Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- درحالی واردات گوشی تلفن همراه اپل به کشور توسط شرکت‌های دارای مجوز از وزارت صنعت انجام می‌شود که واردکنندگان این کالا همچنان با مشکل ارئه خدمات روبه‌رو هستند و به گفته مسئولین شرکت‌های دارای مجوز واردات گوشی اپل پس از گذشت ماه‌ها همچنان با مشکلات زیادی از جمله نبود قطعات یدکی دست و پنجه نرم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، با برداشته شدن تحریم‌ها و باز شدن درهای تجارت ایران با کشورهای خارجی، ترس از افزايش حجم واردات به ایران، مسئولان وزارت صنعت،معدن و تجارت را بر آن داشت که قوانینی برای این واردات تدوین کنند تا از واردات بی رویه به کشور جلوگیری شود.
يكى از قوانينى كه اين وزارت خانه تدوين و ابلاغ كرده ممنوعيت واردات كالاى ساخت كشور امريكا بوده كه البته با استثناهايى مانند واردات گوشى اپل همراه بوده است.
واردات اين مدل تلفن همراه در حالى به كشور با مجوز وزارت صنعت انجام مى شود كه طبق قانونى كه اين وزارت خانه ابلاغ كرده، واردات و عرضه اين نوع كالاها بايد از طريق شركت مادر و يا نمايندگى هايى كه خود اين شركت ها به افراد ارائه میدهد، انجام گيرد.
حال با توجه به اين امر گوشى هاى اپل توسط افراد و شركت هايى وارد كشور مى شود كه نه تنها هيچ گونه مجوزى از شركت مادر ندارند بلكه به گفته برخى مسئولين خدمات پس از فروش مناسبى به متقاضيان از سوى آن ها ارائه نمى شود و در تامین قطعات مورد نیاز دچار مشکل هستند.
در اين رابطه غلامحسین کریمی رئيس اتحاديه دستگاه هاى مخابراتى در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان در ارتباط با ادامه واردات تلفن همراه اپل به کشور در سال جاری، اظهار کرد: واردات گوشی اپل به کشور توسط برخی شرکت‌های دارای مجوز از وزارت صنعت در حال انجام است اما همچنان شرکت اپل هیچ گونه مجوزی به شرکت‌های داخلی برای حضور رسمی در ایران نداده است.
وى افزود: حدود 23 شرکت از اتحادیه دستگاه های مخابراتی مجوز لازم را از وزارت صنعت و حمایت از مصرف کننده دریافت کردند که بیشتر این شرکت‌ها هنوز اقدامی برای واردات نکرده و یا بسیار ضعیف عمل کرده اند.
رئيس اتحاديه دستگاه هاى مخابراتى، خاطرنشان کرد: متاسفانه شرکت‌های دارای مجوز همچنان خدمات پس از فروش مطلوبی ارائه نمی‌دهند و با مشکلات زیادی از جمله نبود قطعات یدکی دست و پنجه نرم می‌کنند که امیدواریم در آینده نزدیک مشکلات و ناهنجاری‌هایی که در ارائه دخدمات این محصول وجود دارد توسط شرکت‌های وارد کننده برطرف شود.
رئیس اتحادیه دستگاه های مخابراتی،با اشاره به این که همچنان هیچ یک از شرکت‌های وارد کننده اپل از شرکت مادر مجوزهای لازم را کسب نکرده، بیان کرد: همچنان هیچ یک از شرکت‌های واردکننده گوشی همراه اپل نتوانسته مجوز را از شرکت مادر(اپل) اخذ کند و عملا هیچ اقدامی از سوی این شرکت‌ها برای اخذ نمایندگی رسمی انجام نگرفته است.
بر اساس اين گزارش، بايد ديد واردات كالاهاى امريكايى به كشور تا چه زمانى انجام خواهد شد و با توجه به پايين بودن سطح خدمات ارائه شده توسط شركت هايى كه توانسته اند مجوزهاى لازم را از وزارت صنعت دريافت كرده و اقدام به واردات گوشى همراه اپل كنند، اين وزارت خانه تا چه زمان با اين شركت ها مدارا خواهد كرد.
انتهاى پيام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۳۵۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomix و فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مؤمن تبریز را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفابخش)، فرآورده معجون بدون مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن ها اقدام لازم را به عمل آورند.

شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان غذا و دارو، بمنظور دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز
  • مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • بدمستی در برابر مست عشق