Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@22:36:46 GMT

شماره تازه فصلنامه «نقد کتاب تاریخ» روی دکه رفت

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۸۶۷۳۸

شماره تازه فصلنامه «نقد کتاب تاریخ» روی دکه رفت

شماره نهم و دهم فصلنامه «نقد کتاب تاریخ» منتشر شد و روی دکه رفت.

به گزارش خبرنگار مهر، شماره نهم و دهم فصلنامه «نقد کتاب تاریخ» با سردبیری حبیب اله اسماعیلی با هدف معرفی و نقد کتاب‌ها و بررسی مسائل و مشکلات نشر کشور در این حوزه منتشر شد و روی دکه رفت.

در این شماره از فصلنامه یادشده، آثار در ۷ گروه موردبررسی قرار گرفته‌اند که شامل «نقد شفاهی»، «نقد آثار تالیفی»، «نقد آثار ترجمه»، «نقد آثار مورخان»، «نقد آثار لاتین»، «گوناگون» و «منبع شناسی و کتابشناسی» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیب‌اله اسماعیلی در «سرسخن» آورده است: «موضوع محوری موردنظر ما همان گفتمان بینافرهنگی است که مدار تولید، توزیع و مصرف را نشان می‌دهد. نه مؤلفان سرِ خود موضوعی را برای نشر انتخاب می‌کنند و نه فعالان عرصه اقتصاد نشر بی‌دلیل سراغ موضوعی خاص می‌روند. مادام که مخاطب موضوعی نباشد، کمتر کتابی در آن عرصه تالیف می شود. حاصل سخن اگر این باشد که متون تاریخی در افقی تاریخی متولد می‌شوند و فهم این افق تاریخی با تحلیل روند تولید و توزیع و مصرف کتاب‌های تاریخی نیز ممکن است.»

در بخش «نقد شفاهی» این فصلنامه به نشست نقد و بررسی کتاب «شناخت کوروش، جهانگشای ایرانی» تالیف رضا ضرغامی که با حضور روزبه زرین کوب، اصغر محمودآبادی و عباس مخبر برگزار شد، پرداخته شده است.

در بخش «نقد آثار تالیفی» ۸ مقاله با عناوین «گفتمان انقلابی چپ» نوشته جعفر مراد حاصلی، «ایران دوره قاجاری» رضا شاه ملکی، «احیاگر حوزه خراسان» نوشته حسین روحانی صدر، «نفت و ایران» نوشته عباس رضایی و... آمده است.

بخش «نقد آثار ترجمه» این شماره به درج مطالبی با عناوین «فهم در تاریخ»، «فلسفه در شرق عالم اسلام»، «دموکراسی بدون دموکرات‌ها»، «تاریخ انگلستان» و... اختصاص دارد.

پایان‌بخش این شماره از فصلنامه بخش «منبع شناسی و کتابشناسی» است که در آن مطالبی با عناوین «منبع شناسی پژوهش تاریخ آل کیا در گیلان» به کوشش فاطمه معتمد لنگرودی و مائده بایرام، «پیشخان» به کوشش فاطمه اسماعیلی و «کوتاه از تاریخ» به کوشش یونس صادقی منتشر شده است.

شماره نهم و دهم فصلنامه نقد کتاب تاریخ ویژه بهار و تابستان سال ۱۳۹۵ به قیمت ۱۰‌ هزار تومان و به همت موسسه خانه کتاب در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۸۶۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند

به گزارش قدس آنلاین به نقل از  ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ناشران برای حضور در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا هجدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ فرصت دارند با مراجعه به سامانه book.icfi.ir نسبت به آماده سازی پنل مجازی‌، ویرایش قیمت کتاب‌ها، تعداد کتاب‌های موجود، آماده‌سازی پنل پست کتاب و... خود اقدام کنند.
همچنین ناشران می‌توانند شماره‌ تماس‌های مورد نیاز خریداران کتاب برای دریافت مشاوره یا برقراری ارتباط را در بخش تنظیمات پنل کاربری خود قرار دهند. 

 ناشران برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با مرکز پاسخگویی بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به شماره ۰۲۱۹۱۰۰۹۸۹۸ تماس بگیرند.
سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • اجرای پویش ملی اهدای اسناد و منابع کهن
  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است
  • آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند