Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق زیبا کلام گفت: در دوره اصلاحات قرار بود که مسئولین نگذارند مسئله هسته ای کشور بصورت بحرانی برای کشور درآید که در این راستا سیاست کج دارمنشی در پیش گرفته شد حتی عقب نشینی هم کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خانه خشتی؛ صادق زیبا کلام شب گذشته در مراسم جشن نوروز در دانشگاه ولیعصر رفسنجان که به عنوان سخنران پیرامون موضوع هسته ای کشور دعوت شده بود به بیان اظهارارتی در این زمینه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: زمانی که تنها تصمیم گیرنده مسئولین باشند و از سایرین اعم از مجلس و دانشگاهیان اظهار نظر نکنند نتیجه جالب از آب در نمی آید که مسئله هسته ای یکی از این موضوعات است.

زیبا کلام گفت: در دوره اصلاحات قرار بود که مسئولین نگذارند مسئله هسته ای کشور بصورت بحرانی برای کشور درآید که در این راستا سیاست کج دارمنشی در پیش گرفته شد حتی عقب نشینی هم کردند.

وی اظهار داشت: در سال ۸۴ که دولت آقای احمدی نژاد بر سر کار آمد و اصولگرایان همه ارکان قدرت در کشور را به دست گرفتند این سیاست کجدار کنار گذاشته شد.

زیبا کلام اظهار داشت: احمدی نژاد اعلام ک هستیم رد که سیاست ما در خصوص موضوع هسته ای کشور تغییر می کند و اعلام کرد که سیاست قبلی خائنانه بوده است و ما با تمام قوا هسته ای کشور را پیش خواهیم برد و عملا این کار را کردند.

وی افزود: نتیجه آن این شد که پرونده ایران در شورای امنیت در نیویورک مطرح و تحریم ها و قطعنامه ها علیه ایران صادر شد، رویکرد دولت احمدی نژاد این بود که چون هسته ای دستاوردها زیادی برای کشور خواهد داشت لذا باعث ارتقای جایگاه ایران در دنیا خواهد شد بنابر این غربی ها که دشمن ایران بودند اینها نمی گذارند که هسته ای در خدمت جمهوری اسلامی قرار گیرد.

این استاد دانشگاه بیان داشت: ما باید مقاومت کنیم آنچه در توان داریم بکار گیریم که برنامه هسته ای کشور جلو برود این رویکرد احمدی نژاد بود.

وی تصریح کرد: مطبوعات و صدا و سیما در این خصوص وارد شدند و مردم به اشتباه تصور کردند که هسته ای جایگاه ژئوپولیک ایران را در دنیا ارتقا میدهد و این بهای تحریم ها را دارد و این وضعیت تا پایان دوره احمدی نژاد ادامه داشت.

زیباکلام خاطرنشان کرد: دولت روحانی این سیاست را کنار گذاشت و مذاکرات را با غربی ها و آمریکا بر سر مسئله هسته ای کشور آغاز کرد .

وی ادامه داد: به تدریج که آثار پیشرفت در جریان مذاکرات ظاهرشد اصولگرایان گرد هم آمدند و نام خودشان را دلواپسان هسته ای گذاشتند و شروع کردند به انتقاد به مذاکرات و رویکرد دولت آقای روحانی در این زمینه.

زیباکلام گفت: برای اولین بار جدا از نظر دولت در خصوص موضوع هسته ای کشور از سوی عده ای دغدغه مند مطرح شد چیزی که دلواپسان متوجه نبودند این بود که اگر قرار است رویکرد هسته ای کشور نقد شود چرا تنها سیاست روحانی نقد شود بلکه ابعاد سیاست دولت احمدی نژاد نیز باید نقد شود که اینجا برای اولین بار سیاست های هسته ای احمدی نژاد مورد نقد قرار گرفت که دستاورد آن چه بوده است؟

وی افزود: مخالفت غربی ها با برنامه هسته ای کشورمان چیز دیگری یر از ممانعت از پیشرفت کشور بود بسیاری از کشور چرخه کامل غنی سازی اورانیوم را دارندچرا در رابطه با ایران مشکل ساز شد پاسخ این بود که ایران اعلام کرد می تواند اسرائیل را نابود کند آن زمان جمهوری اسلامی رسما اعلام کرد که غنی سازی دارد و بالقوه توان پیدا می کند که کشور دیگری را نابود کند و پس از اعلام کرد که تولید سلاح هسته ای خلاف شرع است.

زیباکلام بیان داشت: ریشه مناقشه این بود نه اینکه هسته ای باعث می شود ما پیشرفت کنیم و غربی ها این را نمی خواهند وگرنه کره شمالی با این پیشرفت هسته ای باید دنیا را می گرفت.

وی افزود: امروز که در فروردین ۹۶ هستیم دستاوردهای هسته ای چه تحولی در اقتصاد کشور ایجاد کرده است و چه جایگاهی در سطح بین المللی برای کشور داشته، هرچه در زمینه هسته ای گفته شده شعار بوده برای تبلیغات انتخاباتی.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: سرمایه گذاری برای هسته ای در کشور مثل سرمایه گذاری سنگین برای تولید نوشابه است که مواد اولیه نداشته باشیم، در کشور ۲۰ هزار سانتریفیوژ با هزینه زیاد ساخته بودیم اما مواد اولیه برای تبدیل به اورانیوم ۳ درصد وجود نداشت، کیک زرد که ماده اولیه بود به اتمام رسیده بود.

وی افزود: میلیارد ها دلار خرج ساختن آب سنگین اراک شد و الان تبدیل به انباری شده است اینها نتیجه این بود که سیاست هسته ای در اختیار دولت بود.

زیباکلام گفت: در جریان برجام مذاکرات طولانی صورت گرفت توافق به عمل امد منتهی مخالفین از همان روزهای اول مخالفتشان آغاز شد که برجام دستاوردی نداشته شما گفتید تحریم ها برداشته می شود و نشد.

زیبا کلام تحریم های علیه جمهوری اسلامی را ناشی از سه عامل فعالیت های هسته ای ، نقض حقوق بشر در ایران از نظر غربی ها و حمایت ایران از تروریسم بین المللی به گفته غربی ها و آمریکاییها عنوان کرد و گفت: در برجام تحریم هادرباره هسته ای بوددیگر تحریم ها هیچ وقت قرار نبود لغو شود.

وی افزود: لغو تحریم های هسته ای هم قرار نبود یکشبه اتفاق بیافتدبه مرور زمان آژانس راستی آزمایی می کند که در چهارچوب برجام انجام شده و آن وقت تحریم ها شروع به لغو شدن می کنند.

این استاد دانشگاه بیان داشت: مشکلات ما تنها به واسطه تحریم ها نبودبلکه قوانین بین المللی بانکداری نیز هست چقدر امنیت سرمایه گذاری در ایران وجود دارد، باید ببینیم که ریشه مشکلات کشور چه میزان برمیگردد به مسائل هسته ا و چه میزان به ساختار اقتصادی کشور که اقتصادی فاسد و ناکارآمد است.

زیباکلام در پاسخ یکی از حضار درباره عملکرد اقتصادی ضعیف دولت روحانی بیان داشت: دولت روحانی در زمینه مهار تورم انصافا موفق بوده، فروردین ۹۲ آقای روحانی دولت را با تورم ۴۰ درصد در دست گرفت و الان به زیر ۱۵ رسیده ، از نظر رشد اقتصادی نیز در سال ۹۲ منفی چهار درصد بود و امروز به بالای ۵ درصد رسیده است.

وی افزود: در زمینه اشتغال دولت نتوانسته موفق باشد و در کاهش رکود دولت روحانی نمره قبولی نمی گیرد.

زیباکلام گفت: باید دید که چند درصد اقتصاد ایران به دست دولت است، ۶۰ درصد این اقتصاد دست بنیادهای دیگر است که مالیات نمی دهند و به کسی هم پاسخگو نیستندخودشان می خرند و می فروشند اگر بررسی کنیم این نکته مهمی است.

وی ادامه داد: در زمینه اشتغال اگر فرض کنیم که ۵ میلیون بیکار در کشور داریم برای سرمایه گذاری اشتغال انها به ۲۵۰ هزار میلیارد تومان نیاز است در حالیکه بودجه کل دانشگاههای کشور در سال ۹۵ ۵ هزار میلیارد تومان بوده است.

زیباکلام اظهار داشت: شما که ۳۶۵ روز صا و سیما را در اختیار داشتید ۵۹ روز تریبون نماز جمعه را در دست داشتید و یک کلام حقیقت به مردم نگفتید حالا بگویید شما ۲۵۰ هزار میلیارد تومان را از کجا می خواهید بیاورید که برای ۵ میلیون نفر شغل ایجاد کنید، چرا نمی گویید که چه باید کرد و چگونه؟

انتهای پیام/م

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۸۶۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت عراق استفاده از واژه «اسرائیل» را در رسانه‌ها ممنوع کرد

در نشست مشترک هیات رسانه‌ای ایران و عراق در بغداد بر لزوم اهمیت مسئله فلسطین و دفاع از ملت مظلوم تا پیروزی نهایی تاکید شد. در این نشست اعلام شد که استفاده از «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی ممنوع شده و آن‌ها باید از رژیم صهیونیستی به جای این واژه استفاده کنند.   به گزارش ایسنا، در نشست هیات رسانه‌ای بازدید کننده ایران به ریاست فرشاد مهدی‌پور، معاون رسانه‌ای و تبلیغات وزارت ارشاد با هیات کمیسیون رسانه و ارتباطات عراق به ریاست علی الموید که در بغداد برگزار شد، دو طرف درباره گسترش همکاری های دوجانبه رسانه‌ای، مدیریت تولید محتوا، جلوگیری از اخبار جعلی و تشکیل اتاق فکر مشترک و همچنین بازتاب جهانی مراسم اربعین رایزنی و تبادل نظر کردند.    در این نشست فرشاد مهدی پور با تاکید بر اولویت دادن به مسئله فلسطین به عنوان اولویت جهان اسلام، پیشنهاد کرد رویداد بزرگی با حضور فعالان رسانه‌ای حامی فلسطین در کشور عراق برگزار شود تا از ظرفیتهای آحاد و افکار عمومی کشورهای اسلامی استفاده شود.    همچنین علی الموید، رئیس کمیسون رسانه و ارتباطات عراق نیز در این نشست ضمن تاکید بر گسترش روابط رسانه‌ای دو کشور ایران و عراق، پرداختن به اهمیت مسئله فلسطین را ضروری دانست و گفت: اربعین همیشه استمرار داشته است و دارد و مسئله فلسطین نیز تا پیروزی کامل امت اسلام و نابودی رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت‌.   وی افزود: استفاده از کلمه اسرائیل در رسانه‌های عراق ممنوع شده است و بجای آن از رژیم صهیونیستی یا رژیم غاصب صهیونیستی استفاده می‌شود. فشارهایی از سوی آمریکا و برخی کشورها برای جلوگیری از اجرای آن وارد شد اما این مسئله قانونی و اجرایی شده است.    رئیس کمیسیون رسانه و ارتباطات عراق در ادامه گفت: روز جمعه همه دانشگاه‌های عراق شاهد برپایی تظاهرات در حمایت و همبستگی با دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا که مورد سرکوب و ضرب و شتم قرار گرفتند بود.   وی همچنین درباره موضع دولت عراق بیان کرد: نخست وزیر در نشست سازمان ملل و همچنین گفت‌وگو با بایدن، دفاع مقتدرانه‌ای ملت مظلوم فلسطین‌ کرد که بی‌سابقه بود.   الموید در ادامه با اشاره به برگزاری همایش کشورهای عربی در امارات متحده عربی در آینده نزدیک خاطرنشان کرد: این همایش را به کارزار بزرگ عربی دفاع از ملت فلسطین تبدیل خواهیم کرد و به برخی کشورها اعلام کرده‌ایم و آن‌ها هم استقبال کرده‌اند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل
  • دولت عراق استفاده از واژه «اسرائیل» را در رسانه‌ها ممنوع کرد
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم