Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،

وزیر نفت در یک نشست خبری که شنبه شب در جمع خبرنگاران برگزار شد با اشاره به افتتاح فازهای گازی پارس جنوبی که قرار است توسط رئیس جمهور به طور رسمی به بهره برداری برسد گفت: این 6 فاز که شامل فازهای 17 و 18 ، 19 که حجم تولید آن به اندازه 2 فاز گازی است و فاز 20 و21 است روزانه 170 میلیون متر مکعب گاز ترش تولید و پس از شیرین سازی روزانه 150 میلیون متر مکعب گاز به شبکه سراسری تزریق می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*سرمایه گذای 18 میلیادر دلاری برای توسعه 6 فاز گازی

زنگنه ادامه داد: هچنین این فازها هرکدام سالانه 3 میلین تن اتان، 3 میلیون تن ال پی جی و روزانه 35 تا 40 هزا بشکه میعانات گازی تولید می کنند که ارزش این فازها به همراه 4 مجتمع پتروشیمی بالغ بر 20 میلیارد دلار است.

وی با تاکید براینکه تولید گاز شیرین از پارس جنوبی روزانه 575 میلیون متر مکعب است تصریح کرد: ما با قطر هیچ رقابتی نداریم و هرکدام فعالیت خود را در این میدان مشترک انجام می‌دهیم به طوریکه اگر این کشور 2 فاز احداث کند می تواند روزانه 56 تا 57 میلیون متر مکعب گاز ترش تولید کند درصورتی که ایران درحال حاضر 29 فاز فعال و یا در حال ساخت دارد که با بهره برداری از فاز 11 عملا 31 فاز در سمت ایران خواهد بود و ما سعی می کنیم که حد اکثر برداشت را از این میدان انجام دهیم.

وزیر نفت با تاکید براینکه برای توسعه پارس جنوبی تمام دولت‌ها نقش آفرینی کردند و افتتاح این حجم از پروژه افتخار بزرگی است که تا کنون بی سابقه بوده است و این افتخار برای جمهوری اسلامی و ملت ایران است و باید آن را فراتر از دولت‌ها دید گفت: برای همین 6 فاز 18 میلیارد دلار سرمایه گذاری شد که 10 میلیارد دلار آن مربوط به دولت قبل است.

وی خاطرنشان کرد: دست تمام کسانی در این میدان در تمام دولت‌ها تلاش کردند می‌بوسم.

زنگنه تصریح کرد: این نکته را نیز باید بگویم که اصل تحریم‌ها رو ما تحمل کردیم و نه دولت قبل و ما در اوج تحریم‌ها توانستیم چنین دستاورد بزرگی داشته باشیم.

زنگنه با اشاره به انتقاداتی که در مورد انتخاباتی بودن افتتاح‌ها مطرح می‌شود، گفت: عده‌ای ممکن است افتتاح را انتخاباتی بدانند اما باید بگویم که خیلی وقت است این طرح‌ها آماده بهره برداری است من به رئیس جمهور پیشنهاد دادم که مقام معظم رهبری برای افتتاح این طرح‌ها تشریف بیاورند اما دأب ایشان عدم حضور در افتتاح‌ها است.

وی ادامه داد: همه با هم هستیم و این دولت و آن دولت ندارد، مهم نظام جمهوری اسلامی ایران است، باید تلاش کنیم کشور را به سمت توسعه پیش ببریم و از خشونت پرهیز کنیم و فردا از همه کسانی که در پارس جنوبی زحمت کشیدند و می کشند تشکر می کنیم.

* قرارداد صادرات روزانه 100 هزار بشکه نفت به روسیه امضا شد

این مقام مسئول با اشاره به مذاکرات صورت گرفته با روسیه در خصوص فروش نفت به این کشور ادامه داد: قرارداد صادرات روزانه 100 هزار بشکه نفت خام به روسیه امضا شده است و براساس اعلام بانک مرکزی قرار است پول آن به صورت یورو دریافت شود.

وی گفت: در این قرار داد آمده است بخشی از درآمد حاصل از فروش نفت به صورت نقد و بخشی به صورت کالا است اما هنوز بر روی این موضوع که چه کالایی را دریافت کنیم توافق صورت نگرفته است زیرا هنوز هیچ نفتی به روسیه صادر نشده است.

