Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزیگروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،،رشد اقتصادی سال 95 به عنوان یکی از افتخارات دولت یازدهم از سوی مسئولان دولتی مطرح می شود.اگرچه این موفقیت در نوع خود قابل توجه و مطلوب به نظر می رسد،اما با در نظر گرفتن مولفه های تاثیرگذار در رشد مذکور،به این واقعیت پی می بریم که سهم نفت و بنگاهای دولتی و نیمه دولتی،همچون صنایع سنگین خودروسازی و پتروشیمی،بسیار پر رنگ و ملموس بوده،اما در این میان،بنگاه های کوچک و متوسط در وضعیت مطلوب و امیدوار کننده ای به سر نمی برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس آمار و ارقام منتشر شده از سوی رسانه ها،سهم گروه معادن از این رشد،تنها سه دهمِ درصد بوده و با کسر اثرگذاری نفت،میزان رشد اقتصادی در خوشبینانه ترین حالت ممکن 2درصد برآورد می شود.

اما در این توفیقات،انزوای بنگاه های کوچک و متوسط از چالش هایی به شمار می رود که باید برای برون رفت از آن تدابیر سازنده تری اتخاذ شود.

یعقوب ناصح،دانش آموخته رشته اقتصاد،در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی،با اشاره به لزوم برنامه ریزی مدون و اصولی برای تحرک هر چه بیشتر در بنگاه های مذکور،اظهار داشت:علیرغم تزریق16 هزار میلیارد تومان به این حوزه،حصول توفیقات مثبت و ثمر بخش در سایه چنین کمک هایی، همچنان با تردیدهایی جدی روبرو است.

وی افزود:با عنایت به دستورکارهای تعریف شده،ظاهرا قرار است در سالجاری نیز تسهیلات حمایتی مورد اشاره به بنگاه های کوچک و متوسط سوق پیدا کند که البته لحاظ شدن پیشرفت فیزیکی 40 به جای 60 درصدی از تغییراتی است که در مقایسه با سال گذشته در نظر گرفته شده است.

ناصح عنوان کرد:به واقع،در شرایطی می توان فریاد موفقیت،رشد و پیشرفت واقعی و پایدار اقتصادی را فریاد زد که بنگاه های متوسط و کوچک،جایگزین نفت در اقتصاد شوند و قطعا در چنین شرایطی می توان یک به یک توفیقات اقتصادی را در عرصه های گوناگون اعم از صادرات،رونق،اشتغال،اعلام و معرفی کرد.

دانش آموخته رشته اقتصاد گفت:سال 96 از سوی رهبر معظم انقلاب به اقتصاد مقاومتی،تولید و اشتغال مزین شده و زمانی می توان در تامین منویات معظم له به توفیقات شایسته ای نائل شد که رونق در حوزه بنگاه های کوچک و متوسط متجلی شود در غیر اینصورت،صرفا با اتکای به برخی از بنگاه ها عظیم و مراکز قدرتمند تولیدی همچون سیمان،خودروسازی و...نمی توان به موفقیت های اقتصادی افتخار کرد.

وی افزود:توفیقات صنایع و بنگاه های بزرگ اقتصادی بی اهمیت و کم ارزش نیست و هیچکس حداقل آنها که دل در گروی نظام و ملت دارند مخالفتی با این توفیقات نداشته و ندارند،اما باید در عرصه بنگاه های متوسط و کوچک نیز با برنامه ریزی کارشناسی تر و البته کاربردی و عملیاتی تر طرح های لازم مد نظر قرار گیرد.
افزایش تولید و صادرات در زیرگروه صنایع و معادن در اولویت قرار گیرد

بهروز کریمی،دانش آموخته رشته مدیریت بازرگانی،در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی،با اشاره به ضرورت احساس و لمس نمودن توفیقات اقتصادی در سبد غذایی خانوارها و قدرت خرید آنها گفت:به واقع،در شرایطی که اقتصاد در سطح عمومی مردم با چالش های عدیده ای مواجه می شود نه تنها قدرت خرید مردم کاهش می یابد بلکه این نارسایی در تنوع و کیفیت غذایی خانوارهای ایرانی نیز ظهور و بروز پیدا می کند و این تاثیرات تنها بخش کوچکی از ابعاد گسترده و گوناگون زندگی روزمره عمومی مردم به شمار می رود.

وی افزود:هر آنچه در عرصه اقتصادی به توانمندی بیشتری نائل شویم،امید به زندگی،پویایی،بالندگی و آرامش جامعه با انسجام و استحکام افزون تری همراه خواهد شد.

کریمی عنوان کرد:با نیم نگاهی به ظرفیت های اقتصادی کشور به روشنی به عمق این ظرفیت پی می بریم اما اشکال اصلی به ضریب تقاضا برای خرید،تهیه و اقبال به محصولات داخلی باز می گردد.

کارشناس و دانش آموخته رشته مدیریت بازرگانی گفت:برای حصول توفیقات و کسب موفقیت هر چه بیشتر در پی تزریق تسهیلات ویژه به بنگاه های متوسط و کوچک باید به موازات این تدابیر،پدیده قاچاق کالا نیز به نحو جدی تر و پر رنگ تری کنترل و مهار شود.

وی افزود:به واقع،باید اینچنین عنوان کرد که تزریق و اعطای تسهیلات حمایتی لازم،اما کافی نخواهد بود و می طلبد در کنار چنین اقداماتی،نسبت به اعمال مدیریت صحیح و سازنده در بخش هایی که اقتصاد کشور و توانمندی های مرتبط با آن را تهدید می کند،اقدامات مقتضی در دستور کار قرار گیرد.

کریمی عنوان کرد:توسعه صادرات محصولات غیر نفتی و رونق تجارت با شرکای خارجی و تسهیل زمینه سرمایه گذاری بخش خصوصی در دو عرصه داخلی و خارجی از دیگر الزاماتی است که در صورت عدم حصول موفقیت در آن،تلاش های انجام شده آنچنان که انتظار می رود راه به جایی نخواهد برد.

دانش آموخته رشته مدیریت بازرگانی در خاتمه یادآور شد:امید آن می رود در سال 96،با عملیاتی ساختن برنامه های هوشمندانه به موفقیت های اقتصادی هر چه بیشتری دست یابیم در غیر اینصورت مشکلات اجتماعی نیز عمیق تر می شود و رفع آن به مراتب مستلزم هزینه کَردهای سنگین تری خواهد بود.انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۰۸۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی، گفت: اجرای واکسیناسیون به موقع دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک، همچنین رعایت اصول امنیت زیستی و آموزش دامداران از مهمترین راه‌های پیشگیری از بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در دام سبک است.

دکتر سید محمد سیاح، افزود:طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بیماری ویروسی بسیار واگیر در گوسفند و بز است و این بیماری به شدت قابل انتقال در جمعیت نشخوارکنندگان کوچک و همچنین مشترک میان حیات وحش و جمعیت دام‌های اهلی است.

او گفت: عمده‌ترین راه انتقال، تردد دام آلوده در مکان‌هایی که تماس با حیوانات وحشی داشته و یا از آبشخور‌های مشترک استفاده می‌کننداست.

وی، افزود: طاعون نشخوارکنندگان کوچک با شروع ناگهانی تب، ریزش ترشحات چشم، بینی، زخم دهان، تنگی نفس، اسهال بدبو و سرفه بروز می‌کند و دام مبتلا به شدت لاغر و سپس تلف می‌شود، لذا در صورت شیوع، می‌تواند خسارات فراوانی به جمعیت دامی منطقه وارد می‌کند.

سیاح، تأکید نمود: از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از این بیماری، انجام واکسیناسیون به موقع دام‌ها و همچنین رعایت کلیه اصول امنیت زیستی در جابه‌جایی دام‌ها، دفن صحیح لاشه دام آلوده و ضد عفونی آبشخور‌ها است.

 

 

دیگر خبرها

  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل
  • (ویدئو) گوینده اخبار هواشناسی: جزء طبقه متوسط رو به پایین هستم
  • شک و تردید درباره عرضه اولین خودروهای وارداتی | قرار بود فردا یکشنبه عرضه آغاز شود
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • ابهام در قراردادهای زاکانی با چینی‌ها/ عضو شورای شهر: هنوز تردید داریم که آیا این قراردادها منعقد شده است یا خیر؟
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مارکو وراتی خودش را به بارسلونا پیشنهاد کرده‌است