کلانشهر قصد داريم تمام وزارتخانه‌ها و سازمانهاي دولت را در يک شهر تحت عنوان کلانشهر دولت ايجاد کنيم و بهترين نقطه‌اي که امکان ايجاد چنين طرحي را دارد در کنار فرودگاه امام خميني (ره) است و سعي دارم ظرف مدت 24 ماه اين طرح را اجرايي کنم.
وي ادامه داد: سپس تمام ساختمانهايي که مربوط به وزارتخانه‌ها بوده را به شهرداري واگذار مي‌کنم تا نسبت به تخريب اين ساختمانها عمل و فضاي سبز ايجاد کند.
دبيرکل مجمع متخصصين ايران در بخش ديگري از سخنانش تصريح کرد: 80 طرح اقتصاد مقاومتي را در قالب کتابچه‌اي تهيه و به زودي آن را رونمايي مي‌کنم. در اين طرح‌ها سعي شده است به نکات مهم و دقيقي نسبت به اجراي صحيح اقتصاد مقاومتي توجه شود.
نصيرزاده در بخش ديگري از سخنانش در واکنش به برخورد نامناسب وزير راه و شهرسازي با يکي از خبرنگاران گفت: به هيچ عنوان از وزيري که به مردم توهين کند استفاده نخواهم کرد و به وزرايم دستور مي‌دهم در کمال ادب و متانت با مردم برخورد کنند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود از ائتلاف ملي نخبگان ايران اسلامي در انتخابات شوراي شهر خبر داد و گفت: منتظريم هيئت محترم نظارت بر انتخابات شوراها صلاحيت کانديداهايمان را اعلام کند تا در آينده‌اي نزديک اعضاي 21 نفره اين ائتلاف را به مردم معرفي کنيم.
دبير کل مجمع متخصصين ايران در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينکه به دنبال احياي پست نخست وزير هستم گفت: با ايجاد اين طرح دولت مي‌تواند پاسخگوي بهتري براي مجلس باشد.
نصيرزاده تصريح کرد: آن چيزي که امروز افکار عمومي آن را به خوبي لمس مي‌کند رکود و بيکاري است. بنده معتقدم مهار تورم به تنهايي يک مولفه نيست و بنا دارم طي مدت 16 ماه شناسنامه بيکاري تشکيل دهم و همه بيکاران را تحت پوشش شناسنامه بيکاري قرار دهم اگر بنده نتوانم مشکل بيکاري را حل کنم دولتم به طور کامل استعفا خواهند داد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به برنامه‌هاي سياست خارجي خود اشاره کرد و گفت: بنده با تمامي کشورهاي قانوني بجز رژيم اشغالگر قدس که آن را به رسميت نمي‌شناسيم ارتباط برقرار خواهم کرد و معتقدم در دولتم هيچ مانعي براي رابطه با آمريکا وجود ندارد اين مانع را خود آمريکاييها و به دست شوراي روابط آمريکا ايجاد شده و آغوش دولتم براي تمام کشورها باز است.
داوطلب دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري تاکيد کرد: ايران امروز استقلال سياسي دارد و هيچ کس اجازه تعيين تکليف براي آن را ندارد.
وي خاطر نشان کرد: حداقل 12 مولفه اقتصادي را در چارچوب شاخص‌هاي فضاي کسب و کار که يکي از آنها هدايت پول و شبه پول به بخش خصوصي و صدور کالا و خدمات به کشورهاي خارجي را تدوين کرده‌ام.
نصيرزاده افزود: دولت براي رقابت‌پذيرکردن کالاها يارانه صادرات ايجاد کند تا موانع صادرات به خارج برداشته شود.




منبع : انتيران

كلمات كليدي : انتخابات رياست جمهوري ، خسرو نصيري زاده

ارسال نظر
نام :

ايميل‌ :

نظر :



نظرات

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۸۱۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی‌پور در مجلس آینده | وعده‌ها عجیب واقعیت دارد؟

اخیرا کامران غضنفری که با لیست صبح امید(رائفی پور) جزو منتخبان تهران برای ورود به مجلس دوازدهم است در یادداشتی که منتشر کرده، مدعی دادن وعده هایی از جنس وام و خودرو و عضویت در کمیسیون مورد علاقه در عوض رأی دادن به ریاست قالیباف شده است.

