Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@14:44:08 GMT

رشد ۳۰۰ درصدی بیمه خبرنگاران

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۳۶۸۲۰

رشد ۳۰۰ درصدی بیمه خبرنگاران

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد گفت: چهار سال پیش تنها چهار هزار نفر از خبرنگاران از طریق صندوق حمایت از هنرمندان و نویسندگان، بیمه بودند ولی اکنون و با اعطای یارانه بیمه، این تعداد به ۱۲ هزار نفر افزایش یافته که همگی از طریق خود رسانه‌ها بیمه شده‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ حسین انتظامی در جریان سفری یک روزه به اهواز و در نشستی با اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات خوزستان که در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد، ضمن پاسخ به برخی سؤالات، به مباحثی همچون انتخابات خانه‌های مطبوعات، بیمه خبرنگاران، یارانه بیمه و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..اشاره کرد.

وی درباره بحث بیمه خبرنگاران و اهالی مطبوعات گفت: چهار سال پیش تنها 4 هزار نفر از خبرنگاران از طریق صندوق حمایت از هنرمندان و نویسندگان، بیمه بودند ولی اکنون و با اعطای یارانه بیمه، این تعداد به 12 هزار نفر افزایش یافته که همگی از طریق رسانه‌ها بیمه شده‌اند.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: کسانیکه سیاستهای بیمه‌ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را رعایت نمی‌کنند انتظار همراهی ما را نداشته باشند چرا که ارائه هر نوع خدمات و حمایتی، مبتنی بر دارا بودن لیست بیمه خبرنگاران و همکاران مطبوعاتی است.

انتظامی با اشاره به اینکه سال 95 حدود 20 میلیارد تومان اعتبار برای بیمه و یارانه رسانه‌ها پرداخت شد، توضیح داد: به روزنامه‌های سراسری با حداقل 20 نفر همکار بیمه‌ای و به روزنامه‌های استانی حداقل با 10 نفر همکار بیمه‌ای، یارانه تعلق می‌گیرد.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش بر عضوگیری بهتر خانه مطبوعات از خبرنگاران تأکید و تصریح کرد: در استان خوزستان 124 نشریه مکتوب و 56 سایت خبری و پایگاه اطلاع‌رسانی فعالیت دارند و حجم بسیار زیادی خبرنگار با آنها همکاری می‌کند؛ هر چقدر که خانه مطبوعات بیشتر عضو بگیرد مقتدرتر می‌شود و بهتر می‌تواند امور صنفی را مدیریت و راهبری کند.

انتظامی با بیان اینکه انتظار داریم در قبال خبرنگاران مسئولانه رفتار شود، ابراز کرد: باید توجه داشت که اولا خبرنگاران بیمه شوند و ثانیا بیمه آنها به خاطر مزایایی که دارد، حتما خبرنگاری رد شود و به اسم کارمند عادی نباشد.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تأکید کرد: خانه مطبوعات باید پیگیر بیمه خبرنگارانی باشد که بیمه نیستند و آنها را معرفی کند تا نسبت به بیمه آنها اقدام شود.

وی درباره صندوق بیمه نویسندگان و هنرمندان، اظهار کرد: بیمه‌ای که از طریق این صندوق پرداخت می‌شد، فقط درمانی بود و جزء سابقه فرد محاسبه نمی‌شد بنابراین 15 یا 20 سال آینده خبرنگاران برای بازنشستگی با مشکل مواجه می‌شدند.

انتظامی درباره خانه مطبوعات خوزستان نیز گفت: خانه مطبوعات خوزستان از منظم‌ترین خانه‌های مطبوعات در کشور است و امیدواریم با کمک هم بتوانیم بخشی از مشکلات مطبوعات را حل کنیم.

وی با اشاره به اینکه بحث آموزش در دستور کار دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها قرار گرفته و به دنبال ارائه مجوزهای آموزشی است، عنوان کرد: خانه‌های مطبوعات برای برگزاری دوره‌های آموزشی می‌توانند با هماهنگی با دفتر مطالعات به شرکت کنندگان گواهی معتبر آموزشی اعطا کنند.

معاون وزیر ارشاد خاطر نشان کرد: خانه‌های مطبوعات می‌توانند در انجام برخی فعالیتهای فرهنگی همچون بزرگداشت چهره‌های فرهنگی و همچنین نظارت بر صدور مجوز مطبوعات با ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مشارکت داشته باشند.

انتظامی با اشاره به نقش و جایگاه خبرنگار و با تأکید بر اینکه خبرنگار با ویزیتور تفاوت دارد، اظهار داشت: دولت این صلاحیت را ندارد که تشخیص دهد چه کسی خبرنگار است؛ این صلاحیت توسط خانه مطبوعات باید بررسی و انجام شود.

وی به درج آگهیهای دولتی در مطبوعات استانی اشاره کرد و افزود: 70 درصد آگهیهای دولتی که از مبدأ خوزستان است باید حتما در مطبوعات استان چاپ شود و 30 درصد مابقی که آگهیهای آنها سراسری است همچون مزایده‌ها و مناقصه‌ها، می‌توانند آگهی را به روزنامه‌های سراسری بدهند.

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با بیان اینکه برخی دستگاه‌های دولتی آگهیهای خود را در ویژه‌نامه‌های دولتی چاپ می‌کنند، یاد آور شد: آگهیهای دولتی نمی‌تواند در ویژه‌نامه‌های دولتی منتشر شود و حتما باید در روزنامه‌ها به چاپ برسد.

انتهای پیام/

R1012190/Psaadati/S2,41/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۳۶۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از کاهش ۲۳ درصدی فوتی‌های حوادث کار کرمانشاه در سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، حسن مرادی در نشست خبری امروز (دوازدهم اردیبهشت) یکی از مهمترین اقداماتی که در حوزه روابط کار انجام می‌شود را بازرسی از کارگاه‌ها با هدف اجرای صحیح قوانین و مقررات، صیانت از نیروی کار و کاهش حوادث اعلام کرد و افزود: سال گذشته بالغ بر هشت هزار بازرسی از کارگاه‌های سطح استان صورت گرفت که شامل بازرسی‌های ادواری و موردی بوده است.

وی از وقوع ۲۸۲ حادثه کار در سطح کارگاه‌های استان در سال گذشته خبر داد که نسبت به سال قبل از آن با ۳۰۴ حادثه کار روندی کاهشی داشته و یادآور شد: در آمار فوتی‌های ناشی از حوادث کار که بسیار حائز اهمیت است، سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش ۲۳ درصدی داشتیم و تعدادی فوتی‌ها از ۲۱ مورد به ۱۷ مورد رسید.

معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه بیشترین حوادث کار را مربوط به کارگاه‌های ساختمانی دانست و ادامه داد: با توجه به تعدد کارگاه‌های ساختمانی و تعداد کم بازرسین اداره کار که تنها ۲۰ نفر هستند این امکان را نداریم که در هر کارگاه یک بازرس مستقر کنیم و برای کاهش حوادث کار خصوصا در بخش ساخت و ساز نیازمند همکاری راه و شهرسازی، نظام مهندسی، شهرداری و خصوصا خود کارگران و کارفرمایان هستیم.

رسیدگی به ۷۶۰۰ دادخواست کارگری در سال گذشته

وی یکی دیگر از اقداماتی که در حوزه روابط کار در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه انجام می‌شود را کارهای شبه قضایی در هیات‌های حل اختلاف و هیات تشخیص اعلام کرد که به اختلافات بین کارگر و کارفرما رسیدگی می‌کند و خاطرنشان کرد: سال گذشته در این بخش ۷۶۰۰ دادخواست دریافت کردیم که منجر به صدور هفت هزار رای شده که از این تعداد ۳۰ درصد معادل بیش از دو هزار رای سازشی بوده است.

مرادی از کاهش میانگین زمان رسیدگی به این دادخواست‌ها نیز خبر داد که در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۱۳ روز بوده و در سال ۱۴۰۱ به ۴۹ روز و در سال گذشته به ۴۰ روز رسیده و  گفت: قرار است امسال این زمان به کمتر از ۳۰ روز کاهش یابد.

معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه یکی از مواردی که منجر به بالا بودن زمان رسیدگی به پرونده‌ها در سنوات گذشته می شد را تعداد کم شعب تشخیص اعلام کرد که در شهر کرمانشاه دو شعبه و در برخی شهرستان‌ها از جمله ثلاث باباجانی و سرپل ذهاب شعبه نداشتیم، اما اکنون تعداد شعب در کرمانشاه به شش شعبه افزایش یافته و در تمامی شهرستان‌ها نیز شعبه داریم.

۳۰۰۰ نفر در کرمانشاه بیمه بیکاری می‌گیرند

به گزارش ایسنا، مرادی از آخرین وضعیت بیمه بیکاری در استان کرمانشاه نیز یاد کرد که مربوط به افرادی است که خارج از خواست و اراده خود از کار بیکار شده اند و بسته به سابقه کار و همچنین متاهل و یا مجرد بودن می‌توانند از شش ماه تا ۵۰ ماه بیمه بیکاری دریافت کنند.

 مرادی با اعلام اینکه هم اکنون سه هزار نفر در کرمانشاه بیمه بیکاری می‌گیرند، افزود: نمی‌توان گفت همه این افراد بیکار شدگان سال گذشته هستند و تعدادی از این افراد در سنوات گذشته بیکار شده و هنوز از بیمه بیکاری استفاده می‌کنند.

معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه بیشترین تعداد افرادی که در استان کرمانشاه در سنوات اخیر بیمه بیکاری دریافت کردند را مربوط به سال ۱۳۹۹ و ایام بیماری کرونا دانست که حدود ۸۶۰۰ نفر بود و گفت: سال ۱۴۰۰ تعداد افرادی که بیمه بیکاری می‌گرفتند در استان ۴۲۰۰ نفر و سال ۱۴۰۱ حدود ۳۶۰۰ نفر بود.

طبقه‌بندی مشاغل در ۸۵ درصد کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر

مرادی یکی دیگر از اقدامات خوبی که در حوزه روابط کار انجام شده ر ا طبقه‌بندی مشاغل اعلام کرد که صرفا در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر انجام می‌شود و هدف آن اجرای عدالت در پرداخت مزد است، بگونه‌ای که با اجرای این طرح دریافتی کارگری که تحصیلات و سابقه کار بیشتری دارد، با کارگران با تحصیلات و سابقه کار کمتر یکسان نیست.

وی با بیان اینکه ماده ۵۰ قانون کار ابزار قانونی است که برای اجرای این طرح در اختیار داریم، از اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل در ۸۵ درصد ۳۴۶ کارگاه بالای ۵۰ نفری که در استان داریم، خبر داد.

معاون اداره کار استان کرمانشاه از تعامل خوب تشکل‌های کارگری و کارفرمایی نیز در استان یاد کرد و افزود: هم‌اکنون ۲۹۵ تشکل فعال در سطح استان داریم و شاهد کمترین میزان تنش بین تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در استان هستم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • راهیابی 417 اثر به دومین جشنواره منطقه ای مطبوعات شرق کشور
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان