Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نشریه آلمانی در مطلبی انتقادی به رویکرد صادرات تسلیحات آلمان به کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس که جنگ ویرانگر یمن را به راه انداخته‌اند نوشت: فن آوری های نظامی آلمانی به این ترتیب علیه غیر نظامیان به کار برده می شود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه دی سایت در مطلبی انتقادی به رویکردهای آلمان در مسئله صادرات تسلیحات نوشت: صادرات تسلیحات آلمان روند بسیار رو به افزایشی داشته و بسیاری از این تسلیحات به کشورهای قطر، عربستان سعودی و امارات صادر می شود که با جنگی ویرانگر یمن را نابود می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسنده در بخش دیگری از این مطلب نوشت: دولت آلمان مجوز صادرات تسلیحاتی به ارزش 6.88 میلیارد یورو را در سال 2016 برای شرکت های تسلیحاتی آلمانی صادر کرده است که تقریبا حدود سه میلیارد بیشتر از دو سال گذشته بوده است.

در میان ده کشور دریافت کننده عمده تسلیحات آلمان در سال های اخیر سه کشور که مستقیما در عملیات های جنگی قرار دارند دیده می شوند.

قطر در سال 2015 در رتبه اول دریافت کنندگان تسلیحات آلمان، عربستان سعودی در سال 2016 در جایگاه سوم و امارات متحده عربی نیز در جایگاه نهم قرار داشت. این سه متحد آلمان از سال 2015 در راس یک ائتلاف نظامی نوانخانه جهان عرب(یمن) را با توجه به اهداف هژمونی خود در منطقه تحت حملات ویرانگر قرار داده اند.

این کشورها از آغاز جنگ یمن در ماه مارس سال 2015 ماموریت های بی شماری را انجام داده اند. نقض مداوم قوانین حقوق بشر بین المللی از طریق این ائتلاف عربی متداول است و بمباران بی وقفه بیمارستان ها، مدارس و دیگر تاسیسات غیر همچنان ادامه دارد.

به گزارش سازمان عفو بین الملل، مدارک و شواهد قابل توجهی وجود دارد مبنی بر اینکه توسط این ائتلاف نظامی به رهبری عربستان سعودی صدها کودک کشته و یا معلول شده اند.

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) نیز بر این عقیده است که کودکان بالاترین هزینه را برای درگیری ها در یمن پرداخت می کنند. حدود 1.121 کودک در اولین هفت ماهه آغاز این جنگ کشته شده و 1.650 نفر نیز مجروح شده اند.

در این میان اصول سیاسی دولت فدرال آلمان در صادرات سلاح به کشورهای ثالث آشکارا پیش بینی می کند که احترام به حقوق بشر در تصمیم گیری ها در این باره باید وزن بالایی داشته باشد.

نویسنده در ادامه یک سیاست صادرات تسلیحات منطبق با حقوق بشر را یک معضل برای دوران وزارت اقتصاد زیگمار گابریل ارزیابی کرد.

این نشریه آلمانی در ادامه همچنین به درخواست های مداوم اپوزیسیون آلمان برای توقف صادرات تسلیحات آلمان به این کشورهای درگیر جنگ یمن اشاره کرده و نوشت: در اصل به اندازه کافی دلایل برای دولت آلمان وجود دارد که سیاست صادرات تسلیحات خود به کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس را مورد بازنگری قرار دهد. بخصوص در فوریه سال 2016 مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار یک ابتکار عمل برای تحریم های تسلیحاتی علیه عربستان سعودی تا زمانی که به جنگ یمن پایان نداده است شد.

البته بر خلاف دولت سوئد که در مارس سال 2015 همکاری های نظامی خود با ریاض را به حال تعلیق درآورد برلین همچنان به همکاری های تسلیحاتی خود با عربستان سعودی پایبند ماند.

در بخش دیگری از این مطلب به تکنیک های نظامی آلمان که در اختیار عربستان سعودی قرار داده شده و علیه غیر نظامیان در جنگ یمن استفاده می شود و مدارکی که در این راستا وجود دارد اشاره شده و در بخش پایانی این مطلب آمده است: کارشناسان در این باره با هم اتفاق نظر دارند که بعد از تقریبا دو سال جنگ در یمن بخصوص یک بازیگر در این میدان سود می برد و آن القاعده است.

انتهای پیام/

R31356/P36446/S8,89,90,92/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۰۴۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، کمودور واسیلوس گریپاریس (Commodore Vasilios Griparis)، فرمانده عملیات اروپایی موسوم به ASPIDES، اظهار داشت: «از زمان آغاز عملیات ASPIDES در 19 فوریه 2024، سطح تهدیدات بدون تغییر باقی مانده است.»
 
این بیانیه نشان دهنده اعتراف آشکار به شکست در محدود کردن عملیات یمن با هدف قرار دادن کشتی‌های وابسته به دشمن صهیونیستی، آمریکا و انگلیس است.
 
پس از آنکه فرانسه و دانمارک از خروج دو ناوچه به دلیل خطر مقابله با پهپادها و موشک‌های یمنی خبر دادند، آلمان نیز ناوچه خود را از دریای سرخ خارج کرد.

همچنین بلژیک پس از ناکامی در آزمایش رهگیری یک پهپاد، ناوچه خود را از محل خارج کرد. این امر تایید می‌کند که حملات یمن ناتوانی‌های قابل توجهی را در قدرت دریایی غرب آشکار کرده است.
 
پیش از این، بریتانیا پس از چندین حمله پهپادهای یمنی، کشتی جنگی Diamond را با کشتی ریچموند جایگزین کرد که این نشان دهنده ضعف قابل توجهی در توانایی نیروی دریایی بریتانیا برای مقابله با عملیات‌های یمن بود. این امر در مورد ناوچه‌های اروپایی نیز صدق می‌کند.
 
بسیاری از فرماندهان و افسران ناوهای جنگی بریتانیایی و آمریکایی در دوره گذشته اظهاراتی مبنی بر ناتوانی خود در مقابله با موشک‌ها و پهپادهای یمنی بیان و تاکید کرده‌اند که حملات یمن در طول زمان مرگ‌بار، دقیق‌تر و مکرر می‌شود.

آنها همچنین اذعان داشتند آنچه در حال رخ دادن است، نشان دهنده بزرگترین چالش دریایی از زمان جنگ جهانی دوم است.
 

دیگر خبرها

  • محمد علی الحوثی: با آتش بازی نکنید
  • معترضان به جنگ غزه سخنرانی وزیر دفاع آمریکا را قطع کردند
  • آمریکا: برنامه‌ای عملی برای حفاظت از جان غیرنظامیان در رفح دیده نمی‌شود
  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • عملیات اروپا در دریای سرخ نتوانست عملیات دریایی یمن را مهار کند
  • ویدئویی که یمنی ها از نیروهای زیر زمینی خود منتشر کرده اند
  • شواهدی مبنی بر دفن افراد شکنجه‌شده در آودیوکا وجود دارد
  • بلینکن: پیشنهادی «سخاوتمندانه» به حماس داده شده است
  • کاهش ۵۰ درصدی سود کانال سوئز در پی تحولات دریای سرخ
  • کاهش صادرات تسلیحات تدافعی فرانسه به رژیم صهیونیستی