Web Analytics Made Easy - Statcounter

صومعه سرا-بعداز گذشت حدود پنج سال از رانش زمین درمنطقه نارنج پره تنیان شهرستان صومعه سرا وبا وجود برخی اقدامات برای حل موقتی مشکل،۵۶ خانوار این روستا همچنان درمعرض خطر رانش زمین قرار دارند.

خبرگزاری مهر، گروه استان ها- مریم اصغری: از سال ۹۱ مردم روستای نارنج پره منطقه تنیان شهرستان صومعه سرا و برخی از روستاهای اطراف شاهد رانش زمین ها در روستای خود بودند ولی این رانش ها از اسفندماه سال گذشته براثر بارش شدید باران و سستی خاک منطقه تشدید شده و موجبات نگرانی ساکنان منطقه را فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی بازدیدها و جلساتی که مسئولان شهرستان صومعه سرا از منطقه مورد رانش داشتند تصمیم گرفته شد که اقدامات اولیه برای حل موقتی مشکل ساکنان انجام و تصمیمات و اقدامات نهایی در جلسه ای که با حضور معاون عمرانی استاندار و مدیران کل برخی دستگاه های گیلان برگزار شده اتخاذ شود.

متاسفانه تاکنون جلسه مورد نظر با توجه به حساسیت موضوع به دلایل مختلف کنسل و برگزار نشده است. برهمین اساس برای بررسی نهایی وضعیت منطقه، فرماندار صومعه سرا پیش ازظهر پنج شنبه با حضور برخی مسئولان محلی و شهرستان جلسه ای را برگزار کرد.

نبود پایداری در منطقه سبب بی نتیجه ماندن اقدامات گذشته

در این جلسه علی فتح اللهی اظهار کرد: جلسه استانی بررسی این موضوع براساس رایزنی های انجام شده طی روزهای آتی در مرکز استان برگزار می شود.

وی با بیان اینکه برای اتخاذ بهترین راهکار و تصمیم درباره موضوع رانش زمین در نارنج پره منطقه تنیان باید تمامی جوانب و مشکلات بررسی، کارشناسی و شناسایی شود، افزود: تمام تلاش ما ارائه بهترین راهکار برای حل این موضوع و رفع نگرانی های ساکنان منطقه است.

فرماندار صومعه سرا پایدار نبودن منطقه را دلیل اصلی بی نتیجه ماندن اقدامات انجام شده در طی سال های گذشته عنوان و خاطرنشان کرد: به رغم تمام تلاش ها مشکل همچنان باقی است.

وی با تأکید برضرورت تعیین تکلیف وضعیت خانوارهای در معرض خطر رانش، افزود: براساس بررسی های انجام شده ۵۶ خانوار این منطقه در معرض خطر رانش قرار دارند که باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شوند.

فتح اللهی با اشاره به اینکه بسیاری از خانه‌ها تخریب و غیرایمن شده است، گفت:‌ کاهش فشار جانبی جاده در معرض رانش یکی از راهکارهای فنی و اجرایی پیشنهادی است.

ضرورت کاهش فشارهای جانبی بر جاده روستای نارنج پره

وی خروج خانوارها و تخلیه خانه‌ها رابه عنوان یک راهکار پیشنهادی در راستای کاهش فشار وارده بر جاده دانست و تصریح کرد: یکی از اقدامات اساسی باید کاهش همین فشارهای جانبی باشد.

فرماندار صومعه سرا در ادامه با بیان اینکه باید براساس اولویت خانوارهای مذکور را به نقاط امن و پایین دست منتقل شوند، یادآورشد: خانوارهایی که در اراضی پایین دست دارای زمین های زراعی بوده شناسایی و اقدامات و خدمات زیربنایی برای انتقال به آنها اعطاء شود.

به گفته این مسئول خانوارهایی که تمایل انتقال به زمین های درنظر گرفته شده در پایین دست منطقه ندارند خود باید پاسخگوی هرگونه حوادثی احتمالی در آتی باشند.

حل مشکل رانش زمین نارنج پره نیازمند مصالح تخصصی است

رئیس اداره بنیاد مسکن صومعه‌سرا نیز در ادامه این جلسه از شناسایی ۲۱ خانوار آسیب دیده طی سال های گذشته در منطقه نارنج پره خبر داد و اظهار کرد: طی سال های گذشته برای ساماندهی این خانوارها وام بلاعوض پرداخت شده است.

محمد امین‌پور با بیان اینکه متاسفانه در حال حاضر کل این منطقه دچار رانش زمین شده است، افزود: با توجه به تغییر کردن گستره رانش زمین، خانوارهای بیشتری در معرض خطر قرار دارند.

وی برکسب آمارهای دقیق درباره تعداد خانوارهای در معرض خطر تأکید کرد و افزود: تا زمانی که این تغییر وجود دارد مشکل حل نشده و واحدهای مسکونی آسیب‌دیده و محدوده خطر می‌تواند افزایش یابد.

رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی صومعه سرا انجام هرگونه اقداماتی در منطقه را با توجه به شرایط آن موقتی برشمرد و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ظرفیت باروری خاک این منطقه بسیار پایین است برای تثبیت وضعیت منطقه و انجام کار اساسی باید تمام ساختمان‌های بالادست تخریب و همزمان با آن، شمع‌گذاری در بالادست جاده برای استحکام انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه بستر راه باید به طور کامل برداشته شود، ‌گفت: بستر راه قبلا به عنوان زهکش عمل کرده اما با دستکاری‌های صورت گرفته در بالادست از بین رفته است.

به گفته این مسئول انجام اقدامات اساسی و گابیون‌بندی وسایر اقدامات با مصالح معمولی امکان‌پذیر نیست و نیازمند مصالح تخصصی است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۰۳۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳

 

 

 



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد در خصوص برنامه‌های ۱۴۰۳ شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: امسال علاوه بر برنامه‌هایی که در نظر داریم و در این خصوص برنامه‌ریزی شده در تلاش هستیم منطقه هفت حوض را توسعه دهیم تا مورد توجه مردم به خصوص افرادی که در جنوب شرق مشهد زندگی می‌کنند نیز قرار گرفته شود.

امیر رمضانی افزود: در حال حاضر مقدمات انجام فعالیت‌هایی در زمینه توسعه منطقه هفت حوض آغاز شده و امیدواریم که به زودی این برنامه‌ریزی‌ها انجام شود. یکی دیگر از برنامه‌هایی که ما در مجموعه خود برنامه‌ریزی کردیم اتوبوس گردشگری برای زائران و مجاوران است که آن‌ها را از کوه پارک به سمت قله‌زو منتقل کنیم و این اتفاق به زودی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: اقدامات دیگری در خصوص توسعه هفت حوض و تقویت فضای نوری این منطقه در دستور کار قرار گرفته است و قصد داریم فضاهای درختکاری را در این منطقه افزایش دهیم تا مردم بتوانند از فضای بیشتری نیز استفاده کنند.

امیر رمضانی افزود:در حال حاضر ظرفیت پارکینگ هفت حوض حدود ۱۷۰۰ خودرو است و قصد داریم این فضا را گسترش دهیم تا مردم در این خصوص دغدغه‌ای نداشته باشند. همچنین راه‌اندازی روستا بازار تقریباً به اتمام رسیده و تلاش می‌کنیم که در روزهای آینده به بهره‌برداری کامل برسد و به محض اینکه به صورت جامع و کامل راه‌اندازی شود، قطعا حدود ۱.۵ برابر در ورودی‌ منطقه هفت حوض تاثیرگذار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد با بیان اینکه در تلاش هستیم که در سال ۱۴۰۳ رشد و توسعه مناطق مختلف را در دستور کار خود قرار دهیم، عنوان کرد: این تصمیم باعث شد تا فعالیت‌ها و برنامه‌های شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد متفاوت از سال‌های گذشته باشد و این تغییرات منجربه اقبال بیشتر مردم به این منطقه شده است. بنابراین منطقه هفت حوض می‌تواند درصدی از شهروندان شرق مشهد را به سمت خود سوق دهد، زیرا خدمات در این منطقه نیز ارزان قیمت است.

امیر رمضانی با بیان اینکه نیاز است سرمایه‌گذاران پای کار بیایند تا ارائه این خدمات به مردم را افزایش دهیم، تصریح کرد: این مجموعه برنامه‌های دیگری مانند بازی‌های هیجانی را در دستور کار خود قرار داده و لایحه آن برای شورای اسلامی مشهد ارسال شده است تا در صورت موافقت نیز اتفاق رخ دهد. این بازی‌های هیجانی در ۴ نقطه مشهد با ۱۰ مورد تنوع برای علاقه‌مندان اتفاق خواهد افتاد. همچنین اقدامات اولیه‌ای برای ایجاد شهر برفی و گفت‌وگو با سرمایه‌گذار آکواریوم شهری نیز از جمله برنامه‌هایی است که در این مجموعه در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • شکوفه‌های بهار نارنج در مازندران
  • جزئیات اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • واگذاری زمین به خانوار‌های ایثارگر در آذربایجان شرقی
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد
  • واگذاری زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • انجام اقدامات لازم برای تأمین اراضی طرح نهضت ملی مسکن
  • روسیه واشنگتن را به کاهش سطح روابط تهدید کرد