Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ساده‌ترین تعریف برای ویزای دانشجویی اعطای اجازه اقامت از طرف کشور مقصد به دانشجوی پذیرفته‌شده در یک موسسه آموزشی معتبر در آن کشور است.

صاحب ویزای دانشجویی برای اقامت در آن کشور به هیچ مدرک دیگر که شهروندی یا مهاجرت به کشور مقصد را تایید کند، نیاز ندارد. تمام تبعه کشورهایی که شهروندان‌شان برای ورود به ناحیه پیمان شینگن (۲۶ کشور اروپایی) نیاز به دریافت ویزای شینگن دارند، برای ادامه تحصیل در هریک از مراکز آموزشی این کشورها نیاز به اخذ ویزای دانشجویی شینگن دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چه کسانی باید ویزای دانشجویی شینگن دریافت کنند؟

دانشجویان غیر اروپایی که شهروندی کشورهای عضو ناحیه شینگن را در اختیار ندارند و قصد دارند برای ادامه تحصیل به اروپا سفر کنند، ملزم به دریافت ویزای دانشجویی شینگن هستند. علاوه بر دریافت ویزای دانشجویی شینگن، اگر زمان اقامت دانشجویان بیشتر از ۹۰ روز باشد، دانشجویان ملزم به دریافت اجازه اقامت برای یک سال آموزشی کامل از کشور مقصد هستند.

چه مدارکی مورد نیاز است؟

در ابتدا لازم است فرم درخواست از اینترنت دانلود شده و به‌طور کامل و با دقت تکمیل شود. فرم درخواست می‌تواند به‌صورت الکترونیکی تکمیل شده یا پرینت گرفته و تکمیل شود. پس از تکمیل فرم و امضا، فرم درخواست باید به‌صورت دستی به سفارت، کنسولگری یا نماینده معتبر کشور مقصد در کشور مبدا دانشجو تحویل داده شود.



سایر مدارک مورد نیاز به شرح ذیل است:

گذرنامه معتبری که حداقل سه ماه تا پایان مدت آن اعتبار داشته باشد.

مستنداتی که تامین مخارج شما را در طی اقامت در اتحادیه اروپا تضمین کند. این مستندات می‌تواند از قبیل: پول نقد قابل تبدیل به ارز معتبر، چک مسافرتی، بلوک پول در حساب بانکی، کارت اعتباری یا بسیاری دیگر از مدارک که تضمین کند در شرایط سخت شما توان تامین هزینه زندگی خود را با یکی از ارزهای معتبر بین‌المللی دارید.

ارائه مستندانی در مورد محل اقامت خود در کشور مقصد. این مدارک برای دانشجویانی که ثابت کنند کمک‌ هزینه (فاند) کافی در طول تحصیل خود دریافت می‌کنند لازم نیست.

دو قطعه عکس که شرایط و مشخصات ارائه‌شده توسط سفارتخانه کشور مقصد را دارا باشند.

ارائه برنامه سفر

بیمه سفر و پزشکی که در طول مدت اقامت شما در ناحیه شینگن معتبر باشد.

نامه پذیرش از دانشگاهی که از آن اجازه تحصیل گرفته‌اید.

رسید بانکی معتبر که ثابت کند شما هزینه‌های دریافت ویزا را پرداخت کرده‌اید.

بسته به این‌که برای دریافت ویزای کدام کشور اقدام می‌کنید ممکن است سفارتخانه یا کنسولگری آن کشور مدارکی اضافه بر این مدارک را از شما درخواست کند. به‌عنوان مثال بسیاری از کشورها علاوه بر مدارک فوق گواهی عدم سو پیشینه را در شمار مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا قرار می‌دهند. با توجه به اینکه این مدارک باید به‌صورت حضوری به سفارتخانه یا کنسولگری کشور مقصد ارائه شوند، مسئول رسیدگی به مدارک شما، اگر مستنداتی اضافه بر موارد بالا را بخواهد به شما اطلاع خواهد داد.

از کجا باید اقدام کرد؟

شما باید از طریق سفارتخانه یا کنسولگری کشوری که قصد سفر به آن را دارید برای دریافت ویزای شینگن اقدام کنید.

مدت زمان اعتبار ویزا چقدر است؟

مدت اعتبار ویزای شینگن به‌طور معمول بیشتر از ۹۰ روز نیست. اگر برای ادامه تحصیل خود به زمان بیشتر از ۹۰ روز احتیاج دارید باید برای دریافت اجازه اقامت برای مدت‌زمان متناسب با شرایط خود اقدام کنید. دریافت اجازه اقامت پس از ورود به کشور مقصد و با ارائه ویزای شینگن امکان‌پذیر است.

نکته فوق‌العاده مثبت در ارتباط با دریافت اجازه اقامت این است که شما پس از دریافت اجازه اقامت، بدون هیچ مدرک اضافه دیگری می‌توانید به تمام کشورهای عضو پیمان شینگن سفر کنید. اجازه اقامت به‌صورت مهر در پاسپورت شما درج می‌شود. همان‌طور که پیش‌تر ذکر شد، اعتبار ویزای شینگن به‌طور معمول ۹۰ روز است.

ویزای شینگن دانشجویان چندبار ورود است و در مدت‌زمان اعتبار ویزا (بدون دریافت اجازه اقامت) می‌توانند به‌طور نامحدود به کشورهای ناحیه شینگن سفر کنند. برای سفر به کشوری خارج از ناحیه شینگن باید اطلاعات شرایط و اجازه سفر را جویا شوید تا در بازگشت به ناحیه شینگن دچار مشکل نشوید.

دریافت ویزای دانشجویی شینگن از طریق ویزای دانشجویی سایر کشورها

اگر در حال حاضر دارای ویزای دانشجویی از کشوری خارج از ناحیه شینگن هستید و قصد بازدید از کشورهای ناحیه شینگن را دارید می‌توانید برای دریافت ویزای دانشجویی شینگن اقدام کنید.

برای دریافت ویزای دانشجویی شینگن از این طریق دو شرط اساسی و ضروری وجود دارد. اول آنکه شما باید حداقل یک ماه قبل از اقدام برای دریافت ویزای دانشجویی شینگن در کشوری (خارج از ناحیه شینگن) که ویزای دانشجویی آن را در اختیار دارید اقامت داشته باشید. و شرط دوم هم آن است که شما تنها در زمان تحصیل در آن کشور می‌توانید ویزای دانشجویی شینگن دریافت کنید.

اگر قصد دارید پس از اتمام تحصیل خود از کشورهای اتحادیه اروپا بازدید کنید باید از طریق سفارتخانه آن کشورها در کشور خودتان (و نه از طریق ویزای دانشجویی در کشوری که تحصیل می‌کنید) اقدام کنید. پیش از دریافت ویزای دانشجویی شینگن از طریق ویزای دانشجویی سایر کشورها از داشتن مدارک زیر اطمینان حاصل کنید:

فرم درخواست ویزای تکمیل و امضاشده

گذرنامه دارای مهر اجازه اقامت

دو قطعه عکس که شرایط و مشخصات ارائه‌شده توسط سفارتخانه کشور مقصد را دارا باشند.

نامه معتبر به همراه مهر و امضا از دانشگاه محل تحصیل خود، که تائید می‌کند شما دانشجوی تمام‌وقت آن دانشگاه است. اصل این نامه باید به سفارتخانه یا کنسولگری ارائه شود و کپی آن فاقد اعتبار است. تاریخ نامه هم نباید از یک ماه از زمان اقدام شما فراتر رود. برخی از سفارتخانه‌ها علاوه بر این نامه، نامه اجازه دانشگاه برای سفر شما در آن دوره مشخص را نیز درخواست می‌کنند که شما ملزم به ارائه آن هستید.

گزارش کامل بانکی ماه گذشته شما، که ثابت می‌کند شما دارای هزینه کافی برای سفر هستید.

ارائه برنامه سفر که شامل مدارک محل اقامت شما و بلیت برگشت می‌شود. پس از درخواست شما برای دریافت ویزای دانشجویی شینگن از شما این مدارک را درخواست می‌کنند.

بیمه سفری که تمام روزهای اقامت شما در ناحیه شینگن را پوشش دهد.

نتیجه درخواست دریافت ویزا چه زمانی مشخص می شود؟

نتیجه درخواست شما برای صدور ویزای ناحیه شینگن برای تحصیل حداکثر سه ماه طول می‌کشد. اگر پس از گذشت سه ماه هیچ پاسخی به درخواست شما داده نشود درخواست خود را رد شده تلقی کنید. بااین‌حال در بیشتر موارد جواب کامل و دقیق درخواست شما (حتی درصورتی‌که درخواست شما رد شده باشد) تا سه ماه پس از ارائه درخواست، داده می‌شود. برای دارندگان ویزای دانشجویی سایر کشورها، نتیجه درخواست ویزا معمولا در یک ماه اول پس از ارائه درخواست مشخص می‌شود.

منبع: کجارو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۳۰۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد

کشور بوتسوانا در جنوب آفریقا انعقاد توافق ضد مهاجرتی مشابه رواندا که دولت انگلیس برای مهار هجوم مهاجران به این کشور پیشنهاد داده بود را رد کرد. - اخبار بین الملل -

گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، کشور بوتسوانا انعقاد توافق ضد مهاجرتی مشابه رواندا با انگلیس را رد کرد. این ترتیب این کشور آفریقای جنوبی با قرارداد اخراج پناهندگان با بریتانیا مخالف کرده است.

چند روز پیش، پارلمان بریتانیا طرح بحث برانگیز اخراج پناهجویانی که با قایق به انگلیس می آیند به رواندا در شرق آفریقا را تصویب کرد. بوتسوانا، یکی دیگر از کشورهای آفریقایی که محافظه‌کاران در زمان نخست‌وزیری ریشی سوناک می‌خواستند به چنین توافقی برای اخراج پناهجویان با آن دست یابند، اکنون این پیشنهاد را رد کرده است.

"لموگانگ کواپه"، وزیر امور خارجه بوتسوانا اخیراً پس از این تصمیم پارلمان بریتانیا به کانال تلویزیونی نیوزروم آفریقای جنوبی گفت: ما خودمان مشکلات کافی برای مقابله داریم. کواپ گفت: در چنین شرایطی، آوردن مهاجران ناخواسته از کشوری دیگر به بوتسوانا «ناعادلانه» خواهد بود. بوتسوانای نسبتاً ثروتمند و کم جمعیت با جمعیت فقط 2.5 میلیون نفر در منطقه ای به وسعت فرانسه زندگی می کنند و از جمله، مهاجران را از ایالت بحران زده همسایه زیمبابوه جذب می کند.

آسوشیتدپرس گزارش داد، دولت بریتانیا اخیرا در حال مذاکره با پنج کشور برای انعقاد توافق اخراج پناهندگان بوده است: رواندا، بوتسوانا، ساحل عاج، ارمنستان و کاستاریکا از جمله این کشورها هستند. روزنامه بریتانیایی "ایندیپندنت" اکنون گزارش داده است که حداقل در ارمنستان هم مردم نسبت به این مسئله بدبین هستند. سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور در ایروان نیز به این روزنامه گفت که تاکنون "بحث اساسی" با لندن در مورد این موضوع صورت نگرفته است.

در حالی که سازمان های حقوق بشری به شدت از توافق بریتانیا و رواندا انتقاد می کنند، در خود این دولت آفریقای شرقی نیز انتقاداتی به این مسئله وجود دارد.

"فرانک هابینزا"، رئیس حزب اپوزیسیون سبز پیشرو در این کشور بارها خاطرنشان کرده که حقوق بشر باید محافظت شود. وی روز پنجشنبه به خبرگزاری آنادولو ترکیه گفت: کشورهای ثروتمندی مانند بریتانیا باید به تعهدات بین‌المللی خود عمل کنند و از پناهجویان استقبال کنند و آنها را به کشورهای ثالث نبرند.

پارلمان بریتانیا شب سه شنبه با وجود انتقادها ومخالفت ها قانونی را تصویب کرد که در آن رواندا به عنوان کشور سوم امن معرفی شد. این قانون به دولت محافظه کار لندن اجازه می دهد تا پناهجویانی را که به طور نامنظم وارد این کشور آفریقای شرقی شده اند، اخراج کند. آنها باید در آنجا درخواست پناهندگی بدهند.

فعالان حقوق بشر این قانون را نقض تعهدات بین المللی می دانند. دولت ایرلند نیز به شدت از این پروژه انتقاد کرد.

نمایندگان پارلمان آلمان نیز اقدامات ضد مهاجرتی دولت بریتانیا را محکوم کرده بودند. در نامه ای به سوناک، نخست وزیر بریتانیا، 13 سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات، سبزها و اتحادیه احزاب متحد مسیحی به ویژه از بیانیه دولت بریتانیا مبنی بر اینکه "دیگر نمی خواهد به دستورات موقت دادگاه حقوق بشر اروپا احترام بگذارد عصبانی و نگران بودند.

با این قانون جدید دولت "ریشی سوناک"، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی روانداانتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • بهترین وام خرد سال ۱۴۰۳: راهنمای کامل دریافت وام برای مردم عادی
  • رزرو هتل میلان ویلا آیدا
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • درخواست تلخ کودکان سیل زده برای داشتن دمپایی (فیلم)
  • توزیع دفترچه های اقامت طرح سپرده گذاری به اتباع
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران