Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهمین دوره نمایشگاه بین المللی بورس ، بانک و بیمه از امروز در تهران اغازمی شود. به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه پس از 9 دوره، به یک برند بین المللی نمایشگاهی تبدیل شده است و در دنیا با نام ایران فاینکس(IRAN FINEX) شناخته می شود.
در این نمایشگاه ؛ سه صنعت مهم حوزه مالی و اقتصادی کشور حضور دارند و ایران فاینکس در واقع بزرگترین نمایشگاه حوزه مالی کشور محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فاینکس 2017 ویترین بازار سرمایه کشور است و ارکان بورس، کارگزاری ها، شرکت های تامین سرمایه، شرکت های مشاور سرمایه گذاری، موسسات اعتباری، شرکت های خدمات بازار سرمایه، شرکت های پذیرفته شده در بورس و بانک ها و بیمه ها در آن فعالیت دارند.
معرفی توانمندی ها، دستاورد ها و پتانسیل های صنعت مالی ایران در داخل و خارج همگام با تغییرات سال های اخیر- ایجاد شرایط لازم برای اطلاع رسانی و فرهنگ سازی - تشریح ظرفیت های بازار مالی برای عموم مردم - آموزش روش های مناسب سرمایه گذاری و حفاظت از سرمایه در فضای کسب و کار- ایجاد فضای فرهنگی و تخصصی برای اقشار مختلف جامعه بویژه گروه سنی کودک و نوجوان و ایجاد فضای مناسب گفتگو، تعامل و مذاکره بین علاقه مندان، دانشجویان، کارشناسان، متخصصان، پیشکسوتان و فعالان بازار مالی داخلی و بین المللی از مهمترین اهداف برگزاری "ایران فاینکس 2017" است.
یکی دیگر از اهداف مهم برگزاری ایران فاینکس 2017 فرهنگ سازی و آموزش است،
برای برگزاری کارگاه های تخصصی در هر سه حوزه بورس، بانک و بیمه و همچنین برپایی غرفه کودک و نوجوان به منظور فرهنگ سازی، آموزش و اطلاع رسانی، برنامه ریزی های لازم انجام شده است.
در حاشیه این رویداد بین المللی، نمایشگاه کاریکاتور با محور اصلی بازار سرمایه برگزار خواهد شد و همچنین یکی از برنامه هایی که با هدف افزایش جذابیت فاینکس 2017 اجرا می شود مسابقه بورس کاپ است.
بورس کاپ در واقع شبیه ساز بورس است و در این بازی، بازدیدکنندگان در گروه های چند نفره، بین 10 تا 15 دقیقه با هم مسابقه می دهند.
بخش های های مدیریت مالی، اقتصاد و حسابداری دانشگاه ها می توانند با حضور در این نمایشگاه از نزدیک با دستاوردهای صنعت مالی و مدیران بخش های مختلف آشنا شوند و به تبادل نظر بپردازند.
رونمایی از کتب مالی، انجام مصاحبه های اختصاصی با مدیران بیمه ها، بانک ها و ارکان بازار سرمایه، برگزاری نشست های تخصصی جانبی در غرفه ها، بازدید دانشجویان و دانش آموزان از غرفه ها، ایجاد فضای مذاکرات دو طرفه و اطلاع رسانی روزانه از دیگر اقدامات پیش بینی شده است.
همزمان با برگزاری دهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه رویداد فین استارز 2017 با همکاری همه برگزارکنندگان رونمایی می شود و استارتاپ های مالی نیز تحت نظارت فرابورس در این نمایشگاه حضور خواهند یافت.
استارتاپ‌های حوزه مالی می‌توانند ایده‌های خود را در رویداد فین استارز که برگزارکننده
آن فرابورس است، ارائه کنند.
زمینه های فعالیت بیشتر استارتاپ ها شامل بایوتکنولوژی، نانوتکنولوژی،سلول های بنیادی، آی تی، آی سی تی، پزشکی و مخابرات است و عمده استارتاپ ها در این حوزه ها فعالیت می کنند و درخواست ها برای ورود شرکت های نوپا به بازار سرمایه نیز عموما از سوی این حوزه ها صورت می گیرد.
به ویژه در حوزه سلامت، فعالیت و اقدامات بسیار جدی در شرکت های نوپا و دانش بنیان صورت گرفته است که فروردین ماه در در نمایشگاه بورس، بانک و بیمه ارائه خواهند شد.
استارتاپ ها و شرکت های کوچک و متوسط خلاق و نوآور می توانند بسیاری از بیماری ها را با طرح های نوآورانه خود ریشه کن کنند و اگر در این حوزه، تامین مالی خوبی
صورت بگیرد، این نمونه ها به آسانی قابل تجاری شدن است.
دوره دهم نمایشگاه با دو هدف افزایش آگاهی اجتماعی از صنعت مالی و آشنایی نزدیک اقشار مختلف مردم با خدمات مالی هر یک از بخش های بورس، بانک و بیمه تلاش می‌کند تا شرایط را برای هم افزایی صنفی، افزایش همکاری‌ها و ایجاد فرصت‌های همکاری برای یک سال آتی فراهم آورد.
رونمایی از کتب مالی، انجام مصاحبه های اختصاصی با مدیران بیمه ها، بانک ها و ارکان بازار سرمایه، برگزاری نشست های تخصصی جانبی در غرفه ها، بازدید دانشجویان و دانش آموزان از غرفه ها، ایجاد فضای مذاکرات دو طرفه و اطلاع رسانی روزانه از دیگر اقدامات پیش بینی شده است.
در دهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه (فاینکس 2017 )، کار ویژه اصلی غرفه سازمان بورس، اطلاع‌رسانی و پاسخگویی است.
مراجعان ابتدا با کارشناسان مرکز ارتباط بورس گفتگو می‌کنند. چنانچه سؤالات مراجعان جنبه عمومی داشته باشد، این کارشناسان پاسخ لازم را ارائه خواهند کرد و اگر سؤالات در حوزه تخصصی باشند، به کارشناسان بخش مربوط راهنمایی خواهند شد.
در غرفه سازمان بورس کارشناسان مختلفی از بخش‌های حقوقی، نظارت بر بورس‌ها و ناشران، نظارت بر نهادهای مالی، مرکز پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی و امور بین‌الملل سازمان حضور دارند که وظیفه پاسخگویی به سؤالات فنی را برعهده دارند.
همچنین در غرفه سازمان بورس و اوراق بهادار، بروشورهایی به منظور اطلاع‌رسانی و آشنایی با وظایف هر یک از بخش‌های سازمان توزیع خواهد شد و از امکانات بصری نیز در قالب پخش کلیپ‌ها بهره‌برداری خواهد شد.
براساس این گزارش، از دیگر برنامه‌های سازمان در محل غرفه برپایی جلسات با حضور مدیران ارشد و میانی سازمان خواهد بود.
سازمان بورس و اوراق بهادار برنامه‌های دیگری نیز در دهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه دارد که در محوطه نمایشگاه و با همکاری مجری نمایشگاه برگزار می‌شود.
از این موارد می‌توان به برپایی نشست‌های تخصصی، راه‌اندازی راهروی فرهنگسازی، فعالیت‌های رادیو و تلویزیونی، تعامل با اصحاب رسانه و موارد دیگر اشاره کرد.
در دهمین نمایشگاه بورس ، بانک و بیمه موسوم به فاینکس 2017 از محصولات جدید شرکت رایان بورس شامل سامانه «سنم» ، سامانه «مُکنت» و توسعه­های سامانه کدال برای توسعه گزارشگری در بخش­های مختلف بازار سرمایه رونمایی می شود.
راه اندازی سامانه مُکنت به عنوان ابزار تولید گزارش توجیهی و بیانیه ثبت افزایش سرمایه در کنار سامانه کدال و اقدامات گسترده در توسعه سامانه­های کدال و XBRL در بهره­گیری از آخرین استانداردهای گزارشگری مالی با هدف افزایش شفافیت و سرعت اطلاع­رسانی از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
در این نمایشگاه برای جذب استارت­آپ های فعال در حوزه فین تک تمهیدات ویژه ای در نظر گرفته شده است.
دهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه تا 29 فروردین در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود که 351 شرکت کننده خواهد داشت و شامل ارکان بازار سرمایه، تامین سرمایه ها، کارگزاران، بانکها و موسسات مالی، بیمه، صرافی ها هستند.
در این نمایشگاه برنامه هایی چون رونمایی از تمبر یادبود دهمین نمایشگاه، رونمایی از سامانه جدید تالار مجازی، امضای تفاهم نامه، تجلیل از پیشکسوتان بازار سرمایه، تقدیر از فعال ترین نهادهای مالی و شفاف ترین ناشران بورس، نشست های تخصصی و تریبون آزاد اندیشی و پنل های تخصصی، رونمایی کتاب تاریخچه بورس و نشست های تخصصی بازار سرمایه اجرا می شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۱۷۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • آینده بورس در چند پرده
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