Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@03:01:13 GMT

آيا کودکان هم نياز به ضدآفتاب دارند؟

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۹۸۲۰۷

خبرگزاري آريا -
بهتر است افراد بين ساعت 10 تا 14 روز که ميزان تابش نور خورشيد بيشتر است، از منزل خارج نشوند.

کودکان از 6 ماهگي به بعد به ويژه در فصول گرم سال که زاويه تابش خورشيد حالت عمودي دارد، بايد از کرم‌هاي ضدآفتاب مخصوص استفاده کنند.

دکتر شمس‌الدين اظهار داشت: از آنجايي که کودکان زير شش ماه براي تکامل و رشد استخوان‌هاي خود نياز به جذب ويتامين D از طريق نور آفتاب دارند و از طرف ديگر ممکن است ضدآفتاب در آنها ايجاد حساسيت کند، نياز به استفاده از ضدآفتاب ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي افزود: پس از طي سن شش ماهگي لازم است که والدين کرم‌هاي ضدآفتاب فيزيکي مخصوص کودکان را براي آنها مورد استفاده قرار دهند.

کرم‌هاي ضدآفتاب بر اساس نوع فيلتري که براي جذب يا تفرق اشعه خورشيد در تهيه آنها به کار مي‌رود، به دو دسته فيزيکي و شيميايي تقسيم مي‌شود. فيلترهاي ضدآفتاب‌هاي شيميايي از نوعي مواد شيميايي است و براي افرادي که به نور آفتاب يا مواد شيميايي حساسيت دارند و يا به نوعي به بيماري‌هاي پوستي مبتلا هستند و همچنين براي کودکان توصيه نمي‌شوند. اين دسته از افراد بايد از ضدآفتاب‌هاي فيزيکي استفاده کنند. فيلترهاي مورد استفاده در ضدآفتاب‌هاي فيزيکي از نوع غيرشيميايي است و به کودکان و افرادي که بيماري‌هاي پوستي و يا حساسيت پوستي دارند، توصيه مي‌شود.

لازم است افراد هر 2 تا 3 ساعت يک بار حدود نيم تا يک گرم از کرم‌هاي ضدآفتاب را روي پوست خود بمالند. به دليل اينکه فيلترهاي ضدآفتاب بعد از 2 تا 3 ساعت خاصيت خود را از دست مي‌دهند، لازم است افراد در فواصل زماني ذکر شده، کرم را بر روي پوست خود تجديد کنند.

بهتر است افراد بين ساعت 10 تا 14 روز که ميزان تابش نور خورشيد بيشتر است، از منزل خارج نشوند و در صورت ضرورت براي خارج شدن، علاوه بر کرم‌هاي ضدآفتاب از کلاه و لباس پوشيده استفاده کنند زيرا کرم‌‌هاي ضدآفتاب به تنهايي قادر به محافظت از پوست در برابر نور آفتاب نيستند.

منبع:madarclub.com

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۹۸۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در ایران؛ قطعه‌ای زیبا از هسته یک سیاره را ببینید | تصویر

 مسعود کیانی، پژوهشگر و محقق زمین شناسی و مدیر موسسه گوهرشناسی و شهاب سنگ شناسی واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه خوارزمی، درباره نتیجه یک آزمایش بر روی نمونه شهاب سنگی گفت: شهاب سنگ قطعاتی از اجسام فضایی مانند سیارات، سیارک ها و ستاره های دنباله دار هستند که در فضا سرگردان بوده و روی یک سیاره یا سیارک فرود می آیند. این سنگ ها دارای انواع مختلفی بوده که در چهار نیم میلیارد سال قبل شکل گرفته است و بدون هیچ تغییر شیمیایی قابل توجه ای در فضا در حال حرکت هستند که به آنها شهاب واره می گویند. هنگامی که این سنگ ها بر روی زمین سقوط می کنند به آنها شهاب سنگ گفته می شود.

براساس گزارش ایسنا، وی در ادامه به کشف جدید پژوهشگران اشاره کرد و گفت: اخیرا فردی از یکی روستاهای استان لرستان قطعه ای از یک نمونه سنگ فلزی که دارای چگالی بالا و جذب آهن ربای قوی بوده را به موسسه گوهرشناسی کیپا (کیانپارس) ارسال کرد. با توجه به مشکوک بودن این سنگ از نمونه ارسالی با استفاده از مقاطع میکروسکوپی و نمونه های شیمیایی آنالیز شده توسط میکروسکوپ الکترونی دانشگاه خوارزمی تهران این سنگ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

این محقق تصریح کرد: در این آزمایشات تخصصی و دقیق مشخص شد این نمونه با توجه به وجود بافت ویدمن اشتاتن(بافت مخصوص شهاب سنگ های آهنی) و درصد آهن و نیکل بالا یک قطعه شهاب سنگ آهنی است. در نمونه آزمایشی میزان خلوص آهن بالای نود درصد و مقدار نیکل حدود ۸ درصد است.

وی بیان کرد: طی مطالعات تکمیلی مشخص شد این شهاب سنگ مربوط به هسته یک سیاره یا سیارک بوده که طی برخوردهای فضایی بین اجرام فضایی متلاشی شده و قطعاتی از آن در فضا فاصله زیادی را طی کرده و سپس در سرزمین ایران فرود آمده است.

دیگر خبرها

  • افزودنی های بتن
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در ایران؛ قطعه‌ای زیبا از هسته یک سیاره را ببینید | تصویر
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • مراقبت‌های ضروری بعد از تعویض مفصل زانو + فیلم
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • مرور یک تجاوز شیمیایی
  • اطلاعاتی جالب درباره جفت‌گیری عجیب‌ترین موجود جهان!