Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، دکتر حمید اکبری روز پنجشنبه در دومین پنل بیستمین سمینار دانشجویان داروسازی سراسر کشور افزود: این موضوع که وزارت بهداشت متولی داروسازی است، یک مزیت است؛ در وزارت بهداشت، با سنجیدن شرایط موجود و نظارت مناسب بر روند رشته‌ها، بر اساس نیاز پذیرش دانشجو صورت می‌پذیرد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 25 دانشکده داروسازی فعال در سطح کشور وجود دارد که با توجه به بالابودن هزینه تأسیس و آموزش بر اساس استاندارد، بهتر است راه‌اندازی دانشکده‌های جدید داروسازی متوقف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اکبری تصریح کرد: تنها باید این توزیع ناهمسان دانشکده ها به سمت همسان شدن پیش رود؛ به عنوان مثال در مناطقی که داروساز وجود ندارد، از افراد بومی همان منطقه انتخاب برای داروسازی صورت گیرد.
قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت گفت: در این صورت، هم رقابت برای قبولی در این منطقه ایجاد می‌شود، هم نیاز به داروساز منطقه تامین خواهد شد.
اکبری افزود: تلاش ما در جهت کاهش خروج دانشجو از کشور و افزایش پذیرش دانشجو در ایران است.
وی اظهار کرد: در طول سه سال دوره‌ حضورم در وزارت بهداشت با وجود تمام مشکلات موجود، شرایط رو به رشدی در دانشکده‌ها داشتیم و همچنان تلاش ما در راستای ارتقای کیفیت آموزش و امکانات لازم برای دانشکده‌ها است.
بیستمین سمینار دانشجویان داروسازی سراسر کشور از روز سه‌شنبه (22 فروردین ماه) آغاز به کار کرد و تا فردا (جمعه) ادامه دارد.
اجتمام**9185**1834
خبرنگار: سادات حسینی خواه ** انتشار: ناهید شفیعی

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۰۷۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری عصر شنبه در جلسه ایمنی راه‌های استان گیلان اظهار کرد: آمار تصادفات رانندگی در کشور بالا است و ما متوجه آن هستیم و اعتقاد داریم باید برای کنترل آن اقدامات لازم را انجام دهیم.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ضمن تاکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت و جاده سازی استاندارد افزود: در حوزه جاده سازی باید حداکثر تلاش و مسؤولیت پذیری را به خرج دهیم تا آمار تصادفات رانندگی کاهش پیدا کند.

اکبری از محدود بودن بودجه سازمان راهداری کشور سخن گفت و تصریح کرد: با وجود اینکه بودجه ما در این سازمان اندک است با این حال باید در راستای وظایف ذاتی خود، ایمنی سازی راه‌ها و کسب رضایتمندی مردم قدم برداریم.

وی تحلیل علت تصادفات را نیز در جهت کاهش آمار تصادفات ضروری خواند و بیان داشت: رؤسای ادارات راهداری در شهرستان‌ها باید تمام نقاطی که تصادفات آن بیشتر از جاهای دیگر است شناسایی کنند تا مشخص گردد سازمان راهداری چگونه می‌تواند در این خصوص کمک کرده و آمار را کاهش دهد.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: تابلوهای راهنمایی و رانندگی در استان گیلان محو هستند و باید برای حل این مشکل چاره اندیشی شود زیرا با توجه به مسافر خیز بودن گیلان، این موضوع می‌تواند یکی از علل بالا بودن تصادفات رانندگی باشد.

کد خبر 6090225

دیگر خبرها

  • قلیان اکسیژن؛ یک پک عمیق به سمت ناکجا؟!
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • رانندگی بعد از قلیان اکسیژن ممنوع!/ بیش از ۱۵ سال روی قلیان اکسیژن مطالعه شده است
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • اختصاص وام تحصیلی به بیش از ۴ هزار دانشجوی متاهل