Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-07@10:29:54 GMT

«شناخت گرافیک و کاربرد آن» چاپ شد

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۹۳۷۳۴۳

به گزارش بولتن نیوز، کتاب «شناخت گرافیک و کاربرد آن» نوشته ناهید دهقان به تازگی توسط نشر داستان منتشر و راهی بازار نشر شده است.
نویسنده این کتاب را به استاد خود، حسن اسماعیلی تقدیم کرده و هدفش از نگارش این اثر، استفاده دانشجویان و دانش آموختگان رشته گرافیک بوده است. دهقان معتقد است گرچه تا به حال، کتاب‌هایی درباره آشنایی با هنر گرافیک نوشته و منتشر شده اند، اما تعدادی از آن‌ها به تاریخ هنر پرداخته، و برخی دیگر هم گرچه با موضوع اصلی ارتباط دارند کمتر به شکل کاربردی نوشته شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالب اصلی کتاب هم از این جا آغاز می‌شود که گرافیک از مصدر یونانی Graphein به معنی ارتباط تصویری، نوشتن، ترسیم و نگارش گرفته شده است.
این کتاب ۱۲۳ تصویر دارد که برخی از آن‌ها به صورت رنگی چاپ شده اند و مخاطب می‌تواند فهرست آن‌ها را ابتدای کتاب مشاهده کند. بروشور رومیزی، بروشور چهار لتی، خط معلی، خط دیوانی، پاکت نامه، استند لایت باکس، استند فلکه ای، خط کوفی تزیینی، تصاویر سوپرباس و ... برخی از تصاویری هستند که در این کتاب چاپ شده اند.
کتاب پیش رو همچنین ۵ جدول دارد که در آن‌ها، روش‌های چاپی براساس فرم چاپ و نحوه انتقال مرکب، ابعاد مختلف کتاب و طول سطر و فرم چاپی مناسب، نام ماه‌ها در زبان فارسی و اوستایی و پهلوی و معنای آن، شماره روز و نام روزهای ماه و معنای آن، نام و معنی ماه‌های تقویم هجری شمسی برجی درج شده است.
انواع روش‌های چاپ، مجله، پوستر، آرم، اوراق اداری، تصویرسازی، تقویم و سررسید، لیبل، گرافیک محیطی و خط و خوشنویسی و ... از بخش‌های اصلی این کتاب را تشکیل می‌دهند.
در قسمتی از این کتاب می‌خوانیم:
در انگلستان کارت‌های ویزیت به عنوان کارت‌های بازرگانی معرفی و شناخته می‌شدند. این کارت‌ها نسبت به کارت‌های تجاری (Bussinesscard) مقدم تر بودند. کارت‌های بازرگانی بسیار مورد استفاده تاجران و بازرگانان بودند. این کارت‌ها به صورت راهنما بوده و نقشه نیز بر آن چاپ می‌شد تا بازرگانان را علاوه بر معرفی به سمت فروشگاه‌ها هدایت نماید. بعدها با افزایش حرفه‌ها و شغل‌های متنوع نیاز به تولید این کارت‌ها بیشتر شد و در نهایت چاپ کارت‌ها به صورت رنگی جهت تبلیغات و تجارت انجام شد. عناصر بصری تشکیل دهنده کارت ویزیت شامل نام شخص یا موسسه، سوتیتری در مورد فعالیت شخص یا موسسه در صورت نیاز، تلفن، فکس، ایمیل، وب سایت در صورت داشتن و آرم موسسه نیز می‌تواند در آن قرار بگیرد. استفاده از عکس در کارت ویزیت غیر حرفه‌ای است. از آن جا که هدف از ارائه کارت ویزیت، معرفی و دادن راه‌های تماس به مخاطب است، بهتر است این عناصر در کارت، به سادگی و سهولت در دسترس باشد.
این کتاب با ۲۴۴ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۱۸۰ هزار ریال منتشر شده است.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۳۷۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص گیاه درمانی و مفید شنگ

در ایران، گیاهی خودرو و بسیار مفید وجود دارد که هم اکنون در فصل رویش آن هستیم. این گیاه نه تنها در آشپزی کاربرد دارد بلکه به عنوان دارو نیز مصرف می‌شود.

به گزارش فرطب، «شنگ»، گیاهی خودرو و مفید از خانواده کاسنیان، از اردیبهشت تا تیر در مناطق کوهستانی ایلام ایران می‌روید. با فرا رسیدن بهار و پایان سرما، این گیاه خوراکی و دارویی سر از خاک بر می‌آورد.

شنگ که با نام‌های دیگری همچون آلاله شنگ، ریش بز خالدار، اشلنگ، یمنیه، قندرون، سنسفیل، تسلسفیل، اسپلنج، اسفلنج و یملیک شناخته می‌شود، به دلیل خواص بی‌شمارش، محبوبیت زیادی دارد. در ادامه این مقاله، به تفصیل به بررسی خواص و کاربرد‌های این گیاه پرداخته‌ایم.

خواص دارویی گیاه شنگ در طب سنتی

گیاه شنگ که در طب سنتی استفاده‌های فراوانی دارد، در درمان زخم‌های گوارشی و مشکلات ریوی مفید است. به دلیل داشتن خواص قابض، در درمان خونریزی‌های رحمی و دستگاه تنفسی و همچنین برخی انواع اسهال کاربرد دارد. پودر گل و ریشه شنگ برای تسریع در التیام زخم‌های چرکی و سوختگی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، و ریشه آن برای سم‌زدایی بدن به کار می‌رود.

مصرف شنگ: خواص و کاربرد‌های آشپزی و درمانی

شنگ را می‌توان به شکل جوشانده استفاده کرد یا از برگ‌های آن برای ساخت ضماد به منظور درمان زخم‌ها بهره برد. ریشه این گیاه که خواص اصلی آن را داراست، به صورت دم‌کرده مصرف می‌شود، گرچه طعم تلخ آن ممکن است کمی ناخوشایند باشد. پزشکان طب سنتی، ریشه و برگ‌های خشک شده‌ی شنگ را پودر کرده و برای استفاده‌های خارجی با دیگر ترکیبات گیاهی مخلوط می‌کنند.

غذا‌های محلی ایران با استفاده از شنگ

آش شنگ به عنوان یک غذای سنتی ایرانی با سبزی کوهی شنگ تهیه می‌شود که شامل موادی، چون نخود، لوبیا چیتی، عدس، نمک، فلفل، کشک، پیاز داغ، نعنا داغ و سیر است و طعمی عالی دارد. شنگ همچنین به عنوان چاشنی در سالاد‌ها و سایر غذا‌ها استفاده می‌شود. شنگ‌پلو، که با تفت دادن شنگ خردشده با پیاز و گوشت قیمه و ادویه تهیه می‌شود، پس از آبکشی با برنج مخلوط و دم کشیده می‌شود، نمونه‌ای دیگر از غذای محلی پرطرفدار است.

جمع بندی

گیاه شنگ، با خواص دارویی و غذایی فراوان، یکی از گیاهان خودروی محبوب در طب سنتی ایران است. این گیاه در درمان زخم‌ها، مشکلات گوارشی و ریوی به کار می‌رود و همچنین به عنوان یک ماده غذایی مغذی در آشپزی سنتی ایران، به خصوص در تهیه آش و شنگ‌پلو، استفاده می‌شود. افزایش آگاهی نسبت به فواید این گیاه می‌تواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند.

دیگر خبرها

  • ریموت کنترل جرثقیل و کاربرد آن
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • آزارهای جنسی در هالیوود + موشن گرافیک
  • آجر قزاقی چیست؟ 5 کاربرد آجر سنتی+ عکس نمای آجر قزاقی
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟+ فیلم
  • چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک
  • مراحل رای دادن الکترونیکی چگونه است؟
  • ۷ مرحله رأی دادن در انتخابات الکترونیکی اعلام شد +جزئیات
  • مراحل رای دادن در انتخابات الکترونیکی چگونه است؟
  • نمایشگاه گرافیک رایانه ای در ایوانکی