او در این یادداشت مدعی شده؛« یکی از اطرافیان جناب قالیباف، تلفنی از اینجانب برای دیداری در مجلس شورای اسلامی دعوت کرد. موضوع را که سوال کردم، گفتند که حضوری با هم صحبت خواهیم کرد. در زمان وعده کرده شده به طبقه دهم ساختمان شیخ فضل الله نوری رفتم. در آنجا به غیر از خود میزبان، دو نفر دیگر از نمایندگان منتخب شهرستان ها هم حضور داشتند. پس از احوالپرسی و بیان مقدماتی، متوجه شدم که موضوع اصلی، جلب نظر نمایندگان جدید برای ریاست آقای قالیباف می باشد. از بنده در مورد کمیسیونی که مایل به عضویت در آن هستم سوال کردند و هنگامی که گفتم کمیسیون مربوطه ظاهراً متقاضی زیاد دارد و احتمالاً نوبت به بنده نخواهد رسید، گفتند این چه حرفی است؟ چه کسی از شما شایسته تر! بعد هم لیست افرادی که اظهار تمایل برای عضویت در آن کمیسیون کرده بودند را یکی یکی می خواندند و می گفتند مثلاً آقای شماره یک را به کمیسیون الف می فرستیم، آقای شماره ۲ را به کمیسیون ب می فرستیم، آقای شماره ۳ را به کمیسیون ج می فرستیم و … یعنی که جای شما در این کمیسیون محفوظ است و دغدغه رفتن به آن کمیسیون را نداشته باشید و ما خودمان آن را حل خواهیم کرد!»

او سپس مدعی شده که بحث اعطای وام های چند صد میلیونی و خودرو نیز مطرح شد، و تاکید کرده؛« برداشت بنده از جلسه مذکور آن بود که با دادن وعده قرار گرفتن در کمیسیون مورد نظر، دادن وعده خودرو، وام و … قرار است نظر نمایندگان منتخب را نسبت به ریاست جناب قالیباف، جلب کنند. البته از یک ماه قبل نیز بنده از دوستان متعددی اخبار مشابهی را دریافت کرده بودم که با منتخبین شهرستان ها تماس گرفته می شود و آنها را به مجلس دعوت می کنند و با دادن وعده های مشابه، از آنان خواسته می شود که به ریاست ایشان رای بدهند.»

این ادعا اما آیا صحت دارد؟

حبیب‌زاده، منتخب مردم مرند در مجلس شورای اسلامی روایت کامران غضنفری از دیدار با یکی از مدیران مجلس را ناصحیح دانست و به تسنیم گفت: «من در آن جلسه مورد اشاره دکتر غضنفری بوده‌ام، به هیچ وجه بحثی درباره قول و وعده برای رأی دادن به ریاست مجلس نبوده و خلاف‌گویی است».

حبیب‌زاده که در این جلسه حاضر بوده، در ادامه به آنچه در این جلسه اتفاق افتاده اشاره کرد و گفت: « آنچه بوده توضیحات اینجانب درباره اعتقادم به مدیریت آقای قالیباف بوده که آقای غضنفری در این میان از آن مقام محترم اجرایی درخواست کرد که درباره عدم تصویب طرح صیانت و فضای مجازی از رئیس محترم مجلس سوال کند، من یک سرباز حضرت آقا و فردی بدون وابستگی به هیچ جریانی هستم و آقای غضنفری را هم فردی دلسوز دیدم اما روایت ایشان صحیح نیست».

این نماینده منتخب مجلس دوازدهم در پایان تصریح کرد: «در آن جلسه آن مسئول مربوطه از آقای غضنفری مدارکش را گرفت و کارهای کارت تردد ایشان به مجلس را برایش انجام داد و خیلی هم احترامش کرد و حرفهای وعده مالی و کمیسیون غیرواقعی هست، در آستانه آغاز کار مجلس دوازدهم بدون حاشیه ها باید دنبال خدمت بی منت به مردم و فداکاری برای انقلاب و مردم باشیم».

دیگر خبرها

  • تسلیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به مناسبت درگذشت ماموستا ملااحمد فخری
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی‌پور در مجلس آینده | وعده‌ها عجیب واقعیت دارد؟
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی پور /غضنفری: در عوض رأی دادن به قالیباف، وعده خودرو و وام چندصدمیلیونی دادند/حبیب زاده: تکذیب می کنم
  • انتقاد دبیر کل حزب مجمع ایثارگران از حذف اندیشه و تصاویر امام
  • رییسی مطرح کرد؛کاهش نرخ بیکاری در کشور/ بر عهد خود با شما مردم باقی هستم
  • رئیس جمهور: مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • بارها گفته‌ام مخالف هرگونه رابطه ناسالم و پارتی‌بازی در همه ادارات هستیم
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید