Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@14:06:13 GMT

۵۵۰۰ ورزشکار لرستانی در رشته کشتی فعالیت می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۱۲۶۹۰

۵۵۰۰ ورزشکار لرستانی در رشته کشتی فعالیت می‌کنند

خرم‌آباد- رئیس هیئت کشتی لرستان گفت: ۵۵۰۰افزایش تعداد ورزشکاران رشته کشتی از ۴۰۰۰ نفر به ۵۵۰۰ نفر یک موفقیت است.

به گزارش خبرنگار مهر، سومین سمینار هیئت کشتی استان لرستان با حضور رئیس این هیئت، مشاورین، معاونین و مسئولین کمیته های استانی و همچنین روسای هیئت های شهرستان های مختلف لرستان برگزار شد.

در این سمینار که در سالن اجتماعات اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار شد، رئیس هیئت کشتی لرستان سیاست ها و برنامه های این هیئت در سال پیش رو را عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وحید والیزاده مرادی رئیس هیئت کشتی لرستان با اشاره به دستاوردهای رشته کشتی در سال گذشته اظهار داشت: به عقیده من سال ۱۳۹۵ سال پرباری برای کشتی لرستان بود؛ هرچند ما نتوانستیم ۱۰۰ درصد به اهداف مد نظرمان برسیم اما در مجموع جهش نسبتا خوبی داشتیم.

وی گفت: حضور تیم بیمه رازی به عنوان قهرمان کشور و جهان در لرستان یکی از دستاوردهای خوب ما در سال گذشته بود.

رئیس هیئت کشتی لرستان عنوان کرد: میزبانی مسابقات قهرمانی لیگ برتر کشور موفقیتی دیگر بود که ما به آن رسیدیم، البته کاستی هایی در میزبانی مسابقات داشتیم ولی در مجموع میزبانی خوبی داشتیم و نهایتا مسابقات به سود کشتی لرستان تمام شد.

والیزاده مرادی در ادامه با اشاره به کسب ۶۷ مدال رنگارنگ ورزشکاران رشته کشتی در سال گذشته اظهار داشت: کسب ۷ مدال آسیایی، ۱۷ مدال بین المللی و ۴۳ مدال کشوری از دستاوردهای رشته کشتی در سال گذشته بود.

وی افزود: در نوع خود و در قیاس با چند سال اخیر می توان کسب این تعداد مدال را یک رکورد به حساب آورد.

رئیس هیئت کشتی لرستان تصریح کرد: افزایش تعداد ورزشکاران رشته کشتی از ۴۰۰۰ نفر به ۵۵۰۰ نفر موفقیتی دیگر بود چرا که معتقدم هر چقدر تعداد ورزشکاران ما بیشتر باشد می توانیم شاهد ظهور استعداد های بیشتری در عرصه قهرمانی باشیم.

وحید والیزاده مرادی عنوان کرد: امیدوارم بتوانیم استعدادهای کشتی لرستان را که کم هم نیستند به عرصه ی ظهور برسانیم؛ البته این کار محقق نخواهد شد مگر با برنامه ریزی صحیح و جدیت در کار که می طلبد تمامی مربیان، صاحب نظران و دلسوزان کشتی لرستان در این راه نهایت همکاری و همدلی را با هیأت داشته باشند.

وی گفت: برنامه ای که جدیت نداشته باشد ساده و بی محتوا خواهد بود و با جدیت است که ما می توانیم به آینده امیدوار باشیم.

در ادامه این سمینار برنامه عملیاتی هیأت کشتی لرستان در سال ۱۳۹۶ عنوان و با ارائه ی نظرات حاضرین در جلسه موارد جدیدی نیز به تصویب رسید.

همچنین در حاشیه ی این سمینار احکام انتصاب اعضای جدید کمیته ها و هیأت های مختلف استان و شهرستان ها قرائت و اهدا شدند و از تعدادی از فعالان این رشته در سال گذشته نیز تجلیل شد.

در این سمینار مرتضی پاپی نیا قهرمان اسبق کشتی فرنگی آسیا و مربی تیم کشتی فرنگی جوانان کشور به عنوان مسئول کمیته آموزش، روح اله دل انگیز به عنوان مدیر تیم های فرنگی استان و همچنین ناصر خلیلی پیشکسوت کشتی لرستان به عنوان رئیس کمیته مربیان استان معرفی شدند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۱۲۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری

امتداد - شرکت بیمه معلم که چند سالی است در رشته حمل و نقل کالا و بخصوص در زمینه بیمه کشتی فعالیت گسترده ای دارد، توانسته در سال مالی ۱۴۰۲ حدود ۹۰ درصد بودجه خود را در این رشته محقق کند

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیمای بیمه معلم در گفت و گوی اختصاصی با بیمه نویس ضمن اعلام این مطلب خاطر نشان کرد: در سال گذشته حدود ۹۰ درصد بودجه شرکت در رشته حمل و نقل محقق شده و وضعیت پرتفوی شرکت در این رشته مطلوب است.

وی با بیان اینکه یکی از بخش‌های فنی شرکت بیمه معلم ، بیمه‌های باربری ،کشتی و هواپیما است، افزود: رشته‌های بیمه‌ای شامل بیمه حمل و نقل کالا (باربری)، بیمه بدنه کشتی و بیمه بدنه هواپیما تحت پوشش بیمه باربری قرار دارد و شرکت بیمه معلم با تمام توان به فعالیت خود در این حوزه مشغول است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما همچنین گفت: بیمه های حمل و نقل کالا به صورت قابل اطمینانی زیان های مالی کالاهای تجاری را درصورت تحقق خطرات مرتبط با حمل و نقل دریایی، هوایی و زمینی مورد پوشش قرار می دهد و طبق قراردادهای موجود، بیمه گر جبران خسارت و نیز تقبل هزینه های احتمالی ناشی از حمل کالا را به عهده می گیرد.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما در ادامه با بیان این نکته که در صنعت بیمه سهم بیمه باربری حدود ۲ درصد است، اضافه کرد: علت پایین بودن این سهم نسبت به رشته های دیگر این است که همه مردم کار تجاری یا صادرات و واردات انجام نمی دهند و تعداد کمی از افراد در این حیطه مشغول فعالیت هستند؛ بنابراین شرکت های بیمه هم سهم اندکی از پرتفوی خود را به این رشته اختصاص داده اند.

وی تاکید کرد:  انواع بیمه های باربری عبارتند از بیمه های وارداتی، بیمه های صادراتی، ترانزیت و بیمه های داخلی که با توجه به تخصصی بودن این رشته و لزوم برخورداری نماینده های فعال دراین زمینه، تعداد نمایندگان شرکت های بیمه که در حوزه باربری فعالیت می کنند، بسیار محدود است.

سهم بیمه معلم از بیمه تخصصی کشتی ها

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما با بیان این نکته که در حال حاضر ۳۸ درصد سهم بازار از بیمه دریایی در اختیار بیمه معلم است، افزود: بیمه معلم از سال ۲۰۰۷ به این حوزه ورود کرد و سعی شده فعالان این حوزه را جذب کنیم و افراد متخصص در این زمینه مثل کاپیتان ها، مهندسان سازه، لجستیک و… که همگی آشنا به امور بودند  به صورت تخصصی در این حوزه مشغول به همکاری با بیمه معلم هستند.

وی خاطر نشان کرد: یکی از علت های موفقیت بیمه معلم در رشته کشتی این بوده که بیمه مرکزی پوشش های اتکائی مربوطه را به خوبی تامین کرده است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما شرکت بیمه معلم در ادامه گفت: در بیمه کشتی، شرکت بیمه با توجه به نوع شناور، مسئول جبران خسارت بدنه شناورها است و در بعضی از پوشش‌ها مسئولیت ناشی از تصادم و همچنین زیان همگانی نیز تحت پوشش قرار می‌گیرد ودر صورتی که بدنه و ماشین آلات و تاسیسات آن به علت وقوع هر یک ازخطرات بیمه شده، ‌زیان وارده به بیمه گذار را تا حداکثر مبلغی که به عنوان ارزش مورد بیمه در بیمه نامه تعیین می شود با توجه به شرایط و مقررات بیمه نامه جبران می کند.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما همچنین اظهار داشت: با وجودی که ضریب خسارت کل صنعت در این رشته ۲۵ تا ۳۰ درصد است اما بیمه معلم توانسته با ضریب خسارت ۱۰ درصد عملکرد موفقی را در این رشته رقم زده و در کل صنعت رتبه ۱۱ را به خود اختصاص دهد.

به منظور توسعه بیمه های حمل و نقل توصیه می گردد شرکتهای تجاری ایران قراردادهای فروش خود را بر اساس ترم CIF تنظیم نمایند که شرکتهای بیمه ی ایرانی بتوانند پوشش های بیمه ای لازم را به صادرکنندگان کالا ارائه نمایند.

وی تاکید کرد: می توان گفت ترکیب پرتفوی بیمه معلم در رشته حمل و نقل کالا بسیار مطلوب است؛ به طوریکه ۳۰ درصد به بیمه باربری وارداتی، ۶۰ درصد به بیمه باربری صادراتی و مابقی به بیمه های داخلی تعلق دارد و جالب است بدانید که رشته کشتی در جایگاه چهارم در پرتفوی بیمه معلم است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما شرکت بیمه معلم از انعقاد قرارداد جدید بیمه حمل و نقل کالا با  گروه کشتیرانی  جمهوری اسلامی ایران خبر داد و گفت: این همکاری جدید در مراحل عملیاتی قرار دارد و به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • برگزاری مسابقات زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی زندانیان لرستان
  • ۳ هزار بسیجی لرستانی به اردوی راهیان نور اعزام می‌شوند
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • ثبت‌ نام بیش از ۶۰۰۰ نفر از مادران غیرشاغل لرستانی در صندوق بیمه
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • تصمیم کمیته انضباطی برای حضور مختاری در تمرینات تیم ملی کشتی فرنگی
  • مختاری رفع تعلیق شد/بازگشت فرنگی کار ایران به اردوی تیم ملی
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند