Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@06:02:10 GMT

حواشي سومين روز ثبت نام انتخابات رياست جمهوري؛

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۰۲۳۳۱

خبرگزاري آريا - ثبت نام از داوطلبان کانديداتوري در دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري از ساعت 8 صبح روز سه شنبه 22 فروردين آغاز شد و تا ساعت 18 بعدازظهر روز شنبه 26 فروردين ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش مشرق، ثبت نام از داوطلبان کانديداتوري در دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري از ساعت 8 صبح روز سه شنبه 22 فروردين آغاز شد و تا ساعت 18 بعدازظهر روز شنبه 26 فروردين ماه ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




در دو روز گذشته از ثبت‌نام نامزدها به مانند سال‌هاي گذشته ستاد انتخابات کشور شاهد حواشي‌اي پررنگ‌تر از متن بوده است؛ افرادي که بدون در نظر گرفتن شرايط و ضوابط و صلاحيت‌هاي مندرج در قانون صرفا براي ديده شدن اقدام به نام نويسي در انتخابات مي‌کنند و بعضا موجبات سوء استفاده رسانه‌هاي معاند و دردسر دست‌اندرکاران اجرايي و نظارتي انتخابات را فراهم مي‌آورند. البته به تعبير يکي از بزرگان يکي از وجوه مثبت استقبال مردم از اقشار و طيف‌هاي مختلف براي ثبت نام در انتخابات رياست جمهوري، آن است که اين مردم نظام مقدس جمهوري اسلامي را از آن خود مي‌دانند.


براساس اصل 115 قانون اساسي و ماده 35 قانون انتخابات رياست جمهوري رجال مذهبي و سياسي واجد شرايطي که داراي شرايط 1- ايراني الاصل بودن 2- داشتن تابعيت جمهوري اسلامي ايران 3- مدبر و مدير بودن 4- داشتن حسن سابقه و امانت و تقوي 5- مؤمن و معتقد به مباني جمهوري اسلامي ايران و مذهب رسمي کشور هستند، شخصا يا از طريق معرفي نماينده تام‌الاختيار مي‌توانند جهت اعلام داوطلبي و تکميل فرم پرسشنامه با همراه داشتن اصل شناسنامه و چهار برگ تصوير کليه صفحات آن و 12 قطعه عکس 4*6 جديد که در امسال گرفته باشند، به ستاد انتخابات کشور واقع در ميدان فاطمي، ابتداي خيابان شهيد گمنام، تالار بزرگ کشور مراجعه کنند.


در ادامه، حواشي سومين روز از ثبت نام داوطلبين کانديداتوري در انتخابات رياست جمهوري دوازدهم را در قالب يک بسته خبري پيشکش نگاه شما مخاطبان مي کنيم:

مخالف سرسخت برجام وارد وزارت کشور شد

در نخستين لحظات روز سوم ثبت نام داوطلبين دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري فردي با شعار "استقلال" وارد ستاد انتخابات کشور شد و در پاسخ به سوالي در خصوص برجام گفت: اصولا هيچ اعتقادي به برجام ندارم و نمي خواهم حتي يک کلمه راجع به آن صحبت کنم.

گراز در وزارت کشور

فردي براي ثبت نام در انتخابات رياست جمهوري وارد ستاد انتخابات کشور شد و گفت: به نام گراز آمده ام.

وي ادامه داد: ايران 5 سال ديگر تبديل به کوير مي شود؛ اگر تاييد شوم براي جلوگيري از اين اتفاق برنامه دارم.

امکان ترور من وجود دارد/انتقام پدرم را از ترامپ مي گيرم





در روز سوم ثبت نام داوطلبين دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري فردي لاهيجاني با تحصيلات فوق ليسانس تربيت بدني به ستاد انتخابات وزارت کشور آمد و گفت: با توجه به شرايط حساس منطقه، ايران به رئيس جمهوري جنگ طلب نيازمند است و من همان فرد مورد نظر هستم.

وي ادامه داد: اگر تاييد صلاحيت شوم و مردم به من راي دهند، انتقام پدرم را از ترامپ مي گيرم.


شعار ندارم اما برنامه زياد دارم

فردي 47 ساله وارد وزارت کشور شد و هدف خود را از نامزدي در انتخابات رياست جمهوري، خدمت به مردم عنوان کرد و افزود: شعار خاصي ندارم اما اگر تاييد شوم برنامه هاي زيادي دارم تا نفت را خوب مديريت کرده و مشکلات را حل کنم.

