Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی با تشریح آخرین آمار ثبت نام کارگران ساختمانی در سامانه خدمات رفاهی، از کارگران خواست تا ۱۵ اردیبهشت ماه نسبت به ثبت و درج اطلاعات خود در این سامانه اقدام کنند.

سیدهادی ساداتی اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۷۰۰ هزار نفر از کارگران ساختمانی در سامانه ثبت نام کردند و اگر مشکلاتی نظیر سرعت کند اینترنت برطرف شود و به ما اجازه دهد ثبت نام بیشتری در سامانه صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی افزود: سامانه خدمات رفاهی با همت و تلاش معاونت رفاه وزارت کار سال قبل در اوایل دی ماه رونمایی شد و به طور رسمی کار خود را آغاز کرد. این سامانه با هدف ثبت و پایش اطلاعات کارگران ساختمانی ایجاد شده و روند کار سامانه به این شکل است که افراد اطلاعات خود و افراد تحت تکفلشان را در این سامانه به ثبت برسانند.

نایب رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی ادامه داد: البته این سامانه سال ۹۴ راه‌اندازی شده بود و آن زمان چهار شهر نکای مازندران، ساوه مرکزی، ازنای لرستان و خرمشهر به عنوان پایلوت برای اجرای طرح معرفی شدند که به دلیل پاره‌ای مسایل و مشکلاتی که نسبت به ثبت اطلاعات صورت گرفت راه‌اندازی و فعالیت رسمی آن بیش از یکسال و نیم طول کشید.

به گفته ساداتی، راه اندازی این سامانه به دنبال تدوین آیین نامه مربوط به قانون رفع موانع بیمه کارگران ساختمانی صورت گرفته و یکی از دستورالعمل‌های آن ایجاد سامانه‌ای برای متقاضیان بیمه ساختمانی بوده است.

وی متذکر شد: با توجه به ثبت نام حدود ۷۰۰ هزار کارگر ساختمانی در این سامانه انتظار ما این است که مشکل سرعت اینترنت که هم اکنون جوابگوی ثبت نام افراد نیست هرچه سریع‌تر برطرف شود.

نایب رییس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی گفت: البته مهلت ثبت نام تا ۱۵ اردیبهشت ماه سال جاری تمدید شده تا افراد بتوانند نسبت به ثبت نام و درج اطلاعات خود اقدام کنند ولی اگر مشکل سرعت اینترنت حل نشود، در روند پایش اطلاعات و ساماندهی و انجام بازرسی‌های پس از ثبت نام می‌تواند خلل ایجاد کند.

وی تصریح کرد: فلسفه راه اندازی سامانه، دستیابی به آمار صحیح و دقیق تعداد کارگران ساختمانی، تعداد کارگران بیمه شده و کارگران متقاضی بیمه است و کار ثبت نام در تمام شهرهایی که دارای انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی هستند با قدرت و سرعت در حال انجام است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۱۸۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد

به گزارش خبرنگار مهر، امسال حداقل دستمزد کارگران در سیصد و بیست و نهمین نشست شورای عالی کار تعیین شد؛ هر چند به امضا نمایندگان جامعه کارگری نرسید.

در سال جدید و پس از فروکش کردن فضا ملتهب تعیین حداقل دستمزد، قرار شد در نخستین جلسه شورای عالی کار در سال ۱۴۰۳، با تغییراتی در مصوبه مانند افزایش ۳۵ درصدی حق مسکن و نیز افزایش یک درصد به ۲۲ درصد سایر موارد، مصوبه تعیین حداقل دستمزد به امضا جامعه کارگری نیز برسد.

در این راستا دولت اصرار داشت نمایندگان جامعه کارگری کل مصوبه را امضا کنند اما نمایندگان جامعه کارگری تاکید دارند تنها افزایش حق مسکن به امضا برسد. در نتیجه عدم توافق نمایندگان دولت و جامعه کارگری در شورای عالی کار، اعمال تغییرات را منتفی کرد.

گفتنی است؛ حداقل دستمزد کارگران در سیصد و بیست و نهمین نشست شورای عالی کار مبلغ ۸ میلیون و ۲۰۸ هزار تومان تعیین شد.

کد خبر 6098302 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است
  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد
  • آغازِ پایان زلنسکی در اوکراین/ سرویس اطلاعات مسکو تاریخ تعیین کرد
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»