Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@10:46:37 GMT

سری پنجم مسابقه فرمانده در سیستان برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۳۶۰۷۲

سری پنجم مسابقه فرمانده در سیستان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری برنا، حسین افشار در آغاز به پیش‌تولید بسیار سنگین و طولانی‌مدت این مستند مسابقه اشاره و تصریح کرد: «با توجه به مخاطبان از سری اول تا سوم مستند مسابقه فرمانده به صورت گسترده‌ای استقبال کردند رسالت بزرگی بر دوش ما در جهت ادامه قدرتمندانه روند موفق این مستند احساس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو برای به ثمر رسیدن سری چهارم مستند مسابقه فرمانده پیش تولید بسیار گسترده و سنگینی را در نظر گرفتیم.»

تهیه‌کننده این مستند مسابقه ادامه داد: «با توجه به همین سنگینی، مرحله پیش تولید را از تیر ماه سال 1395 آغاز کردیم و عوامل تولید بیش از سی بار به سیستان سفر کرده‌اند. برای مثال برای اولین مرحله مستند که مرحله‌ی فرود با چتر است، دست‌اندرکاران تهیه‌ی مستند زحمات بسیار زیادی را متحمل شدند.»

حسین افشار در ادامه در پاسخ به چرایی انتخاب سیستان به عنوان لوکیشن جدید سری چهارم مستند مسابقه فرمانده تصریح کرد: «با توجه به جایگاهی که سردار ناظری که در مجموعه‌های پیشین نقش فرمانده را در این مستند مسابقه ایفا می‌کردند، انتظارات از شخصی که این نقش را ایفا می‌کند بسیار بالا رفت. پس از شهادت ایشان به صورت انتخاب فرمانده‌ای که همچون شهید ناظری از کاریزما برخوردار باشد و توانایی‌ها و قابلیت‌های گسترده هم داشته باشد بسیار اهمیت داشت. بر همین مبنا پس از بررسی‌های بسیار گسترده سردار محمودی را برای جانشینی سردار ناظری انتخاب کردیم. از همین رو با توجه به اینکه حوزه خدمت ایشان در سیستان است و ایشان فرمانده عملیات قرار گاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران و مسئول تامین امنیت جنوب شرق ایران هستند، ما نیز انتخاب سیستان را به واسطه حضور ایشان در این منطقه به فال نیک گرفتیم.»

وی در ادامه با اشاره به جاذبه‌های بکر گردشگری استان سیستان و بلوچستان، افزود: «با این حال دلیل اصل انتخاب سیستان به عنوان لوکیشن مستند مسابقه فرمانده طبیعت بکر و جاذبه‌های گردشگری متعدد و جذاب این منطقه است. متاسفانه باید در این زمینه اعتراف کنیم که سیستان در بسیاری از حوزه‌ها برای خود مردم ایران ناشناخته مانده است و مردم با تصور اشتباهی که از عدم امنیت در این منطقه دارند از مسافرت به این منطقه پرهیز می‌کنند. از همین رو از فرصت موجود برای معرفی این منطقه ضمن مستند مسابقه فرمانده استفاده کردیم. همچنین برای نتیجه‌گیری هرچه بهتر در این زمینه یک اکیپ مجزا مسئول فیلبرداری از مناطق زیبا و جذاب این استان شد تا با استفاده از ظرفیت میان‌برنامه‌ها بتوان این مناطق را بهتر به مردم معرفی کرد.»

وی ادامه داد: «با این حال تغییر منطقه برگزاری مسابقه نسبت به مجموعه‌های قبلی این چالش‌ را ایجاد می‌کرد که منطقه نا آشنا و متفاوت بود که این باعث می‌شد ماموریت‌ها و آیتم‌های مختلف مسابقه تغییر کند. همین موضوع هم باعث می‌شد که به پیش تولید گسترده و بزرگی نیاز داشتیم.»

حسین افشار در ادامه به دلایل ادامه دادن مستند مسابقه فرمانده پس از شهادت سردار ناظری گفت: «دلیل ادامه دادن فرمانده بعد از شهادت سردار ناظری این بود که اثری که به کمک آن شهید به بلوغ رسید توانست مخاطبان را به خود جذب نماید و آن‌ها را با فرآیندهای نظامی که در کشور انجام می‌شود آشنا سازد، نباید ابتر و ناقص می‌ماند. به نوعی تلاش کردیم با سری پنجم این مسابقه به نوعی راه شهید ناظری ادامه پیدا کند. از همین رو تولید سری پنجم مستند مسابقه فرمانده در دستور کار قرار دادیم.»

مدیر خانه مستند انقلاب اسلامی به ادامه روند تولید این مستند مسابقه نیز اشاره کرد و افزود: «در مورد ادامه این مجموعه هم باید بگویم از همین امروز برای ادامه مستند مسابقه در سری‌های ششم و هفتم نیز فکر شده و حتی مناطق جدید و جذابی را هم برای سری ششم و هفتم در نظر گرفته شده است که جذابیت بسیار خاصی خواهد داشت و ان شاءالله به مرور زمان در آن زمینه نیز اطلاع‌رسانی خواهیم کرد. اما باید این نوید را هم بدهم که حتی نسبت به سری چهارم باز هم تحولی ایجاد می‌شود.»

تهیه‌کننده این مستند مسابقه در پاسخ به میزان توجه به نظرات مخاطبان گفت: «در مورد بازخوردها باید بگویم نسبت به مجموعه فرمانده مخاطبان استقبال گسترده‌ای کردند و آنطور که از نظرسنجی‌ها بر می‌آید 95 درصد از بینندگان این مسابقه از آن رضایت دارند. طبیعتا واکنش مردم برای ما بسیار اهمیت دارد و حتی سعی کردیم نظر مخاطبان در مورد آیتم‌های مختلف را جویا شویم.»

حسین افشار در پایان در مورد زمان اتمام تولید و پخش این مستند تصریح کرد: فیلمبرداری از این مستند مسابقه تا 25 اردیبهشت به اتمام می‌رسد و بعد از آن وارد فرآیند پساتولید می‌شود و ان شاءالله در ایام نوروز سال 1397 آماده پخش از شبکه‌های مختلف صدا و سیما خواهد شد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۳۶۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران

به گزارش همشهری آنلاین سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفت و گو با همشهری با اعلام این خبر گفت: «بارش‌های سنگین اخیر در اصفهان، خراسان جنوبی و یزد بیشترین خسارت را به حوزه راه وارد کرده‌است.»
حسین ظفری افزود: «به لحاظ گستردگی خسارت‌ها بیش از ۲ هزار کیلومتر از راه‌ها در استان یزد و خراسان جنوبی از بارش‌های اخیر خسارت دیدند.»
به گفته ظفری، در اصفهان شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل و قمصر دچار آبگرفتگی شدند، اما هیچ خسارت جانی و مالی برای شهروندان گزارش نشده و عمده خسارت‌ها به زیر حوزه زیرساخت ابینه و راه‌ها بوده است.
او ادامه داد: «در استان خراسان جنوبی همه راه‌ها باز است. ولی به دلیل نا ایمن بودن مسیرها به ویژه مسیرهای توصیه از شهروندان می‌خواهیم از تردد خودداری کنند. در برخی از شهرها و روستاهای استان به دلیل خسارت وارده شده به شبکه انتقال آب، آبرسانی از طریق تانکر و به صورت سیار در حال انجام است.»

بیشتر بخوانید:
سیل بهاری با سیستان و بلوچستان چه کرد؟ | امدادرسانی تا کی ادامه دارد؟

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه به وضعیت سیستان و بلوچستان پرداخت و گفت: «راه ۱۲۰۰ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان به دلیل بارش‌های بهاری مسدود شده‌بود که در حال حاضر فقط راه دسترسی ۴۰ روستا مسدود است. البته خودروهای سنگین امکان تردد دارند ولی خودروی سواری تا بازگشایی کامل و ایمن شدن مسیر به این روستاها دسترسی ندارد.»
او درباره تامین اقلام مورد نیاز روستاییان در سیستان و بلوچستان نیز گفت: «۴۷گروه جهادی با ۳۱۴ نیرو از هفته گذشته مشغول امدادرسانی هتسند. دستگاه های امدادی و خدمات رسان نیز با ۳۴۰۰ نیروی امدادی و خدمات رسان از بخش‌های انتظامی، نظامی و راهداری هلال احمر در سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند. آب، برق و فیبرنوری در همه روستاهای استان سیستان وبلوچستان وصل است.»

بیشتر بخوانید:
هشدار زرد برای هواشناسی + جزئیات | امروز کدام استان ها هشدار گرفتند؟

کد خبر 847281 برچسب‌ها سيل استان سیستان و بلوچستان مدیریت بحران

دیگر خبرها

  • سیتی همچنان روی نوار پیروزی
  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • جلسه دو ساعته حسن یزدانی با دبیر و کاوه برگزار شد
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دهم خرداد برگزار می‌شود
  • غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه «اکسپو» با سه محور برگزار می‌شود
  • آیت‌الله مطهری فیلسوف زمان و یکی از متفکرین انقلاب بود
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران
  • اجلاسیه ۲۰۸ شهید ارتشی در گچساران برگزار شد
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد