Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-18@00:08:06 GMT

سفر با نخستین کشتی اقیانوس‌پیمای کروز در قشم

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۰۴۳۵۲

سفر با نخستین کشتی اقیانوس‌پیمای کروز در قشم

اجتماع>سفر - همشهری آنلاین:
کشتی اقیانوس‌پیمای کروز "سانی" پس از حرکت از جزیره کیش در بندرکاوه جزیره قشم پهلو گرفت.

به گزارش ایسنا، این کشتی برای ارائه خدمات مناسب و فراهم کردن سفر دریایی ایمن برای گردشگران وارد آب‌های خلیج‌فارس شده است. سه هزار و 500 مترمربع فضای رستورانی، کافی‌شاپ، استخر و سونا، 2 سالن سینما، کتابخانه، اتاق مطالعه، سالن برگزاری همایش و اتاق بازی برای کودکان و آشپزخانه ایرانی برای پخت انواع غذاهای ایرانی از دیگر امکانات این کشتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشتی کروز "سانی" می‌تواند 150 خودروی سواری به همراه 30 کامیون و یا 250 خودروی سواری را جابجا کند. کشتی کروز «سانی» برای سفرهای کوتاه مدت چهار تا هفت روزه دریایی توسط کشور سوئد ساخته شده است.

مدیرکل دریایی سازمان بنادر و دریانوردی کشور گفت: ورود چنین شناورهایی سبب توسعه سفرهای دریایی با ارائه خدمات مطلوب شود.

نادر پسنده افزود: تعامل سازنده بین سازمان بنادر و دریانوردی، منطقه آزاد کیش و قشم و بخش خصوصی یک‌بار دیگر ثابت کرد که کشتی‌هایی در این اندازه که یکی از بزرگ‌ترین و استانداردترین کشتی‌های مسافری کروز است را برای خدمات‌رسانی به هم‌وطنانمان می‌توان وارد آب‌های کشور کرد.

وی بابیان اینکه باید به بعد گردشگری دریایی بیش‌ازپیش توجه کرد، تصریح کرد: با ورود این کشتی‌ها، مردم کشورمان می‌توانند سفرهای دریایی ایمن داشته باشند و سبب توسعه سفرهای دریایی با ارائه خدمات مطلوب شود.

این مقام مسئول اضافه کرد: این کشتی در حال حاضر مسافران را بین کیش و قشم جابه‌جا می‌کند اما در آینده‌ای نزدیک با حمایت‌هایی که از این خط می‌شود شاهد توسعه این خط در بین سایر بنادر کشور مانند بندر شهید باهنر، بوشهر و سایر نقاطی که مورد استقبال قرار بگیرد، خواهیم بود.

مدیرکل دریایی سازمان بنادر و دریانوردی کشور در پایان گفت: مردم ثابت کرده‌اند هزینه‌های کیفیت را می‌پردازند و در صورت استقبال مردم از این کشتی، شناورهایی دیگر با ابعادی متفاوت و خدماتی بیشتر نیز تأمین خواهد شد تا با خیال راحت دل را به دریا زده و از این نعمت الهی بهره لازم را ببرند.

جزییات فنی از نگاه یک کارشناس

مدیر فنی کشتی گردشگری کروز افزود: کشتی سانی برای نخستین بار و به‌عنوان بزرگ‌ترین کشتی اقیانوس‌پیما وارد آب کشورمان شده است.

محمد جاویدپور در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص مشخصات فنی این کشتی تصریح کرد: این کشتی طول 170 متر، عرض 23 متر، درفت 0.58 متر، چهار موتور هرکدام به قدرت 4400 کیلووات، سه ژنراتور اصلی با 5.8 مگابایت برق و دو شف ژنراتور دارد 4.4 مگابایت برق تولید و به‌هیچ‌وجه در هر شرایطی مشکل برق نداریم.

این کارشناس فنی با اشاره به اینکه 417 تخت و 114 کابین دارد، خاطرنشان کرد:370 مترمکعب آب شیرین مخازنش گنجایش دارد و 100 مترمکعب سوخت را در خود برای 11 هزار مایل دریانوردی را در خود جای می‌دهد.

مدیر فنی کشتی گردشگری کروز با اشاره به ملیت پالائو این کشتی و ثبت آن در بندر مالاکال در پایان خدمه این کشتی را از کشورهای سوئد، اوکراین و یونان دانست.

از فرماندهی این شناور به خود افتخار می‌کنم

کاپیتان یونانی کشتی گردشگری کروز گفت: توسعه گردشگری دریایی به حضور گردشگران خارجی در ایران کمک می‌کند.

یونس گردانس در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: از اینکه با این شناور به‌عنوان بزرگ‌ترین کشتی اقیانوس‌پیمای گردشگری به ایران سفرکرده‌ام، بسیار هیجان‌زده هستم.

