Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز؛ براساس جداول آماری وزارت صنعت ، بهمن ماه پارسال 78.2 هزار تن شیشه جام تولید شد و نسبت به عملکرد دی ماه 95 که رقم 67.9 هزار تن بود، رشد 15.2 درصدی دارد .
سال 94 به میزان یک میلیون و 463 هزار تن شیشه جام تولید شده بود و در مقایسه با رقم یک میلیون و 222 هزار تن عملکرد سال 1393 رشد 19.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 درصدی داشت .
اسفند ماه 94 تولید شیشه جام به رقم 124 هزار تن رسید و نسبت به رقم 125 هزار تن بهمن همان سال افت 0.8 درصدی را ثبت کرد .
وزارت صنعت، معدن وتجارت در اسفند ماه 1394 در قالب برنامه ششم توسعه کشور اهداف تعیین شده برای تولید در بخش های مختلف را اعلام کرد که براساس آن میزان تولید شیشه جام در سالهای 97- 1395 به شکل ثابت سالیانه 1.9 میلیون تن پیش بینی شده بود و برای سالهای 99- 1398 نیز رقم 2.1 میلیون تن را برای هر سال درنظر گرفت.
وزارتخانه مزبور در آمارهای جداگانه ای ارقام مربوط به برنامه تولید شیشه جام را به ترتیب برای سالهای 96- 1394 به ترتیب یک میلیون و 350 هزار تن، یک میلیون و 400 هزار تن و یک میلیون و 450 هزار تن ثبت کرد .
برابر آمار 11 ماهه 95 متوسط تولید ماهانه شیشه جام بیش از 59 هزار تن است که، با هدف تعیین شده برای امسال فاصله زیادی وجود دارد، بنابراین اهداف سالهای آتی نیازمند بازنگری و برنامه ریزی جدیدی است .
وزارتخانه مزبور در آمارهای گذشته خود اعلام کرد بود، سال 1389 به میزان 223 هزار تن شیشه جام به ارزش 65.2 میلیون دلار صادر شد و در سال 1390 بالغ بر 230.6 هزار تن انواع شیشه به ارزش 70.5میلیون دلار صادر شد که رشد 3.4 درصدی از نظر وزن را نسبت به سال 89 داشت.
شمار کارخانه های تولید شیشه کشور در سال 90 به تعداد 12 واحد ثبت شده بود و میزان واردات شیشه هم 40 تا 45 هزار تن برآورد شده بود .
وزارت صنعت، در سالهای گذشته آمارهای رسمی در زمینه وضعیت کارخانه های تولیدی این بخش، میزان صادرات و واردات منتشر نساخته و به نظر می رسد در شرایط تحریم، این بخش چندان عملکرد شاخصی نداشته است .
پیش از این در سال 90 ایران سه درصد تولید شیشه جهان را به خود اختصاص داده بود و رتبه سوم منطقه را در این زمینه داشت.
همچنین در زمینه وضعیت اشتغال هم سال 90 حدود هفت هزار نفر شاغل به شکل مستقیم در این بخش فعالیت داشتند و 35 هزار نفر به شکل غیر مستقیم در این صنعت مشغول به کار بودند.
سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در زمینه پیشینه صنایع معدنی شیشه سازی ایران آورده است، شیشه به عنوان پر مصرف ترین صنعت استفاده از سیلیس محسوب می شود و تولید انبوه شیشه کشورمان در دهه 40 شمسی با تولید شیشه جام و بلور آغاز شد که در این دهه از شرکت شیشه ایران به عنوان نخستین تولید کننده شیشه بصورت صنعتی می توان نام برد.
کل ظرفیت تولید شیشه جام در ایران تا سال 1368 حدود 1900 هزار تن بود و بعد از آن در پی توجه دوباره و ضرورت ارتقای ظرفیت تولید شیشه جام کشور، دو طرح جدید تولید شیشه به ظرفیت 120 هزار تن مورد بهره برداری قرار گرفت و ظرفیت تولید شیشه جام کشور از مرز 300 هزار تن در سال گذشت.
شاخص مهم در این بخش، میزان تولید سیلیس برای استفاده درکارخانه های شیشه سازی است که می‌توان با یک تغییر ساده در فرآیند آرایش دانه بندی، آنرا در واحدهای ریخته‌گری قابل مصرف ساخت.
تولید کنندگان سیلیس برای کارخانجات شیشه سازی به علت شناخت خواص ماسه ریخته‌گری و نیز کسب سود بالاتر با یک سرمایه گذاری کم نسبت به بازار مصرف شیشه سازی، تمایل به تولید ماسه ریخته‌گری پیدا کرده و اقداماتی را در این زمینه انجام داده اند، به طوری که احتمال می رود در آینده به صورت جدی وارد این بازار شوند.
به گزارش ایرنا، میانگین تولید سیلیس در ایران در دوره 80 - 1376 با متوسط نرخ رشد 1.4 درصدی، یک میلیون و 552 هزارتن بوده و از یک میلیون و 616 هزارتن در سال 1376 به یک میلیون و 481 هزارتن در سال 1378 و یک میلیون و 687 هزارتن در سال 1380 رسید.

دریافت کننده: نازنین میرزایی/ انتشاردهنده:

402

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۹۴۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو

​مدیرعامل بانک صادرات ایران در نشست‌هایی جداگانه با مدیران عامل و مدیران ارشد دو خودروساز بزرگ کشور، برای استفاده از تجربیات تخصصی این بانک در تأمین مالی صنعت خودرو به هم‌اندیشی پرداختند. - اخبار بازار -

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.

محمدحسن محمد‌زاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.

محمد‌زاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و  توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم.

 او افزود: بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد. 

دیگر خبرها

  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • بازدید هیأت تجاری هرمزگان از نمایشگاه بین‌المللی صنعت شیشه چین
  • سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مانورهای ناتو را از نزدیک رصد می‌کنیم