Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@19:28:08 GMT

صدر پروانه برای احداث 38 نیروگاه خورشیدی در فارس

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۲۸۸۵۱

صدر پروانه برای احداث 38 نیروگاه خورشیدی در فارس

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس با اشاره به مذاکرات انجام شده با سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی برای احداث 100 نیروگاه خورشیدی، از صدور 38 پروانه نیروگاهی به ظرفیت 496 مگاوات خبر داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از استانداری فارس، «یدالله رحمانی» با بیان این‌که برای احداث 38 واحد نیروگاه خورشیدی در فارس به 22 هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری نیاز است، گفت: برآورد سرمایه‌گذاری برای 100 نیروگاه خورشیدی با ظرفیت 2300 مگاوات، 115 هزار میلیارد ریال بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او خاطرنشان کرد: یکی از موضوعاتی که با توجه به و پتانسیل‌های استان در برنامه‌های اقتصاد مقاومتی با جدیت در دست پیگیری بوده و هست، احداث نیروگاه‌های خورشیدی و نیروگاه‌های مقیاس کوچک گازی است.

رحمانی گفت: از مجموع 38 پروانه احداث نیروگاه خورشیدی، تاکنون مکان‌یابی 21 واحد با ظرفیت 170 مگاوات قطعی و احداث 5 نیروگاه آغاز و قرارداد خرید تضمینی برق تولیدی این 5 نیروگاه با ظرفیت 50 مگاوات، با سازمان انرژی‌های نو ایران، منعقد شده است.

او پیش‌بینی کرد که تعداد واحدهای نیروگاه‌های در دست احداث استان فارس تا پایان امسال به حداقل 10 واحد برسد و گفت: میزان سرمایه‌گذاری برای احداث هر مگاوات نیروگاه خورشیدی را حدود 45 میلیارد ریال اعلام و خاطرنشان کرد: این نیروگاه‌ها عمدتاً در شیراز، جهرم، لار، لامرد، داراب، اقلید، آباده، خرامه، صفاشهر، سعادت شهر، بوانات، فسا، سروستان، نی ریز، فراشبند و کازرون احداث خواهد شد.

رحمانی اظهار کرد: هم‌چنین احداث یک نیروگاه خورشیدی با ظرفیت 100 مگاوات نیز در شهرستان اقلید مکان‌یابی شده که قرار است با محوریت شرکت برق منطقه‌ای فارس و با همکاری سازمان انرژی‌های نو ایران به اجرا دربیاید.

معاون استانداری فارس گفت: بانک حکمت ایرانیان نیز برای احداث سه واحد نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی و یک کارخانه تولید پنل‌های خورشیدی در مجموع با 1750 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری وارد عمل شده که ظرف دو ماه آتی کارخانه مذکور بهره‌برداری خواهد شد و عملیات احداث سه واحد نیروگاهی نیز با توجه به صدور همه مجوزها به‌زودی آغاز خواهد شد.

وی افزود: در بحث نیروگاه‌های مقیاس کوچک گازی نیز تاکنون موافقت اولیه برای احداث 34 نیروگاه در نقاط مختلف استان از سوی شرکت برق منطقه‌ای فارس با ظرفیت اسمی تولید 542 مگاوات، سرمایه گذاری 10 هزار و 840 میلیارد ریال و اشتغال حداقل250 نفر صادر شده است.

معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس افزود: مکان‌های پیش‌بینی شده برای احداث این نیروگاه‌ها در شهرستان‌های شیراز، جهرم، داراب، خرم بید، مرودشت، ارسنجان، سپیدان، کازرون، کوار، خرامه، نورآباد ممسنی، فراشبند و نی‌ریز است.

رحمانی ادامه داد: از مجموع 34 نیروگاه مذکور، قرارداد خرید تضمینی هشت نیروگاه به ظرفیت 85 مگاوات منعقد شده که تا پایان سال 95، کار احداث شش نیروگاه با ظرفیت 43 مگاوات در شهرک صنعتی شیراز، شهرک صنعتی آب باریک، شهرک صنعتی زرقان، شهرک صنعتی سپیدان و شهرک صنعتی فیروزآباد پایان یافت و به بهره‌برداری رسید.

معاون استانداری فارس یادآور شد: از طریق شرکت توزیع برق استان فارس، 30 قرارداد خرید تضمینی احداث نیروگاه‌های مقیاس کوچک با ظرفیت 59 مگاوات با سازمان انرژی‌های نو ایران منعقد شده که مجموع قراردادهای خرید تضمینی منعقد شده در حوزه نیروگاه‌های مقیاس کوچک گازی را به 38 نیروگاه با ظرفیت 144 مگاوات می‌رساند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۲۸۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی

حمیرا ریگی اظهار کرد: برای اجرایی شدن ساخت نیروگاه خورشیدی با مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری نیروگاهی برق ایران (سنا) نشستی برگزار و در خصوص چگونگی همکاری‌های مشترک در زمینه سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌های برق بحث و تبادل نظر شده است.

وی افزود: همچنین برای ساخت نیروگاه خورشیدی با هدف بهینه‌سازی و مدیریت انرژی در سازمان، مدیرعامل این شرکت سرمایه گذاری به همراه معاون بنیاد مستضعفان کشور و جمعی از مدیران ارشد بنیاد مستضعفان از پست برق ۲۳۰ کیلوولت و قطعه زمین ۶۲ هکتاری با کاربری ساخت نیروگاه تجدید پذیر(خورشیدی , بادی) واقع درسایت پتروشیمی، پست ها و شبکه توزیع برق و از پست اختصاصی ۶۳ به ۲۰ کیلوولت سازمان منطقه آزاد چابهار و زمین پیرامون آن به منظور بررسی فنی امکان ساخت نیروگاه خورشیدی و بادی بازدید کرده‌اند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار ادامه داد: مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری نیروگاهی برق ایران (سنا) در جلسه ای با محمدحسن رئیسی جانشین مدیریت امور بهره برداری منطقه آزاد چابهار در محل پست برق نهالستان منطقه آزاد شرکت و در این نشست مشترک پس از تبادل اطلاعات و تشریح مسائل مربوط به تاسیسات و شبکه‌های انتقال و توزیع آب، برق و فاضلاب این سازمان تصمیماتی گرفته شد.

وی گفت: مقرر شده تا با مشارکت همدیگر در توسعه پست اختصاصی نهالستان از ۱۵ به ۴۵ مگاوات، ارزیابی و ممیزی خطوط انتقال و شبکه توزیع آب و برق سازمان اقدامات لازم صورت گیرد.

ریگی تصریح کرد: سرمایه گذاری و مشارکت در پروژه طراحی، تهیه، نصب، راه‌اندازی و بهره‌برداری نیروگاه خورشیدی در سه فاز شامل ساخت ۲۰ تا ۳۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ضلع شمالی و غربی پست برق نهالستان، بررسی ساخت ۱۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در انتهای شهرک دی و بررسی ساخت نیروگاه خورشیدی در انتهای فاز ۲ کارگاهی توافق شده است.

وی بررسی فنی و تعویض هادی خط انتقال( فوق توزیع) ۶۳ کیلوولت از نیروگاه کنارک تا پست نهالستان، بررسی فنی ایجاد سامانه هوشمند سازی، تله متری به منظور کنترل و مدیریت پست‌های برق و ایستگاه‌های پمپاژ آب، بررسی فنی اقتصادی و تهیه و نصب کنتورهای هوشمند برق و بررسی فنی اقتصادی تأمین برق روشنایی معابر سازمان از طریق انرژی خورشیدی و توربین بادی را مورد تاکید و توافق طرفین عنوان کرد.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزادچابهار افزود: همچنین مقرر شد تا بررسی فنی اقتصادی تأمین برق بخشی از بار سازمان به صورت پایلوت از طریق ساخت نیروگاه (توربین) بادی و بررسی فنی ایجاد اتاق مونیتورینگ تاسیسات زیربنایی در دفتر مدیریت محترمه عامل سازمان و مدیریت بهره‌برداری صورت گیرد.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴
  • استفاده مالکان چاه‌های کشاورزی از نیروگاه خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای سمنان افتتاح می‌شود
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند