Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@05:21:16 GMT

انبوه‌سازان دائم در فکر افزایش قیمت هستند

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۹۲۷۴۳

شرکت عمران شهر جدید پردیس در واکنش به در خواست جدید انبوه سازان برای افزایش های قیمت مسکن مهر" اعلام کرد که با گذشت 4 سال از انعقاد قرارداد با انجمن انبوه سازان برای ساخت مسکن مهر متأسفانه جز بهانه جویی و تقاضای مکرر افزایش قیمت ها چیزی دیده نشده است.

خبرگزاری فارس: شرکت عمران شهر پردیس در پاسخ به مصاحبه عضو هیات مدیره انجمن انبوه سازان که اعلام کرده بود "با اجرا نشدن طرح تهاتر که از سوی انبوه‌سازان در سال‌های گذشته مطرح شد قطعاً هیچ اجحافی در حق متقاضیان نمی‌شد بنابراین باز هم تأکید می‌کنیم نباید آورده متقاضیان صرف آماده‌سازی زمین‌های 99‌ساله می‌شد" جوابیه ای ارسال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در توضیحات مدیرعامل شهر جدید پردیس آمده است: با عنایت به گفت‌وگوی ایرج رهبر عضو هیأت مدیره انجمن انبوه سازان مسکن با آن خبرگزاری که در آن علاوه بر طرح در خواست جدید انبوه سازان برای افزایش های قیمت مسکن مهر، مطالب دیگری را نیز مطرح نمودند، در جهت تنویر افکار عمومی ، دفاع از عملکرد شرکت عمران شهر جدید پردیس و حقوق متقاضیان شریف مسکن مهر پاسخ لازم را به شرح ذیل ارسال نمایم.

انتظار دارد به استناد قانون مطبوعات، این جوابیه را به نحو مطلوب منتشر نماید.

تعدادی ازشرکت های زیرمجموعه انجمن انبوه سازان ساختمان و مسکن استان تهران ، شرکتی با رتبه انبوه سازی ساختمان تحت نام "شرکت توسعه شهرسازی ایرانیان" تشکیل داده‌اند که صرفاً دارای رتبه انبوه سازی است و با همین شرکت به عنوان اولین پروژه، تفاهم نامه احداث 10000 واحد مسکن مهر در فازهای 9 و 5 شهر جدید پردیس منعقد نموده اند.

فلسفه واگذاری این تعداد واحد به شرکت مذکور علاوه بر مباحث جانبی، ارایه فرست اثبات توانایی انبوه سازان داخلی در تولید سریع و ارزان مسکن و به صورت صنعتی سازی و استفاده از روش های نوین ساختمان سازی بوده است، به ویژه که انجمن انبوه سازان در آن موقع ادعای رقابت با سازندگان خارجی مسکن مهر را مطرح نموده است.

علی ایحال با گذشت بیش از 4 سال از انعقاد قرارداد مذکور متأسفانه جز بهانه جویی، تقاضای مکرر افزایش قیمت‌ها و ادعا از شرکت مذکور چیزی دیده نشده است ،لازم است به نکاتی به شرح ذیل اشاره نمود:

1-همگان می دانند که علت تأخیر در احداث مسکن مهر و کند شدن پیشرفت فیزیکی پروژه ها در سال 95 از دست رفتن اعتماد متقاضیان مسکن مهر و شرکت عمران شهر جدید پردیس از انبوه سازان مسکن مهر به دلیل عدم ایفای تعهدات خود علیرغم دریافت تمام تسهیلات 30 میلیون تومانی و بخش عمده آورده متقاضیان .....

در این بین وضعیت شرکت توسعه شهرسازی از سایر سازندگان بسیار بدتر است، چرا که شرکت مذکور تا ابتدای سال 95 مبالغی اضافه بر کارکرد خود از مسئولین وقت دریافت کرده و پروژه ها را نیز تقریباً تعطیل کرده بود بنابراین پرداخت به پروژه‌ای که هم بدهکار است و هم تعطیل، بی معنی بوده است.

2-قیمت مسکن مهر پردیس در همه فازها از جمله در فاز 5 (شرکت توسعه شهرسازی ایرانیان) قطعی شده که اتفاقاً در این پروژه قیمت نهایی صورتجلسه شده به امضاء مدیرعامل شرکت توسعه شهرسازی ایرانیان و جناب آقای مهندس رهبر نیز رسیده است !

3- قیمت نهایی (قطعی) واحدهای در دست ساخت شرکت توسعه شهرسازی به نسبت قیمت پروژه های مسکن مهر با توجه به موافقتنامه اولیه در سایر فازها بالاتر است که این موضوع بارها مورد اعتراض سایر سازندگان قرار گرفته است.

4-سایر انبوه سازان مسکن مهر پردیس، قیمت‌های نهایی با وجود اینکه از قیمت نهایی واحدهای توسعه شهرسازی پایین‌تر می باشند را پذیرفته اند و در حال اجرای پروژه ها می باشند و تعدادی نیز واحدهای خود را تحویل داده اند.

5- میانگین پیشرفت فیزیکی پروژه های مسکن مهر پردیس 81 درصد می باشد، در حالیکه پیشرفت میانگین پروژه توسعه شهرسازی حدود 68 درصد می باشد(یعنی 13 درصد کمتر از میانگین پروژه های شهر جدید پردیس)

6-تاکنون در تمام فازهای شهر جدید پردیس افتتاح و واگذاری واحد به متقاضیان داشته‌ایم و تنها در فاز 5 (پروژه توسعه شهرسازی) افتتاحی صورت نپذیرفته است.

7- جناب آقای مهندس رهبر بحث تزریق منابع مالی در نیمه دوم سال 95 را مطرح نموده‌اند، همانگونه که اشاره شد پروژه ی مذکور با اعمال سقف قیمت توافق شده بسیار بیشتر از کارکرد خود دریافت نموده است ،به نظر می رسد شرکت توسعه شهرسازی ایرانیان انتظار دارد، هیأت مدیره شرکت عمران، بدون کارکرد و خارج از روال، پول متقاضیان مسکن مهر را به آنها پرداخت نماید !! یعنی تفسیر ایشان از مدیریت قوی پرداخت بدون کارکرد پول متقاضیان به شرکت توسعه شهرسازی است.

8-موضوع افزایش تسهیلات از 30 به 40 میلیون تومان صرفاً جهت کمک به آورده متقاضیان بی بضاعت بوده است و تأثیری در قیمت نهایی(قطعی) پروژه ها ندارد.

9-قیمت های قطعی شده مسکن مهر صرفاً شامل قیمت ساخت و محوطه سازی می باشد و متقاضیان برای آماده سازی اراضی، تأسیسات زیربنایی و خدمات روبنایی هزینه ای نمی کنند و آنچه در سنوات گذشته به ناچار هزینه شده، به حساب برخواهد گشت.

10-مقام عالی وزارت جناب آقای آخوندی در بازدید اخیر از شهر جدید پردیس به صراحت اعلام کرد، افزایش قیمت جدیدی در مسکن نخواهیم داشت؛ بنابراین طرح این موضوع در حالیکه بالاترین مقام وزارتخانه اعلام نموده اند به هیچ وجه مناسب نمی باشد.

11-شرکت توسعه شهرسازی خود متشکل از16 شرکت بعنوان سازندگان زیر مجموعه می باشد، شرکت مذکور منابع دریافتی را عادلانه بین سازندگان زیر مجموعه توزیع ومدیریت نمی نماید و ضمن برداشت مبلغی از هر صورت وضعیت تحت عنوان حق مدیریت زمینه ناکارآمدی شرکت های زیرمجموعه را نیز فراهم می نماید.

در پایان همانگونه که می دانند قیمت مسکن مهر پردیس سال گذشته قطعی شده و به نظر می رسد طرح مجدد افزایش قیمت از سوی عضو هیأت مدیره شرکت توسعه شهرسازی علاوه بر مسائل روز با هدف تحت تأثیر قرار دادن هیأت مدیره شرکت عمران پردیس برای پرداخت های خارج از ضابطه می باشد. بدیهی است هیأت مدیره شرکت عمران شهر جدید پردیس تحت تأثیر فشارهای بیرون از مجموعه و موج رسانه ای قرار نخواهد گرفت و پرداخت ها به سازندگان صرفاً در قبال کارکرد، ارائه صورت وضعیت و با رعایت معیارهای فنی خواهد بود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۹۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی

به گزارش خبرنگار مهر، آمار تولید و نیاز بازار سبب می‌شود تا محصولات مورد نیاز به ویژه در صنایع غذایی دچار کم‌بود و پیش‌بود نباشد. کم‌بود سبب افزایش قیمت و زیان مصرف کننده و پیش‌بود موجب کاهش قیمت و ضرر کشاورز می‌شود.

کشاورزان به دلیل عدم برنامه ریزی از سوی نهاد متولی، بر اساس تجربه و رخدادهای کوتاه مدت محصولی را برای کشت انتخاب می‌کنند. به عنوان مثال اگر سال گذشته تولید پیاز با حجم بالا بود و بازار با کم‌بود سیب زمینی رو به رو شد امسال کشاورزان حجم زیادی سیب زمینی کاشتند.

قیمت سبزی و صیفی جات از اواخر فروردین سال جاری روند افزایشی داشت و این امر به ویژه در بازار پیاز و گوجه فرنگی محسوس‌تر بود. در این باره رئیس اتحادیه میوه و تره بار افزایش قیمت‌ها را مربوط به نرخ محصولات از سوی بارفروشان اعلام کرد و گفت، تعیین قیمت در بازار بارفروشان بر اساس عرضه و تقاضا بوده که نوعی هرج و مرج به وجود آورده است.

در حوزه تأمین بازار گوجه فرنگی مدیرکل دفتر امور سبزی‌ها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی هم گفت: دو پروژه مهم در استان‌های نیمه شمالی و جنوبی کشور برای تأمین گوجه‌فرنگی مورد نیاز در فصل پاییز پیگیری می‌شود.

حسین اصغری عنوان کرد: طی برنامه‌ریزی و مشورت با استان‌ها، پروژه افزایش تولید در مناطق جنوبی کشور از طریق افزایش سطح زیر کشت و عملکرد تولید در واحد سطح و پروژه نگهداری مزارع تولید تابستانه در استان‌های نیمه شمالی کشور برای تولید پاییزه گوجه‌فرنگی در دستور کار این دفتر قرار گرفته است. انتظار داریم با اجرای این دو پروژه حدود ۳۰۰ هزار تن گوجه‌فرنگی در فصل پاییز با هدف تأمین نیاز بازار داخلی و خارجی تولید شود.

وی با بیان اینکه مباحث مربوط به این دو پروژه از آذر ۱۴۰۲ پیگیری می‌شود، بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی در استان‌های شمالی کشور مانند قزوین، آذربایجان شرقی و آذربایجان‌غربی تاکید کرد و گفت: برای توسعه کشت داربستی این محصول حداقل باید در سطح یک هزار هکتار کار کنیم که در حال حاضر هم نمونه‌های موفقی از کشت داربستی در استان‌های قزوین و بخشی از استان فارس وجود دارد.

وی با بیان اینکه علت تاکید بر توسعه کشت داربستی گوجه‌فرنگی این است که با افزایش تولید، قیمت کنترل شود ادامه داد: برای تولید گوجه‌فرنگی در کشت داربستی، از ارقام فضای باز استفاده می‌شود هر چند که ارقام مشترک و دومنظوره فضای باز و گلخانه‌ای هم وجود دارد.

اصغری توسعه کشت گوجه‌فرنگی در فضای باز در مناطق مستعد با هدف افزایش تولید را از دیگر برنامه‌های این دفتر عنوان کرد و گفت: استان‌هایی مانند هرمزگان، سیستان و بلوچستان، فارس، بوشهر و خوزستان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی اعلام آمادگی کرده‌اند. ‌

کد خبر 6092417 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • مشارکت‌های مردمی همزمان با تزریق زمین در نهضت ملی مسکن
  • واحدهای خودساز و انبوه‌ساز نهضت ملی مسکن در سمنان ۶۵ درصد پیشرفت دارد
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن
  • پیشرفت انبوه سازی طرح نهضت ملی مسکن سمنان ۶۵ درصد است
  • افزایش مدت زمان آورده متقاضیان پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!