Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -
رضايت زناشويي انطباق ميان وضعيت موجود و وضعيت مورد انتظار است

رضايت داشتن از رابطه زناشويي تان باعث مي شود علاقه و نگرش ما به همسرتان تغيير کند. با اين تست متوجه مي شويد چقدر از رابطه زناشويي و عاطفي تان رضايت داريد!!

چقدر از رابطه زناشويي و عاطفي با همسرتان رضايت داريد؟
اگر از شما بپرسيم که مي دانيد مفهوم رضايت زناشويي چيست و چه ارتباطي با رضايت جنسي دارد؟ چه جوابي مي دهيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخي روانشناسان معتقدند رضايت زناشويي انطباق ميان وضعيت موجود و وضعيت مورد انتظار است. طبق اين تعريف رضايت زناشويي زماني محقق مي شود که وضعيت موجود در روابط زناشويي با وضعيت مورد انتظار فرد منطبق باشد. ادراک زن و شوهر از ميزان، شدت و دامنه مشکلات موجود رابطه نشان دهنده سطح رضايت زناشويي آن هاست.

رضايت بخش بودن روابط ميان همسران از طريق علاقه متقابل، ميزان مراقبت از همديگر و پذيرش و تفاهم با يکديگر سنجيده مي شود. در ازدواج بدون توافق زناشويي، مشکلات موجود ميان همسران به حدي زياد است که آن ها احساس مي کنند نيازها و انتظاراتشان برآورده نمي شود.
مطالعات نشان داده است که رضامندي و يا نارضامندي زناشويي، بر بسياري از ابعاد زندگي فردي و اجتماعي تاثير مي گذارد؛ براي مثال، نتايج مطالعات در محدوده تاثير جسماني نشان داد، افراد متاهل که زندگي شان پايدار بوده و استحکام بيشتري داشته، عموما عمر طولاني دارند، از نظر جسماني سالم ترند. شاد هستند و بيشتر احتمال دارد که از سرطان نجات پيدا کنند. اغلب زوج ها در جايي ميان اين دو قطب قرار دارند و در مواردي بين آن ها توافق برقرار است و در مواردي نه.

هدف اين پرسشنامه تعيين نقاط قوت روابط زناشويي و رضايت جنسي همسران است.

راهنماي سنجش ميزان رضايت از رابطه زناشويي
لطفا هر يک از جملات زير را به دقت بخوانيد و با توجه به رابطه زناشويي خود به آن ها پاسخ دهيد. جواب صحيح يا غلط وجود ندارد. سعي کنيد حتي الامکان از پاسخ به مورد «نه موافق و نه مخالف» خودداري کنيد. فقط وقتي اين مورد را علامت بزنيد که در موافق يا مخالف بودن خود نسبت به يک جمله کاملا شک و ترديد داشته باشيد.



نمره گذاري تست
نمره هايي که خط کشيده ايد را با هم جمع بزنيد. نمره شما بايد عددي بين 10 تا 50 باشد.

دو نوع نمره گذاري براي اين آزمون انجام مي شود و براي نمره گذاري مقياس رضايت جنسي، نمره سوال هاي 2، 4، 6، 8 و 10 را با يکديگر جمع کنيد تا يک نمره کلي به دست بيايد.

تفسير تست رابطه زناشويي

مقياس رابطه زناشويي
براي نمره گذاري مقياس ارتباط زناشويي نمره سوال هاي 1، 3، 5، 7 و 9 را با يکديگر جمع کنيد. نمره شما بايد بين 5 تا 25 باشد. اين مقياس، احساسات، اعتقادات و نگرش هاي شخص نسبت به ميزان و چگونگي روابط زناشويي را مي سنجد. نمره بالا يعني نزديک به 25 نشان دهنده آگاهي زن و شوهر و رضايت از سطح و نوع ارتباط در روابطشان است و نمره پايين يعني نزديک به 5 نشان دهنده فقدان رضايت در ارتباطشان است.

مقياس رضايت جنسي
براي نمره گذاري مقياس رضايت جنسي نمره سوال هاي 2، 4، 6، 8 و 10 را با يکديگر جمع کنيد تا يک نمره کلي به دست بيايد. نمره شما بايد بين 5 تا 25 باشد. اين مقياس احساسات و نگراني هاي فرد را درباره روابط جنسي و صميميت عاطفي با همسر ارزيابي مي کند. موارد اين مقياس منعکس کننده ميزان رضايت از روابط و احساس منعکس کننده ميزان رضايت از روابط و احساس راحتي در بحث هاي مربوط به روابط جنسي است.

نمره بالاتر يعني نزديک به 25، نشان دهنده رضايت از ابراز عواطف و نگرش مثبت نسبت به مسائل جنسي در روابط زناشويي يا توافق درباره تصميمات مربوط به بارداري است. نمره پايين يعني نزديک به 5 هم يعني در رابطه جنسي با همسرتان مشکل داريد.

منبع : ماهنامه سپيده دانايي

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۰۸۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به شادترین کشور‌های جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴

در سال ۲۰۱۲، اولین گزارش منتشر شد که داده‌های نظرسنجی گالوپ را از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ بررسی می‌کرد و از پاسخ‌دهندگان تقریباً در هر کشوری می‌خواست زندگی خود را در مقیاس ۰ تا ۱۰ ارزیابی کنند.

به گزارش روزیاتو، در سال ۲۰۱۱، بوتان اسپانسر قطعنامه سازمان ملل شد که از دولت‌ها دعوت می‌کرد تا شادی و رفاه را به عنوان راهی برای سنجش توسعه اجتماعی و اقتصادی در اولویت قرار دهند و بدین ترتیب، گزارش جهانی شادی متولد شد.

در سال ۲۰۱۲، اولین گزارش منتشر شد که داده‌های نظرسنجی گالوپ را از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ بررسی می‌کرد و از پاسخ‌دهندگان تقریباً در هر کشوری می‌خواست زندگی خود را در مقیاس ۰ تا ۱۰ ارزیابی کنند.

از این رو، آن‌ها یک «امتیاز شادی» از ۱۰ را برای مقایسه میزان شادی کشور‌ها استخراج کردند. بیش از یک دهه است که گزارش شادی جهانی ۲۰۲۴ ماموریت اندازه گیری و مقایسه رفاه را ادامه می‌دهد. آخرین یافته‌های آن نشان می‌دهد که چگونه کشور‌ها در سال‌های اخیر شادتر شده‌اند. این یافته‌ها در اینفوگرافی زیر به تصویر کشیده شده است و ۲۰ کشوری را که از سال ۲۰۱۰ تاکنون بیشترین رشد را داشته‌اند را نشان می‌دهد.

کدام کشور‌ها از سال ۲۰۱۰ شادتر شده‌اند؟

صربستان در فهرست ۱۲ کشور اروپای شرقی پیشتاز است که میانگین امتیاز شادی آن‌ها در دهه گذشته بیش از ۲۰ درصد بهبود یافته است.

در همین دوره زمانی، پیشرفت اقتصاد صربستان دو برابر شده و به ۸۰ میلیارد دلار رسیده است و سرانه تولید ناخالص داخلی آن تقریباً دو برابر شده و به ۹،۵۳۸ دلار بر اساس دلار فعلی رسیده است.

از اولین گزارش، اروپای غربی به طور متوسط شادتر از اروپای شرقی بوده است. اما همانطور که نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد، سطح شادی اروپای شرقی به همتایان غربی نزدیک شده است. در واقع، وقتی به افراد زیر ۳۰ سال نگاه می‌کنیم، آخرین امتیازات شادی در سراسر قاره تقریباً یکسان است.

در مجموع، ۲۰ کشور از سال ۲۰۱۰ امتیاز شادی خود را یک امتیاز کامل یا بیشتر در مقیاس ۰ تا ۱۰ افزایش داده‌اند.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله
  • نگاهی به شادترین کشور‌های جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴
  • (ویدئو) سکانس خنده‌دار از حرف زدن نعیمه نظام‌دوست به زبان روسی
  • در هوای بهاری چطور ورزش کنیم؟
  • وضعیت عجیب پارکینگ خودروهای لوکس در سیل بم!
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • کاخ سفید: خواستار انجام‌ تحقیقات درخصوص گورهای دسته‌جمعی غزه هستیم
  • ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان انجام شد
  • انجام ۶ عمل پیوند اعضا در خوزستان