وی ادامه داد: از فرماندهی این شناور به خود می‌بالم و افتخار می‌کنم و امیدوارم این سفر سبب افزایش سفرهای دریایی بزرگ‌ترین کشتی‌های جهان به کشور ایران شود.

این دریانورد باتجربه خاطرنشان کرد: ایران کشور زیبایی است و گردشگران زیادی برای ورود به آن ابراز علاقه کرده‌اند و امیدوارم راه‌اندازی خط‌های گردشگری دریایی بین ایران و سایر کشورهای جهان سبب افزایش حضور گردشگران خارجی به ایران شود.

باید زودتر از این‌ها شاهد راه‌اندازی چنین خط دریایی گردشگری بودیم

یکی از مسافرین این کشتی تفریحی با شگفت‌انگیز خواندن این سفر، گفت: شاید باید زودتر از این‌ها شاهد راه‌اندازی چنین خط دریایی گردشگری بودیم.

حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: شب هیجان‌انگیزی را در این کشتی سپری کردیم و شاید یکی از بهترین تجارب زندگی‌ام را گذارندم.

وی بابیان اینکه صنعت گردشگری دریایی در کشور مغفول مانده است، تصریح کرد: امیدوارم با اقدامات اینچنینی سبب رشد و توسعه صنعت گردشگری دریایی باشیم.

این گردشگر با اشاره به هزینه 500 هزارتومانی برای این سفر دو روزه از کیش به قشم و بالعکس، در پایان ابراز امیدواری کرد با توسعه ناوگان دریایی در زمینه جابه‌جایی مسافرین شاهد سفرهای دریایی به‌تمامی بنادر کشور با استفاده از شناورهای ایمن و مفرح باشیم.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۰۴۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی حامل تجهیزات برای غزه دچار حریق شد

به گزارش جام جم آنلاین، سخنگوی نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد یک کشتی جنگی این کشور که قرار بود برای کمک به برپایی یک بندر موقت در نزدیکی غزه به مدیترانه شرقی برود، به دلیل آتش‌سوزی در اتاق موتور از ماموریت خارج شده و به پایگاه خود بازگشته است.

این سخنگو گفت کشتی باری «جان بوبو» متعلق به نیروی دریایی آمریکا هفته گذشته اعلام کرد که در مسیر مدیترانه شرقی برای تحویل تجهیزات و نیرو‌های موردنیاز در ساخت پایگاه، در اتاق موتور این کشتی آتش‌سوزی ایجاد شده است.

به گفته پنتاگون، مشخص نیست که این تاخیر پیش‌آمده ساخت پایگاه انتقال کمک‌ها را چه مقدار به تاخیر می‌اندازد. پیش‌ازاین پنتاگون اعلام کرده بود که ساخت این پایگاه در اواخر آوریل یا اوایل ماه مه به پایان خواهد رسید.

سخنگوی نیروی دریایی ایالات متحده در ادامه گفت: «خدمه کشتی ناچار به تخلیه منطقه حریق شده و با استفاده از کپسول‌های آتش‌نشان آتش را اطفا کردند. این سانحه هیچ تلفاتی نداشته است.»

به گفته مقامات آمریکایی، دلیل آتش‌ سوزی هنوز روشن نیست و کشتی برای تعمیرات با استفاده از تنها یک موتور به بندر جکسون‌ویل در آمریکا بازگشته است.

به دلیل مانع‌تراشی‌های رژیم صهیونیستی در ارسال کمک‌ های بشردوستانه به غزه از مسیر زمینی، ایالات متحده قصد دارد یک پایگاه دریایی در غرب غزه ایجاد کند تا کمک‌های ضروری از این مسیر به مردم غزه تحویل داده شود.

دیگر خبرها

  • اولین تصویر از نخستین بره آهو‌های متولدشده سال ۱۴۰۳ در پارک ملی توران
  • (ویدئو) استقرار کروز‌های ضد کشتی ایران نزدیک خاک آمریکا
  • کشتی حامل تجهیزات برای غزه دچار حریق شد
  • حمله ایران به اسراییل تاثیری بر ماموریت ما در دریای سرخ نداشت
  • ساخت ۳ فروند شناور رو-رو مسافری و اسکله راهیان نور در ۱۴۰۳
  • ارائه خدمت ۱۳۷ قایق به بیش از ۱۵ هزار گردشگر نوروزی بوشهر
  • ۶۷۵ هزار گردشگر نوروزی از خدمات دریایی استان بوشهر استفاده کردند
  • چهار نشان رنگارنگ سهم فرنگی کاران ایران از نخستین روز قهرمانی آسیا
  • تحریم، ابزار آمریکا برای توقف پروژه LNG-۲ روسیه در قطب شمال 
  • کشتی فرنگی قهرمانی آسیا؛ ناصر علیزاده نخستین طلایی ایران