Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا، سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت، صبح امروز در مراسم افتتاح مرحله دوم وارنیش فلوراید در یکی از مدارس تهران ضمن تشکر از همراهی وزارت آموزش و پرورش در اجرای طرح وارنیش فلوراید برای دانش آموزان ابتدایی، گفت: ایرانیان در سنین ۳۵ تا ۴۵ سال بیش از ۱۳ دندان پوسیده و افتاده دارند و این در حالی است که در سایر کشورها کمتر از ۴ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت با تاکید بر این که مراقبت از دندان در سنین ۶ تا ۱۲ سالگی باعث می شود در بزرگسالی دندان پوسیده وجود نداشته باشد، افزود: با دوبار مسواک روزانه و کاهش مصرف موادشیرین می توان به مقدار زیادی از پوسیدگی دندان ها پیشگیری کرد، چرا که فلوراید درون خمیردندان باعث می شود ۴۵ درصد از پوسیدگی جلوگیری شود.

هاشمی افزود: طرح وارنیش فلوراید می تواند در پاک کردن باقیمانده های مواد شیرینی بر روی دندان ها بسیار تاثیر گذار باشد .

وزیر بهداشت با بیان این که طی پنج نوبت در دو سال طرح تحول سلامت دهان و دندان، حدود ۳۶ میلیون بار خدمت دندان ارائه شده است، افزود: در دو سال گذشته تنها ۵ درصد دانش آموزان ابتدایی دندان سالم داشتند اما در حال حاضر با ارائه این خدمات این عدد به ۱۱ درصد افزایش یافته است که البته هنوز مطلوب نیست.

به گفته دکتر هاشمی، از هر ۱۰ نفر ۹ نفر مشکل دندان دارند.

وزیر بهداشت با تاکید بر این که به جای هزینه کردن برای درمان دندان می توان با دوبار مسواک روزانه و خوردن کمتر مواد شیرین از پوسیدگی دندان ها پیشگیری کرد، افزود: در راستای طرح وارنیش فلوراید در این دو سال، ۴۵ هزار نفر برای این‌منظور آموزش دیده اند.

گفتنی است در افتتاحییه مرحله دوم وارنیش فلوراید تراپی در برنامه کشوری سلامت دهان و دندان مدارس که همزمان با دومین سالگرد طرح تحول سلامت دهان و دندان و روز دندانپزشکی برگزار شد، وزیر آموزش و پرورش، معاون بهداشت وزارت بهداشت، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش و جمعی از مدیران نیز حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۸۸۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت و ضرورت تلاش برای توسعه اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در کمیته استانی بهداشت، تغذیه و ایمنی که با همراهی مسئولان بهداشت سازمان آموزش و پرورش فارس برگزار شد، تلاش برای تامین سلامت دانش‌آموزان را یک ضرورت خواند که در این زمینه والدین و معلمان، نقش بسیار مهمی دارد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری، نیز مواردی مطرح کرد و راهکارهایی در خصوص همکاری مشترک دو مجموعه در این زمینه ارائه داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، ضمن بیان توضیحاتی درباره وظایف مشترک مجموعه سلامت با سازمان آموزش و پرورش، از مسئولان مدارس خواست تا در این راستا با مجموعه سلامت همکاری بیشتری داشته و بر مصرف مکمل‌های توزیع شده در مدارس نظارت کنند.

عباس رضائیان‌زاده ضمن قدردانی از اقدامات و تلاش‌های سلامت‌محور مسئولان آموزش و پرورش استان در مدارس، مطالبی درباره پیگیری برای مشارکت خیرین تامین سلامت فارس در تامین مکمل در مدارس؛ مدیریت سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد؛ اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف بهداشت دهان و دندان؛ پایش و غربالگری سلامت دانش‌آموزان و تلاش برای اجرای قوانین جوانی جمعیت و فرزندآوری عنوان کرد.

محمدرضا کریمی، معاون فنی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش مجموعه سلامت استان و سازمان آموزش و پرورش در راستای سلامت دانش‌آموزان درباره موضوعاتی نظیر چاقی و لاغری دانش‌آموزان؛ عوارض کم تحرکی و تغذیه نامناسب دانش‌آموزان؛ اجرای برنامه بهبود تغذیه و توزیع مکمل یاری آهن و ویتامین D در مدارس؛ ثبت مشخصات دانش‌آموزان در سامانه «سیب» در زمینه دریافت مکمل یاری و چالش‌های تأمین اعتبارات مالی برای تأمین مکمل دانش‌آموزان در مدارس، مطالبی عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند
  • استخدام ۱۹ هزار مربی ورزشی و مشاور پس از ۱۵ سال
  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد