Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-02@17:30:53 GMT

رونمایی از ایکس‌ری کانتینری بومی

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۹۰۳۹۳

رونمایی از ایکس‌ری کانتینری بومی

به گزارش خبرگزاری بسیج، سامانه‌های بازرسی کانتینری روز گذشته با حضور سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اصفهان افتتاح شد.

سید جواد رضایی مدیرعامل صنایع الکترواپتیک صاایران در آیین افتتاح سامانه‌های بازرسی کانتینری اظهارکرد: طی یک سال گذشته کار تحقیقاتی این سامانه آغاز شد و تست‌های لازم روی آن انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سامانه‌های بازرسی کانتینری ظرف یک ماه آینده آماده و مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل صنایع الکترواپتیک صاایران گفت: در این سامانه، تکنولوژی، ایمنی و استانداردهای لازم در نظر گرفته و تولید انبوه آن در آینده‌ای نزدیک رقم خواهد خورد.

وی تصریح کرد: اکثر اجزای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری این سامانه بومی بوده و توسط متخصصان داخلی کشور ساخته شده است؛ امیدواریم این دستگاه‌ها به دست نیروهای مسلح و کسانی که به آن نیاز دارند برسد.

همچنین در این مراسم سردار محمد پاکپور اظهار کرد: این پروژه با اقدامی مشترک توسط سپاه پاسداران با صنایع الکترو اپتیک صاایران است.

وی افزود: به دلیل اینکه مسؤولیت کنترل مبادی ورودی و خروجی مرزهای کشور برعهده نیروی زمینی سپاه است، نیازمند محصولی بومی برای کنترل مرزهای کشور هستیم که خوشبختانه این سامانه طراحی و تولید شد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: با توجه به نام‌گذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی، تولید؛ اشتغال، این سامانه یک تولید بومی ارزشمند بوده که منجر به اشتغال برای جوانان زیادی شده است؛ این سامانه نیاز گمرکات کشور را تأمین خواهد کرد و انتظار می‌رود که دولت به سمت کالای مشابه خارجی این سامانه نرفته و از تولید بومی استفاده کند.

وی تصریح کرد: پس از طراحی و تولید سامانه بازرسی خودروهای سبک، کمتر از دو سال با تلاش متخصصان داخل کشور این محصول به نمونه بازرسی کامیونی تبدیل شد.

پاکپور خاطرنشان کرد: ما به عنوان نیروهای نظامی نیاز گسترده‌ای به این دستگاه نداریم اما این تولید نیازمند تقاضای کلیه نقاط کشور است تا بتوان آن را به تولید انبوه رساند.

در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و درراستای تدابیر مقام معظم رهبری در مورد مبارزه جدی با قاچاق کالا از مبادی رسمی کشور، برای اولین بار تولید بومی سامانه‌های بازرسی کانتینری صورت گرفت.

این سامانه با همت متخصصان جوان و بسیجی سازمان تحقیقات و خودکفایی نیروی زمینی سپاه و شرکت صنایع الکترواپتیک صا ایران، با به کارگیری ظرفیت های موجود در شرکت های دانش بنیان طراحی و ساخته شده است.

همچنین در کنار این سامانه از خط تولید بومی سامانه های بازرسی خوردوهای سبک، سامانه‌های بازرسی بار مسافر و سامانه تصویربرداری از کف خودرو رو نمایی شد.

سامانه بازرسی کانتینر و کامیون با قابلیت تصویر برداری پرسرعت و به صورت آنی از کامیون ها و کانتینرها و نمایش محتویات بار به اپراتور، امکان بازرسی و کنترل کالاها را بدون بازکردن کانتینرها و در کمترین زمان ممکن فراهم می نماید. از مزایای این دستگاه نسبت به نمونه های مشابه خارجی هزینه تولید پایین تر و خدمات پس از فروش داخلی آن می باشد. از قابلیت های دیگر این سامانه، امکان اتصال به سامانه‌های بازرسی گمرکی را دارد.

با توجه به هزینه تولید هر دستگاه نسبت به نمونه مشابه خارجی و با توجه به نیاز گمرک به استفاده از این سامانه ها و همچنین با در نظر گرفتن هزینه‌های سنگین تعمیر و نگه داری نمونه های خارجی، تولید داخلی آن‌ها موجب صرفه جویی ارزی سالانه حداقل 30 میلیون دلار خواهد شد.

سامانه بازرسی خودروهای سبک نیز به منظور بازرسی خودروهای سواری در مبادی ورودی کشور بدون توقف خودروهامورد استفاده قرار می‌گیرد.

این سامانه با قابلیت عبور خودروها با سرعت 5 تا 20 کیلومتر در ساعت و با حداکثر 5 تن وزن امکان اسکن حداقل 200 خودرو در ساعت را ایجاد می نماید. با توجه با نیاز سالانه کشور به این سامانه و هزینه تولید آن، صرفه جویی ارزی تولید داخلی این سامانه در سال معادل 5 میلیون دلار می باشد.

سامانه بازرسی بار مسافر نیز که به منظور بازرسی بار همراه مسافر در فرودگاه ها و سایر مراکز مورد استفاده قرار می گیرد در کلاس های مختلف 6040، 8585، 100100، 180180 در کشور تولید می‌شود و قابلیت تامین نیاز کشور را دارد. این سامانه نیز با توجه به کاربرد گسترده آن و خدمات پس از فروش داخلی می تواند سبب صرفه جویی ارزی بالایی شود.

یکی از دستاوردهای تولید بومی این سامانه ها، طراحی و پیاده سازی نرم افزار بومی می باشد که امکان دسترسی به اطلاعات را توسط شرکت های خارجی از بین می برد.

با راه اندازی خط تولید و بهره برداری از این سامانه، ایجاد اشتغال در سطوح مختلف طراحی،ساخت و کاربری به طور مستقیم و غیر مستقیم 2700 نفر خواهد بود.

در حال حاضر این سامانه دربخش تجاری نیز مورد استفاده قرار گرفته که میتوان به عنوان نمونه به نصب سامانه کمک بازرسی خودرویی سبک در منطقه آزاد اروند اشاره کرد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۹۰۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا

بازدید ایلان ماسک از چین ظاهرا نتایج فوری به همراه داشته است. طبق توافق با شرکت جستجوی اینترنتی بایدو، تسلا از داده‌های نقشه این شرکت برای فناوری کمک‌راننده در بزرگترین بازار خودرو جهان استفاده خواهد کرد.

به گزارش یورونیوز، ایلان ماسک در آخر هفته سفری از پیش اعلام نشده به چین داشت. این میلیاردر آمریکایی تصویری از دیدار خود با لی چیانگ، نخست‌وزیر چین را در شبکه ایکس یا همان توییتر منتشر کرد.

به گفته منابع خبری بلومبرگ، بایدو که بر جستجوی اینترنتی در چین تسلط دارد، با ارائه نقشه و مسیریابی به تسلا کمک می‌کند تا فناوری کمک‌راننده خود را که «رانندگی کاملاً خودکار» یا همان FSD می‌نامد، راه‌اندازی کند. خدمات نقشه که برای فناوری‌های کمک‌راننده حیاتی است به شدت توسط دولت چین کنترل می‌شود.

البته FSD قابلیت رانندگی خودکار را ارائه نمی‌دهد و همچنان به راننده‌ای نیاز دارد که دستش روی فرمان و در هر لحظه آماده کنترل خودرو باشد. با این حال، راه‌اندازی این فناوری در چین می‌تواند به تسلا در رقابت شدید برای سهم بازار در این کشور کمک کند و درآمد بیشتری را برایش به ارمغان بیاورد. این فناوری ماهانه ۹۹ دلار هزینه دارد و در بسیاری از کشور‌ها هم در دسترس نیست.

ماسک معمولا روابط خوبی با رهبران خودکامه و دست راستی در دنیا دارد و برعکس چندان با سیاستمداران کشور‌هایی با نظام‌های دموکراتیک مناسبات خوبی ندارد.

او با بولسونارو رئیس جمهوری پیشین برزیل، دونالد ترامپ و رجب طیب اردوغان بسیار دوست است و حالا او تلاش دارد برای پیشبرد منافع اقتصادی‌اش روابط گرم و دوستانه‌ای هم با چین و رهبران این کشور داشته باشد.

در حالی‌که ایالات متحده همواره از چین به دلیل سیاست‌هایش انتقاد می‌کند، ماسک در توییتر با انتشار تصویری از خود با نخست وزیر چین نوشته است که از دیدار با لی افتخار می‌کند.

روابط ماسک با چین به دلیل منافع تجاری متعددش پیچیده است. شبکه «ایکس» توسط دولت چین که سانسوری سفت و سخت دارد، مسدود شده است. دولت چین همچنین در مورد برخورد‌های نزدیک بین ایستگاه فضایی خود و ماهواره‌های پرتاب‌شده توسط شرکت «اسپیس‌ایکس» به سازمان ملل متحد شکایت کرده است.

با این حال، تسلا کارخانه‌ای در شانگ‌های دارد و مدل Y این شرکت، پرفروش‌ترین خودروی برقی یا هیبریدی شارژی در چین در مارس ۲۰۲۴ بوده است. دو مدل پرفروش‌تر متعلق به BYD، یک شرکت سازنده چینی است که با تسلا برای تبدیل شدن به بزرگترین فروشنده خودرو‌های الکتریکی جهان رقابت می‌کند.

بازدید و گزارش توافق با بایدو با هیجان سرمایه‌گذاران تسلا مواجه شد که بسیاری از آن‌ها برای توجیه موقعیت تسلا به عنوان باارزش‌ترین خودروساز جهان، روی قابلیت‌های بالقوه رانندگی خودکار حساب باز کرده‌اند.

از اثرات مثبت این توافق برای تسلا می‌توان به افزایش ۶ درصدی سهام این شرکت در بازار‌های نیویورک اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • تاریخ رونمایی بازی کالاف دیوتی ۲۰۲۴ مشخص شد؟
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • رونمایی از سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا