Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جواناز اصفهان،وحيد حيدريان در مراسم رونمایی از پروژه های سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات(فاوا) اظهار كرد: از زمان تأسيس سازمان فناوري اطلاعات و ارتباطات شهرداري اصفهان يعني سال 1369 تا به امروز افتتاحيه اي در چنين سطحي وجود نداشته است و اين مسأله به اين خاطر است كه پروژه هاي حوزه فاوا با حوزه هاي عمراني يك تفاوت عمده دارد و آن اين است كه پروژه هاي چندان به چشم نمي آيند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وي ادامه داد: سازمان ها و شركت هاي«IT» پس از ساليان سال زحمت، نتايج تلاش هاي خود را در قالب يك سي دي ارائه مي دهند كه از نظر ظاهري چندان ارزشمند نيست در حالي كه در باطن ارزش افزوده بسياري را براي حوزه هاي بهره بردار از آنها دارد.

مديرعامل سازمان فاوا شهرداري اصفهان با اشاره به افتتاح اولين پروژه اي كه بر اساس سيستم « Maine Frem» شكل گرفته است، گفت: مرکز داده شهرداری از سال 1370 طبق استانداردهاي اين سيستم راه اندازي شد و پس از آن در سال 84، سيستم هاي « P.C» جايگزين آن شد.

وي افزود:‌ با توجه به اين رويه، تهويه، سقف و كف كاذب، سيستم اعلام حريق به همراه U.P.S ها نيزنونوار شده و امروز مي توان گفت سيستمي جديد بر اساس آخرين استانداردهاي روز دنيا راه اندازي شده است.

حيدريان با اشاره به اينكه زمان روشن شدن و شروع به فعاليت سيستم ها در سال حدود 96 دقيقه است تاكيد كرد: اين مسأله بسيار مهم است چراكه در مركز ديتاي شهرداري اصفهان به عنوان مغز مديريت شهري، كليه زيرساخت هاي ارتباطي و سيستم هاي اطلاعاتي شهر را داراست.

وي ادامه داد: در همين راستا با احداث مركز داده جديد، ظرفيت ارائه خدمات در حوزه IT، شش برابر و ظرفيت اطلاعات در همان فضا بيش از 3 برابر شده است در حالي كه با ارائه اين خدمات، مصرف برق، 60 درصد كاهش مي يابد.

مديرعامل سازمان فاوا شهرداري اصفهان عنوان كرد:تمامي مراحل طراحي تا اجراي اين پروژه در مجموعه سازمان فاوا اتفاق افتاده است.
حیدریان با اشاره به ارائه119 خدمت الكترونيكي ارائه شده در درگاه الکترونیکی گفت: البته مواردی همچون آگهي هاي استخدام، مزايده ها و مناقصه ها تاريخ انقضاء دارد و همين دليل در حال حاضر 85 خدمت فعال در كيوسك هاي اطلاع رساني بر روي پرتال و تلفن همراه به مردم ارائه مي شود.

وي با ابزار تأسف به خاطر اينكه در بررسي هاي انجام شده، ميزان استفاده مردم از اين خدمات چندان خوشايند نيست، گفت: مردم از ارائه اين خدمات اطلاع چنداني ندارند كه بايد آموزش هاي لازم به آنها در اين خصوص داده شود.
مدیرعامل سازمان فاوا شهرداری اصفهان افزود:البته مردم از طرفي وقتي مي بينند حضوري بهتر نتيجه مي گيرند و علاوه بر آن پهناي باند سرعت اينترنت هزينه بردار در كشور ما در مقايسه با سرعت اينترنت رايگان در كره 500 برابر كمتر است شور و شوقي براي استفاده از خدمات الكترونيكي بروز نمي دهند كه نشان از مشكلات در حوزه IT است.

حيدريان با اعلام اينكه اولين اينفوكيوسك امروز افتتاح مي شود و اميدواريم 400 دستگاه ديگر آن نيز به زودي در سطح شهر جانمايي شود، يادآور شد: در اين اينفوكيوسك ها 3 دسته خدمت ارائه مي شود؛ دسته اول، كليه خدمات الكترونيكي كه پيش از اين به روي پرتابل و تلفن همراه بارگذاري شده بود، دسته بعدي، خدمات گردشگري و تمامي آنچه كه گردشگران به آن نياز دارند مانند هتل ها، رستوران ها، اماكن تاريخي و تفريحي در نقشه هاي الكترونيكي هستند و خدمت ديگر اين اينفوكيوسك ها اخبار در هنگام مواجه با بحران است به طوري كه همه آن ها مي توانند يك خبر را همزمان به نمايش بگذارند.

وي در ادامه با اشاره به اينكه 4 ايستگاه دائم نيز با هدف ايجاد زيرساخت مسطحاتي نصب شده كه در اسرع وقت رونمايي مي شود، گفت: امروز كاربران مي توانند بدون استفاده از روش هاي نقشه برداري سنتي و تنها با يك دستگاه « G.P.S» با دقت بسيار بالا مقياس مناطق را مشخص کنند كه در حوزه هاي عمران و شهرسازي و حمل و نقل شهري كاربردهاي بسياري دارد.

اين مقام مسئول شهري در ادامه صحبت هاي خود در خصوص «PlanCod»كه زيرساخت ارتفاعي در كل شهر را مي توان با دستگاه هاي « G.P.S» نشان داد گفت: 2750 نقطه بنچ مارچ در كل شهر وجود دارد كه مي توان آن را شناسايي كرد تا به راحتي ارتفاع ساختمان ها، زه كشي، آبياري هاي سطحي شهري را ارزيايي كرد.
وي اظهار كرد:‌ كل نقشه هاي شهر كه از سال 92 موجود هستند، كليه مصالح كارگاهي سال 95 و نسخه هاي قديمي اصفهان از سال 43 تا هم اكنون در يك ظرف بارگذاري شده است و اين سامانه قابليتي دارد تا كاربران بر اساس دسترسي اي كه به آن ها داده مي شود از اين نقشه هاي استفاده كنند.

حيدريان در ادامه گفت: اگر كاربري، سطح دسترسي او به حدي باشد كه بتواند تغييراتي بر روي نقشه ها اعمال كند، اين تغييرات براي تمامي كابران قابل مشاهده است؛ علاوه بر آن نیز نرم افزار با نرم افزارهاي طراحي ديگر همچون اتوكد ارتباط مستقيم دارد و در همين راستا كل اطلاعات درآمد و هزينه شهرداري را به صورت كامل و به تفكيك مناطق دارا بوده و به صورت تعاملي است.

وي خاطرنشان كرد: ترافيك آنلاين خدمت ديگري است كه سرويس هاي مكان ياب براي دوچرخه ها و تاكسي ها نيز كوتاه ترين مسير را نشان داده و قابل نصب در نسخه اندوريد و I.O.S است و اگر بر روي دوربين هاي راهور سطح شهر به وسيله اين سامانه كليك كنيد، تصوير آن چهارراه قابل مشاهده است.




انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۹۶۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حل مسائل اجتماعی همواره یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های جامعه‌شناسان و علم جامعه‌شناسی چه از لحاظ نظری و چه از لحاظ تجربی و عملیاتی بوده است.

صالح‌الدین قادری (دانشیار جامعه‌شناسی دانشگاه خوارزمی) در مقاله‌ای با عنوان «کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار» به این موضوع اشاره کرده است که چیزی که باعث می‌شود سرپرستی زنان خانوار به عنوان یک مساله اجتماعی شناخته شود، موانع و مشکلاتی است که  بر سر راه سرپرستی زنان به وجود می‌آید و باعث می‌شود تا زنان سرپرست خانوار به عنوان قشری آسیب‌پذیر شناخته شوند.

* جیمز کرون و جامعه‌شناسی مسائل اجتماعی

قادری در این مقاله به این موضوع اشاره می‌کند که جیمز کرون درکتاب جامعه‌شناسی مسائل اجتماعی با توجه به این مهم که چگونه مسائل اجتماعی را حل کنیم؟ چند پرسش اساسی را در این حوزه مطرح می‌کند:

او در ادامه می‌نویسد این سوالات عبارت‌اند از: با وجود پیچیدگی در زمینە حل مسائل اجتماعی ما چگونه به این کار اقدام کنیم؟ آیا باید هرچه را به صورت فردی صحیح می‌دانیم انجام دهیم؟ یا شاید گروهی از جامعه‌شناسان گرد هم آیند و تصمیم بگیرند که چه باید کرد؟ یا اینکه باید هم چنان موضع بی‌طرفانە خود را حفظ و از گرفتن موضع شخصی اجتناب کنیم و فقط آن چه را در زمینۀ حل مسائل اجتماعی می‌دانیم، اظهار کنیم؟ 

ماکس وبر معتقد است ما فقط وظیفه داریم واقعیت را بگوییم و آن چه را رُخ داده گزارش کنیم

* رویکرد ماکس‌وبر در حل مسائل اجتماعی

به زعم قادری یک رویکرد به تأسی از ماکس وبر معتقد است ما فقط وظیفه داریم واقعیت را بگوییم و آن چه را رُخ داده گزارش کنیم، توصیفی عمیق و فربه از مسأله ارائه کنیم، به تحلیل عوامل علّی، زمین‌های و مداخله‌گر مؤثر بر پدیده بپردازیم، و پیامد‌های احتمالی خواسته و ناخواستە آن را مشخص کنیم و براساس آنها توصیه‌هایی برای بهبود وضعیت انجام دهیم.

قادری در ادامه رویکرد دومی را مطرح می‌کند که در آن این پرسش مطرح می‌شود که ما به صورت عملیاتی و مشخص چه کار باید بکینم؟ و چه طرحی را با توجه امکانات، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های موجود در اندازیم؟ چگونه آن را اجرایی و عملیاتی کنیم؟ و چه مکانیسمی برای پایش، کنترل و نظارت و ارزشیابی آن بگذاریم؟ این رویکرد دوم پرسش‌های اینچنینی را مرتبط نمی‌دانند و درباره آن می‌گویند، کار ما نیست و به ما ارتباطی ندارد. کارفرمایان براساس نیاز‌های خود دانش تخصصی ما را در مورد مسائل به شکلی که توان و ظرفیت و امکانات عملیاتی‌کردن را دارند به کار گیرند.

این پژوهشگر در ادامه می‌نویسد به طور کلی می‌توان گفت این جامعه‌شناسان ورود جامعه‌شناسان به حوزه حل مسائل اجتماعی را جایز نمی‌دانند و دلیل اصلی آنها این است که با ورود جامعه‌شناسان به حل مسائل اجتماعی، سایرین بر بی‌طرفی آنان شک می‌کنند و این باعث خدشه‌دارشدن اعتبار جامعه‌شناسی می‌شود. به نظر این گروه، قضاوت درباره اینکه چه کار باید بکنیم برعهده دیگران است.

* رویکرد کارل ماکس‌ در حل مسائل اجتماعی

به گفته این پژوهشگر در این بین کارل مارکس، گرایش دوگانه‌ای دارند. یعنی هم می‌خواهد به این بپردازد که وضعیت اجتماعی چگونه هست و هم اینکه چگونه باید باشد؟ براساس این جمله از مارکس که فیلسوفان فقط جهان را تفسیر می‌کنند، اما نکتۀ مهم این است که بگوییم چگونه تغییرش دهیم از گروه اول می‌پرسند که هدف شما از اینکه این همه اطلاعات گردآوری، تشریح و تحلیل و تفسیر کنید و عوامل به‌وجودآورنده پدیده‌ها را مشخص کنید چیست؟

کارل ماکس معتقد است که فیلسوفان فقط جهان را تفسیر می‌کنند، اما نکتۀ مهم این است که بگوییم چگونه تغییرش دهیم

قادری با نگاهی به نظریات متکفران مختلف جامعه شناسی می‌نویسد: این گروه به گام بعدی که تغییر وضعیت موجود است بی‌توجه نیستند. در واقع پرسش این گروه این است که ما که فهم خوبی از پدیده پیدا می‌کنیم و علل و عوامل را می‌شناسیم و پیامد‌ها را می‌دانیم، چرا خودمان وارد میدان حل مسائل نشویم؟ چون ما در این حوزه از همه متخصص‌تر هستیم.

در نهایت اینکه مقالۀ حاضر با تأکید بر رویکرد دوم درصدد ورود به حل مسائل اجتماعی است؛ بنابراین براساس این رویکرد به ارائۀ رویکرد‌های جدید مبتنی بر کمک گرفتن از فنآوری اطلاعات و ارتباطات و تکنولوژی‌های مرتبط با حوزه رویداد‌های استارتآپی است. جامعۀ هدف این مقاله زنان سرپرست خانوار نیازمند به عنوان یک آسیب اجتماعی گروه هدفی هستند که در راستای کاهش آسیب‌پذیری آنها یک طرح ارائه می‌شود.

* چالش‌های موجود در ارائۀ خدمات به زنان سرپرست خانوار

در تحلیل آخر نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که مهمترین چالش‌های موجود در ارائۀ خدمات به زنان سرپرست خانوار در راستای کاهش آسیب‌پذیری این گروه اجتماعی عبارت‌اند از: ۱) ارائۀ خدمات به این زنان از سوی مراکز دولتی، عمومی و خصوصی به صورت مستمر انجام می‌گیرد، ۲) ساالنه هزینه‌های هنگفتی در این حوزه صرف می‌شود، ۳) فعالیت‌های جزیره‌ای گسترده‌ای از سوی مراکز و نهاد‌های خدمات‌رسانی، دولتی، عمومی وخصوصی ارائه می‌شود، ۴) هیچ مکانیسمی که بتواند این خدمات را به شکل هم‌افزایانه و دارای شمول ارائه دهد وجود ندارد، ۵) هیچ نهاد قابل دسترس، آسان و دارای داده‌های به‌روز به‌عنوان مرجع در این حوزه وجود ندارد، ۶) برخی از مددجویان به دلیل فقدان مکانیسم‌های رصد و پایش و آشفتگی موجود در این حوزه تمرکز خود را از توانمندسازی و اشتغال و کار به گردش میان خدمات‌دهندگان و دریافت خدمات معیشتی تغییر داده و عده‌ای هم به دلیل فقدان چنین مهارتی از خدمات محروم هستند، ۷) میدان ارائۀ خدمات به زنان بر ارائۀ بسته‌های معیشتی تمرکز دارد و کمترین توجه را به کارآفرینی و توانمندسازی دارد، ۸) دانش به‌روز و راهکار‌های عملیاتی و اجرایی که هر روز توسط دیگرانی که با این مسائل درگیر هستند به اشتراک گذاشته نمی‌شود و اقدمات به صورت تجربۀ شخصی و براساس تصمیم‌گیر‌های محفلی پیش می‌رود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • چالش‌های موجود در ارائه خدمات به زنان سرپرست خانوار
  • به ظرفیت‌های خدمات‌رسانی مشهد به صورت ویژه پرداخته شود
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • وداع با نگرانی از مشکلات گوشی، اِلبان تضمین کیفیت عالی در تعمیرات موبایل
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم
  • بیش از ۱۰ هزارمددجوی خراسان شمالی از خدمات مشاوره رایگان بهره‌مند شدند  
  • آکادمی ورزش و تندرستی دانشگاه علامه‌طباطبایی راه‌اندازی شد