Web Analytics Made Easy - Statcounter

سومین روز ثبت‌نام داوطلبان کاندیداتوری ریاست جمهوری ساعت 8 صبح روز پنجشنبه آغاز شد.ا ین در حالی است که تا پایان زمان ثبت نام روز دوم 287 نفر اعلام داوطلبی کرده بودند و اکنون تعداد ثبت‌نام کنندگان برای انتخابات ریاست جمهوری از 300 نفر گذشته است.
به گزارش «تابناک»، تاکنون 7 چهره شناخته شده که مسئولیت های اجرایی مهمی در کشور داشته اند برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرده اند که جدول آن در ادامه ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت‌نام داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری صرفا در ستاد انتخابات کشور واقع در محل وزارت کشور انجام می‌شود و تا روز ۲۶ فروردین به مدت ۵ روز ادامه می‌یابد.
چه کسانی در روز سوم کاندیدا شدند؟
مصطفی هاشمی طبا معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی در دولت هاشمی رفسنجانی با حضور در ستاد انتخابات کشور اعلام کاندیداتوری کرد.
وی پیش از این در هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نیز شرکت کرده بود و از مجموع ده نفر نامزد تایید صلاحیت شده پس از اخذ رای با کسب 28090 رای آخرین نفر شد.
حفظ سرزمین ایران شعار انتخاباتی من است
مصطفی هاشمی طبا با تاکید بر لزوم تغییر اولویت‌های جمهوری اسلامی اظهار کرد: حفظ سرزمین ایران اصلاح کشاورزی، رسیدگی به مردم محروم و ایجاد اشتغال از جمله اولویت‌های من برای دولت دوازدهم خواهد بود.
مصطفی هاشمی طبا پس از ثبت نام در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌ جمهوری در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور به بیان اهداف و برنامه های خود برای کاندیداتوری در انتخابات پرداخت و گفت: گرچه آقای روحانی اقدامات موثر وعاقلانه‌ای در راه رسیدن جمهوری اسلامی به اهداف خود انجام داده اند، اما فکر می‌کنم که امروز باید در اولویت‌های جمهوری اسلامی ایران تجدید نظر شود.
وی نخستین اولویت دولت خود را حفظ سرزمین ایران عنوان و خاطر نشان کرد: نخستین اولویت من حفظ سرزمینی ایران و اصلاح کشاورزی در این راستا است. رسیدگی به مردم محروم و سپس ایجاد شغل در زمینه های مختلف از جمله اولویت های دیگر من در دولت دوازدهم خواهد بود.
هاشمی طبا اظهار کرد: باید سازوکارهای کسب و کار از جمله اصلاح قانون بانکی، تسهیل در امر تولید، عدم اصالت پول در بانک ها و همچنین کاهش سود بانکی در دستور کار دولت بعدی قرار بگیرد.
وی اظهار کرد: بسیار متاسف هستم از اینکه برخی افراد با دستاویز قرار دادن کلمه مردم نسبت به بقای جمهوری اسلامی تشکیک می کنند. متاسفانه امروز برخی که حتی در داخل نظام نیز قرار دارند خود را به عنوان اپوزسیون جمهوری اسلامی مطرح می کنند و خدماتی که این نظام به مردم ارائه کرده است را نادیده می گیرند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب عنوان کرد: امیدوارم اگر مردم اعتماد کردند بتوانم در زمینه الویت های خود حرکت کنم معتقدم که برنامه های من با سیاست های دولت و همچنین حرکت های فداکارانه از سوی مردم تحقق خواهد یافت.
هاشمی طبا درادامه نشست خبری خود در وزارت کشور در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه در صورتی که صلاحیت جنابعالی مورد تایید قرار بگیرد به نفع فرد دیگری کناره گیری خواهید کرد، اظهار کرد: من به نفع هیج فردی کناره گیری نخواهم کرد.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا شورای هماهنگی اصلاح طلبان با شما صحبت هایی درباره ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری به عنوان کاندیدایی در سایه برای حمایت از آقای روحانی انجام داده است نیز تاکید کرد: من با هیچ یک از تشکل های اصلاح طلب در این زمینه مذاکره یا مشورتی انجام نداده ام .
وی در اپایان شعار دولت خود را حفظ سرزمین ایران عنوان کرد و درباره رنگ انتخاباتی خود گفت: بی رنگی رنگ انتخاباتی من خواهد بود.
غرضی یک‌بار دیگر کاندیدای ریاست‌جمهوری شد
سید محمد غرضی که در انتخابات اخیر خبرگان رهبری نتوانست احراز صلاحیت شود و در نهایت از این انتخابات کناره گیری کرد و در انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری شمیرانات و اسلامشهر هم توفیقی نیافت، با حضور در وزارت کشور در دوازدهمین دوره انتخاب ریاست جمهوری ثبت نام کرد.
وی پیش از این در انتخابات سال 92 نیز به عنوان نامزد انتخاباتی در انتخابات شرکت کرده بود.
غرضی: استان های بزرگ کشور راتقسیم می‌کنم
سید محمد غرضی گفت: برنامه من تقسیم استان های بزرگ کشور و نزدیک کردن قدرت سیاسی به مردم است.
محمد غرضی که برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری به وزارت کشور آمده است در جمع خبرنگاران با اشاره به سابقه مسئولیت خود در وزارت نیرو، نفت و مخابرات در سالهای اولیه انقلاب اظهار کرد: من کتاب تبار شناسی دولت، رنج های ملت را نوشته ام و در این کتاب مطرح کرده ام که چگونه حکومت و مردم باید به هم نزدیک شوند.
وی افزود : برای رسیدن به این اهدف من اگر رئیس‌جمهور شدم استان های بزرگ کشور مثل اصفهان، سیستان و بلوچستان، فارس و خوزستان را تقسیم می‌کنم و استان تهران را هم به 5 استان تقیسم می‌کنم از سویی استانداران را به انتخاب مردم معرفی می کنم.
بازدید مدیرکل انتخابات شورای نگهبان از ستاد انتخابات کشور
مدیرکل انتخابات شورای نگهبان از ستاد انتخابات کشور بازدید کرد.
نیلچی به همراه معاونان خود با حضور در ستاد انتخابات کشور از روند اقدامات در ستاد بازدید به عمل آورد.
انتخاب شوندگان باید دارای چه شرایطی باشند؟
بر اساس ماده 55 قانون انتخابات ریاست‌جمهوری «داوطلبان ریاست جمهوری یا نمایندگان تام‌الاختیار آن‌ها که کتباً معرفی شده باشند باید ظرف 5 روز از تاریخ انتشار دستور شروع انتخابات به وزارت کشور مراجعه نموده و پرسشنامه اعلام داوطلبی را پس از دریافت و تکمیل همراه با چهار برگ تصویر کلیه صفحات شناسنامه و دوازده قطعه عکس 4×6 از آخرین عکس خود را که در همان سال گرفته باشند به وزارت کشور تسلیم و رسید دریافت دارند.»
براساس ماده 35 قانون انتخابات ریاست‌جمهوری انتخاب شوندگان بایددارای شرایط زیر باشند:
1- از رجال مذهبی، سیاسی
2-ایرانی‌الاصل
3-تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران
4-مدیر و مدبر
5-دارای حسن سابقه و امانت و تقوی
6- مومن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور
دیروز نیز وزیر کشور به فرمانداران سراسر کشور دستور تشکیل هیات‌های اجرایی را صادر کرد.
انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری، پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی روز 29 اردیبهشت برگزار می‌شود.
مدارک مورد نیاز نام نویسی در انتخابات ریاست جمهوری
طبق ماده ۳۵ قانون انتخابات کشور انتخاب شوندگان هنگام ثبت نام باید دارای شرایط زیر باشند:۱. از رجال مذهبی، سیاسی.۲. ایرانی‌الاصل.۳. تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران.۴. مدیر و مدبر.۵. دارای حسن سابقه و امانت و تقوی.۶. مؤمن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور.
واجدان شرایط باید در زمان ثبت نام با در دست داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی و یک قطعه عکس شش در چهار، در ستاد انتخابات کشور حضور پیدا کرده و اقدام به تکمیل فرم های پیش بینی شده کنند.

جدول اسامی افراد شناخته شده‌ای که کاندیدا شده اند

هرچند بسیاری از این افراد از رجال مذهبی و سیاسی کشور به حساب نمی‌آیند و تا الان تنها هفت داوطلب نامزدی هستند که سوابق اجرایی و سیاسی در نظام جمهوری اسلامی ایران داشته‌اند. البته این تعداد تا پایان روز پنجم بیش از این خواهد بود.

به گزارش ایسنا، جدول اسامی نامزدها و سمت فعلی یا سابقه مهم آن‌ها بر اساس روز ثبت‌نام تاکنون به شرح زیر است:

ردیف


زمان ثبت‌نام

نام داوطلب

سمت یا سوابق

۱


روز اول

سیدمصطفی میرسلیم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام،سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری و مشاور عالی رئیس‌جمهور در دوره آیت‌الله خامنه‌ای، وزیر ارشاد دولت دوم هاشمی‌رفسنجانی، رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی

۲


روز دوم

مسعود زریبافان

رئیس بنیاد شهید و معاون رئیس‌جمهور در دولت دوم احمدی‌نژاد، عضو دوره دوم شورای اسلامی شهر تهران

۳


روز دوم

حمید بقایی

رئیس سازمان میراث فرهنگی در دولت اول احمدی‌نژاد، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری در دولت دوم احمدی‌نژاد

۴


روز دوم

محمود احمدی‌نژاد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس دولت‌های نهم و دهم، شهردار اسبق تهران

۵


روز دوم

محمدعلی پورمختار

نماینده بهار و کبودرآهنگ در مجالس نهم و دهم، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس نهم

۶


روز سوم

سیدمصطفی هاشمی‌طبا

وزیر صنایع سنگین در دولت‌ شهید باهنر، وزیر صنایع در دولت اول موسوی، رئیس سازمان تربیت بدنی و معاون رئیس‌جمهور در دولت دوم هاشمی‌رفسنجانی و دولت اول خاتمی

۷


روز سوم

سیدمحمد غرضی

نماینده اولین دوره مجلس شورای اسلامی از اصفهان، وزیر نفت دولت شهید باهنر و دولت اول موسوی، وزیر پست، تلگراف و تلفن دولت دوم موسوی و هر دو دولت هاشمی‌رفسنجانی، عضو دوره اول شورای اسلامی شهر تهران

برچسب ها: روز سوم ثبت نام ، انتخابات ریاست جمهوری ، 7 چهره شناخته شده ، احمدی نژاد ، غرضی ، میرسلیم ، تابناک

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۰۲۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده سابق مجلس: موی سر زنان را می‌بینید شکم گرسنه و اشکشان را نه!

به گزارش صدای ایران،آرمان ملی آنلاین، نوشت: غلامعلی جعفرزاده، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه در گفت‌وگویی گفت: واقعیت این است که برخی در دولت نیز تمایلی به برگزاری انتخابات مشارکتی ندارد. برخی در دولت به این نتیجه رسیده‌اند که اگر میزان مشارکت در انتخابات بالا باشد اثری از جبهه پایداری، شریان و... نمی‌بینید. این جریان‌ها به حداقل‌های جامعه تعلق دارند.

تردید نکنید اگر مردم در صحنه حضور پیدا کنند همه این جریان‌ها از صحنه سیاسی کنار می‌روند. از سوی دیگر اگر شرایط برای یک انتخابات رقابتی به وجود بیاید90 درصد نمایندگان مجلس ریزش می‌کنند و دیگر در مجلس حضور نخواهند داشت.

دیگر خبرها

  • حضور در انتخابات از پشت میله‌های زندان؟
  • فردا؛ برگزاری انتخابات فدراسیون ترای اتلون با ۹ کاندیدا
  • ترامپ در دادگاه: آمریکا توسط یک مرد ناتوان اداره می‌شود
  • ویژه برنامه 24 ساعته در خصوص شهدای خبرنگار در فلسطین
  • نماینده سابق مجلس: موی سر زنان را می‌بینید شکم گرسنه و اشکشان را نه!
  • اطلاعیه معاونت پارلمانی ریاست جمهوری درخصوص اظهارات برخی نمایندگان درباره تحولات بازار ارز
  • مدیرمسئول سابق ایسنا مجرم شناخته نشد
  • منحنی محبوبیت ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری نزولی شده/ بایدن کم کم در نظرسنجی ها بالاتر می رود
  • درخواست رسانه‌ها از ترامپ و بایدن برای برگزاری مناظره
  • تاریخ انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزش‌های رزمی مشخص شد