Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بی باک نیوز»
2024-05-07@09:27:25 GMT

ابتلا به امراض قلبی با بیماری های کلیوی

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۲۶۹۵۴

سرویس سلامت و پزشکی بی باک؛ بخش مهمترین عناوین:

محققان براساس داده های ۱۸۸ کشور در شش مقطع زمانی متفاوت بین سال های ۱۹۹۰ و ۲۰۱۳ دریافتند در سال ۲۰۱۳، کاهش عملکرد کلیه با ۴ درصد بیماری_کلیوی_علت_اصلی_مرگ_های_قلبی_در_جهان">مرگ ها در جهان یا ۲.۲ میلیون مورد مرگ مرتبط بود.

طبق گزارش بیش از نیمی از این مرگ ها (۱.۲ میلیون مورد) مرتبط با قلب بود درحالیکه در حدود یک میلیون ناشی از نارسایی کلیه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان دانشگاه واشنگتن سیاتل عنوان می کنند این یافته ها دیدگاه جدیدی را در مورد تاثیر شگرف بیماری کلیه ارائه کرده و بر اهمیت بررسی مشکلات کلیه تاکید دارد.

دکتر برنادت توماس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «تشخیص تاثیر واقعی سلامت کلیه ها بر قلب و عروق و مجاری ادراری بسیار مهم است بخصوص آنکه نرخ مرگ ناشی از آن از سال ۱۹۹۰ افزایش یافته است.»

پژوهشگران همچنین دریافتند کاهش عملکرد کلیه ها از لحاظ فاکتور پرخطر مرتبط با ناتوانی در طول عمر بعد از فشارخون بالا، قندخون بالا و اضافه وزن/چاقی قرار دارد، اما همردیف با کلسترول بالا است.

مهر

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۲۶۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • نامه رئیس فدراسیون به وزیر ورزش و جوانان درباره تمهیدات فدراسیون برای فصل آینده لیگ برتر
  • ۷ خاصیت بی‌نظیر آب سیب زمینی برای سلامتی
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D