کار خودم را مي کنم و به برجام کاري ندارم

در روز سوم ثبت نام داوطلبين دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري فردي 59 ساله وارد ستاد انتخابات کشور شد و گفت: در جهت خدمت به مردم وارد عرصه انتخابات رياست جمهوري شدم.

وي ادامه داد: در صورت پيروزي به برجام کاري ندارم و کار خودم را مي کنم.

وعده حل مشکلات اقتصادي مردم توسط يک کانديداي ناشناس

فردي 39 ساله وارد ستاد انتخابات وزارت کشور شد و هدف خود را از ثبت نام در انتخابات رياست جمهوري رفع مشکلات اقتصادي مردم عنوان کرد و افزود: شعاري ندارم اما در صورت پيروزي با برنامه هاي خود به صورت ويژه به رفاه و معيشت مردم رسيدگي خواهم کرد.

يک کارشناس تلويزيون، کانديداي انتخابات رياست جمهوري شد

يکي از ثبت نام کنندگان در دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، با حضور در جمع خبرنگاران در ستاد وزارت کشور، اظهار کرد: مهمترين هدف من حمايت از جوانان فارغ التحصيل است و شعار انتخاباتي ام "خداحافظي با بيکاري" است.



وي که خود را به عنوان کارشناس حوزه سلامت در برنامه تلويزيوني "سيماي خانواده" معرفي کرد، گوشه اي از تصاوير حضورش در اين برنامه را به وسيله تلفن همراهش به خبرنگاران نشان داد.

جوان 25 ساله‌اي که خود را رئيس جمهور دو دوره‌اي ايران مي‌داند





در روز سوم ثبت نام داوطلبين دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري يکي از ثبت نام کنندگان در دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري که 25 سال سن داشت، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وقتي که ديدم با درس خواندن بيکارتر شدم، تصميم گرفتم در انتخابات رياست جمهوري شرکت کنم!

وي در ادامه با بيان اينکه هيچ اطلاعاتي از هيات دولت و تعداد اعضاي آن ندارم، عنوان کرد: در 4 سال اول فقط مي خواهم تجربه کسب کنم و براي 4 سال دوم رياست جمهوري ام برنامه هاي بيشتري نسبت به دوره اول دارم.

همسرم برخلاف دوره‌هاي قبل، براي ثبت‌نام در اين دوره با من مشورت کرد

همسر سيد محمد غرضي که وي را در ستاد انتخابات کشور مشايعت مي کرد در گفت و گو با خبرنگار سياسي خبرگزاري ميزان با اشاره به ثبت نام همسرش در اين دوره از انتخابات اظهار کرد:ايشان در دوره هاي قبل براي ثبت نام در انتخابات با من مشورت نکردند اما اين دوره با من مشورت کرد.





پدر و مادرم رضايت دادند تا در انتخابات شرکت کنم/ 18 ساله ام اما مي توانم مملکت را اداره کنم

يکي از داوطلب هايي که براي ثبت نام در دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري به ستاد وزارت کشور آمده بود، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: متولد سال 77 و 18 ساله هستم و تازه به دانشگاه رفتم.



وي با بيان اينکه پدر و مادرم رضايت دادند تا در انتخابات رياست جمهوري شرکت کنم، افزود: احساسم مي گويد علي رغم اينکه 18 ساله ام، اما به راحتي مي توانم مملکت را اداره کنم.

فردي که به قصد تيراندازي وارد وزارت کشور شد!





فردي با تحصيلات سوم راهنمايي وارد وزارت کشور شد و در پاسخ به سوالي درباره هدفش براي ثبت نام در انتخابات رياست جمهور گفت: آمده ام تا تيري بيندازم و بروم.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۰۲۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل

مجارستان در حالی در نیمه دوم سال جاری میلادی ریاست دوره‌ای بر اتحادیه اروپا را بر عهده می‌گیرد که روابط آن با بروکسل به شدت به تیرگی گراییده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "اشتوتگارتر ناخریشتن" آلمان در مطلبی نوشت: مجارستان به عنوان منتقد سرسخت اتحادیه اروپا با حکومت به زعم بروکسل دیکتاتوری به زودی ریاست دوره ای اتحادیه اروپا در نیمه دوم سال جاری میلادی را بر عهده خواهد گرفت.

بر اساس قواعد این اتحادیه در ماه جولای، مجارستان ریاست دوره ای شورای اتحادیه اروپا را بر عهده می گیرد. این بدان معناست که برای اولین بار یک دولت مستبد در رأس یک نهاد مهم اتحادیه اروپا قرار می گیرد . البته پارلمان اتحادیه اروپا در سال 2023 به قطعنامه‌ای رأی مثبت داد که توانایی مجارستان برای داشتن ریاست معتبر شورا را مورد تردید قرار داد.

نویسنده در ادامه این پرسش را مطرح کرد که چه انتظاری از ریاست مجارستان در اتحادیه اروپا می رود؟

وزرای متخصص کشورهای عضو در شورای اتحادیه اروپا حضور دارند. این شورا مسئول قانون گذاری است. هر شش ماه یک کشور عضو این اتحادیه مسئولیت ریاست این شورا را برعهده می گیرد و جلساتی را ریاست و آماده می کند. سونیا پریبوس، که در دانشگاه اروپایی در فرانکفورت-اودر درباره نظام سیاسی مجارستان تحقیق می‌کند، می‌گوید: «این بدان معناست که ریاست این شورا نمی‌تواند درباره موضوعات تصمیم‌گیری کند، اما می‌تواند آنها را به تأخیر بیندازد یا اولویت‌بندی کند». در نهایت، هدف آن میانجیگری در مناقشات بین کشورهای عضو است. بنابراین ریاست شورا چیزی بیش از نمادگرایی است. در عین حال، قدرت آن محدود است: شورا نه می تواند قوانینی را پیشنهاد کند و نه اولویت های اتحادیه اروپا را تعیین کند. ریاست دوره ای مجارستان در ماه ژوئیه پس از انتخابات اروپا آغاز می شود، زمانی که انتظار می رود پیشنهادهای قانونی کمی ارائه شود.

بهر حال در حال حاضر عصر یخبندان بین بروکسل و مجارستان وجود دارد. اتخاذ مواضع علیه اتحادیه اروپا بخشی از استراتژی سیاسی ویکتور اوربان، نخست وزیر این کشور است. به زعم بروکسل دولت او به طور سیستماتیک در حال از بین بردن دموکراسی در مجارستان است. کمیسیون اروپا میلیاردها بودجه را برای این کشور مسدود کرده و علیه این کشور به دلیل نقض ارزش‌های بنیادی اتحادیه اروپا اقدام کرده است. اوربان، که به روسیه نزدیک است، بارها پروژه های اتحادیه اروپا - به ویژه حمایت از اوکراین را مسدود کرده است.

به گفته سونیا پریبوس "با مجارستان، برای اولین بار، یک خودکامگی اتحادیه ای را رهبری می کند که خود را یک جامعه دموکراتیک می بیند. پریبوس می گوید: «این اعتبار اتحادیه اروپا را کاهش می دهد. مشخص نیست مجارستان چگونه می خواهد وظایف خود را انجام دهد: مجارستان به عنوان یک میانجی باید منافع خود را کنار بگذارد. اما این کشور خود را متخاصم نشان می‌دهد و تا حد زیادی در میان اعضای این اتحادیه منزوی شده است.

در اینجا این پرسش مطرح است که آیا ممکن است مجارستان از عهده داری ریاست دوره ای بر شورای اروپاییی منع شود؟

پریبوس گفت: شورای اروپا، یعنی سران دولت‌های عضو، می‌توانستند مداخله کنند و با اکثریت واجد شرایط، می‌توانستند دستور این ریاست را تغییر دهند. به گفته وی اما هیچ‌گاه بحثی رسمی از سوی شورا در این مورد صورت نگرفت.

در ادامه این مطلب آمده است: مجارستان تا کنون چهار موضوع را در اولویت این دوره ریاست قرار داده است: رقابت، چالش های جمعیتی ،گسترش اتحادیه اروپا در بالکان غربی و تامین امنیت مرزهای خارجی.

نمایندگان پارلمان اروپا سال گذشته در یک رای گیری به طرح تعلیق مجارستان برای ریاست دوره‌ای بر اتحادیه اروپا به بهانه منطبق نبودن ارزش‌های این کشور با ارزش‌های اروپایی رای مثبت دادند.

مجارستان از کشورهای عضو اتحادیه اروپا است که بروکسل در مناسبات با آن چالش‌های زیادی دارد. این کشور معمولا به پیشبرد سیاست‌های مستقل در امور داخلی و بین المللی تاکید دارد و همچنین در موضع گیری در قبال جنگ اوکراین هم با اتحادیه اروپا هماهنگ نبوده و تلاش می‌کند سیاست‌های خود را پیش ببرد.

قرارداد میلیاردی اتحادیه اروپا با لبنان برای مهار مهاجرانتلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار