Web Analytics Made Easy - Statcounter

ریشه توسعه نیافتگی یک کشور را در منش های فرهنگی و انتخاب های مردم آن کشور باید جستجو کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازاوشیدا؛ انتخاب حق مسلم ماست ولی باید نهایت تدبیر به کار رود که سرنوشت خود را به هر کس گره نزنیم بلکه انتخاب بر مبنای برنامه ها و راهبرد های اقدام و عمل باشد که چاره گشای معضلات فرهنگی و اقتصادی و امنیتی و بستر فضای باز سیاسی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بازنگری در انتخاب میتواند ضامن آینده بهتر باشد؛ در این مقطع لازم است از تعصبات قومی و روش های سنتی و تعصبات جناحی و احساسی و حتی پرتفوی شخصی عبور کرد و ملاک انتخاب را بر اساس حکم عقل و تدبیر و مشورت با یکدیگر و دانش قرار دهیم شایسته ما انتخابات سنتی قرون وسطی نمی باشد خواهش بنده پرهیز ازتعجیل و شتاب در تصمیم گیری است که بفرموده امام جواد پشیمانی می آورد.

ریشه توسعه نیافتگی یک کشور را در منش های فرهنگی و انتخاب های مردم آن کشور باید جستجوکرد.

زمان آن رسیده است که توجه شود که هر رای متضمن مسئولیت الهی و از مضامین حق الناس می باشد.

به تجربه ثابت شده که هر کجا امور به افراد کار بلد، صالح، صاحب تجربه و متخصص دلسوز، ارزشمدار و آگاه واگذار شده است شاهد پیشرفت، رشد اقتصادی، عمران و آبادی و ارتقای رفاه عمومی بوده ایم.

پس نباید راحت از کنار آن عبور کرد و در این امر مهم تسامح و تساهل به خرج داد؛ طبق حکم عقل و احکام باید امور را به اهلش سپرد اگر کسی با رای خود مسئولیتی را به فردی که نمی تواند آن را انجام بدهد واگذار کند نه تنها به خود خیانت کرده بلکه آحاد جامعه را دچار خسران می کند.

بپذیریم که با رای ما مدیریت کشور که سرنوشت ما را ورق می زند در اختیار منتخب ما قرار خواهد گرفت؛ تصور کنید که اگر مقدرات کشور را به فرد ناشایستی بسپاریم خود مقصریم و ما خود جور ناکارامدی منتخب را باید متحمل شویم که دیر خیلی زود عواقب آن را خواهیم دید که دیگر پشیمانی سودی ندارد.

امیر مومنان در نامه معروف خود به مالک اشتر می فرماید:

ای مالک در انتخاب و رابطه از عمال حکومت کسانی را انتخاب کن که اهل تجربه و حیا و از بیوتات صالحه، صاحب مکارم، شرافت و سوابق نیکو، دارای خصایل دلاور مردی و شجاعت و بخشندگی و جوانمردی، حق مدار، امانت دار و عدالت گستر، تلاشگر و منظم و پایبند به اصول و قواعد پذیرفته جامعه هستند و در اسلام نیز پیش قدم ترند.

اگر این موارد را در انتخاب خود رعایت کنیم قدر مسلم آینده درخشانی را ورق خواهیم زد و گر نه ذلت و خواری جامعه را در بر خواهد گرفت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۳۶۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،حجت الاسلام عبدالرضا پور ذهبی نماینده ولی فقیه در دیدار با رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی نقش بسزایی در توانمندسازی دانش آموختگان و جویندگان کار ایفا می‌کند.
در این دیدار رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با تاکید بر ضرورت توجه به مهارت آموزی در کشور، آموزش‌های مهارتی را کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه دانست.
مهرداد عظیمی از وجود بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: در این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی فعال هستند.
وی عنوان کرد:۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش از سوی مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد.
عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: وجود ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش می‌تواند پاسخگوی نیاز‌های کشور باشد
در این دیدار مدیرکل فنی و حرفه‌ای کردستان هم گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته از فردا شاهد برگزاری همایش و گردهمایی سراسری مدیران ستادی و مدیران فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در استان خواهیم بود.
به گفته سیدعلی علوی، بر اساس آمار سال گذشته بیش از ۱۵ هزار کردستانی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.
وی افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تحقق این شعار بسیار تأثیرگذار خواهد بود..

دیگر خبرها

  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است
  • تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد
  • رشد ۳ درصدی کاهش نرخ بیکاری در گیلان
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی