Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-04@23:48:02 GMT

حمله موشکی آمریکا به سوریه، پیامی برای ایران است

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۱۰۰۳۱

حمله موشکی آمریکا به سوریه، پیامی برای ایران است

«مایک پمپئو»، رئیس آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، در سخنانی در مرکز مطالعات راهبردی و بین الملل آمریکا، مدعی شد سازمان جاسوسی این کشور بازیگری مهم در تلاش ها جهانی برضد اشاعه هسته ای بوده است.
پمپئو افزود: ما باید اول و مهم‌تر از همه بدانیم که سازمان های اطلاعاتی فقط مشغول جاسوسی خارجی می شوند. ما اطلاعات سری را از دشمنان خارجی، نهادهای متخاصم و سازمان های تروریستی سرقت می کنیم و به این مسئله افتخار می کنیم! ما این اطلاعات را تحلیل می کنیم تا دولت ما بتواند درک بهتری از دشمنانمان که در این دنیای چالش‌برانگیز و خطرناک با آنها روبرو هستیم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما ازاین بابت پیشمان نیستیم. این کار دشواراست و ما سخت آن را دنبال می کنیم.
رئیس سیا همچنین گفت: آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا وقتی که موضوع، به تهدیدات خارجی مربوط شود در تعقیب و جستجو برای کسب اطلاعات، روش تهاجمی را دنبال می کند تا امنیت کشور را تامین کند. ما از جعبه ابزار خود به طور کامل استفاده می کنیم و از اختیارات و توانایی هایی که کنگره و قوه مجریه در اختیار ما قرار داده است به طور کامل و مطابق با ایده آل های آمریکایی بهره می‌بریم. ما این کارها را انجام می دهیم چون وظیفه ما همین است..
مایک پمپئو در ادامه اظهارات خود گفت: من در چند هفته ای که رئیس «سی آی ای» (سیا) بوده ام، متوجه شدم که مفهوم ماموریت ما خیلی ساده است؛ اما اجرا کردن آن بسیار دشوار است. ما تلاش می کنیم بهترین اطلاعات را در اختیار رئیس جمهور و دولت او قرار دهیم تا وی بتواند منافع ملی ما راپیش ببرد و از کشور محافظت کند. سی آی ای سالها است که ماموریت خود را بی سر و صدا و به طریقی موثر انجام داده است. دستاوردهای ما اغلب محرمانه و مخفی می ماند اما معدودی از این دستاوردهای خاص برای دنیا مشخص می شوند، سی آی ای بازیگری مهم در کمپین(پویش) جهانی برضد اشاعه هسته ای بود و امروز نیز همچنان همین گونه است.
مایک پمپئو افزود: ما به فروپاشی شبکه جهانی قاچاق هسته ای کمک کردیم که عبدالقدیر خان از آن استفاده می کرد، به افشای تاسیسات مخفی هسته ای در سوریه کمک کردیم و با کمک شرکای خود اطلاعاتی جمع آوری کردیم که لیبی را ترغیب کرد تا برنامه هسته ای اش را کنار بگذارد. ما همچنین در خط مقدم نوآوری های فنی در تاریخ مان قرار داشته ایم، تلاش های انجام شده با هدایت سی آی ای باعث تولید هواپیماهای یو -2 و ماهواره ها شد. این تلاش ها به ما اجازه داد تا فعالیت های کشورهای دشمن را زیر نظر بگیریم. ما مرزهای دانش و فناوری را به پیش بردیم تا هم به نفع امنیت و هم به نفع رفاه عامه مردم آمریکا باشد.
وی افزود: اخیرا هم سرمایه گذاری سی آی ای در فناوری، در سال دو هزار و سه منجر به تولد گوگل ارت شد.
وی در ادامه به موضوعاتی اشاره کرد که سی . آی . ای انجام نمی دهد.
مایک پمپئو گفت: من می خواهم درباره چیزهایی بگویم که سی آی ای انجام نمی دهد. وی مدعی شد: ما یک آژانس اطلاعات خارجی هستیم. تمرکز ما روی جمع آوری اطلاعات درباره دولت های خارجی است؛ درباره سازمان های تروریستی خارجی است، نه اینکه روی جمع آوری اطلاعات از آمریکایی ها تمرکز داشته باشیم! قوانین خاصی وجود دارد که باعث می شود حریم خصوصی شهروندان آمریکایی حفظ شود. سی آی ای از جنبه قانونی نمی تواند از طریق تجسس الکترونیک از مردم آمریکا جاسوسی کند. سی آی ای محدودیت های حقوقی و مسئولیت را بسیار جدی می گیرد. من میراث‌دار سازمانی هستم که احترام عمیقی برای حاکمیت قانون و قانون اساسی آمریکا قائل است!
مایک پمپئو افزود: درحالیکه ما تلاش می کنیم بی سر و صدا از کسانی اطلاعات جمع آوری کنیم که تهدیدی برای کشور ما هستند، افرادی مثل جولیان آسانژ و ادوارد اسنودن تلاش می کنند از این اطلاعات برای کسب شهرت استفاده کنند. ویکی لیکس همانند یک سرویس اطلاعاتی دشمن عمل می کند و مواضع آن نیز همانند یک سرویس اطلاعاتی دشمن است. ویکی لیکس یک «سرویس اطلاعاتی متخاصم غیرکشوری» است که اغلب مورد حمایت و یاری بازیگران کشوری مثل روسیه قرار می گیرد، در ژانویه امسال، جامعه اطلاعاتی ما دریافت که اطلاعات ارتش روسیه از ویکی‌لیکس استفاده کرد تا اطلاعات قربانیان آمریکایی (در هک اطلاعاتی) را منتشر کند. ارتش روسیه این اطلاعات را از طریق عملیات سایبری برضد کنگره ملی دموکرات ها، بدست آورده بود. گزارش همچنین نشان می دهد که رسانه ی تبلیغاتی روسیه یعنی راشا تودی (RT) فعالانه با ویکی لیکس همکاری کرد. جولیان آسانژ هیچ چیزی از آمریکا و ایده آل های آن نمی داند.
وی در ادامه مدعی شد: افشاگری های ادوارد اسنودن باعث شد که حفظ امنیت آمریکایی ها برای اطلاعات آمریکا دشوارتر شود و رصد ارتباطات سازمان های تروریستی سخت تر شده است؛ درحالی‌که این سازمان ها مصمم به خونریزی در خاک آمریکا هستند.
مایک پمپئو گفت: افشاگری های اسنودن به این گروه‌ها کمک کرد تا راهی را برای مخفی کردن خودشان در فضای شلوغ دیجیتال بیابند. تردیدی ندارم که افشاگری های سال‌های اخیر صدمات زیادی به امنیت ملی آمریکا زده است.
رئیس سازمان جاسوسی آمریکا ضمن آنکه اقدام نظامی آمریکا در سوریه را پیامی برای ایران دانست، در ادامه گزافه‌گویی‌ها و تلاش مقامات آمریکایی برای تفرقه‌افکنی در منطقه خاورمیانه، افزود: هلال شیعی درشرف شکل گرفتن است و این به نفع آمریکا نیست که اجازه چنین کاری را بدهد.
مایک پمپئو در ادامه اظهارات خود در مرکز مطالعات راهبردی و بین الملل این پرسش را مطرح کرد که سی آی ای و جامعه اطلاعاتی آمریکا و هم‌پیمانان آمریکا باید در مقابل چالش بی سابقه ناشی از آژانس های اطلاعاتی متخاصم و غیرکشوری (مانند ویکی لیکس) چه باید بکنند؟
وی در ادامه مدعی: هرچند درمان سریع وجود ندارد؛ اما گام هایی هست که ما می توانیم برداریم تا خطر را کاهش دهیم.
رئیس سی آی ای در ادامه گفت: ما می دانیم که جولیان آسانژ و همراهانش چه خطری برای دموکراسی های سراسر جهان دارند. جهالت و ایده آل هایی که در جای نادرست بکار گرفته شوند، برای تبدیل کردن این اهریمنان به قهرمانان، بهانه ای قابل قبول نیستند. ما باید در داخل کشور گام هایی برداریم. ما باید سیستم های خود را تقویت کنیم و امنیت کارکنان خود را بیشتر کنیم. دفاع ما ایستا نخواهد بود بلکه رویکرد ما در قبال امنیت باید همیشه تکامل داشته باشد. ما باید همانند دشمنانی که پیش روی ما هستند باهوش و خلاق باشیم؛ زیرا، آنها نخواهند آسود؛ ما نیز آرام نخواهیم نشست. ما نمی توانیم به طور کامل تهدید را از بین ببریم اما می توانیم تهدید را کاهش دهیم و بر آن مدیریت کنیم.
وی افزود: ما دیگر نمی توانیم اجازه دهیم که جولیان آسانژ و همکارانش از ارزش‌های مربوط به «آزادی بیان» برضد ما استفاده کنند؛ نباید به آنها اجازه داد که فضا داشته باشند و با افشای نادرست اسرار ما را له کنند. ما همچنین باید اعتماد را در بین جامعه اطلاعاتی و شهروندانی که قصد داریم از آنها محافظت کنیم، عمیق‌تر کنیم.
مایک پمپئو در ادامه به پرسش های مطرح شده در جلسه مرکز مطالعات راهبردی و بین الملل پاسخ داد.
مجری جلسه پرسش و پاسخ خطاب به مایک پمپئو گفت: آیا شما نگران کار ضد اطلاعات و اطلاعات هستید و نگرانی دارید که روس ها همچنان از ویکی لیکس بهره برداری کنند؟ آیا شما نگران هستید که سایر دشمنان مانند ایرانی ها یا کره شمالی به این مدل به عنوان مدلی موثر نگاه کنند. چرا به این مدل توجه می کنید؟
رئیس سازمان جاسوسی آمریکا در پاسخ گفت: من اکنون این فرصت را دارم تا تهدید ناشی از این سازمان های اطلاعاتی متخاصم و غیرکشوری را مشاهده کنم. من می خواهم اطمینان یابم که مردم آمریکا تهدید ناشی از آن‌ها را درک کرده اند.
وی در پاسخ به پرسشی درباره آینده تروریست ها و نبرد با داعش گفت: تهدید ناشی از تروریسم یک تهدید واقعی است و همچنان ادامه دارد و قطعا تا زمانی که من در این سمت هستم، ادامه خواهد یافت. ما تلاش های زیادی در عراق کردیم تا بخش زیادی از خلافت (داعش) را بازپس بگیریم. ما تلاش های زیادی در سوریه می کنیم اما این تهدید همچنان تغییر می کند.خبرنگاری از مایک پمپئو پرسید چرا نخستین سفر خارجی اش به ترکیه و کشورهای عرب حاشیه خلیج (فارس) بود؟مایک پمپئو در پاسخ گفت: ما شرکای اطلاعاتی مهم در آنجا داریم که هر روز به آمریکا کمک می کنند تا ایمن بماند. من می خواهم که از این بابت از این کشورها تشکر کنم. من از این افراد انتظارات بیشتری دارم. وی افزود: من نگران ترکیه هستم چون این کشور هم‌پیمان ناتو است.
مایک پمپئو افزود: ما در مدت زمان کوتاه توانستیم ارزیابی کنیم و به رئیس جمهورمان با اعتماد بالا بگوئیم که در واقع این [دولت] سوریه بود که در ادلب برضد مردم خودش حمله شیمیایی کرد.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا روس ها از حمله شیمیایی در سوریه اطلاع داشتند یا خیر، گفت: من چیز زیادی برای گفتن ندارم، کاخ سفید بیانیه ای منتشر کرد .
مجری گفت: واضح است که ایران بازیگری در سوریه است و به صورت گسترده تر نگرانی برای آمریکا است. وقتی که شما عضو کنگره بودید، در جریان جلسات استماع، منتقدانه درباره برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) صحبت کردید و این پرسش را مطرح کردید که آیا ایران از شروط توافقنامه هسته ای پیروی می کند یا خیر؟ برداشت شما چیست؟ آیا ایران از شروط توافقنامه هسته ای پیروی می کند؟ نظر شما درباره تهدید ایران در منطقه و جهان چیست؟
رئیس سازمان جاسوسی آمریکا در پاسخ گفت: من نمی خواهم صحبت های زیادی درباره پیروی شان از توافقنامه داشته باشم. ترجیح می دهم این موضوع را به رئیس جمهور اطلاع دهم. ما فعالانه مشغول کارهای زیادی هستیم تا به رئیس جمهور کمک کنیم و اطمینان حاصل کنیم که او درک می کند ایرانی ها چه زمان‌هایی از توافق‌نامه پیروی و یا آن را نقض می‌کنند. با توجه به آنچه در سوریه رخ داد، باید مراقب باشیم و برجام را بار دیگر مطالعه کنیم و ببینیم که کجا صحبت از «تاسیسات اعلام شده» می کند و کجا صحبت از تاسیسات اعلام نشده می کند؟ باید ببیینیم که آژانس بین المللی انرژی اتمی چه میزان دسترسی را به هر یک از این دو گروه متمایز (تاسیسات اعلام شده و نشده) خواهد داشت؟
مایک پمپئو همچنین، مدعی شد: در مورد ایرانی ها باید بگویم که آنها درحال پیشرفت هستند چه این پیشرفت در توانایی شان برای پرتاب سیستم های موشکی به اسرائیل از (طرف) حزب الله باشد، افزایش قدرت شان در موصل از طریق شبه نظامیان شیعه باشد و یا حمایت از شبه‌نظامیان حوثی (نیروهای انصارلله یمن) برای شلیک کردن موشک علیه سعودی ها باشد. فهرست تجاوزات ایران ، از روز امضای برجام شاهد افزایش چشمگیر بوده است.
مجری گفت: آیا به نظر شما ایرانی ها تلاش می کنند از گروههای نیابتی غیرکشوری به عنوان نیرویی برای نفوذ استفاده کنند؟مایک پمپئو پاسخ داد:حتما قطعا همین طور است. در تک تک این مکان ها همین است. هلال شیعی درشرف شکل گرفتن است و این به نفع آمریکا نیست که اجازه چنین کاری را بدهد.
مجری گفت آمریکا برای مقابله چه کاری می تواند بکند؟مایک پمپئو گفت: من همیشه می خواهم اطمینان حاصل کنم که ما شرکایی داریم که در این مسیر به ما کمک کنند. حال چه این کار اماراتی ها باشد، چه کارهایی باشد که اسرائیل و یا کشورهای عرب حاشیه خلیج (فارس) بتوانند انجام دهند. منظورم همیشه کمک ها از طریق تحرکات و مستقر کردن چند گردان در میدان نبرد نیست. این کشورها ثروت ها و توانایی های زیادی دارند تا به مکان هایی بروند که آمریکا نمی تواند برود. ما همچنین هم‌پیمانان دیگری را در اروپا داریم که تهدید ایران برای آنها زیاد است و من اطمینان دارم که آنها می توانند به ما کمک کنند.وی گفت: استدلال من این است که ایرانی ها اقدامی مثل اقدام هفته گذشته ما در سوریه را باید مشاهده کرده باشند!
بخش دیگری از این گفتگو به کره شمالی اختصاص یافت.
مایک پمپئو درباره اقدام نظامی دولت ترامپ در هدف قرار دادن پایگاه هوایی الشعیرات گفت: روند تصمیم گیری قاطعانه و واقعا مبتنی بر درک واقعی از اهمیت راهبردی چیزهایی بود که پیش روی کشور قرار دارند. ما فردی را داریم که ناقض پیمان تسلیحات شیمیایی شد. این چیزی نیست که کم اهمیت باشد. به نظر من ایرانی ها باید به این واقعیت توجه کنند که این دولت آماده است تا مشغول فعالیت هایی شود که متفاوت با آن چیزی است که آمریکا در چند سال گذشته انجام داده بود.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۱۰۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت

به گزارش قدس آنلاین، وزیر دفاع آمریکا که تا این لحظه هیچ روایت درست و قابل اعتنایی برای آگاهی افکار عمومی از اثرات حمله موشکی و پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی ارائه نداده، در راستای کمک و البته روحیه دادن به مقامات رژیم اشغالگر به این شکل با کلمات بازی می‌کند. اینکه لوید آستین از تهران خواسته کارآمدی سیستم‌ تسلیحاتی خود را بررسی کند اصلاً نکته تعجب‌برانگیزی نیست، چرا که لحظاتی پس از عملیات کاملاً موفق «وعده صادق» جمهوری اسلامی، جو بایدن در گفت‌وگو با بنیامین نتانیاهو به وی گفت: حساب کن در این نبرد پیروز شده‌ای، چون موشک‌ها و پهپادهای ایرانی را سرنگون کرده‌ایم!

پاتریوتِ از رده خارج
اظهارات آستین دقیقاً در راستای همین موضع رئیس‌جمهور آمریکا قابل تحلیل و بررسی است نه چیزی بیشتر؛ او خود به‌خوبی می‌داند آنچه به عنوان «توانایی قابل توجه» اسرائیل برای دفاع از خودش گفته، یک شوخی بی‌مزه است که نه خودش به آن باور دارد نه  کارشناسانی که در این دو هفته به موضوع حملات سنگین موشکی و پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی پرداختند. همه می‌دانند اگر کمک مستقیم ناتو و همراهی کشورهای خائن منطقه نبود، صهیونیست‌ها چیزی برای عرض اندام نداشتند. به نظر، حرف دقیق‌تر آن است بگوییم آمریکا و غرب باید کارآمدی سیستم‌های پدافندی خود را بررسی کنند، چرا که در مقابل موشک‌های بالستیک، پهپادها و کروزهای ایرانی شکست سختی خوردند. این حرف ما نیست، بلکه واقعیتی است که اکنون از زبان رسانه‌های غربی – عبری نیز بیان می‌شود.

در این راستا، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی دیروز برای نخستین بار فاش کرد سامانه‌های پدافندی و دفاع موشکی ارتش آمریکا تا حد زیادی در رهگیری موشک‌های بالستیک ایران در جریان پاسخ تنبیهی به حمله تل‌آویو علیه کنسولگری ایران در دمشق ناکام ماندند و شکست خوردند. این رسانه سپس از تصمیم تل‌آویو برای جمع‌آوری و از رده خارج کردن سامانه‌های دفاعی مشهور آمریکایی خبر داد و نوشت: اشتباه‌های زیاد پاتریوت، مقامات را مجبور به تجدیدنظر فوری در به‌کارگیری این سیستم‌های پدافند هوایی کرده است. 

این تصمیم دو هفته پس از حمله موشکی پهپادی گسترده ایران به سرزمین‌های اشغالی گرفته شده است. تایمز اسرائیل هم به نقل از وبگاه ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرد: «سیستم پاتریوت که در نیروی هوایی اسرائیل با نام «یاهالوم» (کلمه عبری به معنای الماس) شناخته می‌شود، ظرف دو ماه برای همیشه از رده خارج می‌شود و سامانه‌های پیشرفته‌تری جایگزین آن خواهد شد».

اثبات ناکارآمدی سامانه پیشرفته آمریکا
نیروی هوایی اسرائیل فوریه (بهمن‌ ۱۴۰۲) اعلام کرد به   دنبال جمع‌ کردن چند آتشبار باقیمانده پاتریوت‌های سرزمین‌های اشغالی است و پرسنل این نیرو، کار کردن با گنبد آهنین را آموزش خواهند دید.

آتشبارهای موشکی پاتریوت از سوی ایالات متحده با موفقیت علیه برخی از موشک‌های اسکاد که در طول جنگ خلیج‌فارس در سال۱۹۹۱ از عراق به سوی سرزمین‌های اشغالی شلیک شدند، به‌کارگیری شدند. این سیستم ساخت آمریکا در همان سال به‌طور رسمی وارد اسرائیل شد، اما نخستین رهگیری خود را در سال ۲۰۱۴ انجام داد و یک پهپاد حماس را که از نوار غزه پرتاب شد، سرنگون کرد.

این سامانه که برای سرنگونی هواپیما طراحی شده بود، به گفته ارتش اسرائیل در یک دهه بعد تنها حدود ۱۰هدف را رهگیری کرد، از جمله جنگنده‌های سوریه که در سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ وارد حریم هوایی سرزمین‌های اشغالی شدند. این سیستم رهگیری و پدافندی نتوانست به نحو مطلوب دربرابر چالش‌ها ایستادگی کند و در ساقط کردن اهداف زیادی طی سال‌های به‌کارگیری شکست خورده است و از این بابت در جنگ خلیج‌فارس هم بدنام بود.

پشت پرده اظهارات آستین
در بحبوحه جنگ کنونی در نوار غزه، پاتریوت در موارد انگشت‌شمار مورد استفاده قرار گرفته است، با این حال در بیشتر موارد رهگیری‌های این سیستم پدافندی تشخیص اشتباه در شلیک‌های خود داشتند. رادیو ارتش اسرائیل یک هفته پس از عملیات تلافی‌جویانه و تنبیهی ایران علیه این رژیم، از عملکرد ضعیف سامانه‌های دفاعی آمریکا انتقاد کرد. براساس گزارش این رسانه اسرائیلی، مشخص نیست اوکراین با آتشبارهای پاتریوت چطور از آسمان خود دربرابر حملات روسیه دفاع می‌کند!

در این شرایط، تحلیل سخنان اخیر 
وزیر جنگ آمریکا البته یک بعد دیگر هم دارد، آن هم بازاریابی و فروش تسلیحات است، چراکه با توجه به توفیق بالای ایران در زدن اهداف مدنظرش، حالا دیگر کسی سراغ تسلیحات پدافندی آمریکایی نمی‌رود. آستین با فرافکنی، علیه تسلیحات ایرانی یاوه‌گویی کرده تا به شکلی بگوید تسلیحات ما مشکلی نداشته و کاملاً موفق عمل کرده است! اما سابقه دروغ‌گویی آمریکایی‌ها با هدف فریب و سپس قالب کردن تسلیحات نظامی‌شان به طرف مقابل زیاد است. دی‌ماه دو سال پیش که عربستان سعودی و امارات هدف حملات موشکی و پهپادی ارتش یمن قرار گرفتند هم دروغ‌های عجیبی از توانایی سامانه‌های پدافندی توسط آمریکایی‌ها منتشر شد، آن‌ها با انتشار یک پاورپوینت و چند گرافیک ساده مدعی شدند سامانه چند میلیارد دلاری تاد و پاتریوت موفق شده‌اند موشک‌ها و پهپادهای یمنی را هدف قرار دهند؛ ادعایی که نادرستی آن مدتی بعد آشکار شد. ماجرای ابقیق و خریص و حمله به آرامکو که ۲۵درصد از توان پدافندی سعودی‌ها صرف محافظت از آن‌ها می‌شد فقط گوشه‌ای عیان شده از این ناتوانی سامانه‌های پرمدعای غربی بود، موضوعی که عملیات وعده‌صادق تیر خلاصی بر آن بود. نفوذ موشک‌های ایرانی و اصابت آن‌ها به اهداف، نشان‌دهنده وجود ضعف‌های جدی در سامانه‌های پدافند موشکی غربی و رژیم‌صهیونیستی است که در حملات احتمالی بعدی، ایران می‌تواند از این نقاط ضعف برای وارد کردن خسارات جدی به دشمن استفاده کند.

خبرنگار: هدایت جاوید

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • حمله موشکی به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • حمله به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • پیامی که پلیس روی صحفه اینستاگرام این بلاگر منتشر کرد
  • ۴ پیامد حمله موشکی سپاه به اسرائیل به روایت امام جمعه تهران
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات مجروح شده سوری
  • آخرین وضعیت دیپلمات مجروح حمله اسرائیل به سفارت ایران + عکس
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات سوری که در حمله رژیم صیهونیستی به سفارت ایران مجروح شد
  • عیادت وزیر خارجه ایران از دیپلمات سوری آسیب دیده در حمله تروریستی اسرائیل به سفارت ایران در دمشق
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت