Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد سالاریدر گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار داشت:از این مقدار 5 هزار و 165میلیارد ریال در 51 پروانه بهره برداری سرمایه گذاریشد.

وی افزود:باصدور این پروانه ها، یک ونیم میلیون تن به استخراج اسمی خراسان جنوبی اضافه شد.

معاون امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی گفت: همچنین با صدور 32 پروانه کشف با سرمایه گذاری 68 میلیارد ریال، 44 میلیون و 600 هزار تن به ذخایر معدنی استان افزوده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالاری بیان کرد: طلا، مس، زغال سنگ، سنگهای تزیینی، خاک صنعتی، سیلیس و منیزیت از جمله مواد معدنی کشف شده در سال گذشته بود.

دیدار مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با خانواده معظم شهدا

همزمان با هفته هنر انقلاب اسلامی (شهادت سید شهیدان اهل قلم، شهید آوینی) مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی و جمعی از کارکنان این اداره کل به همراه رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان با حضور در منزل شهید محمد قهوه چی تجدید میثاق دوباره ای با آرمان های شهدا بستند.

احمد محبی در این دیدار ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدای انقلاب، این دیدارها را توفیقی برای مسئولان برشمرد و گفت: همه ما مدیون و مرهون ایثارگری شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی هستیم و افتخارات امروز ما در عرصه های مختلف مرهون خون پاک شهدا است.

وی افزود: همه مسئولان خادم و خدمتگزار پدران و مادران شهدا، ایثارگران و جانبازان عزیز این مرز و بوم هستیم و مطمئنا نسل های آینده هیچ موقع فداکاری ها و جانفشانی های آنان را در پاسداری از کشور فراموش نخواهند کرد.

مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه هرچه در راه تکریم خانواده های معظم شاهد و ایثارگر تلاش شود کم است، گفت:خدمت به خانواده های معظم شهدا و جانبازان که در راه خدا از جان خویش خالصانه گذشتند کاری ارزشمند و معنوی خواهد بود.

محبی در پایان تصریح کرد: پاسداشت و گرامیداشت یاد و خون شهدا از اهمیت و ارزش قابل توجهی برخوردار است و امیدواریم این روند همواره ادامه داشته باشد و یاد شهیدان به ویژه شهید اهل هنر خراسان جنوبی شهید محمد قهوه چی را گرامی می‌داریم.

پس از این دیدار به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی و جمعی از کارکنان این اداره کل به همراه رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان با حضور در منزل هنرمند پیشکسوت استان سید عباس دلباز با وی دیدار و گفت وگو کردند و درپایان این دیدارها هدایایی به همراه لوح تقدیر به رسم یادبود تقدیم گردید.

تعداد معتکفان در خراسان جنوبی 16 درصد افزایش یافت

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: امسال در استان تعداد شرکت کنندگان در مراسم اعتکاف نسبت به سال گذشته بیش از 16 درصد افزایش یافت.

حجت الاسلام سلمآبادی اظهار داشت: امسال بیش از 21 هزار نفر برای انجام مراسم معنوی اعتکاف در مساجد استان حضور یافتند که این رقم در سال گذشته 18 هزار نفر بود.

وی از حضور چشمگیر بانوان، جوانان و نوجوانان در مراسم معنوی اعتکاف خبر داد وافزود: امسال 254 مسجد میزبان معتکفان خراسان جنوبی هستند.

شورای پژوهشی اداره کل فرهنگ و ارشاد استان خراسان جنوبی برگزارشد

بیستویکمین جلسه هیات تحریریه شورای پژوهشی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در محل سالن کنفرانس این اداره کل برگزار شد.

در این جلسه که با حضور رئیس و اعضاء هیات برگزار شد پس از بررسی 8 مقاله 6 مورد انتخاب و مصوب گردید و درباره پیشبرد اهداف فصلنامه در راستای اهداف اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان پیشنهاد شد اتاق فکری در اداره کل تشکیل گردد.

در ادامه پس از بحث و تبادل نظر میان اعضاء در خصوص طرح های رسیده به هیات تحریریه،طرح بررسی و تحلیل الگوی مهاجرت در استان خراسان جنوبی، طرح سنجش توسعه در مناطق روستایی با تاکید بر شاخص های اجتماعی - فرهنگی،طرح تاثیر سرمایه فرهنگی و شاخص های آن بر سواد رسانه ای دانشجویان و طرح رابطه تصور از پایگاه اجتماعی معلمان در افکار عمومی با سبک زندگی آنان مورد موافقت اعضاقرار گرفت و مقرر شد در نشریه شماره 42 فصلنامه چاپ گردد.

انتهای پیام/

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۸۸۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

رئیس مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جزئیاتی از طرح‌های در درست اجرای این مرکز ارائه کرد و گفت: امیدوارم به سرانجام رسیدن طرح‌های ملی، انقلابی در ساحت تولید داده‌های فرهنگی کشور رقم زده و دست سیاست‌گذاران این حوزه را از حیث سیاست‌گذاری پر کند.

به گزارش ایسنا،‌ نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز با حضور صابر جعفری کافی‌آباد (رئیس مرکز) و سجاد یاهک (معاون مرکز) در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد.

در ابتدای این نشست صابر جعفری درباره تحولات ساختاری و فنی مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: در این دو سالی که مسئولیت مرکز طرح‌های ملی را عهده‌دار شده‌ام، تصور می‌کنم انقلاب یا دست‌کم تحول بسیار عمیقی در مکانیزم پیمایش‌های ملی مربوط به حوزه‌های مختلف ساحت فرهنگی رقم خورده است.

وی افزود: پیش از این مدت، حدود یک دهه شاهد رکودِ داده در این مرکز بودیم که در این دو سال این مرکز احیا شد. به‌ عبارت دیگر این تغییر را، محصول شجاعت دولت محترم و البته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حرکت در مسیر برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری مبتنی بر ارزیابی‌های علمی از فرهنگ کشور می‌دانم.

جعفری با تاکید بر اینکه این احیا با دو تحول جدی در دو محور مهم دنبال شد، بیان کرد: سال‌ها به دلیل تعطیلی این مرکز در دولت‌های نهم و دهم و اقتضائات آن، این مرکز تبدیل به دبیرخانه انجام طرح‌های ملی شده و ساختار انجام طرح‌های ملی دچار فروپاشی شده بود. در این سال‌ها انجام طرح‌های ملی از سوی نهادی انجام می‌شد که رئیس دفتر از سوی آن مأمور شده بود. بعد از ایام کرونا از طریق ارزیابی کارشناسی طرح‌های انجام‌شده با یک شورای علمی متشکل از اساتید دانشگاه‌های مختلف کشور، به این نتیجه رسیدیم که پیشرفت کار مطابق با مفاد قرارداد منعقد شده بین دفتر طرح‌های ملی و مجریان نیست.

وی افزود: از این‌رو با مجریان جدیدی که از اساتید دانشگاه‌های درجه یک کشور هستند، قراردادها منعقد و انجام طرح‌ها به راه افتاد. در این تحول جدید، دفتر طرح‌های ملی در متن اجرای طرح‌های ملی و کل فرآیند انجام طرح‌ها در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات قرار گرفت. تغییر دوم در این زمینه، کاهش مدت‌ زمان انجام طرح‌ها از طریق استفاده از اساتید برجسته علمی انجمن‌شناسی در هر استان و نیز هزینه مالی آن به نصف مبلغ موارد پیشنهادی بنگاه‌های جمع‌آوری داده بود.

وی با اشاره به موضوع دل‌مشغولی نسبت به کیفیت داده‌ها در طول تاریخ، اظهار کرد: یکی از تغییرات در طول تاریخ پیمایش‌ها در جهان، دل‌مشغولی نسبت به داده‌هایی است که پشتوانه سیاست‌گذاری قرار می‌گیرند. بعد از ورود ما به دفتر طرح‌های ملی برای اولین‌بار و با توجه به پیشرفت پلتفرم‌های انجام پرسشنامه، همه پرسشنامه‌ها اعم از میدانی و تلفنی را به شیوه بسیار نظام‌مند شنود می‌کنیم و به محض دریافت خطا، آن پرسشنامه و در صورت لزوم آن پرسشگر را کنار را می‌گذاریم.

جعفری ادامه داد: به عبارت دیگر کیفیت جمع‌آوری داده‌ها دائماً به‌صورت نظام‌مند پایش می‌شود. مشکل دیگر در این زمینه، «عدم پاسخگویی» است که در سال‌های اخیر میزان آن افزایش یافته است. نرخ عدم پاسخگویی در برخی پیمایش‌های اخیر بسته به میزان حساسیت آن‌ها، به ۵۰ درصد می‌رسد و نوعاً آنچه تحت عنوان نتایج پیمایش‌ها منتشر می‌شود، مربوط به بخشی است که افراد حاضر به پاسخگویی شده‌اند. در گزارش‌های رسمی مرکز طرح‌های ملی علاوه بر گزارش از پاسخگویان، گزارش تفصیلی از عدم پاسخگویان ارائه می‌شود تا امکان تفسیر روشن از داده‌ها در اختیاز مخاطب قرار گیرد.

رئیس مرکز طرح‌های ملی به پیمایش‌های معوق و جدید انجام‌ شده در این مرکز اشاره و خاطرنشان کرد: زمانی که مسئولیت این دفتر را عهده‌دار شدم، ۶ پیمایش ملی بر زمین‌ مانده وجود داشت که علی‌رغم مشکلات بودجه‌ای پژوهشگاه، با تلاش همکاران آن‌ها را به راه انداختیم که مهم‌ترین آن‌ها، موج چهارم ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان بود که اواخر آذر ۱۴۰۲ آغاز و گزارش ملی آن در اواسط زمستان ۱۴۰۲ ارائه شد و برای اولین‌بار فعالانه در مدت بسیار کوتاه ۲ الی ۳ ماهه، از آن رونمایی کردیم. داده‌ها و برش‌های استانی این پیمایش مهم و تأثیرگذار نهایتاً تا اواسط خردادماه، در اختیار شورای فرهنگ عمومی و استان‌ها قرار خواهد گرفت که امیدوارم به بصیرت سیاست‌گذاران حوزه فرهنگی بیفزاید.

وی افزود: از دیگر پیمایش‌های بسیار مهم، «پیمایش نگرانی‌های ایرانیان نسبت به مهاجران افغانستانی» بود که با توجه به حساسیت‌های سیاست‌گذاری وقت نسبت به مهاجران افغانی، انجام این پیمایش کمکی بنیادی به بدنه سیاست‌گذاری کشور بود. همچنین پیمایش‌های «سبک زندگی ایرانیان» و «وضعیت استفاده از شبکه‌های مجازی و ابعاد زندگی کاربران» در حال انجام هستند. همچنین پیمایش‌های دیگری در دستور کار قرار دارند که عبارتند از: پیمایش هویت ملی ایرانیان با اجرای دکتر اردشیر انتظاری، طراحی نقشه خلقیات ایرانیان با اجرای دکتر صبوریان، آرزوهای جوانان با اجرای دکتر علیرضا حدادی و همکاری مرکز طرح‌های ملی.

جعفری بیان کرد: علاوه‌بر این موارد، پیمایش‌های معنی‌داری در سال‌های آتی انجام خواهد شد که سنجش وضعیت فرهنگ عمومی ایرانیان، سواد تاریخی ایرانیان و سواد فرهنگی ایرانیان از آن جمله‌اند. پیمایش‌های «خانواده» به سفارش وزارت کشور و «سبک زندگی نوجوانان» از دیگر پیمایش‌های در دستورکار هستند که امید است منابع مالی آن‌ها تأمین شود.

وی در پایان اضافه کرد: امیدوارم به سرانجام رسیدن این طرح‌های ملی، انفجار و انقلابی در ساحت تولید داده‌های فرهنگی کشور رقم بزند و دست سیاست‌گذاران این حوزه را از حیث سیاست‌گذاری پر کند.

در ادامه این نشست سجاد یاهک - معاون مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز با بیان اینکه درست‌ اجرا کردن یک پیمایش، مهم‌ترین بخش یک داده است، اظهار کرد: اگر این مهم مخدوش شود و پرسشنامه، طرح فنی آن، نظارت بر آن‌ها و ... معیوب باشد، کل این چرخه معیوب خواهد شد. از این رو دفتر طرح‌های ملی خیلی تلاش کرد که این زیرساخت اساسی را فراهم کند و مسئولیت گردآوری داده و راهبری آن را خود بر عهده گیرد. این کار از مهم‌ترین اقدامات بود که قطعاً اهمیت داده‌های آن طی سال‌های آتی روشن خواهد شد. ما در این دفتر ریل‌گذاری خوبی انجام دادیم که تاکنون ۴ پیمایش ملی انجام شده و ۸ پیمایش دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به ۲ زبان ترجمه شد
  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران
  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی استان به ۲ زبان زنده دنیا ترجمه شد
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان