Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@04:37:22 GMT

طرح مهار آفت سن غلات در کردستان اجرا می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۳۴۳۰۷

طرح مهار آفت سن غلات در کردستان اجرا می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: طرح مهار آفت سن غلات به عنوان طرح اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی در استان کردستان اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، کریم ذوالفقاری شامگاه شنبه در نخستین جلسه ستاد مبارزه با سن و علف‌های هرز گندم و جو استان کردستان اظهار داشت: برای حفظ جایگاه کشوری کردستان باید تولید محصولات کشاورزی کاشت، داشت و برداشت در زمان مشخص اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: طرح مهار آفت سنِ غلات به عنوان طرح اقتصاد مقاومتی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و به عنوان طرح اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی در استان کردستان اجرا می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به اینکه کردستان استان رتبه‌دار تولید گندم در کشور است، تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوای امسال، کشاورزان کردستانی باید برای برداشت محصول با کیفیت نسبت به تأمین کود مورد نیاز در راستای تغذیه گیاهی اقدام تا در آن زمان علاوه بر کیفیت، محصول خود را کامل برداشت کنند.

وی با اشاره به اهمیت کود گفت: در صورت نیاز کود لازم برای کشاورزان کردستانی تأمین می‌شود و در این زمینه مشکلی نداریم.

ذوالفقاری افزود: استان کردستان همیشه در کاشت به موقع پیشتاز بوده اما باید تلاش کنیم تا داشت و برداشت را هم به شرایط عالی برسانیم.

وی اظهار کرد: مبارزه به موقع با آفات یکی دیگر از شرایط تولید محصول با کیفیت بوده که براین اساس تأمین اعتبار برای خرید سم در هر شرایطی در اولویت است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: مبارزه با آفات به ویژه سن غلات باید در زمان مشخص انجام شود چرا که عدم مبارزه به موقع با آفات، تولید محصولات کشاورزی را به خطر می‌اندازد.

وی گفت: پهبادها ظرفیت مناسبی برای اجرای مبارزه با آفات هستند و استفاده از آنها با نظارت کارشناسان، دسترسی به امکانات و نیروی انسانی در زمان لازم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان خاطرنشان کرد: طرح مهار آفت سن باید هر ساله به عنوان یک برنامه اقتصاد مقاومتی در زمان مشخص اجرا شود.

انتهای پیام/

R7848/P1357/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۳۴۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان

ایسنا/کردستان دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با انتقاد از اینکه متأسفانه کتابخانه های عمومی در استان طی سنوات گذشته مورد بی مهری قرار گرفته است، گفت: تجهیز ۱۰ شهرستان بدون کتابخانه در کردستان در اولویت برنامه‌های این نهاد در استان است.

مهدی رمضانی امروز چهارشنبه (۵ اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان اظهار کرد: سه هزار و ۸۰۰ کتابخانه در شبکه کتابخوانی کشور وجود دارد که از این تعداد ۲۷۰۰ کتابخانه توسط کتابخانه های عمومی کشور اداره می شود.

وی شبکه و خدمات را دو محور اساسی کتابخانه های عمومی کشور ذکر کرد و افزود: در حوزه تعریف خدمات اقدامات زیادی در سطح کشور انجام شده حدود ۴۰ خدمت در حال انجام و ارائه است.

دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به وجود مدل های مختلف مردمی و دولتی مدیریت کتابخانه های عمومی در دنیا بیان کرد: مدل اداره کتابخانه های عمومی در ایران به صورت بینابینی با ترکیب حمایت و نظارت دولت و ظرفیت های مردمی است و مردم نقش زیادی در اداره این نهاد عمومی دارند.

وی با تأکید بر اینکه اتمام پروژه‌های نیمه تمام اولویت دولت کنونی است، عنوان کرد: سیاست کلی کتابخانه های عمومی کشور نیز اتمام پروژه‌های نیمه تمام کتابخانه در کشور است و توسعه کتابخانه های سیار نیز به دستور رییس‌جمهور در دستور کار قرار دارد.

اجرای طرح ملی کتابخوانی در مدارس کشور 

رمضانی ادامه داد: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، پایه فعالیت های کودکان و نوجوانان باید اساس کتابخانه‌های عمومی کشور باشد و بر همین اساس اتصال مدارس به کتابخانه ها و اختصاص یک زنگ به کتابخوانی در مدارس در دستور کار قرار گرفته است که در این زنگ مسائل مربوط به کتاب و کتابخوانی تدریس شود.

وی، افزود: اجرای برنامه هد هد سفید در حوزه‌های مختلف از جمله دیگر اقدامات مهم کتابخانه های عمومی کشور در حوزه کودک و نوجوان است.

دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور، در ادامه کردستان را استانی فرهنگی ذکر و بیان کرد: نهاد کتابخانه های عمومی در استان از سنوات گذشته مورد بی توجهی قرار گرفته است و ۱۰ شهرستان استان  فاقد کتابخانه است.

رمضانی استان کردستان را به لحاظ فرهنگی و هنری ظرفیت های زیادی دانست و خاطرنشان کرد: با این وجود مردم زیاد به کتابخانه های عمومی استان مراجعه نمی کنند و به نظر می رسد که زیرساخت و ظرفیت این فضا برای مردم کردستان مهیا نشده است که باید این مشکل، با پیگیری و همدلی مسئولان استان رفع شود.

وی بیان کرد: با افزایش قیمت کتاب و هزینه ها، دولت موظف است که دسترسی به کتاب را در کتابخانه های عمومی ثابت و سیار سهل کند و در این راستا دسترسی آسان کودکان و دانش آموزان به کتاب، تقویت فضای مجازی و الکترونیک در حوزه کتاب از جمله اقدامات دولت برای دسترسی آسان به کتاب است.

وی از اجرای طرح کتابخانه‌های بدون کتاب؛ کتابخانه‌ الکترونیکی یا آینده در کشور خبر داد و افزود: «کتابخانه بدون کتاب» نسل جدیدی از کتابخانه‌هاست که در آن خبری از کتاب کاغذی نیست و به جای آن تجهیزات و امکان دسترسی به منابع الکترونیکی و صوتی، پایگاه‌های اطلاعات علمی، انواع بازی‌، فیلم، موسیقی، منابع یادگیری الکترونیک در اختیار کاربران قرار داده می‌شود.

رمضانی با بیان اینکه طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است، تصریح کرد: ارائه خدمات کتابخانه در مواقع بحران، سیل و زلزله نیز در دستور کار است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود
  • اُفت ۴۰ سانتی متری آب از سفره‌های زیرزمینی خراسان شمالی/ ابلاغ دستورالعمل مهار اضافه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند
  • دلایل سرریز کمک‌های غرب به میدان بازی منافعی به نام اوکراین
  • استفاده از پهپاد برای سمپاشی در قم ۵۰ درصد افزایش یافت