* تولید روزانه 25 هزار بشکه نفت از لایه نفتی

زنگنه با اشاره به تولید نفت از لایه نفتی پارس جنوبی گفت: با استقرار کشتی FPSO در هفته‌های گذشته عملا تولید نفت از لایه نفتی آغاز شد و هم اکنون روزانه 25 هزار بشکه نفت از این میدان مشترک تولید می شود.

* قرارداد فاز 11 دو هفته دیگر با توتال امضا می‌شود

وی همچنین با اشاره به مذاکرات صورت گرفته با توتال فرانسه در مورد توسعه فاز 11 گفت: اگرچه مسئولان توتال در یک زمانی صحبت‌هایی مطرح کردند و ما نیز واکنش نشان دادیم اما هر از گاهی مقامات و کارشناسان توتال به تهران سفر می‌کنند و ما نیز مذاکرات خود را با آنها نهایی کرده‌ایم و امیدواریم تا 2 هفته آینده قرارداد توسعه این فاز را با این شرکت امضا کنیم.

*آغاز صادرات گاز ایران به عراق از اردیبهشت ماه

وزیر نفت با اشاره به صادرات گاز ایران به عراق گفت: مذاکرات ایران با عراق نیز به اتمام رسیده است و مقرر شده از دو طریق نفت‌شهر و بصره گاز خود را به میزان روزانه 50 میلیون متر مکعب به این کشور ارسال کنیم که صادرات گاز نیز از اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد.

این مقام مسئول با اشاره به اخرین وضعیت پالایشگاه ستاره خلیج فارس گفت: فاز یک این پالایشگاه نیز مراحل آخر احداث را سپری می کند و به محض تولید بنزین در این پالایشگاه قطعا توسط رئیس جمهور به بهره‌برداری خواهد رسید.

با وی تاکید براینکه هیچ گونه نفت و میعانات گازی روی آب نداریم تصریح کرد: سال گذشته بین 60 تا 70 میلیون بشکه میعانات گازی صادر شده است.

وی در پاسخ به این سوال که به نظر شما آیا رئیس جمهور آمریکا برجام را تمدید می کند گفت: من نیز چیزهایی در این باره شنیده‌ام ولی سیاستمدار نیستم اما این موضوع را باید بگویم که در دولت اصلاحات تحریم‌هایی را به ما اعمال کردند اما اروپایی ها اعلام کردند که فعالیت خود را در ایران ادامه خواهند داد و توجهی به تحریم‌های آمریکا نشد.

وی با اشاره به تولید 402 هزار بشکه ای نفت در فلات قاره گفت: هیچ گونه کاهش تولید در فلات قاره نداشتیم اما این موضوع را بدانید که برنامه افزایش تولید نفت در فلات قاره زمان براست بنابراین جای نگرانی وجود ندارد.

* برای اولین بار صادرکننده گازوئیل شدیم

زنگنه همچنین با اشاره به سبد سوخت نیروگاه‌ها گفت: در سال 92 حدود 15 میلیارد لیتر نفت کوره و 12 میلیارد لیتر نفت‌گاز در نیروگاه‌ها مصرف شد که با افزایش گاز رسانی به نیروگاه‌ها سوخت 43 درصدی مایع نیروگاه ها به 13 درصد رسید و توانستیم ضمن متوقف کردن واردات گازوئیل صادر کننده این فراورده نفتی شویم.

این مقام مسئول همچنین با اشاره به توافقات صورت گرفته در وین گفت: ایران از تمدید توافق حمایت می کند و همواره به توافق صورت گرفته وفادار بوده است.

وی ادامه داد: کشورهای عضو اوپک و غیر اوپک نیز به این توافق پایبند هستند.

وی درادامه با اشاره به آخرین وضعیت توسعه میدان فرزادB گفت: ما هیچ نگرانی بابت صحبت هایی که هندی‌ها کرده‌اند نداریم زیرا در حال حاضر تقاضا برای نفت ایران بیشتر از عرضه است و اگر هندی‌ها نفت ایران را نخواستند برای نفت خود مشتری داریم.

وی خاطرنشان کرد: منابع ثانویه اعلام کرده‌اند که تولیدنفت ایران 3 میلیون و 800 هزار بشکه است اما من اعلام می کنم که تولید نفت ایران بیشتر از این رقم است.

*دولت یازدهم آسیبی به هورالعظیم نزد

وزیر نفت در ادامه با تاکید بر اینکه دولت یازدهم آسیبی به هور العظیم نزد گفت: از روزی که وارد نفت شدم سریع اعلام کردم که برنامه‌ای برای خشکاندن هورالعظیم ندارم. ما اعلام کردیم همانطور که در خلیج فارس در آب کار می کنیم در این جا هم باید در آب کار کنیم.

زنگنه در مورد فلرها نیز توضیح داد: در عسلویه تعدادی فلر است که ظرف 1 تا 2 سال آینده کاملا درست می‌شود. زمان می برد تا خروجی این فلرها تنظیم شود. در حال حاضر نیز واحدهای قدیمی وضع بهتری پیدا کردند.

وی با اشاره به طرح آماک اظهار کرد: در خوزستان نیز طرح آماک اجرا شد که گازهای اسیدی حدود 10 روز است که حذف شده و برای تولید در پتروشیمی رازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. نیازمند ساخت چند N.G.L هستیم و بقیه گازها هم اعلام آمادگی کردیم که حاضریم با قیمت پایین به سرمایه گذار بدهیم.

* تلاش برای اجرایی کردن قراردداهای جدید نفتی

وی با تاکید بر اینکه وزارت نفت در اجرای قراردادهای جدید نفتی به صورتی جدی تلاش می کند گفت: در این راستا 7 تا 8 گروه فنی، گروه قراردادی و گروه بازرگانی تشکیل شده که من شخصا هر هفته برای پیگیری روند کار آنها جلسه برگزار می‌کنم.

وزیر نفت با بیان اینکه ایران برای قراردادهای جدید نفتی آماده است در پاسخ به این سئوال که سرنوشت قراردادهای جدید نفتی در دولت آینده چه می شود پاسخ داد: کشورهای خارجی هم توجه می‌کنند که در آینده با چه کسی طرف هستند. اجرای قراردادهای جدید نفتی امری اجتناب ناپذیر است. کسانی ممکن است به اجرای این قراردادها انتقاد کنند و به سراغ مشارکت در تولید بروند. اما من با توجه به این شرایط سیاسی و اجتماعی ایران مخالف مشارکت در تولید هستم.

*توافق اوپک قیمت نفت را به 55 دلار رساند

زنگنه در ادامه با اشاره به تعهد اپک و غیر اپک مبنی بر کاهش میزان تولید گفت : اوپک و غیر اپوک در این مدت همکاری تاریخی داشتند و ماه به ماه میزان رعایت تعهدات افزایش داشت. بازار این موضوع را جدی گرفته است به همین دلیل تصمیم اوپک و غیر اوپک موفق بوده است و قیمت‌ها نزدیک به 55 دلار باقی ماند.

وی با تاکید بر اینکه اکثر کشورها مایل هستند تصمیم اوپک تداوم داشته باشد افزود: ایران هم از این تصمیم حمایت می‌کند و اگر همه رعایت کنند ایران هم رعایت خواهد کرد.

*به خاطر پتروپارس به زندان رفتم

وی در ادامه با اشاره به پتروپارس اظهار کرد: در حال حاضر همه به پترو پارس افتخار می‌کنند اما یک زمانی من را به خاطر پروژه پتروپارس تا زندان بردند و بازخواستم کردند که چرا پروژه پتروپارس را طراحی کرده ای؟

وزیر نفت ادامه داد: در آن زمان آیت‌الله شاهرودی از پتروپارس بازدید کرده و از این پروژه استقبال کردند و تاکید کردند که این پروژه را ادامه دهیم. حتی اگر قرار باشد من به زندان بروم. پس از این که ایشان بازدید کردند دیگر در مورد این پروژه اذیت نشدم. اما از سال 80 تا سال 88 به خاطر پروژه پتروپارس تحت تعقیب بودم. همان افراد در حال حاضر می‌گویند پتروپارس بسیار خوب است. این مخالفت‌ها در حال حاضر در مورد شرکت های E&P هم وجود دارد و همین افراد 10 سال دیگر اعلام می‌کنند که شرکت‌های E&P را ما راه‌اندازی کردیم.

زنگنه ادامه داد: برای کار در ایران باید صبر، حوصله و سرسختی داشت. شرایط برای کار کردن سخت است. هیچ کس به اندازه من در پارس جنوبی سابقه ندارد. پارس جنوبی در سال 76 یک بیابان بود. من می‌دانم چگونه می‌توان ایران را ساخت.

وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: ایران رئیس‌جمهور زیاد دارد و کسانی که شایسته هستند ثبت‌نام کرده‌اند.

زنگنه ادامه داد: به جای اینکه دست به دست هم بدهیم تا ایران را بسازیم برخی تخم تفرقه و خشونت پراکنده می‌کنند و می‌خواهند بین اقشار مردم تفرقه بیاندازند که از این موضوع چیزی عاید نمی شود. باید کشور را به سمت توسعه ببریم.

*بابک زنجانی پول ملت را خورد

وزیر نفت در ادامه با بیان اینکه بابک زنجانی پول ملت را خورد و برد افزود: هیچ پولی پس نداد. 13 یا 14 هزار میلیارد تومان پول مردم را خورد و انگار نه انگار. خیلی هم روحیه خوبی دارد. گفته‌اند 2000 میلیارد به حساب ما برگشته که برای زنده کردن آن باید اموالش را در ایران زمین، قیطریه، هتلی در قشم و غیره به فروش برسانیم، اما کسی نمی‌خرد.

* وزارت نفت بلاتکلیف نیست

وی با بیان اینکه هیچ کدام از پروژه های وزارت نفت در دولت یازدهم بلاتکلیف نیست توضیح داد برای هر پروژه معلوم است که پول از کجا خواهد آمد و هیچ پروژه بلاتکلیفی وجود ندارد جز آنچه از قبل به ما به ارث رسیده است. تکلیف توسعه میدان های نفتی نیز در قالب قراردادهای نفتی روشن است و مجوز کامل از مجلس گرفته شده است.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۳۴۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی کانون سردفتران ایران برای همکاری با روسیه

به گزارش خبرگزاری مهر، علی خندانی، در دیدار با «کنستانتین کورسیک» رئیس کانون سردفتران روسیه ضمن خیرمقدم به وی و هیأت همراه اظهار کرد: خیلی خوشحالم که در تهران خدمت آقای کورسیک و هیأت همراهشان هستیم، آرزو می‌کنیم اقامت خوبی در تهران، اصفهان و شیراز داشته باشید.

وی همچنین از کانون روسیه برای دعوت کانون تهران به جشن استقلال کانون این کشور که سال گذشته برگزار شد، تشکر کرد و گفت: اقامت و جلسه بسیار خوبی برای ما در روسیه بود.

خندانی در ادامه گزارش مختصری از وضعیت کانون سردفتران و دفتریاران ایران ارائه کرد و گفت: در ایران نزدیک ۹ هزار سردفتر و دفتر اسناد رسمی فعالیت می‌کند. در هر استان یک کانون سردفتران به صورت مستقل با انتخاب سردفتران تشکیل شده و مشغول فعالیت است.

شباهت کانون سردفتران ایران و روسیه

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران افزود: کانون تهران هم شبیه کانون روسیه، نسبت به کانون‌های سراسر کشور مرکزیت دارد، ضمن آنکه یک شورای عالی با مدیریت و انتخاب رؤسای کانون استان‌ها در کشور فعالیت می‌کند. کانون سردفتران ایران به طور کاملاً مستقل از حیث بازنشستگی، درمان و مسائلی از این دست، مشغول فعالیت است.

وی با بیان اینکه اعضای هیأت مدیره کانون‌های استانی و کانون مرکز از طریق انتخابات آزاد همکاران انتخاب می‌شوند، بیان کرد: ابلاغ هر کدام از منتخبین با امضای رئیس قوه قضائیه یا مشابه آن وزیر دادگستری در روسیه صادر می‌شود.کانون سردفتران ایران و کانون‌های استانی از حیث مسائل اداری وابسته به قوه قضائیه هستند که این قوه هم از قوه‌های مجریه و مقننه مستقل است.

افزایش صلاحیت سردفتران در ایران

خندانی افزود: صلاحیت دفاتر اسناد رسمی در کشور ما بسیار گسترده است، حق تنظیم تمام اسناد رسمی مربوط به معاملات، مراودات و قراردادها و تعهدات بین افراد را در کل کشور برعهده دارند.

وی با اشاره به قدمت ۸۰ ساله دفاتر اسناد رسمی در کشور گفت: به تعداد همین سال‌ها هم ایران دارای کانون سردفتران و دفتریاران مستقل است. در تمام حوزه‌ها، دفاتر اسناد رسمی صلاحیت تنظیم سند اعم از منقول و غیرمنقول را برعهده دارند.

رئیس شورای عالی کانون‌ها و جوامع سردفتری همچنین به الکترونیکی شدن صدور اسناد اشاره و بیان کرد: تا ۱۲ سال گذشته، اسناد در دفاتر اسناد رسمی به شکل سنتی تنظیم می‌شد، و ظرف ۱۰ سال گذشته تحول بسیار بزرگی در حوزه تنظیم و ثبت سند در کشور همراه با پیشرفت‌های جهانی در حوزه الکترونیک اتفاق افتاد، دفاتر اسناد رسمی با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و قوه قضائیه به سمت تنظیم سند به شکل الکترونیک و دیجیتال پیش رفت. این پیشرفت هر روز در حال گسترش است.

هوشمندسازی خدمات دفاتر اسناد رسمی در ایران | اعلام آمادگی برای انتقال تجربیات ایران به روسیه

وی با اشاره به اینکه دفاتر اسناد رسمی در ایران به سمت هوشمندسازی رفته اند، افزود: طی ۱۰ سال گذشته پیشرفت‌های قابل توجهی در این راستا داشتیم به صورتی که در حال حاضر تنظیم سند به شکل سنتی از بین رفته و تمام مراحل تنظیم سند در دفاتر اسناد رسمی به شکل دیجیتال و الکترونیک است. ما خوشحال هستیم که در حال عبور از این مرحله و رفتن به سمت هوشمندسازی دفاتر هستیم و در نهایت می‌خواهیم دفاتر اسناد رسمی کاملاً هوشمند و غیرحضوری به مراجعان خدمت کند.

خندانی با ابراز خرسندی از همکاری با کانون سردفتران روسیه در راستای هوشمندسازی دفاتر اسناد رسمی اظهار کرد: ما حاضریم در راستای هوشمندسازی دفاتر که روسیه هم در این مسیر فعالیت‌های خوبی داشته با این کشور همکاری کنیم به ویژه در حوزه تنظیم اسناد غیرمنقول که روسیه به تازگی در حال انجام دادن اقدامات قانونی در رابطه با این موضوع است.

تنظیم اسناد غیرمنقول قدیمی‌ترین صلاحیت دفاتر اسناد رسمی ایران

رئیس کانون سردفتران و دفتریاران تنظیم اسناد غیرمنقول را از قدیمی‌ترین صلاحیت‌های دفاتر اسناد رسمی در ۸۰ سال گذشته عنوان کرد و گفت: با این سابقه طولانی کانون سردفتران و دفتریاران در ایران دارای تجربه‌های بسیار خوبی در این زمینه است. با توجه به تجربه ما در جشن سی سالگی استقلال کانون روسیه اطلاع یافتیم که مجلس دومای روسیه هم به دنبال تنظیم و تنسیق اموال غیرمنقول است، ریاست دوماً در آن جلسه از کانون سردفتران روسیه درخواست کمک کرد در این راستا ما حاضریم تجربه‌های خودمان را در اختیار کانون روسیه قرار دهیم.

انعقاد دو قرارداد همکاری کانون سردفتران ایران و روسیه

خندانی در ادامه از ادامه همکاری‌ها و تمدید قرارداد دو جانبه کانون روسیه و ایران خبر داد و اظهار کرد: البته ما پیش از این قرارداد همکاری دو جانبه با کانون روسیه داشتیم با توجه به شرایط اپیدمی کرونا در آن زمان به شکل وبینار و غیرحضوری قرارداد به امضا رسید. مفاد قرارداد کاملاً شفاف و مشخص است و ما همچنان برای انجام قرارداد پایبند هستیم و امروز در حضور هیأت‌های دو کانون، این قرارداد را به شکل فیزیکی به امضا خواهیم رساند. و این مبنایی برای ادامه همکاری‌های دو کانون ایران و روسیه قرار خواهد گرفت.

وی همچنین از عقد و امضای قرارداد خواهرخواندگی کانون سردفتران مسکو و کانون تهران خبر داد و از اقدامات و پیگیری‌های رئیس کانون روسیه در راستای تنظیم و امضای هر دو قرارداد، تشکر و قدردانی کرد.

کد خبر 6094208

دیگر خبرها

  • آمادگی کانون سردفتران ایران برای همکاری با روسیه
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • حجم و درآمد صادرات نفت روسیه کاهش یافت
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • قرارداد سرمربی تیم ملی، اولویت فدراسیون شد | جلسه در دفتر تاج؛ به زودی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم