Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در این مطلب قصد داریم طرز تهیه انواع کوکو را به شما آموزش دهیم . به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، کوکو اگرچه انواع متفاوتی دارد، در شمار غذاهای خوشمزه‌ای محسوب میشود که روش طبخی تقریبا ساده و راحت دارند و نسبتا هم زود آماده میشوند. توضیحات مفیدی درباره طبخ برخی از انواع آن را در ادامه بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




از کوکو، هم به عنوان شام و ناهاری سبک، هم میان‌وعده‌ای برای دانش آموزان و هم غذایی مناسب برای بین راه و مسافرت‌ها می‌توان استفاده کرد. تخم مرغ اصلی‌ترین و مهمترین ماده این غذا محسوب می‌شود و کوکوی سبزی و سیب‌زمینی از رایج‌ترین انواع آن است.

کوکوها باید خوب سرخ شوند. برای این کار وقتی روغن در ظرف داغ شد، مایه کوکو را بریزید. برای برگرداندن آن هم می‌توانید کوکو را درون همان ظرف برش داده و برگردانید یا اینکه داخل یک دیس بزرگتر برگردانده و طرف سرخ نشده کوکو را دوباره داخل ماهیتابه بگذارید تا خوب سرخ شود.

بهتر است کوکو را با شعله متوسط بپزید. همچنین در ظرف باید بسته باشد تا این غذا خوب پخته و آماده خوردن شود.

کوکو به علت داشتن سبزیجات و تخم مرغ غذای کاملی محسوب می‌شود ولی برای تهیه انواع کوکو دقت داشته باشید که تخم مرغ‌ها باید خوب مخلوط شود. اگر همزن برقی دارید می‌توانید از آن استفاده کنید در غیر این صورت تخم مرغ‌ها را چند دقیقه خوب به هم بزنید. وقتی مواد کوکو را با تخم مرغ مخلوط کردید نیز مجددا مایه حاصله را خوب به هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

کوکوی سبزی

کوکوی سبزی همان طور که از نامش پیداست از سبزی تازه شامل تره، جعفری، گشنیز و شنبلیله تشکیل شده. البته بهتر است چند برگ کاهو هم به این سبزی‌ها اضافه کنید. بعد از پاک کردن و شستن آنها، صبر کنید تا سبزی کاملا خشک شود، سپس آن را خرد کرده و با مقدارکمی نمک، فلفل و ادویه مخلوط کنید. بهتر است کمی آرد هم به آن بزنید. در ظرف دیگری چند تخم مرغ را شکسته و خوب بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شود. حالا سبزی و تخم‌مرغ‌ها را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری روغن درون تابه ریخته و روی آتش بگذارید، وقتی روغن داغ شد، مایه کوکو را داخل آن بریزید. یک‌طرف آن که سرخ شد کوکو را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

کوکوی سیب‌زمینی

ابتدا چند عدد تخم مرغ را درون کاسه شکسته و خوب بزنید. برای تهیه این نوع کوکو می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را آبپز کرده، یا به صورت خام در کوکو استفاده کنید. در هر دو صورت سیب‌زمینی را پوست کنده و ریز رنده کنید. نمک، فلفل و زردچوبه را هم روی آن بپاشید. سپس تخم‌مرغ‌های زده شده را با سیب زمینی مخلوط کرده و خوب بزنید. بنابر سلیقه و ذائقه افراد خانواده می‌توانید کمی زعفران را با آب داغ مخلوط کرده و درون مایه کوکو سیب زمینی بریزید. حالا مواد را خوب با هم مخلوط کنید. درون ماهیتابه روغن ریخته و روی حرارت بگذراید. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو را درون ماهیتابه ریخته و بگذارید تا خوب سرخ شود. بعد از سرخ شدن یک طرف، آنرا برگردانده تا طرف دیگر هم سرخ شود. دقت داشته باشید کوکویی که با سیب زمینی خام پخته می‌شود، کمتر به روغن احتیاج دارد.

کوکوی بادمجان و کدو

این کوکو به چند روش طبخ می‌شود. اولین شیوه آن است که بادمجان‌ها را پوست کنده و بعد از اینکه نمک روی آن ریختید بگذارید تا یک ساعت بماند؛ سپس آنها را بشوئید. بادمجان‌ها یا کدوها را حلقه حلقه برش داده و سرخ کنید. بعد از سرخ شدن دو طرف بادمجان‌ یا کدوها، تخم مرغ‌ها را که در کاسه دیگری شکسته و زده‌اید، درون ماهیتابه ریخته و بگذراید تا تخم‌مرغ ببندد. کوکوی شما آماده است.

