Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-29@10:25:56 GMT

گشت ویژه مقابله با قاچاق سیب‌زمینی سرخ کرده!

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۰۵۴۹۵

گشت ویژه مقابله با قاچاق سیب‌زمینی سرخ کرده!

به گزارش جام نیوز، پایگاه صهیونیستی هاآرتص (Haaretz) با انتشار گزارشی تحت عنوان قاچاق حمص (نوعی غذا) و سیب زمینی سرخ کرده در کیف وسایل حمام در اسرائیل به انتقاد از سیاست مقامات صهیونیست در رابطه با برگزاری عید فصح پرداخته و از قاچاق سیب زمینی سرخ کرده در تل آویو سخن به میان آورده است.


عید فصح یا عید فطیر یکی از مهمترین اعیاد یهودیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عید به مدت 7 روز در ماه نیسان برگزار می شود که مطابق با اسفند و فروردین است. امروزه یهودیان، این عید را یادبود رهایی قوم بنی اسرائیل از قید اسارت فرعون در مصر، و حرکت آنها به سوی صحرای سینا به زعامت حضرت موسی (ع) می دانند و آن را جشن سالگرد تولد قوم بنی اسرائیل قرار دادند.


طی این عید نان فطیر خورده می شود که به آن مصا می گویند و نشانه آن است که بنی اسرائیل به هنگام خروج از مصر، چنان شتاب داشتند که فرصت ور آمدن خمیر نان نبود. در یکی از کتاب های دینی یهودیان می نویسند: موسی به قوم گفت این روزی را که از مصر از خانه بندگی فرعون بیرون آمدید به یاد داشته باشید،زیرا خداوند شما را با قدرت از آنجا بیرون آورد. نان ترش شده خورده نشود... هفت روز نان فطیر خورده شود اما نان ترش شده نزد تو دیده نشود و خمیر مایه نزد تو، در همه حدود تو دیده نشود.


در این گزارش آمده است: «شاید در هیچ کشور دیگری در جهان کیف های مردم را برای پیدا کردن غذا جستجو نکنند.اما کشور یهودیان که بسیاری از اسرائیلی ها می خواهند به هر قیمتی که شده آن را حفظ کنند، اینگونه است؛ یک نگهبان مسلح در ورودی بیمارستان کیف ها را چک می کند.

او به دنبال مواد منفجره نیست؛ این هفته مصادف با عید فصح است و این نگهبان مسلح به دنبال چیز دیگری می گردد؛ هر غذایی که مخمر زده شده باشد چرا که چنین غذایی در عید فصح ممنوع است.

او تمامی مواد غذایی که وارد بیمارستان می شود را مورد بررسی قرار می دهد؛ او قاضی و ناظر شریعت یهود است! اگر غذایی باشد که در عید فصح ممنوع است، یا به خانه بازگردانده می شود یا در سطح آشغال ریخته خواهد شد؛ گویا بررسی کیف ها کافی نبوده و اکنون نوبت به بررسی شکم ها است!

باید گفت اجرای رسوم سنتی توسط نیروهای امنیتی حاکی از غرق شدن تدریجی ما در تاریکی است.»

506

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۰۵۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشکده شورای آتلانتیک : ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است

اندیشکده «شورای آتلانتیک» با ابراز شگفتی از توانایی موشکی و پهپادی ایران عنوان داشت که ایران کمبودها و نقایص در صنعت هوایی خود را با توسعه این تسلیحات جبران کرده است.

به گزارش ایرنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در تحلیل واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می برد، تصریح دارد: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی تاکید دارد: حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این‌حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) عنوان داشت و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • روش ویژه سرباز روس برای فرار از پهپاد قاتلی که به سراغش آمد | فیلم
  • طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت و کشف ۸۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در بندرعباس 
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • (ویدئو) اسرائیل آماده حمله زمینی به رفح می‌شود
  • ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • اندیشکده شورای آتلانتیک: ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • اندیشکده شورای آتلانتیک : ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • مسئولان از فساد دوری کنند تا بتوانند با آن مقابله کنند
  • حمله به رفح برای اسرائیل فاجعه‌بار خواهد بود