Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا ولیلو رییس واحد مراغه دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص وضعیت علمی و پژوهشی این مجموعه علمی به ایسکانیوزگفت: وضعیت تحصیلات تکمیلی در واحد مراغه در حد مطلوبی است که در سه سال اخیر با توجه به ظرفیتهای دانشگاه و پتانسیل های شهرستان قدمهای ارزشمندی با ایجاد 36 رشته جدید در تحصیلات تکمیلی برداشته شده است به طوری که تاکنون در 47 رشته مقطع کارشناسی ارشد و 11 رشته مقطع دکتری پذیرش دانشجو داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: کسب رتبه اول در زمینه تولیدات علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی افتخاری بزرگ محسوب میشود. البته مجموعه دانشگاهیان به این موفقیت بسنده نخواهند کرد و با توجه به حمایتهای ویژه از پژوهشگران و تولیدات علمی آنان، در آینده شاهد موفقیت های بزرگتری خواهیم بود. در حال حاضر با وجود تولید 20 درصدی مقالات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، ایران در منطقه مقام برتر را دارد؛ که در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری بسیار موثر بوده است.

ولیلو در خصوص وضعیت پایان نامه های واحد مراغه عنوان کرد: هرچند تعداد قابل توجهی از پایان نامه ها منجر به مقالات علمی معتبر میشود اما هدف افزایش مقالات استخراج شده از پایان نامه ها است که در این زمینه برای اساتید و دانشجویان محقق امتیازهای خوبی پیش بینی شده است. در این راستا اعضای هیات علمی واحد مراغه را 118 هیات علمی تمام وقت و 90 هیات علمی مدعو تشکیل می دهند.

وی حرکت دانشگاه آزاد اسلامی را پیشروی به سوی تبدیل این مجموعه به نسل سوم و چهارم دانشگاه های جهان عنوان کرد و گفت: یکی از ماموریتهای دانشگاه های نسل سوم تبدیل علم به ثروت از طریق فعالیتهای اقتصادی دانش بنیان است.همچنین با توجه به دور اندیشی مسئولان عالی دانشگاه آزاد اسلامی، حوزه برنامه ریزی و امور اقتصادی دانش بنیان در اکثر واحدها ایجاد شده و ماموریت آنها حمایت از ایدههایی است که قابلیت تجاریسازی را دارند ممکن است در قدم اول موفقیتهای چشمگیری بدست نیاید ولی هر کار بزرگی با اولین قدمها شروع میشوند. در این راستا این واحد از اواخر سال 94 سعی کرده است با استفاده از پتانسیلهای موجود در دانشگاه و منطقه قدمهای موثرتری را بردارد.

رییس واحد مراغه در پایان اضافه کرد: در زمینه فعالیتهای اقتصادی دانش بنیان، دانشگاه بطور مستقیم با مجتمع کشت و صنعت و دامپروری مغان وارد مذاکره شده است. همچنین در زمینه تولید جوجه اپیژنتیک طرح دانشبنیان در جریان است و طرح ممیزی مصرف انرژی مجتمع واحد مراغه نیز بطور علمی و عملی توسط یکی از اساتید دانشگاه پیگیری می شود که در صورت اتمام موفقیت آمیز بودن آن سعی خواهیم کرد این نوع خدمات دانش بنیان را به مراکز تولیدی و ادارات دولتی جهت کاهش مصرف انرژی ارایه کنیم.

200/202

خبرنگار: ناهید سمیعی/انتشار: آخوندی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۸۵۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود