Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@06:35:03 GMT

اعتراف زیر شکنجه و صدور حکم اعدام؛ سرنوشت محکومان بحرینی

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۰۱۲۱۴

اعتراف زیر شکنجه و صدور حکم اعدام؛ سرنوشت محکومان بحرینی

سازمان عفو بین الملل با صدور گزارشی از موارد نقض حقوق بشر در بحرین در چارچوب اعتراف گرفتن از محکومان زیر شکنجه و سپس صدور حکم اعدام در حق آنان پرده برداشت.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری العهد، سازمان عفو بین الملل با انتشار یک گزارش اعلام کرد، از محکومان بحرینی زیر شکنجه اعتراف گرفته شده و سپس حکم اعدامشان صادر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک گزارش جدید سازمان عفو بین الملل فاش کرد که هنوز کشورهایی مانند عربستان و پاکستان در صدر کشورهای مجری حکم اعدام هستند.

بر اساس این گزارش در ابتدای سال جاری میلادی مسئولان بحرینی در چارچوب برخوردهای نادرست خود، سه مخالف سیاسی را که زیر شکنجه مجبور به اعتراف شده بودند، اعدام کردند.

سازمان عفو بین الملل در گزارش جهانی خود در ارتباط با صدور احکام اعدام یادآور شد، بحرین از جمله کشورهایی است که در آن حکم اعدام به دور از معیارهای بین المللی لازم در دادگاههای عادلانه صادر می شود و عملکرد دادگاههای بحرین موجب نگرانی شده است.

روابط نزدیک انگلیس با بحرین و عربستان بدون توجه به موارد نقض حقوق بشر

در گزارش این سازمان بین المللی آمده است، با وجود نگرانی از موارد نقض حقوق بشر در بحرین و نیز عربستان در چارچوب اقداماتی نظیر صدور حکم اعدام و شکنجه محکومان برای اعتراف گیری از آنان، انگلیس روابط نزدیکی با این کشورها دارد که نمونه آن کمک های آن به نیروهای امنیتی عربستان و بحرین است.

در همین ارتباط »کایت آلن» مدیر دفتر سازمان عفو بین الملل در انگلیس گفت: بیم داریم مسائل تجاری و امنیتی، حقوق بشر را تحت تاثیر قرار دهد، آن هم در شرایطی که مسئولان انگلیسی از اعتراض های خود به مجازات اعدام در مورد کشورهایی مانند عربستان و بحرین خودداری می کنند.

این در حالی است که یک سازمان دست اندرکار حقوق بشر در انگلیس پیش از این فاش کرده بود که نیروهای پلیس بحرین و عربستان در انگلیس آموزش دیدند آن هم در حالی که بیم آن می رود این نیروها در موارد نقض حقوق بشر دست داشته باشند.

این سازمان با ارسال نامه‌ای به «ترزا می» نخست وزیر انگلیس از وی خواست آزادی سه کودک سعودی که به دلیل شرکت در اعتراض های سیاسی، در معرض اعدام قرار دارند، خواستار شود.

می هفته گذشته درچارچوب تقویت روابط انگلیس و عربستان عازم ریاض شد، اما معلوم نیست این مسائل را با سران سعودی در میان گذاشت یا خیر؟

انتهای پیام/

R7891/P36446/S8,90,92,1115/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۰۱۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو دست به دامن آمریکا و انگلیس شد

به دنبال افزایش نگرانی‌ها درباره احتمال صدور حکم بازداشت از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری برای مقامات تل آویو/ نتانیاهو خواستار اقدام وزیران خارجه انگلیس و آلمان برای جلوگیری از صدور قرار بازداشت خود شد.

به گزارش ایرنا، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که در پی افزایش نگرانی‌ها درخصوص احتمال صدور حکم بازداشت از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری برای مقامات در تل آویو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از صدور این حکم علیه خود و دیگر مقامات این رژیم دست به دامن آمریکا و اروپایی‌ها شده است.

این شبکه به نقل از منابعی در دیوان بین‌المللی دادگستری، گزارش داد: صدور حکم بازداشت بدون چراغ سبز آمریکا رخ نمی‌دهد و به همین دلیل نتانیاهو از وزرای خارجه آمریکا و انگلیس کمک خواسته است.

به گزارش ایرنا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی پیش‌تر نیز در این باره گزارش داد که نتانیاهو خواستار اقدام وزیران خارجه انگلیس و آلمان برای جلوگیری از صدور قرار بازداشت وی از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری شده است.

رژیم صهیونیستی نگران این است که ممکن است دیوان بین‌المللی دادگستری در پایان ماه آتی میلادی برای مقام‌های امنیتی و سیاسی ارشد این رژیم، قرار بازداشت صادر کند. نتانیاهو از جمله کسانی است که ممکن است مشمول این اقدام از سوی دادگاه لاهه شود.

دیوان بین المللی دادگستری در روز‌های ۱۱ و ۱۲ ژانویه ۲۰۲۴ (۲۱ و ۲۲ دی ۱۴۰۲) در لاهه دو جلسه علنی را به عنوان بخشی از آغاز رسیدگی به شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم اسرائیل به اتهام ارتکاب جنایت نسل کشی علیه ساکنان نوار غزه برگزار کرد.

با وجود آنکه رژیم اسرائیل اتهام نسل‌کشی در غزه را رد می‌کند، اما دیوان بین‌المللی دادگستری با بررسی شکایت دولت آفریقای جنوبی مبنی بر نسل‌کشی این رژیم در غزه موافقت کرده که این موضوع یکی از بی‌سابقه‌ترین انزوا‌های صهیونیست‌ها در مجامع بین‌المللی تاکنون بوده است.

این برای اولین بار است که رژیم صهیونیستی در دادگاه بین المللی لاهه محاکمه و علیه آن رای صادر شده است.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین در ۱۵ مهر ماه (۱۴۰۲)، رژیم صهیونیستی برای تلافی این حمله غافلگیرکننده، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، بمباران‌های وحشیانه مناطق مسکونی و مراکز درمانی و آموزشی نوار غزه و پس از چندی یورش زمینی به این منطقه را آغاز کرد.

دیگر خبرها

  • غریب‌آبادی: آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر را ندارد
  • اجساد فلسطینیان شواهدی از اعدام و شکنجه را نشان می‌دهد
  • واکنش آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی
  • نظم جهانی در آستانه فروپاشی است
  • آمریکا بر جنایت های اسرائیل در غزه سرپوش می گذارد
  • آمریکا بر جنایت های اسرائیل در غزه سرپوش می گذارد 
  • عفو بین‌الملل: آلمان ارسال تسلیحات به اسرائیل را متوقف کند
  • نتانیاهو دست به دامن آمریکا و انگلیس شد
  • رژیم صهیونیستی به نبش قبر اجساد بیمارستان غزه اعتراف کرد
  • گزارش مغرضانه وزارتخارجه آمریکا درباره وضعیت حقوق بشر در ایران