Web Analytics Made Easy - Statcounter

درپی تخریب مساجد در باکو، دینداران از سیاست‌های دولت انتقاد کردند و بازداشت اسلام‌گرایان را به بهانه‌های مختلف محکوم نمودند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج،رسانه‌‌های جمهوری آذربایجان گزارشی تصویری از اعتراض دینداران به تخریب مسجد حاج جواد باکو منتشر کرد که در این گزارش، یکی از اعتراض کنندگان تاکید کرد: مساجد سنگر هستند و هر مسلمان باید سنگر خود را حفظ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاج محسن صمدوف (رهبر زندانی حزب اسلام)، دو سال پیش به ما پیام فرستاد که مسجد سنگر است و هرکس در هر سنگری ایستاده است باید آن را حفظ کند.

وی ادامه داد: صدها روحانیون زندانی در کشور، با بصیرتی که داشتند این وقایع را پیش بینی کرده بودند و بخاطر دفاع از دین، به زندان افتادند. امروز نیز همانند دوره امام علی (ع) قرآن‌ها را به نیزه کرده‌اند. اما، ما نیز همانند علی (ع) باید از قرآن حقیقی دفاع کنیم. این مسایلی که برای ما ایجاد می شود ناشی از این است که طی ده،پانزده سال گذشته، ما به جای دفاع از قرآن حقیقی، به دفاع از قرآن‌هایی که به سر نیزه ها زده شده بودند، پرداختیم.

این معترض به سیاست‌های دولت جمهوری آذربایجان متذکر شد:در آینده نیز بلاهای زیادی بر سر ما خواهند آورد. زیرا، ما از حافظان قرآن از جمله حاج ذوالفقار میکائیل زاده که حافظ قرآن بود، به خوبی حمایت نکردیم.

یکی دیگر از دینداران معترض ابراز داشت: اگر ما از روحانیون محبوس حمایت کنیم، خداوند نیز در کار ما گشایش ایجاد خواهد کرد و اگر ما حرکتی نکنیم، مشکلات بیشتر خواهد شد. ممکن است چند ساعت دیگر ما را هم بازداشت کنند.

وی اضافه کرد: ای مردم، در برابر این بازداشت‌ها سکوت نکنید،امروز هم مثل کربلاست؛اگر ما را هم بازداشت کردند، این پرچم را بر زمین نگذارید. این مسجد، ناموس ماست. اگر این مسجد را نیز تخریب کنند و ما نتوانیم از حقوق خود دفاع کنیم، همان بهتر است که برویم بر سر خود روسری ببندیم و (همانند زنان) در خانه‌هایمان بنشینیم.

این دیندار آذربایجانی در پایان بیان داشت: وقتی بخاطر ممنوعیت حجاب اعتراض کردیم، با نیروی پلیس ما را سرکوبو سپس واقعه نارداران را ایجاد کردند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۱۸۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم

حادثه تروریستی مسجد امام زمان شهر هرات یکبار دیگر بحث حضور و فعالیت داعش در افغانستان را در کانون توجه قرار داد،به ویژه این که عملیات اخیر دومین حمله تروریستی یه غیر نظامیان و به طور خاص شیعیان افغانستان در کمتر از 10 روز گذشته بوده است.شواهد و قرائن و پذیرش مسئولیت حمله اول تروریستی در کابل توسط داعش،این گروه را در جایگاه مظنون اصلی حمله به مسجد شیعیان در هرات نیز قرار می دهد .بنابر این لازم است به نکاتی در مورد فعالیت داعش در افغانستان اشاره شود؛                                                 

1)مقامات امارت اسلامی طالبان مدتی است که مدعی نابودی کامل  داعش در افغانستان هستند و تاکید دارند که اگر در این میان مشکلات امنیتی هم وجود دارد،به طور خاص نتیجه کم کاری ،اهمال و حتی دسیسه چینی همسایگان است. اظهارات چند روز قبل "متقی" سرپرست وزارت خارجه طالبان در متهم ساختن سه کشور همسایه به تامین نیرو،انتقال و ترانزیت و در نهایت تجهیز و آموزش داعش دقیقا در همین راستا انجام گرفته و بازتاب  فراوانی یافت.اما عملیاتهای تروریستی اخیر علاوه بر این که استمرار فعالیت داعش در افغانستان را نشان می دهد،این موضوع را هم آشکار می کند که مسئله حضور داعش در منطقه با فرافکنی ،سلب مسئولیت از خود و مقصر جلوه دادن دیگران قابل حل نخواهد بود.در مقابل، نابودی داعش تنها در سایه همکاری ، تعامل  و درک کشورهای منطقه  از ملاحظات سیاسی و امنیتی یکدیگر حاصل خواهد شد؛همان نکته ایی که سفیر جمهوری اسلامی در کابل پس از حملات اخیر و با شریک خواندن کشورها در مبارزه با این تهدید مشترک،مورد تاکید قرار داد.

2)محدود کردن داعش به یک چارچوب سازمانی و تشکیلاتی مشخص،محدود و بسته، چه از جانب طالبان و چه از جانب دیگر کشورهای منطقه اشتباهی بزرگ محسوب می شود ، چرا که داعش یک طرز تفکر و ایدئولوژی است که از ظرفیت جذب و همراهی با اشخاص و گروههای تروریستی  مختلف دیگر در منطقه برخوردار است.دقیقا به همین دلیل است که پاکستان تفاوتی میان داعش و طالبان پاکستانی قائل نمی شود و جمهوری اسلامی گروههای  تروریستی جیش العدل و داعش را در یک راستا می نگرد.در افغانستان هم طالبان این نکته را در نظر بگیرند که بیش و پیش از مبارزه با سازمان و تشکیلات داعش،باید مانع بسط و گسترش تفکرات و ایدئولوژی های داعشی و یا داعش پسند در این کشور شوند.به عنوان نمونه و در بحث شیعیان باید گفت که اگر چه دیدگاهی که حملات اخیر را بر مبنای ایجاد تفرقه میان امارت و شیعیان و یا جمهوری اسلامی ایران تحلیل می کند،کاملا خور تامل به نظر می رسد،اما عملکرد مقامات و مسئولین امارت هم نباید به گونه ایی باشد که تمیز و تشخیص  تفکرات و عملکرد آنها با دیدگاه داعش در مورد شیعیان به دشواری انجام گیرد

دیگر خبرها

  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • مراسم سوگواری امام صادق در باغ موزه دفاع مقدس برگزارمی شود
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • سکوت رژیم‌های خودکامه عربی در برابر کنشگری پیرامون آرمان فلسطین
  • نماینده مهاباد: مجلس در مورد کاظم صدیقی سکوت کرد، در مورد چای دبش لاپوشانی / تعداد افراد زیر خط فقر دو برابر شده است
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • هدیه سپاهان به مورایس؛ مهر، تسبیح و قرآن (+عکس)
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • مسجد مقدس جمکران میزبان پیکر دو شهید گمنام می‌شود