طریقه دیگر طبخ این کوکو به این صورت است که بادمجان‌ها یا کدوها را رنده کنید و بعد با نمک و فلفل و تخم مرغ‌های زده شده مخلوط نمائید. سپس درون روغن داغ بریزید تا کوکو سرخ و برای خوردن آماده شود.

روش سوم به این صورت است که بادمجان‌ها یا کدوها را سرخ کرده و بکوبید و با نمک و فلفل و تخم مرغ زده شده مخلوط کرده و کوکوی خوشمزه‌ای تهیه کنید. این کوکو را می‌توانید با مخلوط کدو و بادمجان هم طبخ کنید.

کوکوی گوشت

برای تهیه این کوکو تعدادی پیاز را خلالی سرخ کرده و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید بهتر است که مقداری سویا را که مدت نیم ساعت در آب ولرم بوده و بعد درون آبکشی ریخته و آبش را گرفته‌اید، با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده و سرخ کنید. سپس نمک و فلفل و ادویه را هم اضافه کرده و تخم مرغ‌های زده شده را درون آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا کاملا سرخ شود. این کوکو را با مرغ یا ماهی چرخ کرده نیز می‌توانید تهیه کنید.

کوکوی تره یا برگ سیر

تره را بعد از شستن خوب و ریز خرد کنید. اگر سیر تازه داشته باشید می‌توانید با برگهای سبز سیر هم این کوکوی خوشمزه را تهیه کنید. برگ سیر یا تره را بعد از خرد کردن با تعدادی تخم مرغ که خوب زده شده و نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل روغن که کمی داغ شده بریزید و مانند کوکوهای دیگر دو طرف آنرا سرخ کرده و میل نمائید.

کوکوی رنگی

این کوکو برای مجالس و مهمانیها بسیار زیبا و مناسب است. برای تهیه این کوکو مایه سه کوکوی سبزی و گوشت و سیب زمینی را آماده کنید؛ درون ظرفی و بعد از ریختن روغن، مایه کوکوی سیب زمینی را بریزید و درب ماهیتابه رابگذارید. وقتی این کوکو کمی خودش را گرفت، مایه کوکوی گوشت را بریزید و سطح آنرا صاف کنید و در ظرف را گذاشته و بعد از مدت کمی مایه کوکوی سبزی را بریزید. وقتی یک طرف آن سرخ شد طرف دیگر را هم سرخ کنید.

کوکوی قارچ

تعدادی قارچ را بعد از اینکه خوب شسته و خاک وشن آن را گرفتید، ریز خرد کنید. حالا مقداری نمک و فلفل و ادویه داخل این مواد ریخته و مقدار کمی آرد به آنها اضافه کنید. سپس تخم مرغ‌های شکسته را به آن اضافه کرده بعد از اینکه مواد را خوب مخلوط کردید، آن را داخل روغن که کمی داغ شده بریزید و دو طرف آنرا سرخ کرده و میل نمائید.انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۲۹۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انواع کانتینر از نظر ابعاد و کاربردها

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، کانتینر، جعبه‌ای استاندارد است که برای جابه‌جایی کالا به‌صورت بین‌المللی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این جعبه‌ها، بر اساس فاکتورهای مختلفی دسته‌بندی می‌شوند؛ زیرا شناخت انواع کانتینر، ابعاد هریک، کاربردهای آن‌ها و ویژگی‌های خاص انواع کانتینر، برای استفاده از آن‌ها در حمل و نقل بین‌المللی و حتی پروژه‌های تغییر کاربری امری ضروری است.

انواع کانتینر بر اساس ابعاد

کانتینرها برای حفظ امکان جابه‌جایی بین کشتی، ریل و تریلی، همواره در ابعاد استاندارد تعیین شده توسط سازمان جهانی استانداردها (ISO) ساخته می‌شوند. رایج‌ترین ابعاد کانتینر استاندارد را می‌توان کانتینر ۴۰ فوت و کانتینر ۲۰ فوت دانست. در کنار این دو، کانتینرهای غیر استاندارد نیز برای پروژه‌های خاص و به سفارش شرکت‌های کشتی‌رانی و اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر تولید می‌شوند.

کانتینر ۲۰ فوت

کانتینرهای ۲۰ فوت، با طول ۶.۱۰ متر، عرض ۲.۴۴ و ارتفاع ۲.۵۹، یکی از پراستفاده‌ترین انواع کانتینر به‌شمار می‌روند. ابعاد این کانتینرها شرایطی مناسب را برای حمل و جابه‌جایی کالاهای کوچک‌تر، جعبه‌ها و پالت‌های پر از کالا ایجاد می‌کند. حتی ممکن است که تلفن همراه در دست شما نیز با استفاده از یک کانتینر ۲۰ فوت به دست شما رسیده باشد.

کانتینر ۴۰ فوت

همانطور که از نام آن مشخص است، طول کانتینر ۴۰ فوت دقیقاً دوبرابر کانتینر ۲۰ فوت است. ابعاد بزرگ‌تر کانتینر ۴۰ فوت آن را به گزینه‌ای ایده‌آل برای حمل و جابه‌جایی بارهای بزرگ تبدیل کرده است. قیمت یک کانتینر ۴۰ فوت، معمولاً ۳۰ درصد بیشتر از کانتینرهای ۲۰ فوت است. همین مسئله خرید یک کانتینر ۴۰ فوت به‌جای دو کانتینر ۲۰ فوت را به تصمیمی قابل تامل تبدیل کرده است.

کانتینرهای HC یا های کیوب

کانتینرهای HC، HQ و یا همان‌های کیوب، با ارتفاع بیشتر از از کانتینرهای DC معمولی، به آسانی جابجایی بارهای حجیم و بعضاً بلندتر کمک می‌کند. ارتفاع کانتینرهای HC، ۳۰ سانت بلندتر از کانتینرهای معمولی است. تولید کانتینرهای HC در سال‌های اخیر، از کانتینرهای معمولی پیشی گرفته است و تا حدودی به استاندارد جدید این صنعت تبدیل شده است.

کانتینرهای غیر استاندارد

همانطور که بالاتر به آن اشاره شد، کانتینرهای غیر استاندارد نیز به‌صورت سفارشی تولید می‌شوند. این کانتینرها معمولاً در پروژه‌های تغییر کاربری مورد استفاده قرار می‌گیرند. استفاده از کانتینر ۱۰ فوت برای ساخت کانتینکس‌های مخابراتی، رایج‌ترین نوع استفاده از این سازه‌ها است.

انواع کانتینر بر اساس کاربردها

گسترش تجارت جهانی و جابه‌جایی کالا در سطح بین‌المللی، باعث افزایش نیاز به کانتینر و انواع مختلف آن شده است. مشخصاً جابه‌جایی تمام کالاها با یک نوع کانتینر امکان‌پذیر نیست. در ادامه انواع مختلف کانتینر را با در نظر داشتن کاربری آن‌ها بررسی می‌کنیم.

کانتینر یخچالی

کانتینر یخچالی ( (Reefer-Container نوعی کانتینر استاندارد است که برای حمل و جابه‌جایی کالاهای حساس به دما، طراحی و ساخته می‌شود. کانتینرهای یخچالی با استفاده از سیستم‌های خنک‌کننده و کنترل دمای پیشرفته، دما و رطوبت محیط داخلی کانتینر را در محدوده‌ای خاص تنظیم می‌کنند. صادرات و واردات محصولات حساس به دما مثل مواد غذایی تازه، داروها، مواد شیمیایی، گل و گیاهان، با استفاده از این نوع خاص کانتینر انجام می‌شود.

کانتینر اوپن تاپ

کانتینر اوپن‌تاپ یا بدون سقف، نوعی دیگر از کانتینرها با کاربری خاص است. این کانتینرها با استفاده از سقف‌های برزنتی قابل حذف، امکان جابه‌جایی بارهای بسیار بزرگ و بلند را فراهم می‌کنند. بارگیری این جعبه‌ها با استفاده از جرثقیل و از بالا انجام می‌شود.

کانتینر فلت رک

فلت رک به نوعی خاص از کانتینر بدون سقف گفته می‌شود که برای حمل بارهایی با طول یا عرض زیاد طراحی شده است. کانتینر تخت مانند دیگر انواع کانتینر، با ابعاد مشخص و استاندارد سازمان بین‌المللی استانداردها ساخته می‌شود. به علت عدم وجود دیواره‌های جانبی در این نوع کانتینر، معمولاً جابه‌حایی کالاهای بزرگ و حجیم ماشین‌آلات صنعتی و حتی الوار به وسیله‌ی آن‌ها انجام می‌شود. آسانی بارگیری و تخلیه نیز، یکی دیگر از مزایای کانتینرهای فلت‌رک به‌شمار می‌رود.

کانتینر تانکر

کانتینر تانکر یا ایزوتانک، نوعی مخزن است که برای جابجایی مایعات گازها در مسافت‌های طولانی و با استفاده از کشتی‌های کانتینری به‌کار می‌رود. این کانتینرها معمولاً از جنس استیل ضد زنگ ساخته شده با استفاده از لایه محافظی از آلومینیوم یا پلی‌اورتان عایق‌بندی می‌شوند. این ویژگی‌ها مخازن کانتینری را به گزینه‌ای ایمن و مطمئن برای حمل انواع مایعات تبدیل کرده می‌کنند.

کانتینرهای تانکر برای حمل و نقل انواع مایعات، از محصولات لبنی و فراورده‌های پتروشیمی تا گازهای مایع مانند نیتروژن مایع، اکسیژن مایع، آرگون مایع و مواردی از این دست به کار می‌روند.

نکات مهم در انتخاب کانتینر مناسب

نوع بار و کالای مورد حمل: حساسیت بار و کالاهای درون کانتینر به دما، ابعاد آن، وزن بار و بسیاری عامل دیگر در انتخاب کانتینر مناسب نقش مهمی دارند.

ابعاد کانتینر: انتخاب کانتینر با ابعاد مناسب و سازگار با نیازهای شما می‌تواند در کاهش چشمگیر هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری نقش بسزایی داشته باشد.

بودجه و هزینه‌ها: بودجه مورد نظر برای خرید کانتینر، می‌تواند نقش مهمی در انتخاب نهایی شما داشته باشد. قیمت کانتینرها بر اساس شرایط فیزیکی و سال ساخت آنها تعیین می‌شود. علاوه بر آن، کاربری کانتینر و مقصد بار نیز در هزینه‌ها نقش خود را ایفا می‌کنند.

سابقه و سلامت کانتینر: سابقه سرویس‌هایی دوره‌ای و یا تعمیرات انجام شده در کانتینر را بررسی کنید و به دنبال زنگ زدگی، پوسیدگی، سوراخ شدن و یا آسیب‌های دیگر در بدنه کانتینر باشید. همچنین برای اطمینان از عایق‌بندی مناسب کانتینر، از سالم بودن درب‌ها، قفل‌ها و عایق‌بندی کانتینر اطمینان حاصل کنید.

گواهی‌ها و مدارک: بسته به کاربری نیازهای خود، مدارک مربوط به مالکیت و مسائل گمرکی کانتینر را بررسی کنید.

بازرسی و بررسی نهایی: قبل از نهایی کردن خرید، کانتینر را به طور کامل بازرسی کنید و از سلامت تمام اجزا و بخش‌های کانتینر اطمینان حاصل کنید.

جمع‌بندی

کانتینرها، به عنوان واحدهای استاندارد حمل و نقل کالا در سطح بین‌المللی، در ابعاد و کاربردهای مختلفی تولید می‌شوند. شناخت دقیق انواع کانتینر، ویژگی‌ها و کاربردهای هر یک، برای انتخاب کانتینر مناسب در حمل و نقل بین‌المللی و یا حتی تغییر کاربری آنها، امری ضروری است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6087545

دیگر خبرها

  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • قیمت انواع ملک در تهران در سال ۱۳۵۳
  • (تصویر) پلیس زن راهنمایی و رانندگی در خیابان‌های تهران قدیم
  • نمای سنگ بهتر است یا آجر نسوز نما؟
  • ۲۱۸ هزار تن کالا از مرز مهران به عراق صادر شد
  • انواع درب ساختمان
  • استفاده از گونه‌های گیاهی خشک منظر در فضای سبز مشهد
  • قیمت روز انواع سکه و طلا +جدول
  • انواع کانتینر از نظر ابعاد و کاربردها
  • خدمات سئو سایت