Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-28@13:41:23 GMT

در خرید خیارشور به این نکات مهم توجه کنید

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۲۷۵۵۰

در خرید خیارشور به این نکات مهم توجه کنید

به گزارش بولتن نیوز، دکتر محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران، با برشمردن ویژگی‌هایی که هنگام خرید و استفاده از خیارشور باید در نظر گرفته شود، گفت: انواع خیارشورهای صنعتی به دلیل رعایت موازین بهداشتی هنگام تهیه و بسته‌بندی، در مقایسه با انواع فله‌ای آن، کمتر دچار خرابی و فساد زودهنگام می‌شوند و در اولویت مصرف قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خیارشورهایی که در کارخانه و تحت تدابیر بهداشتی تهیه می‌شوند دارای انواع ویژه، ممتاز، درجه یک و درجه دو هستند که تفاوت آن‌ها در اندازه خیارها، یعنی ریزی و درشتی آن‌هاست. این اندازه در کیفیت خوراکی آن‌ها به لحاظ تردی و خوشمزگی تاثیر دارد، ولی از لحاظ ارزش تغذیه‌ای فرقی با هم ندارند. وی با اشاره به اینکه بهترین نوع خیارشور انواعی است که بوی خوب داشته، ترد و خوشمزه باشد، گفت: در خیارشورهای صنعتی در حد مجاز از مواد نگهدارنده ضد کپک و ضد قارچ استفاده می‌شود تا دچار فساد زودهنگام نشوند.


چرا آب نمک خیارشورهای فله‌ای شیری‌رنگ می‌شود؟

دلیل شیری رنگ شدن آب نمک اغلب خیارشورهای فله‌ای، نگهداری نادرست محصول در شرایط نامساعد محیطی است که بر میزان فسادپذیری آن می‌افزاید و علت این تغییر رنگ، رشد کپک‌ها و قارچ‌ها در آن است که نشاندهندهٔ مراحل اولیه فساد آن و هشداری برای انصراف از خرید یا مصرف چنین خیارشوی محسوب می‌شود.


آیا استفاده از خیارشورهای کپک زده موجب بیماری یا مسمومیت می‌شود؟

مسمومیت و بیماری ناشی از خوردن خیارشورهای کپک زده، بلافاصله پس از مصرف ایجاد نمی‌شود، ولی در درازمدت احتمال دارد خطر ابتلا به انواعی از سرطان‌ها را افزایش دهد.


نحوه نگهداری خیارشور

بعد از باز شدن در ظرف، این محصول باید در یخچال نگهداری شود و اگر در بیرون از یخچال بماند باید هرچه سریعتر مصرف شود.


آیا مصرف روزانه خیارشور و شوری‌های دیگر اشکالی دارد؟

مصرف روزانه خیارشور و شوری‌های دیگر به دلیل وجود مقدار زیادی نمک در آن توصیه نمی‌شود. طبق استاندارد میزان نمک به کار رفته در خیارشور نباید از ده درصد تجاوز کند، ولی در خیلی از موارد مخصوصا در خیارشورهای فله‌ای میزان نمک مصرفی خیلی بیشتر از این مقدار است و می‌توان گفت یکی از دلایل پرفشاری خون در کشور ما، از جمله مصرف زیاده از حد انواع شوری‌هاست.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۲۷۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها

راضیه کشاورز ملکی با اشاره به هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه فضای مجازی، عدم‌اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی را از دلایل موثر در مصرف بالای دارو‌هایی دانست که بدون نسخه هم بفروش می‌رسند.

به گزارش ایلنا، به گفته وی، این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده، تاثیر بیشتر و بهبودی سریعتر است، یک باور غلط می‌باشد و هیچوقت نباید دارو‌های OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوز‌های بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده، استفاده کرد. اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد و اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه دارو‌های OTC ادامه پیدا کند، حتما عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

این کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سلامت غذا و دارو همچنین توجه به فرهنگ‌سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه‌شده و بدون توجه به هشدار‌ها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این دارو‌ها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این‌باره آموزش‌های دقیق و فرهنگسازی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مردم نباید تصور کنند که این دارو‌ها خطرات و عوارض کمی دارند. مهم نحوه مصرف آنهاست که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز ملکی خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو براساس دستورالعمل‌های روی برچسب، طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروسازی که در داروخانه حضور دارد، می‌باشد.

دیگر خبرها

  • معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
  • نکات مهم قبل از انتخاب و خرید بهترین باربیکیوها
  • راهنمای خرید انواع بوته گرافیتی و شمش روی
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود
  • نکات مهم در خرید و استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته
  • مربی سرشناس عاشق هندوانه‌های ایران شد | از اینکه ایرانی‌ها کنار غذاهایشان خیارشور می‌گذارند تعجب کردم!